Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Revista Presei
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Stirile zilei
Mihai
Familia Puwak a ramas fara finantare ne anunta Realitatea Romaneasca in ziarul de maine; asta in timp ce reportul la Loto 6/49 bate spre 2 milioane de dolari - bani nu chiar suficienti insa pentru cei un milion de pelerini ce isi disputa 100 de camere de hotel pentru Sarbatorile Iasului.
Ca tot vorbim de cifre, bucurestenii au de cinci ori mai multe taxiuri decat parisienii, precizeaza Gardianul; si de 100 de ori mai multe gropi, imi permit sa adaug.
Dar vine referendumul, care se pare ca va fi unul disperat, considera Bulina Rosie; la capitolul disperati intra si candidatii pentru Loteria Vizelor, jefuiti de piratii Internetului.
Va era dor de scumpiri? Nici o problema, de la 1 noiembrie gazele se scumpesc cu 4%.
Dar poate mai multe detalii vom afla in noua emisiune a lui Dinescu, Mambo Siria. Va fi show, va fi spectacol? Ramane sa vedem; pana atunci insa sunteti invitati sa vizitati Parisul in aceasta perioada, pentru sculpturile expuse de Gina Lollobrigida. Amintiti-va insa, si folclorul poate fi cool. Cel putin asa afirma Alexander Balanescu, intr-un interviu pentru Adevarul.
Cool ar fi si sa castige Rapid in meciul de maine, care se preconizeaza a fi cel mai greu de pana acum; nu, nu meci de fotbal, ci de handbal.
Ca tot vorbeam de sport, ne putem odihni linistiti: Mutu e mare...

Seara buna. wink.gif
tikky
Eclipsa totala de Soare pe 29 martie
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.