Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Sansele Romaniei De Calificare La Europene
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
unreal
Eu sunt de parere ca vom reusi sa ratam la nustata calificarea la Europene scotind un rezultat de egalitate in Danemarca(Doamne ajuta sa gresesc). Voi ce parere aveti ? Meritam calificarea? Sau macar o obtinem?
unreal
Mda se pare ca nu prea intereseaza pe nimeni subiectul sad.gif . Oricum miine vom afla cu totii cum stam asa ca ce pot spera e ca rezultatul de egalitate anticipat de mine sa nu se adevereasca.
marky
daca facem egal tu esti de vina tongue.gif
ypsilonalpha
Pronostic Danemarca - Romania 3-1 sad.gif Sorry, dar in momentul de fatza Romania nu-i echipa care sa faca minuni de vitejie in deplasare contra unei formatii solide precum Danemarca.
ypsilonalpha
Si-n plus acum la Copenhaga ploua sad.gif ...
vermeer
Mai e putin si incepe. Hai Romania !
Mihai
50.gif Fi-le-ar arbitrii dobitoci sa le fie...
atta
idem
menthoru'
s-a vazut ca orice am face, sansele noastre sunt ZERO.
Ar trebui ca toti romanii sa iasa in strada si sa zguduie Europa din temelii. Sa le aratam acestor jigodii cine sunt romanii!
dr.agy
Eram sigur ca idiotul ala o sa prelungeasca prea mult,ca ai nostrii obosesc si iau gol in ultima secunda,ca si cu portugalia...ce arbitru kkcios...de 2 ori i-a ajutat...cu penaltyul si cu prelungirile...BAH si au jucat superb ai nostrii in a 2-a repriza...NE-AU FURAT...****-L IN P*** MASII DE ARBITRU TAMPIT! 50.gif 50.gif

PS Nu editati mesajul....
menthoru'
Cea mai mare nedreptate. asa ce va nu esti posibil. Ma *** pe fotbalul lor international, pe FIFA, UEFA si alte ligi de scarnavii de genul asta. ROMANIA AR TREBUI SA REFUZE ORICE PARTICIPARE LA TURNEE DE ACUM INCOLO.
ypsilonalpha
Mda. Mai bine ne intrebam cum naiba au ratat ai nostri patru ocazii de singur cu portarul, de la golul doi incoace.
Meyer facuse semn ca aia e ultima faza, nu trebuia decit ca centrarea aia sa fie blocata, aut sau corner, nu conteaza. De ce sa zguduim Europa din temelii? Pentru ca Cernat, Mutu si Bratu au ratat ocaziile de 3 - 1?
Acuma nu ramine decit sa ne rugam pentru o adevarata minune, si anume ca Luxemburgul sa faca cel putin meci egal la Oslo. Ceea ce nu se prea poate.
menthoru'
cum poti prietene sa iei aparare unei jigodii ca asta? ce vrei frate sa faca? au fost genii. portarul lor a fost suprageniu. au fost ocazii. putea sa mai fie si 50 de ratari. orice ai spune tu e strigator la cer iar modul tau de a aborda asta imi rupe sufletul.
Mihai
Mda...aici se poate discuta mult.
Este clar insa ca echipa a jucat cum nu a mai facut-o de mult; este clar ca arbitrul ala de doi bani ne-a furat.
Mai este insa clar ca am fi putut sa ocolim aceasta situatie, sa nu ajungem aici; este clar ca am fi putut sa avem teren mult mai bun la meciurile din Romania.

Doar ca acum probabil ca este normal sa ocaram pe cineva ce ne-a furat o sansa, decat sa ne gandim ca am fi putut avea alte sanse. Este normal sa credem ca suntem considerati ghena Europei; si probabil ca suntem; probabil ca nu ne iubesc multi; dar astazi am dovedit ca ei sunt cei murdari; si ma opresc aici...
menthoru'
AMIN
dr.agy
Respect pt faptul ca avem probabil a 4-5 echipa ca valoare din Europa....orice ar zice oricine.
ypsilonalpha
QUOTE (menthoru' @ Sep 10 2003, 09:46 PM)
cum poti prietene sa iei aparare unei jigodii ca asta? ce vrei frate sa faca? au fost genii. portarul lor a fost suprageniu. au fost ocazii. putea sa mai fie si 50 de ratari. orice ai spune tu e strigator la cer iar modul tau de a aborda asta imi rupe sufletul.

Pai nu-i iau apararea; sa ne aducem aminte insa ca acelasi Urs Meyer ne-a arbitrat in 2000 la turneul final al C.E. in meciul cu Anglia, si a acordat fara sa ezite penalty pentru noi in minutul 88, la scorul de 2-2.
Abordarea mea e de genul: hai sa facem in asa fel incit sa nu mai putem fi furati (daca furt a fost), si de-aia ma enerveaza baietii nostri, ca puteau foarte simplu sa nu mai stea la mina arbitrului si a cronometrului, marcind barem una din ocaziile alea ... si ca sa rasucesc inca un pic cutitul in rana, hai sa fac o socoteala aiuristica 2-1 plus 4 goluri din ocaziile alea egal 6-1, scor la care ne calificam direct de pe primul loc. smile.gif

@Mihai: Nu sintem ghena Europei. In momentul in care ducem o treaba la bun sfirsit (vezi campania cistigatoare a Stelei din '85-'86), nimeni n-are nimic de zis si toti trebuie sa se incline.

@dr.agy: am avut a zecea sau a unsprezecea echipa din lume in 1970, a cincea echipa din Europa in 1972, a saptea echipa din Europa in 1984, a saptea (unii zic ca a cincea) echipa din lume in 1994 si apoi a opta echipa din Europa in 2000. Astea-s cifrele seci. In fatza lor chiar ca n-are nimeni nimic de zis. In 2003-2004 in cel mai bun caz o sa fim a 21-a echipa din Europa (daca nu ne calificam). Asta e, fotbalul se joaca pe goluri, pe puncte si pe clasament.

Nu ne ramine decit sa zicem Hai Luxemburg, Hai Dinamo si Hai Steaua.
marky
concluzia finala este ca fotbalul nu se mai joaca pe gazon ci in birourile functionarilor FIFA , UEFA etc
Mihai
QUOTE (ypsilonalpha @ Sep 11 2003, 12:35 AM)
@Mihai: Nu sintem ghena Europei.

Nici nu am spus asta. smile.gif Am spus ca in asemenea cazuri parca preferam sa credem ca unii ne considera ghena Europei.
ypsilonalpha
Si ca sa nu uit ideea principala: pentru mine a fost o surpriza extraordinara modul cum a stiut echipa noastra (o echipa alcatuita pe moment, orice s-ar spune) sa intoarca rezultatul dupa pauza, in conditiile unui joc in deplasare si a vremii ciinesti. Daca cei 11 baieti care au fost in teren vor sti sa traga concluziile corecte din ceea ce s-a intimplat asta-seara, atunci cred ca ne vom putea bucura in urmatorii ani de o Nationala a Romaniei de prima clasa.
unreal
sad.gif sad.gif egal...cum anticipam din pacate. Sunt prea suparat si nervos si..pentru a mai face vreun comentariu
marky
Un meci Urs Meier Vs Doroftei cred ca ar fi singura modalitate de a vedea 23.000.000 de romani FERICITI, in momentul de fata. 14.gif
genicon
40.gif 40.gif 40.gif marky!

Si daca nu vrea Moshu (desi nu vad de ce nu ar vrea smile.gif ) cred ca la fel de fericiti daca ar fi 23 000 000 de romani vs Urs Meyer... ofofof... din cauza lui am ajuns noi sa zicem "hai Luxemburg..." inca o data - rusine si multa **** arbitrului...
marky
Pe EUROSPORT scrie ca Larsen a inscris in minutul 90 .. incredibil ... laugh.gif
ypsilonalpha
Macar cei de la UEFA sint cinstiti, consemneaza minutul 90 + 5:

http://www.euro2004.com/competitions/EURO/...9312/index.html
ypsilonalpha
Iar ca rezultat al isteriei patriotarde a doi comentatori (dintre care unul, Emil Gradinescu, mi se parea chiar un tip OK si bun in meseria lui) ne facem ca de obicei de kko:

====================
I-a perturbat activitatea firmei

Pe fondul acestei mentali-tăti, pe care, chiar dacă n-o acceptăm, trebuie s-o întelegem, am descins alaltăieri tîrziu în căutarea lui Urs Meier, cel devenit inamicul public numărul 1 al României.Joi a fost o zi infernală pentru el. Revenit acasă pe la prînz, dinspre Copenhaga, Meier a avut neplăcuta surpriză de a deschide nu mai putin de 2.500 de e-mail-uri “de bine” venite din România. Initiativa ProSport de a-i publica adresa electronică s-a dovedit funestă pentru “cavalerul” helvet, numărul mesajelor ajungînd mai întîi la 5.000, iar în cursul serii, la incredibilul cuantum de 15.000.Viata-i devenise “un infinit calvar”, mai toate mesajele, “de cel mai jos nivel” (notează “Blick”), începînd cu traditionalul “fuck”. “Nu se poate asa ceva”, s-a plîns Meier, “din cauza acestor mesaje fiind perturbată activitatea firmei mele”, cea de producere si comercializare a aparatelor electrocasnice.

“Idiotii ăstia sînt în stare de orice”

Vizitat de presa helvetă, Meier avea o fată încrîncenată, de om aproape distrus. Dar nici nu se gîndea la amenintarea cu moartea pe care avea s-o descopere pe robotul său telefonic. “Vă dati seama că nu te poti simti nici bine, nici în sigurantă. Idiotii ăstia sînt în stare de orice. Uitati-vă la ceea ce s-a întîmplat în Suedia”, cu referire la asasinarea ministrului de externe, Anna Lindh.
Are de gînd să recurgă la ajutorul instantei? “N-ar servi la nimic”, a declarat el în cursul serii de joi, apărîndu-si deciziile. “Chiar si căpitanul românilor, Chivu, mi-a spus că, la faza penalty-ului, a existat, într-adevăr, o împingere. Mai mult, în minutele de prelungiri, românii au efectuat o înlocuire, trăgînd de timp cît s-a putut. Le-am spus că si acestea vor fi cronometrate”. Si a mai spus el presei din tara sa: “Înteleg dezamăgirea si frustrarea românilor, dar nu le înteleg reactia. Nu sînt un hot. În ce lume trăim?”.
====================

Artisolul complet, pe site-ul www.prosport.ro (http://www.prosport.ro/categories.jsp?artNdx=86031 ; nu stiu daca linkul va mai fi valabil peste o zi-doua)

Ce mai e de comentat? La adapostul anonimatului, mii de romani se cred viteji daca bombardeaza cu mesaje scabroase adresa de email a lui Meier. Presa elvetiana acorda spatii mai largi evenimentelor legate de prestatia lui Meier decit meciului nationalei lor contra Rusiei (1-4 in deplasare).

In seara meciului, am comutat pe B1TV unde se transmitea Iugoslavia - Italia. Pe ecran curgeau in acelasi timp si SMS-urile referitaore la partida recent incheiata. Tonul era atit de interesant ... "propun sa mergem sa distrugem toate masinile cu numar de Elvetia din Bucuresti", "ma c*c pe ea de U.E., mai bine raminem acasa in saracia noastra" ... si mai vine si Florin Calinescu care rosteste aceleasi cuvinte "n-am nevoie de Europa" ... absolut penibil.

Bravos, natiune, halal sa-ti fie! spunea Caragiale. Si avea dreptate. mad.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.