Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Echipele Romanesti In Cupa Uefa
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ypsilonalpha
Oțelul a trecut fără mari probleme de bosniecii de la Slavia Sarajevo (0-0 în deplasare și 3-0 astăzi acasă), iar în turul 3 (și ultimul) va lupta cu Trabzonspor.

Gloria Bistrița, cu multă-multă baftă, a trecut de Maccabi Haifa. După ce învinseseră cu 2-0 în Israel, în returul de azi bistrițenii s-au văzut egalați la scorul general iar meciul a ajuns în prelungiri apoi la penaltyuri. Din fericire, glorioții au cîștigat departajarea cu 3-2 și vor juca în turul următor cu Atletico Madrid.

Dacă trec și de acești adversari, Gloria și Oțelul se vor alătura Rapidului și lui CFR Cluj la tragerea la sorți pentru turul 2 preliminar al Cupei UEFA.
andra_v
Otelul a avut mai multa bafta. Bistrita, din pacate, nu are sanse sa treaca de turul trei, dar numai faptul ca au eliminat pe Macabi Haifa si joaca cu Atl;etico Madrid inseamna ceva. Nici israelienii nu sunt de-aici de-acolo.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.