Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cristalul Vrajitoarei
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Dincolo de Ratiune
OMU'BUN
Aces topic va incerca sa scoata in evidenta latura umoristica a "stiintelor" oculte...
Spre exemplu, v-ati intrebat vreodata cam cum se roaga cei din zodia...

Berbec: Doamne Dumnezeule, te rog sa imi dai si mie rabdare... si poti sa faci asta chiar acum?
Taur: Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa accept schimbarea, dar nu prea repede...
Gemeni: Doamne Dumnezeule! Cine este Dumnezeu? Unde este Dumnezeu? De ce este Dumnezeu?
Rac: Doamne Dumnezeuleee !!!
Leu: Ce-i, mai?
Fecioara: Doamne Dumnezeule, te rog sa ne faci perfecti, dar sa nu o dai in bara asa cum ai facut ultima oara...
Balanta: Doamne Dumnezeule, te rog ajuta-ma sa pot lua decizii, dar pe de alta parte, tu ce crezi ca ar fi mai bine?
Scorpion: Doamne Dumnezeule, iarta-ne datoriile asa cum si noi iertam datornicilor nostri, chiar daca nemernicii nu prea o merita!
Sagetator:Doamne Dumnezeule, ti-am spus o data, ti-am spus de un milion de ori, ajuta-ma sa nu mai exagerez atat!
Capricorn: Doamne Dumnezeule, as vrea sa te rog sa ma ajuti, chiar daca am invatat de mult sa nu ma bazez pe nimeni altcineva!
Varsator: Doamne Dumnezeule, stiu ca imi place schimbarea, dar haosul asta e ridicol!
Pesti: Doamne Dumnezeule, daca tot o sa beau toata sticla asta de Scotch diseara, te rog sa folosesti aceasta imbarbatare pentru a prinde curaj sa te cinstesc!


................................

resurse de fun ro
motzart
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
....mortal omule bun mortal...
woot_jump.gif
Afrodita
rofl.gif rofl.gif rofl.gif Vaaaai, mor de raaaaaaaaaaas rofl.gif Eu-s una din fecioarele alea de care ziceai mai sus rofl.gif
motzart
...io-s pantre gemeni...si repet : rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
cameron
Si eu ..la Gemeni,..parca mi-as citi jurnalul.. hh.gif
Care esti Leu..pe-aici?
Copernic
Roger-roger....you are in the presence of a Lion.

-------
AVE!
-------

Copernic
Zodiac General 33.gif

Semn de foc fix, (stabil), masculin (extrovertit), guvernat de Soare
Verbul caracteristic: "a vrea"
Dominanta: creativitatea si imaginatia
Atuuri: generozitatea si entuziasmul
Piatra norocoasă: rubin
Metal: aur
Culoarea norocoasă: galben, orange
Ziua norocoasă: sambata
Cifre norocoase: 1, 8, 10
Locurile norocoase: orase foarte mari, spatii deschise

ZODIAC INDIAN

Leul

Îsi doreste să găsească un adversar cu care să-si măsoare fortele dar de fiecare dată este dezamăgit. Stârneste antipatii în anturajul său pentru că are prostul obicei de a le ridiculiza defectele, netinând cont de sentimentele acestora.

Este orgolios si schimbător iar reactiile sale îi nedumeresc pe ceilalti.

În ciuda toanelor sale este o persoană interesantă cu care se poate discuta orice iar conversatia este o adevărată plăcere pentru interlocutor.

Mai multe despre mine...ahem....

Reprezentând cel de al cincilea semn zodiacal, Leul este guvernat de Soare si acest lucru este sesizat imediat. La fel ca si Soarele, considerat în mitologie centrul univesului, Leul simte că este centrul universului si totul trebuie să se rotească în jurul său. Semnul aflat în opozitie cu Leul este Vărsătorul si în timp ce acesta este preocupat de bunăstarea celorlalti, de ideea de colectivitate la Leu se manifestă din plin egocentrismul, pentru el contând propria personalitate si bunăstare.
Ambitios si plin de energie, Leul are nevoie să-si găsească un mediu care să-i stimuleze creativitatea si în care să-si poată pune în valoare calitătile de care este constient. Forta de convingere si vointa de fier tipice zodiei le va pune întotdeauna în slujba unor idealuri nobile pentru că ceea ce contează pentru el cel mai mult este adevărul si dreptatea pentru care e în stare să meargă până în pânzele albe.
Foarte orgolios îsi doreste să fie tratat ca un rege si ceilalti să-l asculte. Posedă o energie fizică si psihică uriasă care-l fac să-si ducă întodeauna la îndeplinire planurile. Ambitia si încrederea în fortele proprii sprijinite de o puternică personalitate pe care stie să si-o pună în evidentă îl vor conduce spre o carieră strălucită indiferent de domeniul abordat.
Dintre toate semnele zodiacale, Leul este cel care dispune de certe calităti actoricesti, fiind o figură teatrală si charismatică care-i atrage pe ceilalti ca un magnet. La popularitatea de care se bucură contribuie umorul său si altruismul de care dă dovadă.
Iubeste oamenii si simte nevoia să fie în permanentă înconjurat de acestia si desi este foarte egocentric poate fi în acelasi timp generos si afectuos în manifestările sale.
Este inteligent dar uneori temperamentul impulsiv îi poate crea probleme pentru că nu suportă jumătătile de măsură iar ceea ce detestă cel mai mult este incompetenta, lasitatea si minciuna.

În relatiile cu cei din jur poate fi câteodată cam naiv dar are noroc si se descurcă în orice situatie. Îi place să fie primul în orice face si este cu sigurantă semnul zodiacal care are calităti înnăscute de lider. Demn de încredere si bun organizator, sociabil si comunicativ, îi place să trăiască bine si are toate sansele să reusească acest lucru. Idealul Leilor este să devină cunoscuti de toată lumea si atât timp cât sunt în centrul atentiei se simt excelent iar lucrul acesta îi conduce spre succes.
Se afirmă prin propriile forte si dorinta de a obtine victoria, dublată de o vointă de neegalat îl ajută să reziste în conditii oricât de vitrege. Memoria excelentă, modul de a gândi practic si intuitia vin de asemenea în sprijinul lui si fac din el o persoană de invidiat.

Se poate câteodată să reactioneze exagerat în fata unui obstacol, dar felul lui decis si optimist de a vedea lucrurile la care se adaugă mândria si încăpătânarea îl determină să nu abandoneze si să încerce să resolve totul singur fără a cere ajutorul cuiva.
Ca semn de foc care se respectă, caracteristica lui este de a actiona mai înainte de a analiza situatia. Vrea să trăiască viata cu entuziasm, pentru el momentul de acum contează, nu ce a fost sau ce va fi. Idealist, pasional, cald si sensibil, nu tine cont dacă ceea ce vrea el este posibil sau nu.
Cu toate că mereu pare sigur de sine îi este teamă că ceilalti l-ar putea critica sau, mai rău, că ar fi ridicol. Are nevoie în permanentă de atentia celor din jur si vor fi destui cei care să-i flateze orgoliul, spunându-i că este cea mai veselă, drăgută si atrăgătoare fiintă pe care au întâlnit-o dar acestia nu urmăresc de fapt decât să profite de bunătatea si generozitatea Leului.
Foarte risipitor, nu ezită să-si cheltuiască toti banii pentru a-si satisface capriciile si pentru a dovedi celorlati de ce sunt în stare, impresionându-i. Îsi doreste atât de mult să primească complimente din partea tuturor si chiar dacă îsi dă seama că aceste complimente nu sunt decât linguseli nu se supără. Dacă nu se simte apreciat se închide în sine însusi si devine agresiv cu cei din jur. Nu are răbdare să-i asculte pe ceilalti si nici nu se poate controla mai ales că are tendinta de a dramatiza si convins cum este că are în permanentă dreptate va încerca să-si convingă anturajul că lucrurile stau asa cum spune el.
În atitudinea lui predomină eleganta si un aer usor ostentativ. Poate părea inaccesibil si arogant dar cu toatea acestea este departe de a fi un bloc de gheată. Dimpotrivă, are toate calitătile pentru a atrage partenerii de sex opus, prin felul în care arată si se miscă. Trăsăturile lui sunt foarte bine conturate iar dincolo de privirea lui poti simti puterea pe care o degajă. Nu-si ascunde sentimentele niciodată si îi va molipsi si pe ceilalti cu manifestările lui de bucurie sau de mânie.
În permanentă încordat pentru că Leul este o persoană activă, gata să facă fată oricărei situatii. Are reflexe rapide si gesticulează mult pentru că vrea să impresioneze dar si să se impună oricum, oricui si oricând.

____________________
I rull! 8.gif

--------
AVE!
--------
Copernic
Omule Bun, fii bun si muta-mi, te rog, penultima postare la topicul Astrologie, de pe acest subforum.
Gratz!

-------
AVE!
-------

laugh.gif Cred ca si altii sunt pripiti in a se manifesta, nu numai eu... In orice caz, o iau ca pe o gluma ...reusita !... laugh.gif
Mihai
Daca doresti, rescri-o acolo si o voi sterge de aici.
Desi recomand sa lansezi un nou topic unde sa prezinti horoscopul tau, pentru a se observa diferentele dintre cel al tau si cel al Omului Bun. smile.gif
Zed
rofl.gif rofl.gif e bestial topicul
Cain
Pesti: D'mne 'Mnezeule, dac' tooot o s' beau tata naveta azda d'sear', t' rog s' folosejti asta'mbarbatare pen't a prinde coraj sa t' cinstesc! 'Ai no'oc, ji sssanatate ....
Carmi
QUOTE (OMU'BUN @ Oct 1 2003, 02:07 PM)
Capricorn: Doamne Dumnezeule, as vrea sa te rog sa ma ajuti, chiar daca am invatat de mult sa nu ma bazez pe nimeni altcineva!

io toata viata am fost o independenta. n-am cerut nici un ajutor niciodata de la nimeni....
Da ma bazaez pe voi pentru a-mi spune de e adevarat biggrin.gif
OMU'BUN
Carmi, ti-as raspunde eu la intrebarea ta, dar... n-am rabdare sa astept raspunsul tau !.... laugh.gif
axel
Desi se mi potrive tare bine ce a scris omu' bun, parca as mai subscrie la vreo doua-trei alte zodii.
Copernic
Din partea lui <unknown>...

"Un mason poştaş, în drumul său spre casă, găseşte o scrisoare deschisă adresată lui Dumnezeu. Văzând că scrisoarea nu a fost sigilată, şi nefiind nici un timbru pe plic, a deschis-o şi a citit-o. Era de la un om care o ducea foarte greu şi cerea ajutorul lui Dumnezeu. Îi trebuiau 500000 de lei ca să supravieţuiască pentru încă o săptămână.

Poştaşul duce scrisoarea la Lojă în seara respectivă, o citeşte tuturor şi face o chetă pentru bietul om. Masonii, dornici să ajute, strâng 250000 de lei pe care îi pun într-un plic cu antetul Lojei şi poştaşul o duce a doua zi.

După un timp, poştaşul găseşte o nouă scrisoare, la fel ca şi prima, adresată lui Dumnezeu. O deschide din nou şi citeşte: “Îţi mulţumesc Doamne pentru ajutor, dar te rog data viitoare nu mai trimite banii prin masoni, că au păstrat jumătate.”


--------
AVE!
--------
avataru
ce legatura au vrajitoarele si cristalele cu zodiacul?
allexa
Omule Bun, iti zic o data, iti zic de un milion de ori, am ras cu lacrimi cand am citit rofl.gif
OMU'BUN
avataru
QUOTE
ce legatura au vrajitoarele si cristalele cu zodiacul?


Crezi ca eu le-am intrebat? Ele pretind ca stiu a citi in stele, in tarot, in ghioc si in naivitatea celor care le duc bunuri de pret pentru a-si afla...viitorul!... Da' scuza-ma , Puisor, tu nu stii de gluma? 12.gif
Copernic
Din ciclul 'Cu gluma nu-i de glumit', carcotasii prazanteaza...

-Ce legatura exista intre Pokemon si avataru?
-Amandoi sunt compusi din sase(6) litere. In rest, mai nimic.

Avertisment: lumea inainte de a rade este rugata sa stea drept pentru a usura caderea pricinuita de debordantul ras ulterior molipsirii.

ps: exacerbez, din pricina noptii, gagul in sine, iar somnul nu-mi da pace. asadar, pe maine seara.

-------
AVE!
-------
OMU'BUN
Pokemon / avataru
1234567 / 123456
yikes.gif hh.gif cry.gif
Copernic
Ca sa inchei ciclul offtopicelor,
termenii Pokemon si Avataru au 7 litere. Chestia era ca fiind obosit am redactat altceva decat gandeam. Se mai intampla la somn.

P=1, O=2, K=3, E=4, M=5, O=6, N=7.
A=1, V=2, A=3, T=4, A=5, R=6, U=7.

Roger that, conscript?
End of transmission.
Over and out.

-------
AVE!
-------
.'.
bufnitza
iar rid cu gura pin' la urechi.
Si la questia cu varsatoru' ii dau dreptate...imi place schimbarea...si e un haos la mine-n casa! thumb_yello.gif
OMU'BUN
Alte "perle" extrase din "Cristalul vrajitoarei" , de data asta, al clasei politice romanesti. Daca nu puteti face asocieri cu topicul, nici nu insistati. Ideea e ca ... e de ras!...

"M-am rugat ca Traian Basescu sa fie reincarnat, intr-o viata viitoare, intr-un ciine maidanez care sa fie eutanasiat."
Elena Sporea


"Domnule senator, nu ati fost atent la cele ce urmeaza sa spun."
Nicolae Vacaroiu

"In ziua de azi n-as baga mina-n foc nici pentru mine."
Irina Loghin

"Batea ploaia cu grindina, mare cit singurul testicul al lui Oliviu Gherman."
Corneliu Vadim Tudor

"Manelele sint un fel de mamele cu silicon; arata bine, dar sint false."
Madalin Voicu

"Pe Prut a murit cineva. A murit fratele nostru ideal si ar trebui sa tinem pentru el o era de reculegere."
Adrian Paunescu

"Democratia asta este cam enervanta."
Ion Iliescu

"Judecatorii nu sint fiinte de pe alte planete."
Adrian Nastase

"Se impune acordarea unor facilitati tuturor celor care sint de origine romana."
Damian Brudasca

"...in fiecare copil de roman se naste un Vadim Tudor!!!"
Corneliu Vadim Tudor

"Si preotii, la fel ca fotbalistii, intra in joc cu un vesmint, ceea ce inseamna ca sint multe asemanari intre noi."
P.F. Teoctist

"Noi, maghiarii, sintem apreciati de femeile din Romania pentru ca sintem cel putin bilingvi."
Gh. Frunda

OMU'BUN
Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste:

Berbec: OK, hai s-o facem din nou!

Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!

Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?

Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?

Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!

Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile!

Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.

Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ...

Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!

Capricorn: Ai cumva vreo carte de vizita?!?

Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.

Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?

.........................

sursa: zodii ro.

OMU'BUN
Desi s-ar putea crede ca s-a mai scris acelasi lucru si la "horor-scop", va asigur ca e doar o coincidenta de ... bec smile.gif

De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?

Berbeci: Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

Tauri: Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate.

Gemeni: Cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show despre bec.

Raci: Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma atunci vor aprinde o lumanare.

Lei: De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

Fecioare: De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.

Balante: Pai cel putin doua pentru a cumpara becul si alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

Scorpioni: Pentru Scorpioni becul nu se schimba. Se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?

Sagetatori: Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.

Capricorni: Secretara va va raspunde mai tarziu

Varsatori: Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

Pesti: O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului.


...............

sursa: zodii.ro
Marcus
Zi si mie de unde le ai ! drool.gif
Sau daca tii neaparat secretul mai posteaza Omuleee ca sunt tare faine. spoton.gif
Marcus
Tu in ce zodie esti OmuleBun?
Ma intereseaza metoda ta cand schimbi becuri... smile.gif
YoyoMan
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Excelent topicul! Zic si io ca 3,41etc - de unde le ai ca is superfaine!
Yo-s varsator - si m-am spaaaaart de ras - excelent!!!
Clopotel
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Nu nu nu nu se poate asa ceva ...
Omule Bun la Capricorn le-ai nimerit al dreaq de bine ... ai grija ca o sa dai de belele daca continui asa ... o sa fi banuit de spionaj si alte alea.... si eu o sa fiu martor, ca nu-mi place sa mint rofl.gif
OMU'BUN
PROVERBE PE SPRANCEANA!

Berbec
*Ce-i in gusa, si-n capusa.
*Bate fierul cât e cald.
*Graba strica treaba.
*Omu' încapatânat, n-asculta de nici un sfat.

Taur
*Ochii vad, inima cere...
*Mai bine sa-ntreaca decât sa n-ajunga.
*Lacomia strica omenia.
*Frate-frate, dar brânza e pe bani.

Gemeni
*Ai carte, ai parte.
*Când de multe te apuci, mai pe toate le încurci.
*Vorba multa, saracia omului.
*Trestia care se-ndoaie, vântul n-o rupe.

Rac
*Fiecare pasare îsi iubeste cuibul.
*Fie pâinea cât de rea, tot mai buna-n tara mea.
*Sângele apa nu se face.
*Orice cioara-si vede puiul frumos.

Leu
* Omul de onoare, doar o vorba are.
*Vulturul nu vâneaza muste.
*Obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
*Lauda de sine nu miroase-a bine.

Fecioara
* Omul harnic, muncitor, de pâine nu duce dor.
*Nu poti fi si cu varza unsa si cu slanina-n pod.
*Nu te baga unde nu-ti fierbe oala.
*Fiecare pasare pe limba ei piere.

Balanta
*Tonul face muzica.
*O cautatura dulce, tot la dragoste te duce.
*Haina face pe om.
*Mai bine varza acra cu-nvoiala, decat zahar dulce cu cârteala.

Scorpion
* Scopul scuza mijloacele.
*Sa nu stie stânga ce face dreapta.
*Cine are ochi pizmasi, chiar lui însusi i-e vrajmas.
*Cine râde la urma, râde mai bine.

Sagetator
* Calatorului îi sade bine cu drumul.
*Unde-i lege, nu-i tocmeala.
*Nu-i cum gândeste omul, ci e cum vrea Domnul.
*Cugetul bun e cea mai moale perna.

Capricorn
* Cu rabdarea, treci marea.
*Sfoara pusa-n trei, nu se rupe degraba.
*Cine n-are batrâni, sa-i cumpere!
*Clopotul, de ce-i mai sus, de-aia suna mai dulce.

Varsator
* Prietenul la nevoie se cunoaste.
*Un prieten bun face mai mult decât o punga de galbeni.
*Libertatea e mai de pret decât tot aurul din lume.
*Pasarea în colivie nu se bucura, si de e vie.

Pesti
* Iubirea trece prin apa, nu-i e frica ca se-neaca.
*Rabda suflete cât poti, nu-ti da taina catre toti.
*Usa deschisa, pe oricine primeste.
*Cu doi pepeni într-o mâna e cam greu.

...........................................................

Sursa eAstrolog
Clopotel
Omu' Bun....
QUOTE

Capricorn
* Cu rabdarea, treci marea.
*Sfoara pusa-n trei, nu se rupe degraba.
*Cine n-are batrâni, sa-i cumpere!
*Clopotul, de ce-i mai sus, de-aia suna mai dulce.


Ei nu ... ca asta cu Clopotu' e curata facatura .... rofl.gif yikes.gif
YoyoMan
Eu as fi vrut sa bag niste imagini faine pt fiecare zodie daca tot se transforma cristalul un horoscop biggrin.gif Cine zice cum?
OMU'BUN
Eu zic sa le priviti cu atentie ca merita. Unele sunt cu adevarat superbe!

Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti


Marcus
Oh Doamne ! Ce ochi cat cepele are Leul ala... ori a venit de la chef?
Taurasul trage un pui de somn... iar Capricornul tare fioros rofl.gif
Clopotel
Deh ... asa suntem noi astia din capricorn, mai "interesanti", dar avem un suflet mare ... wub.gif
Marcus
Initial m-am gandit sa postez la topicul "Kitschuri, de umplutura", dar apoi mi-am dat seama ca se potriveste mai bine la "Dincolo de ratiune"...

Enigme - secretele initialelor

Dupa sute de ani de observatii si studiu, astrologii au observat ca initiala numelui dat copiilor de parinti indica trasaturile marcante ale personalitatii fiecarui individ. Initiala numelui de familie joaca un rol secundar, care tempereaza sau intareste portretul principal. Femeile casatorite vor alege initiala numelui de familie de la nastere. Daca prenumele si numele de familie incep cu aceeasi litera, trasatura de caracter se accentueaza. Daca exista un prenume multiplu, trebuie sa analizezi fiecare initiala, si trasaturile de caracter se regasesc in toate.

A
Aceasta litera te face sa pierzi sau sa castigi. Cei cu litera "A" la initiala sunt cand generosi, cand tandri, devotati si iubitori, cand avari, furiosi, egoisti. Din fericire, au o fire buna si cu putina vointa scapa de defecte.

B
Cei care o au ca initiala sunt tentati sa guste toate placerile vietii. In special din cele culinare. Dar acesti gurmanzi sunt si foarte mari seducatori, asa ca nu e bine sa te increzi in cuvantul lor.

C
Este initiala celor care domina. E, de asemenea, initiala celor cu temperament puternic.

D
E litera celor descurcareti. Cei cu aceasta initiala scapa de toate capcanele. Acestia reusesc in cariera politica si in relatiile publice.

E
Ca si Eva, cei ce poarta aceasta initiala sunt curiosi. E o curiozitate stiintifica, si cine ii insoteste trebuie sa se teama de consecinte. Un defect: nu sunt prea calzi.

F
"F" este navalnic si imprevizibil ca focul. Se-aprinde repede si se stinge greu. El va seduce, va fi abil in afaceri, dar risca sa lase numai cenusa in urma lui.

G
Autoritari, cei cu litera "G" sunt gentili. Seriosi, de incredere, ei devin uneori putin rigizi. Cateodata devin mizantropi.

H
Are simtul realitatii. Intors spre ceilalti, el ii va ajuta intotdeauna. Este un bun mediator, care straluceste in societate, dar nu-si recunoaste cu usurinta greselile.

I
"I" este animat de simtul dreptatii. El isi urmeaza convingerile intime, dar o face mai mult pentru ceilalti decat pentru el insusi.

J
Fermecatori si bon-viveuri, cei cu litera "J" in frunte cauta mereu noi orizonturi. Ei reusesc mai bine in activitatea profesionala decat in viata personala, in care lipsa de rigoare le poate juca renghiuri.

L
Comunicative, persoanele cu "L" sunt fiinte sociabile, pentru care dialogul este lucrul cel mai de pret. Le plac calatoriile. Mai degraba vorbareti, in sensul bun al cuvantului, ei exceleaza in transmiterea mesajelor, tragand totodata cu urechea la ce-i in jur.

M
Litera umanistilor. Cei care o au sunt oameni aplecati spre actiuni caritabile. Se ocupa de copii, de persoanele in varsta. Uneori sunt excelenti mediumi.

N
Litera lui Napoleon. Cei care o poarta sunt fermecatori, ambitiosi, aroganti. Au totul pentru a reusi si nu dau niciodata inapoi, orice ar fi.

O
Litera "O" este imaginea lunii pline, dar cei cu "O" pot fi placizi sau lunatici, imprevizibili. Au o anumita tristete, sunt visatori fara egal.

P
Nu sunt perfecti, caci aluneca cu usurinta pe panta placerilor, dar pot fi si tari ca stanca atunci cand ei ii apara pe cei oropsiti. Sfaturile lor sunt cele mai bune.

R
Cel putin cei cu "R" stiu ce vor. Din nefericire, vor trebui sa astepte mult pana sa-si vada visul implinit. Dar ce conteaza, intr-o zi, ambitia le va fi satisfacuta.

S
Sensibili si senzuali, cei cu "S" apreciaza dovezile de tandrete, chiar daca nu-si dezvaluie usor sentimentele. Aceasta trasatura de caracter le va folosi daca opteaza pentru medicina, pedagogie sau afaceri.

T
Cei cu "T" cauta sa-si traga totul spre ei: munca sau viata familiala. Exigenti cu ei insisi, ei sunt tot la fel si cu ceilalti. Uneori pot deveni tirani. Dar succesul nu-i ocoleste.

U
Dotati pentru orice, cei cu "U" au simt practic, simt la familiei si cauta sa se faca indispensabili. Agreabili si simpatizati, pot deveni de temut atunci cand interesele lor sunt in joc.

V
Cei cu "V ezita intre dorinta de singuratate si anturaj, intre indrazneala de orice fel si adevar, intre aroganta si umilinta, intre aventura si rutina.

X
Nonconformisti, sinceri, cateodata din cale-afara, cei cu "X" fac intotdeauna ce vor si nu evita contradictia. Si asta declanseaza, adesea, razboaie.

Z
Purtatorii literei "Z" pot deveni mesageri divini. Ei vor merge intotdeauna pe drumul cel bun, fara griji si indiferent cat i-ar costa.

(Sursa, "Formula AS")
bdl
QUOTE (Marcus @ 3 Mar 2004, 04:26 PM)
Oh Doamne ! Ce ochi cat cepele are Leul ala... ori a venit de la chef?

Asa e, fioros rau.... si-ti dai seama ca odata pe luna i se umple botu de singe..... yikes.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.