Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Sentinta Etapei: Liga I, Rezultate & Comentarii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mihai
Rezultatele primei etape a diviziei A la fotbal

  • Otelul 0 1 U Craiova

  • FCM Bacau 0 3 Gloria

  • Apulum 0 0 Poli AEK

  • Ceahlaul 4 1 Petrolul

  • FC Arges 2 1 Dinamo

  • Oradea 1 1 Rapid

  • Steaua 4 0 FC Brasov

  • National 2 0 Farul C-ta
ypsilonalpha
Primul rezultat din etapa a doua: Petrolul - F.C. Arges 1-0

Miine seara, de la ora 21:15, derby-ul etapei: Rapid - Steaua. Cred ca Rapidul n-o sa aiba ce alege din militari (parerea mea, care nu tin cu nici una din cele 2 echipe).
Mihai
Rezultatele celei de-a doua etape a diviziei A la fotbal

  • Petrolul 1 0 FC Arges

  • FC Brasov 4 1 FC National

  • Poli AEK 0 0 Ceahlaul

  • Gloria 0 1 Apulum

  • Farul 1 1 Otelul

  • U. Craiova 0 0 FCM Bacau

  • Dinamo 1 0 Oradea

  • Rapid 1 1 Steaua
ypsilonalpha
Of, n-am vazut nici meciul asta (Rapid - Steaua, adica). Inteleg ca Steaua iar a egalat in ultimele minute, si oamenii mei dinamovistii iar s-au chinuit cu bietii oradeni. In schimb trocul de puncte pare sa reinceapa din nou --> Bistrita ia puncte din deplasare de la prietenii bacauani, dupa care le cedeaza la Alba-Iulia blink.gif Sper din tot sufletul sa ma insel.
Mihai
Rezultatele celei de-a treia etape a diviziei A la fotbal
  • U. Craiova 3 0 Gloria

  • Oradea 0 0 Petrolul

  • FC Arges 1 1 Poli AEK

  • Ceahlaul 3 0 Apulum

  • Otelul 2 1 FC Brasov

  • Steaua 1 0 Dinamo

  • FCM Bacau 4 3 Farul

  • FC National - Rapid se joaca miercuri
Gabriel
Din acest sezon am urmarit doua meciuri de la fata locului.

Stadion 23 August : Rapid - Steaua 1-1
Stadion Ghencea : Steaua - Dinamo 1-0

Si tin sa va spun ca spectacolul din tribuna a fost cu mult peste cel din teren.
ypsilonalpha
Rezultatele etapei din acest week-end:

Farul Constanta 2 - 2 Gloria Bistrita
FC National 2 - 1 Astra Petrolul
Otelul Galati 0 - 0 Dinamo Bucuresti
FC Arges Pitesti 2 - 1 Ceahlaul Piatra-Neamt
F.C. Oradea 1 - 2 Apulum Alba Iulia
Universitatea Craiova 2 - 2 FC Brasov

Apulum (a doua echipa cu care tzin, prima fiind Dinamo) nu se dezminte: o incaseaza gospodareste acasa, dar cistiga in deplasare. Craiova, ca de obicei, a inceput campionatul furtunos dar deja da semne de oboseala; daca Brasovul avea oleaca mai multa indrazneala lua toate punctele. Meciul a fostg destul de interesant, cu oltenii aparindu-se la greu (jucau in 10 oameni chiar de la inceputul meciului) si brasovenii zburdind pe linga ei. Asteptam cu interes ultimele 2 meciuri, F.C. Bacau - Rapid si Steaua - Poli AEK Timisoara.
ypsilonalpha
Ultimele doua meciuri:

Steaua - Poli AEK Timisoara 2-0
F.C. Bacau - Rapid 2-1

Aveam o parere mai buna despre portarul rapidist (ex-brasovean) Dossey ...
Marcus
Divizia A - sezonul 2004-2005

Partidele din tur se vor desfasura intre 31 iulie si 27 noiembrie 2004.

Etapa I - 31 iulie 2004
Otelul Galati - FCM Bacau
FC National - FC Brasov
CFR Cluj - Poli Timisoara
Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita
Poli Iasi - Rapid Bucuresti
Sportul Studentesc - Apulum Alba Iulia
Farul Constanta - Dinamo Bucuresti
FC Arges - Universitatea Craiova
Marcus
Etapa I
Vineri 30 iulie
ora 18,00: Poli Iasi - Rapid Bucuresti (National TV)
ora 18,00: CFR Cluj - Poli Timisoara (Telesport)

Sambata 31 iulie
ora 18,00: Sportul Studentesc - Apulum Alba Iulia (Telesport)
ora 20,00: Farul Constanta - Dinamo Bucuresti (Antena1)
ora 21,00: FC National - FC Brasov (TVR2)

Duminica 1 august
ora 18,00: FC Arges - Universitatea Craiova (National TV)
ora 20,15: Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita (TVR1)
ora 20,30: FCM Bacau - Otelul Galati (Telesport)
Marcus
Etapa I - rezultate

Poli Iasi - Rapid Bucuresti 1 - 2
CFR Cluj - Poli AEK 2 - 1
Sportul Studentesc - Apulum Alba Iulia 1 - 2
Farul Constanta - Dinamo Bucuresti 1 - 0
FC National - FC Brasov 2 - 1
FC Arges - Universitatea Craiova 1 - 1
Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita 2 - 0
FCM Bacau - Otelul Galati 1 - 0

Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita 2 - 0
min 38 - Rachita 1-0
min 40 - Neaga 2-0

"Bienvenuto Mister Walter!" Dupa plecarea lui Victor Piturca, noul antrenor al Stelei, Walter Zenga, a trecut cu bine primul examen al noului sezon si nu si-a dezamagit admiratorii. Cu toate astea, fanii Stelei, gratie unor momente de nostalgie, au scandat numele starului stelist, Marius Lacatus, cel care a facut istorie in Ghencea.
In prima repriza, ros-albastrii s-au impus in fata bistritenilor, presand in continuu si creandu-si ocazii dupa ocazii. Dumitru in minutul 28, Bostina in minutul 31, Neaga in minutul 32 sau Cristea in minutul 33 au exasperat banca tehnica prin ocaziile care nu au avut nici un efect pe tabela. Cel care a adus bucuria in randul suporterilor ros-albastrilor, marcand primul gol al Stelei in noul sezon, a fost chiar un fundas. In minutul 38, Rachita a urcat in atac, a patruns in careul advers si a marcat pentru 1-0. Imediat dupa reusita lui Rachita, galeria stelista a dus minute bune lupte cu jandarmii de stadion, majoritatea celor prezenti pierzand golul lui Neaga, venit doua minute mai tarziu.
In repriza secunda, stelistii s-au aratat multumiti de rezultat si nu si-au mai creat ocaziile din prima repriza. Nici bistritenii nu au putut mai mult, astfel ca scorul afisat la pauza s-a mentinut pana la finalul partidei.
Tehnicianul echipei bistritene, Constantin Carstea, considera ca jucatorii sunt responsabili pentru aceasta infrangere, intrucat nu s-au pregatit corespunzator.

Farul Constanta - Dinamo Bucuresti 1 - 0

Tehnicianul “cīinilor”, Ioan Andone, nu īnţelege jocul slab al unora dintre elevii săi, pe care īi acuză că se gīndesc mai mult la cupele europene. Ioan Andone, antrenorul roş-albilor, a trăit la intensitate maximă meciul de la Constanţa. Cel puţin īn prima repriză, Ando a stat numai cu mīna īn cap, exasperat de jocul slab al elevilor săi. A uitat şi de cīrje şi a dat de mai multe ori impresia că vrea chiar să intre el pe teren pentru a ordona o apărare haotică. La final, Fălcosul a recunoscut că Dinamo traversează o eclipsă de formă: “Farul a obţinut o victorie meritată, cu un joc extraordinar īn prima repriză. Cīt am jucat 11 contra 11, am făcut-o prost. După eliminarea lui Naidin īnsă am evoluat mai bine. Totuşi sīntem departe de jocul care ne-a consacrat”. Ando şi-a acuzat elevii că nu sīnt preocupaţi de jocurile din campionat: “Probabil că jucătorii actuali se gīndesc numai la cupele europene. Dar ei nu ştiu că nu poţi avea rezultate bune īn Europa dacă joci cum am făcut-o noi la Constanţa”. Cea mai gravă acuzaţie a tehnicianului dinamovist a fost că unii dintre componenţii echipei se află īntr-o formă slabă: “ E curios, pentru că īn pregătire am avut nouă meciuri, dintre care opt au fost victorii. Păcat. Avem mult de muncă, deoarece nu am jucat nimic contra Farului”. Apoi, tot el a īncercat să justifice forma de moment a lui Dinamo: “E adevărat că sīntem campioni, iar fiecare echipă īşi doreşte să ne bată. Nu mai e ca anul trecut cīnd nimeni nu ne dădea nici o şansă la titlu. Pe mine mă īngrijorează jocul. Sīnt jucători care au uitat cum au muncit anul trecut. Īn general, e nevoie şi de şansă, ceea ce noi nu am avut la Constanţa. Sau poate că am avut totuşi, pentru că nu am primit mai multe goluri, la cīte ocazii au fost”. (Sursa Prosport)

Marcus
Etapa a II-a

Vineri
FC Brasov - FCM Bacau 0 - 0
Apulum Alba Iulia - Poli Unirea Iasi 2 - 1

Sambata
Dinamo Bucuresti - Sportul Studentesc 2 - 1
Otelul Galati - FC Arges 1 - 2
Universitatea Craiova - Farul Constanta 0 - 0
Poli Timisoara - FC National 1 - 4

Duminica
Gloria Bistrita - CFR Cluj 2 - 0
Rapid Bucuresti - Steaua Bucuresti 2 - 1

Rapid Bucuresti - Steaua Bucuresti 2 - 1
min 17 (penalty) - Sabin Ilie 1-0
min 26 - Sabin Ilie 2-0
min 33 - Dica 2-1

Duminica seara, pe stadionul din Giulesti "au luat foc" tribunele. Desi au fost prezenti numai 17.000 de suporteri, acestia au creat o atmosfera incandescenta, specifica unui mare derby.
S-a jucat cu multa ardoare pentru ca la mijloc erau bani, erau puncte, dar ingredientul cel mai important: mult orgoliu.
Meciul a inceput in forta, rapidistii apasand primii "pedala acceleratiei" si verticalizand jocul. Practic, nu se inchega concret nici un atac, jucatorii ambelor formatii avand tendinta sa comprime timpul si mai ales spatiul, prin atacuri fulgeratoare, dar "boante". Prima pasa in adancime si ruperea de ritm a lui Sabin au adus si penalty-ul, care nu a putut fi evitat de Hamutovski, iesit la disperare in picioarele lui Daniel Niculae. Ilie l-a executat lejer pe goalkeeperul stelist. Atacantul stelist, Adrian Neaga, rateaza apoi o mare ocazie de egalare pentru echipa lui Walter Zenga. Cateva minute mai tarziu, Steaua mai primeste "o lovitura": Stancu paraseste flancul, se indreapta spre careu si ii paseaza ideal aceluiasi Sabin Ilie, care, cu o deviere scurta, ca la biliard, il invinge pentru a doua oara pe Hamutovski. La 2-0 pentru giulesteni, galeria stelista a inceput sa scandeze ironic "Demisia, demisia" si "Piturca, Piturca". In minutul 34, la 25 de metri de poarta rapidista, mijlocasul stelist Nicolae Dica a prins un trasor formidabil cu piciorul drept, iar Dolha, putin iesit, n-a mai avut riposta. Meciul era relansat.
In primul minut al reprizei secunde, Dinita a fost angajat spre poarta lui Dolha cu o minge lunga. Atacantul a preluat spre poarta in spatele lui Marius Constantin si la doar cativa metri de careu a fost faultat de ex-brasovean. Ionica Serea i-a aratat direct cartonasul rosu lui Constantin, chiar daca fundasul rapidist mai avea un "galben". Decizia centralului din Focsani a fost corecta pentru ca Marius Constantin era ultimul fundas in calea lui Dinita, care se afla intr-o situatie clara de gol.
Condamnat sa umple golul din aparare, Razvan Lucescu l-a sacrificat pe omul primei reprize, Sabin Ilie, pentru un alt Constantin, cu profil defensiv. Pentru giulesteni, urma o repriza "in zece" impotriva unei echipe care stie foarte bine sa atace. Si totusi, rapidistii nu s-au retras in aparare si nici nu au inchis jocul. Dimpotriva, au incercat sa mentina mingea departe de poarta lui Dolha si, de cate ori au putut, au atacat. De partea cealalta, ros-albastrii s-au avantat in atac si, in multe randuri, nu au putut fi opriti decat prin faulturi succesive. Astfel, centralul Serea a inceput sa scoata cartonasele galbene din buzunar si sa le "imparta" cu darnicie rapidistilor. In ciuda eforturilor supraomenesti ale stelistilor, poarta lui Dolha a ramas intacta pana la sfarsit, la fel si tabela. In urma acestei victorii nepretuite, Rapidul a urcat pe primul loc al clasamentului, umar la umar cu FC National si Apulum.

Poli Timisoara - FC National 1 - 4
min 1 - Agunbiade 0-1
min 9 - G.Coman 0-2
min 43 - Chihaia 0-3
min 76 (penalty) - Silvasan 1 - 3
min 83 - G.Coman 1 - 4

min 1 - Gigel Coman i-a centrat lui Agunbiade, iar nigerianul a reluat in poarta cu un sut de la 13 metri
min 9 - Mijlocasul stanga al bancarilor, G.Coman, a sutat de la 25 de metri, iar Grigore a plonjat tarziu
min 43 - Balace a gresit o pasa simpla, recuperare Agunbiade, iar centrarea perfecta in careu a fost fructificata cu capul de Chihaia
min 76 - Arbitrul Robert Dumitru a acordat penalty la contactul dintre M.Constantinescu si Olah. Silvasan a transformat lovitura de pedeapsa.
min 83 - Caramarin l-a gasit cu o pasa ideala pe Coman, care a impins balonul pe sub Grigore in poarta

Galeria timisoreana i-a cerut vehement sambata sa renunte si tehnicianul Dumitru Dumitriu s-a conformat ieri. N-a mai rezistat presiunii publicului care-l regreta pe Basarab Panduru, desi sambata seara declara ferm ca nu va demisiona. Ieri, la ora 15,00, Dumitriu a mers la sediul clubului si l-a anutat pe presedintele Toni Sobos ca va parasi echipa. In cele doua etape de pana acum, Politehnica Timisoara a inregistrat doua infrangeri (1-2 cu CFR Cluj si 1-4 cu FC National), situandu-se acum pe ultimul loc al campionatului.
"Ne-ati sustinut la noua infrangeri consecutive, acum nu e asa grav. Ne pare rau mai tare ca v-am suparat pe voi decat ca am pierdut." (Romulus Buia)
"V-am dezamagit si ne pare foarte rau. Sper sa ne revenim si sa fiti iar aproape de noi" (Grigore)
"Asta au vrut suporterii, asta au primit! "Titi" (Dumitriu) n-a vorbit cu noi. Acum, ca nu avem antrenor, sa zica suporterii pe cine vor." (Romulus Buia)

Dinamo Bucuresti - Sportul Studentesc 2 - 1
min 33 - T.Balan 0-1
min 34 - Danciulescu 1-1
min 76 - Danciulescu 2-1

Super Danciu-gol!
Ionel Danciulescu a fost din nou omul providential pentru trupa lui Andone, inscriind ambele goluri in partida cu Sportul. Modest, Danciu spune ca fara aportul echipei nu ar fi reusit nici un gol. El este astazi idol in Stefan cel Mare, inscriind gol dupa gol.
Danciu a marcat 126 de goluri in prima divizie in cele 294 de meciuri jucate (0,42 goluri pe meci).

min 33 - Secareanu a centrat de pe partea stanga si capitanul "studentilor" a reluat cu capul, de la 12 metri, in dreapta lui Gaev.
min 34 - Vlad Munteanu a trimis in careu o minge la semiinaltime si Danciulescu a inscris cu capul
min 76 - Pacurar si-a preluat in careu o minge si din spate a venit Danciulescu, care a marcat cu un sut plasat
Marcus
Clasamentul la finalul etapei a doua

1. FC National 6p
--- Apulum Alba Iulia 6p
--- Rapid Bucuresti 6p
4. FC Arges 4p
--- FCM Bacau 4p
--- Farul Constanta 4p
7. Steaua Bucuresti 3p
--- Dinamo Bucuresti 3p
--- Gloria Bistrita 3p
--- CFR Cluj 3p
11. Universitatea Craiova 2p
12. FC Brasov 1p
13. Poli Iasi 0p
--- Sportul Studentesc 0p
--- Otelul Galati 0p
--- Poli Timisoara 0p
Marcus
Etapa a III-a

miercuri, 11 august
ora 18,00 (Antena 1) CFR Cluj - Rapid Bucuresti
ora 18,00 (TVR 2) Sportul Studentesc - Universitatea Craiova
ora 20,00 (Telesport) FCM Bacau - Poli Timisoara
ora 20,00 (netelevizat) Farul Constanta - FC Arges
ora 21,00 (National TV) FC National - Gloria Bistrita
(*)Poli Iasi - Dinamo Bucuresti
(*)Steaua Bucuresti - Apulum Alba Iulia
(*)FC Brasov - Otelul Galati

(*) vor fi reprogramate din cauza participarii echipelor Dinamo Bucuresti, Steaua Bucuresti si Otelul Galati in cupele europene
Marcus
Divizia A, etapa III

Sportul Studentesc - Universitatea Craiova 2 - 0
CFR Cluj - Rapid Bucuresti 1 - 1
Farul Constanta - FC Arges 3 - 0
FCM Bacau - Poli Timisoara 2 - 1
FC National - Gloria Bistrita 1 - 0
FC Brasov - Otelul Galati amanat
Steaua Bucuresti - Apulum Alba Iulia amanat
Poli Unirea Iasi - Dinamo Bucuresti amanat

CFR Cluj - Rapid Bucuresti 1 - 1
min 22 - Anca 1-0
min 27 - D.Niculae 1-1

Rapidul a invins duminica Steaua, dar nu a putut trece ieri de o echipa clujeana care si-a depasit conditia si care putea chiar sa-si adjudece toate punctele, daca Anca nu rata o ocazie monumentala in minutul 90. Elevii lui Lucescu au inceput mai bine dar, la primul contraatac al gazdelor, sutul centrare al lui Vasie a "muscat" bara laterala a portii lui Dolha. Rapidistii au pus stapanire pe joc, au avut doua ocazii bune prin Perja (min 16) si Sabin Ilie (min 19), dar golul a venit in poarta oaspetilor exact la jumatatea primei reprize. Oncica a driblat doi adversari in dreapta, a centrat precis in fata portii, de unde Anca, aflat exact acolo unde trebuie, a inceplinit o simpla formalitate. Bucuria feroviarilor n-a durat decat 5 minute. Niculae, in doi timpi, speculand ezitarea lui Piglisan si a fundasilor centrali la o pasa inteligenta a lui Maldarasanu.
45 de minute de foc
Repriza secunda a fost de calitate, cu ocazii de ambele parti. Lucescu a schimbat registrul tactic, l-a inlocuit pe apaticul Sabin Ilie cu Burdujan, jucand in continuare cu doua varfuri autentice, dar eforturile rapidistilor au fost zadarnicite de Marginean si Piglisan, portarul clujenilor rascumparandu-si greseala si aparand senzational la suturile lui Badoi (min 58), Stancu (68), Niculae (69 si 87). Clujenii au avut si ei trei ocazii bune, prin Turcu (min 61), Kolasinac (min 84) si Marginean (min 85), dar jocul a luat sfarsit cu un 1-1 echitabil. In ultimul minut, Anca, singur cu Dolha, a sutat defectuos, ratand o victorie de senzatie a nou-promovatei.
(Sursa "Prosport", 12 august 2004)
Marcus
Divizia A, etapa a IV-a

Vineri 20 august
ora 18:00 -> FC Arges - Sportul Studentesc (Telesport)
ora 20:00 -> Universitatea Craiova - Poli Iasi (National TV)

Sambata 21 august
ora 18:00 -> Apulum Alba Iulia - CFR Cluj (Telesport)
ora 18:00 -> Otelul Galati - Farul Constanta (TVR 2)
ora 20:15 -> Rapid Bucuresti - FC National (Antena 1)

Duminica 22 august
ora 18:00 -> Gloria Bistrita - FCM Bacau (Telesport)
ora 18:30 -> Poli Timisoara - FC Brasov (National TV)
ora 20:15 -> Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti (TVR 1)


Marcus
Marian Aliuta a trecut de la Steaua la Rapid in cateva zile

“Nu mai eram dorit la Steaua”
Proaspătul giuleştean speră ca suporterii din Ghencea să īnţeleagă că transferul la Rapid era cea mai bună soluţie pentru viitorul carierei sale. După ce, ieri-dimineaţă, s-a antrenat sub comanda lui Walter Zenga, Marian Aliuţă a efectuat a doua şedinţă de pregătire a zilei alături de noii săi colegi, la ProRapid.
Cum de s-a realizat atīt de repede transferul tău la Rapid?
Marian Aliuţă: Toate părţile au fost de acord cu plecarea mea de la Steaua īn Giuleşti: domnul Gigi Becali, de care m-am despărţit īn condiţii amicale, a īnţeles dorinţa mea de a ajunge la o echipă la care să joc, iar Rapidul a făcut cea mai bună ofertă. Am avut şi alte propuneri, inclusiv de la Dinamo, dar cea mai bună soluţie pentru mine era să semnez pentru alb-vişinii.

“Nu sīnt supărat pe nimeni”
Care crezi că va fi reacţia suporterilor cīnd vor afla că ai părăsit gruparea din Ghencea pentru rivalii rapidişti?
Nu ar trebui să existe nici o reacţie, pentru că ar fi necesar să īnţeleagă faptul că nu puteam rămīne la Steaua atīta vreme cīt nu mai eram dorit acolo. Am 26 de ani şi nu-mi mai pot permite să stau pe banca de rezerve. Am nevoie de jocuri pentru că nu mai sīnt un puşti de 18 – 19 ani.
Dacă Victor Piţurcă, şi nu Zenga, ar fi fost antrenorul Stelei, crezi că ai fi rămas īn Ghencea? A greşit Steaua īn vreun fel faţă de tine?
Este foarte probabil ca, dacă Piţurcă ar fi rămas pe banca tehnică, eu să fi fost īn continuare stelist. Dar nu sīnt supărat pe nimeni şi n-am reproşat nimănui nimic. Dumnezeu este singurul care poate să judece dacă am fost nedreptăţit. Īn orice caz, nu regret că am revenit la Steaua de la Şahtior. Nu regret nimic din ce-am făcut īn cariera mea.
(Sursa: marius.popeanga@prosport.ro)
Marcus
Divizia A, etapa a IV-a - rezultate

FC Arges - Sportul Studentesc 2 - 2
Universitatea Craiova - Poli Iasi 0 - 0
Otelul Galati - Farul Constanta 1 - 0
Apulum Alba Iulia - CFR Cluj 2 - 4
Rapid Bucuresti - FC National 3 - 0
Gloria Bistrita - FCM Bacau 1 - 0
Poli Timisoara - FC Brasov 2 - 1
Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti 0 - 1

Comentarii:

Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti 0 - 1
min 84 - A.Cristea 0-1

Marele derby al Diviziei A a picat cum nu se poate mai prost. Intr-o zi in care, la urechea romanilor, rasunau performantele extraordinare ale sportivilor de la Atena, cucerind medalie dupa medalie, ni s-a soptit timid ca Dinamo intalneste Steaua, dar multi parca nici n-au vrut sa mai auda de fotbalul romanesc.
Asa au jucat si fotbalistii in teren, acolo unde mintea imprastiata, lipsa de concentrare si monotonia au fost sarea si piperul derby-ului de aseara.
Dinamo a aratat inca o data ca, acolo unde nu e sclipirea lui Danciulescu, se lasa umbra intregii echipe.

Principalele momentele in care publicul din Stefan cel Mare a izbucnit:
min 17 - Marian Dragulescu sarea pentru o noua medalie
min 45 - Monica Rosu cucereste medalia de aur

Dar unde e fotbalul? A, da… prin minutul 84, Andrei Cristea isi dezlipeste fundul amortit de banca tehnica, intra pe teren si marcheaza la prima atingere a balonului. Desi scapase singur cu Cristi Munteanu, portarului dinamovist i-a fost lene sa iasa dintre buturi si a stat intepenit pe linie parca nevenindu-i sa creada ca Andrei Cristea chiar intentioneaza sa marcheze.

Chiar daca marele derby al Diviziei A a fost mult sub asteptari, ne consolam cu ideea ca, la Atena, sportivii romani transforma visele in realitate.

Poli Timisoara - FC Brasov 2 - 1
min 46 - Mansour 1-0
min 51 - Mansour 2-0
min 83 (penalty) - Buga 2-1

Partida cu FC Brasov a consemnat recordul negativ de audienta pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara in ultimii doi ani: 5000 de spectatori, dupa ce, pana ieri nu fusesera mai putin de 10.000.
In primele 45 de minute, brasovenii au jucat ca acasa, fara sa simta presiunea publicului advers.
Devreme, in minutul 5, Sarmasan expediaza un sut pe poarta lui Zimmermann, insa goalkeeperul timisorean respinge. In minutul 21, Buga trimite un sut ca din tun de la 40 de metri, zgaltaind bara, iar Sarmasan reia peste poarta. Zimmermann a iesit din nou in evidenta, dupa ce in minutul 23 a respins sutul lui Buga de la 18 metri, iar in minutul 31, sutul lui Giuchici de la numai 8 metri. Replica lui Poli a venit abia in minutul 41, prin sutul lui Poenaru, scos de fundasul brasovean Balint, din fata portii. Repriza s-a incheiat din nou cu Buga ametindu-i pe Batranu si pe Angheluta, dar ratand spatiul portii din apropierea punctului cu var.
In repriza secunda, Politehnica Timisoara a scos capul de la cutie si a inceput sa atace. Senegalezul Mansour, invizibil in repriza intai, l-a pacalit pe Dossey la marginea careului mare si a marcat in poarta goala. Faza s-a repetat si pe partea stanga, Dossey iesind din nou aiurea si fiind executat cu un lob de acelasi senegalez. Publicul timisorean a inviat brusc. Aproape ca uitase gustul unei victorii. Silvasan ar fi putut majora avantajul, dar a ratat incredibil din careul mic, si cu capul, si cu piciorul, in aceeasi faza. Penalty-ul transformat de Buga a fost insuficient pentru oaspeti, care au plecat de la Timisoara asa cum au venit: fara sa castige vreun punct in plus in clasament.
Victoria lui Poli Timisoara vine ca o gura de aer, dupa ce in primele trei etape a infundat ultimul loc al clasamentului.

Apulum Alba Iulia - CFR Cluj 2 - 4
min 23 - Turcu 0-1
min 37 - Marginean 0-2
min 39 - Astilean (autogol) 1-2
min 44 - Stanciu 2-2
min 70 - Anca 2-3
min 78 - Anca 2-4

CFR Cluj este pe drumul cel bun. Dupa primele 4 etape, ei sunt pe locul 3, la egalitate de puncte cu Farul si Bacaul. Se poate vorbi de o noua revelatie a campionatului? E inca prematur.
Dupa meci, in echipa lui Apulum s-a iscat o cearta dura intre antrenorul Aurel Sunda, cel care a facut din echipa revelatia sezonului trecut, si fostul finantator, Emanoil Savin. Acesta din urma i-a adus antrenorului lui Apulum insulte grave, dupa infrangerea suferita pe teren propriu. Vorba ceea: "La placinte inainte, la razboi inapoi".
Desi au revenit nesperat de la 0-2, jucatorii lui Apulum nu au reusit nimic in repriza secunda, cand au primit doua goluri, putine fata de ocaziile clujenilor, si au incheiat partida in huiduielile publicului. Da, acelasi public care care a uitat mult prea repede bucuriile pe care echipa favorita i le-a facut sezonul trecut.

Clasament:
1. Rapid Bucuresti 10 puncte
2. FC National 9p
3. Farul Constanta 7p
--- CFR Cluj 7p
--- FCM Bacau 7p
6. Steaua Bucuresti 6p (un meci mai putin)
--- Apulum Alba Iulia 6p (un meci mai putin)
--- Gloria Bistrita 6p
9. FC Arges 5p
10. Sportul Studentesc 4p
11. Dinamo Bucuresti 3p (un meci mai putin)
--- Otelul Galati 3p (un meci mai putin)
--- Universitatea Craiova 3p
--- Poli AEK Timisoara 3p
15. FC Brasov 1p (un meci mai putin)
--- Poli Iasi 1p (un meci mai putin)
Marcus
Divizia A, etapa a V-a

Vineri, 27 august
ora 18:00 Sportul Studentesc - Farul Constanta (Telesport)
ora 20:00 FC National - Apulum Alba Iulia (National TV)

Sambata, 28 august
ora 18:00 FC Brasov - Gloria Bistrita (Telesport)
ora 20:15 FCM Bacau - Rapid Bucuresti (Antena 1)

Duminica, 29 august
ora 18:00 CFR Cluj - Dinamo Bucuresti (National TV)
ora 18:00 Poli Unirea Iasi - FC Arges (Telesport)
ora 19:00 Steaua Bucuresti - Universitatea Craiova (TVR 1)
ora 20:00 Poli AEK Timisoara - Otelul Galati (netelevizat)
Marcus
Divizia A - etapa a V-a

Sportul Studentesc - Farul Constanta 1 - 1
FC National - Apulum Alba Iulia 3 - 0
FC Brasov - Gloria Bistrita 1 - 3
FCM Bacau - Rapid Bucuresti 2 - 1
CFR Cluj - Dinamo Bucuresti 4 - 2
Poli Unirea Iasi - FC Arges 1 - 1
Steaua Bucuresti - Universitatea Craiova 5 - 0
Poli AEK Timisoara - Otelul Galati 2 - 1

Steaua Bucuresti - Universitatea Craiova 5 - 0
min 13 - Dica 1-0
min 14 - Cristea 2-0
min 18 (penalty) - Dica 3-0
min 63 - Dica 4-0
min 72 - Bostina 5-0

Steaua nimiceste Universitatea
Cine ar fi anticipat galopul de sanatate al Stelei impotriva Craiovei, chiar si pe teren propriu? Jucatorii care, cu cateva zile in urma, plecau infranti din Ghencea in fata sarbilor de la Zeleznik, dar cu calificarea in buzunar, au zdrobit aseara echipa lui Rednic.
Momentul declansarii infernului in Ghencea a fost minutul 13: Neaga a centrat la firul ierbii de pe partea dreapta si cu putin noroc, Dica impinge mingea in plasa. Oltenii pierd mingea imediat dupa reluarea jocului, Dica pleaca intr-o cursa cu aplomb, paseaza in dreapta pentru Cristea, care marcheaza printre picioarele lui Guso. Doua minute mai tarziu se anunta prin statie ca e 2-1 pentru CFR Cluj, contra lui Dinamo, iar tribunele izbucnesc in urale si ole-uri. In minutul 18, centralul Ionica Serea a acordat gresit un penalty stelistilor, pentru un presupus fault in careu al lui Moti la Neaga. Imediat, Serea arata cartonasul rosu lui Murgan pentru protestele de natura violenta. Acelasi Dica transforma penalty-ul, majorand scorul la 3 goluri diferenta. In minutul 31, stadionul izbucneste din nou in urale dupa ce, prin statie, se anunta ca la Cluj, Dinamo este condusa cu 4-2.
In repriza secunda, s-a "dansat" pe aceeasi muzica: era minutul 63 cand, la centrarea lui Nesu de pe partea stanga, Dica a reluat cu capul in colt, trecandu-si in cont un "hat-trick". Craiovenii, doborati, primeau lovitura dupa lovitura: noua minute dupa cel de-al patrulea gol, vine si al cinciea: Neaga centreaza si Bostina trimite din unghi la coltul lung. Ce mai conteaza ca Neaga ratase un penalty? Una peste alta, singura mare ocazie a craiovenilor a fost bara lui Buhus, pe care unii dintre suporterii din Banie nici nu au mai apucat sa o vada, parasind stadionul inainte de ultimul fluier.
Trei zile au trecut de la meciul cu Zeleznik, cand Zenga era fluierat si se scanda numele lui Lacatus. Aseara, galeria a schimbat refrenul: l-a aclamat pe Walter. Ce se va intampla in urmatoarea etapa?
De mentionat ar fi ca jocul fantastic al Stelei de aseara a fost urmarit de cativa reprezentanti ai clubului TSKA Sofia, nimeni alta decat adversara ros-albastrilor in turul I al Cupei UEFA.

CFR Cluj - Dinamo Bucuresti 4 - 2
min 4 - Oncica 1-0
min 39 - Iordache 1-1
min 57 (penalty) - Anca 2-1
min 63 - Anca 3-1
min 65 - Niculescu 3-2
min 72 - Oncica 4-2

Dinamo a ajuns la Cluj dupa cosmarul trait la Manchester, unde a fost umilita de rezervele lui United, cu gandul la o victorie care sa-i refaca atat moralul, cat si zestrea de puncte din clasament.
Startul de meci a prelungit insa cosmarul de la Manchester, Oncica inscriind un gol senzational, lob peste Munteanu de la 35 de metri! Cinci minute mai tarziu, o deviere a lui Bruncevic i-a oferit lui Anca o minge de 2-0, insa Ciobotariu a fost mai rapid si a trimis in corner. Dupa alte zece minute, Ando a mai rasuflat o data usurat la lovitura de cap a lui Jula din marginea careului mic. "Cainii" si-au aratat prima oara coltii dupa o jumatate de ceas, cand Petre a trimis o minge inselatoare in fata portii, dar Niculescu nu a profitat de bilbele lui Piglisan si Jula. De serviciul capitanului a profitat insa Iordache, care a egalat cu capul din 7 metri dupa un corner in minutul 39.
Nebunie dupa pauza
In repriza a doua s-a jucat pe contre, spectacolul fiind total. Dinamo a inceput mai bine si a ratat doua mari ocazii prin Niculescu (min 50, bara din lovitura libera) si Danciulescu (min 54). Oarecum contrar cursului jocului, golul a picat la cealalta poarta. Pe contraatac, Turcu a obtinut un penalty si eliminarea justa a lui Ciobotariu, iar Anca a readus Clujul in avantaj, transformand penalty-ul printr-un sut puternic sub transversala. Acelasi Anca a dat lovitura de gratie, tot pe contraatac, la o faza in care s-a distrat copios cu Iordache si Munteanu, si a inscris din 10 metri (min 63). Doua minute mai tarziu, Niculescu a readus Dinamo in meci, spargand gheata si marcand primul gol intr-o partida oficiala in acest sezon. In minutul 72, goalkeeperul dinamovist, Cristi Munteanu, gafeaza din nou, Marginean recupereaza mingea din picioarele lui Munteanu, Anca a centrat si Oncica a "teleportat" balonul din 16 metri la vinclu. Pana la final, CFR a stiut sa conserve scorul, dar a avut si noroc, Danciulescu (min 87, min 88) si Baltoi (min 90) irosind bune oportunitati de gol. N-a fost insa ziua lor si nici a campioanei.
(Sursa "Prosport")

FCM Bacau - Rapid Bucuresti 2 - 1
min 47 - Maldarasanu 0-1
min 59 - Baciu 1-1
min 82 - Gheorghiu 2-1

0-1, min 47 -> Karamyan a centrat de pe stanga, Bogdan a respins in fata si Maldarasanu a reluat in plasa, de la 14 metri
1-1, min 59 -> corner Gheorghiu si Baciu a reluat cu capul, de la 8 metri
2-1, min 82 -> Maftei si M.Constantin s-au ciocnit ( rofl.gif ) in timp ce urmareau balonul, Gheorghiu a profitat si a inscris cu un sut pe langa Dolha.

Faza antologica, specificul Diviziei A yay.gif
Faza din minutul 83, cea din care bacauanii au marcat golul victoriei, a starnit hazul general. La circa 22 de metri de poarta, putin lateral stanga si fara sa fie supusi vreunului presing puternic, fiecare dintre cei doi rapidisti (Maftei si M.Constantin) a vrut sa plece cu mingea la picior, insa s-au "ciocnit" unul de celalalt. rofl.gif Dupa ciocnire, balonul a sarit la Gheorghiu, care a marcat in poarta rapidista golul victoriei. Ei, asta da fotbal! rofl.gif
Marcus
Etapa a VI-a

Vineri, 10 septembrie
ora 17:00 -> Apulum Alba Iulia - FCM Bacau (Telesport)
ora 20:00 -> Farul Constanta - Poli Unirea Iasi (National TV)

Sambata, 11 septembrie
ora 17:00 -> Otelul Galati - Sportul Studentesc (Telesport)
ora 18:00 -> Universitatea Craiova - CFR Cluj (TVR 2)
ora 20:15 -> Rapid Bucuresti - FC Brasov (Antena 1)

Duminica, 12 septembrie
ora 17:00 -> Gloria Bistrita - Poli AEK Timisoara (Telesport)
ora 17:00 -> FC Arges - Steaua Bucuresti (National TV)
ora 20:15 -> Dinamo Bucuresti - FC National (TVR 1)
Marcus
Divizia A - etapa a VI-a

Apulum Alba Iulia - FCM Bacau 0 - 0
Farul Constanta - Poli Unirea Iasi 2 - 1
Otelul Galati - Sportul Studentesc 1 - 0
Universitatea Craiova - CFR Cluj 3 - 2
Rapid Bucuresti - FC Brasov 2 - 0
Gloria Bistrita - Poli AEK Timisoara 0 - 0
FC Arges - Steaua Bucuresti 2 - 2
Dinamo Bucuresti - FC National 0 - 1

Campioana Romaniei en-titre, Dinamo Bucuresti, a dezamagit aseara suferind a patra infrangere din cinci partide, dovedind cel mai slab inceput de sezon din ultimii 38 de ani… Desi partida sustinuta impotriva "bancarilor" a fost una frumoasa, scorul pe tabela s-a incapatanat sa arate o remiza alba, pana in minutul 81, cand centralul Ion Serea a dictat lovitura de pedeapsa pentru oaspeti, transformata fara probleme de Caramarin. Atat "cainii rosii", cat si "bancarii" s-au jucat cu ocaziile si au ratat din situatii clare de gol. Partida a fost relativ echilibrata, cu o usoara dominare a dinamovistilor.

Steaua a inceput slab meciul de la Pitesti. In minutul 11, internationalul bielorus Vasili Hamutovski, cel care sezonul trecut era un "zid" in fata portii, a gafat primind un gol usor parabil. In cateva randuri, stelistii au solicitat penalty, mai intai prin Nicolae Dica, apoi prin Florentin Dumitru, insa Augustus Constantin le-a refuzat acest privilegiu. Putin dupa pauza, Daniel Oprita a reusit "dubla" intr-un interval de doar doua minute (53, 55) si se parea ca Steaua se va impune. Totusi, Argesul n-a cazut asa cum multi s-ar fi asteptat, iar Bilasco a restabilit egalitatea in minutul 60. Steaua ar fi putut da lovitura de gratie in minutul 90, cand "centralul" Augustus a dictat penalty in favoarea lor. Ex-pitesteanul Nicolae Dica a ratat acest penalty crucial, refuzandu-i propriei echipe cele doua puncte ramase in joc. Ramane de vazut daca aceste puncte le-ar fi putut aduce Stelei titlul de campioana a Romaniei.
Marcus
Divizia A - etapa a VII-a

Vineri, 17 septembrie
ora 17:00 - CFR Cluj vs FC Arges
ora 20:00 - Poli AEK Timisoara vs Rapid Bucuresti

Sambata, 18 septembrie
ora 17:00 - Poli Unirea Iasi vs Sportul Studentesc
ora 18:00 - FC National vs Universitatea Craiova (TVR 2)
ora 20:15 - FCM Bacau vs Dinamo Bucuresti

Duminica, 19 septembrie
ora 17:00 - FC Brasov vs Apulum Alba Iulia
ora 17:00 - Gloria Bistrita vs Otelul Galati
ora 20:15 - Steaua Bucuresti vs Farul Constanta (TVR 1)
Marcus
Rezultate Divizia A - etapa a VII-a

CFR Cluj - FC Arges 1 - 1
Poli AEK Timisoara - Rapid Bucuresti 1 - 1
Poli Unirea Iasi - Sportul Studentesc 1 - 3
FC National - Universitatea Craiova 3 - 1
FCM Bacau - Dinamo Bucuresti 0 - 2
FC Brasov - Apulum Alba Iulia 4 - 1
Gloria Bistrita - Otelul Galati 3 - 0
Steaua Bucuresti - Farul Constanta 3 - 1

FCM Bacau - Dinamo Bucuresti 0 - 2
min 70 - Baltoi 0-1
min 90+1 - Fl. Petre 0-2

Dinamo sparge gheata! Victorie binemeritata la Bacau, a doua in acest sezon. Spun "binemeritata" deoarece dinamovistii sunt cei care au dictat jocul. Socul acestui inceput de sezon catastrofal s-a resimtit in echipa "cainilor", care, desi ajungeau usor la poarta adversa, se pierdeau inexplicabil la finalizare. In prima repriza ar fi de notat suturile lui Danciulescu (min 18) si Florentin Petre (min 25), insa fara rezultat. Bacauanii s-au multumit sa se apere pe propriul teren, mizand doar pe contraatac. Nu a fost o tactica bine gandita de antrenorul Cristian Popovici. In repriza secunda, dinamovistii au reluat atacurile furibunde, atingand culmea disperarii in momentul cand Danciulescu a ratat incredibil de la opt metri, nimerind bara, desi avea aproape toata poarta goala in fata.
Mutare inspirata a lui Andone in minutul 66, cand l-a introdus pe teren pe Baltoi. Acesta avea sa deschida scorul peste numai patru minute, printr-o lovitura cu capul la coltul scurt, care l-a lasat fara replica pe goalkeeperul "taurilor", D. Bogdan. In minutele de prelungire, Florentin Petre a punctat superb, perforand poarta printr-un sut din unghi, la coltul scurt. "Cainii au muscat!" jamie.gif

FC National - Universitatea Craiova 3 - 1
min 20 - I. Savu 1-0
min 45+1 - Caramarin 2-0
min 63 - Njock 2-1
min 76 - Lita 3-1

Gabriel Caramarin confirma zvonurile tot mai dese care spun ca este cel mai bun fotbalist din Divizia A. Este jucatorul caruia i s-ar putea ierta chiar si ratarea unui penalty, asa cum s-a intamplat in ultima partida cu "Stiinta". Cine nu l-ar ierta, dupa ce a marcat un gol superb in aceeasi partida, din lovitura libera, de la 25 de metri?
In aceeasi partida, Catalin Lita a inscris un gol fantastic, la vinclu, fara preluare.
Dupa meci, antrenorul "bancarilor, Cosmin Olaroiu, a declarat ca s-a temut mai mult de confruntarea cu "Stiinta" decat cu campioana Dinamo.
Situatie fara precedent
Fotbalul romanesc e unic: oltenii au contestat rezultatul partidei! hh.gif Articolul 16.7 din regulamentul ROAF-ului FRF, spune: "Echipele divizionare A pot folosi cinci fotbalisti de cetatenie straina pe toata durata jocului." Ei bine, "bancarii" au folosit 6 jucatori straini, insa doar 5 au fost simultan pe gazon… huh.gif Cei implicati in judecarea cazului au refuzat sa-si exprime parerea. Oricum, daca se va dovedi ca oltenii au dreptate, rezultatul final al partidei va fi cu totul altul: FC National - Universitatea Craiova 0 - 3!
Una peste alta, FC National isi continua marsul triumfal in Divizia A, devenind lider incontestabil, cu 18 puncte din 21 posibile, avand 4 puncte avans fata de Rapid.
Marcus
Divizia A, etapa a VIII-a

Vineri, 24 septembrie
ora 17:00 - Apulum vs Poli AEK
ora 20:00 - Rapid vs Gloria

Sambata, 25 septembrie
ora 17:00 - Sportul vs Steaua (TVR2)
ora 20:15 - Univ. Craiova vs FCM Bacau

Duminica, 26 septembrie
ora 17:00 - Otelul vs Poli Iasi
ora 17:00 - FC Arges vs FC National
ora 19:30 - Farul vs CFR Cluj
ora 20:15 - Dinamo vs FC Brasov (TVR1)
Marcus
Rezultate Divizia A, etapa a VIII-a

Apulum Alba Iulia - Poli AEK Timisoara 2 - 1
Rapid Bucuresti - Gloria Bistrita 3 - 1
Sportul Studentesc - Steaua Bucuresti 1 - 2
Universitatea Craiova - FCM Bacau 1 - 1
Otelul Galati - Poli Unirea Iasi 1 - 0
FC Arges - FC National 0 - 1
Farul Constanta - CFR Cluj 0 - 1
Dinamo Bucuresti - FC Brasov 3 - 1

Apulum Alba Iulia - Poli AEK Timisoara 2 - 1
min 18 - Nicolita 0-1
min 33 - Maier 1-1
min 69 (penalty) - Paleacu 2-1

Timisorenii au venit cu ganduri mari in Cetatea Unirii, dorind sa profite de tensiunea de la echipa de club a gazdelor. Inceputul partidei ii gaseste pe timisoreni in atac, hartuind defensiva adversarilor. Si totusi, in minutul 6, prima mare ocazie de gol este trecuta in contul gazdelor, dupa ce Galdean a reluat cu capul pe langa poarta, nemarcat din sase metri. Poli a preluat apoi ostilitatile si a deschis scorul in minutul 18, la capatul unui contraatac, cand Nicolita a reluat mingea in plasa din mijlocul careului. Si cand jocul mergea in favoarea Politehnicii, a intervenit o gafa a portarului Zemmermann, care i-a permis lui Ovidiu Maier, scapat si din marcajul lui Voicu, sa egaleze.
In repriza secunda, Timisoara a reluat ofensiva, dar rateurile s-au tinut lant: Nicolita in minutele 53 si 55, Constantinescu in minutul 59 si Stancu in minutul 64. Gazdele au rasturnat scorul in minutul 69, la o faza la capatul careia Ovidiu Maier s-a aventurat intr-o cascada de driblinguri si a obtinut un penalty, transformat de Paleacu.
Pe final, centralul Sebastian Coltescu a eliminat nu mai putin de trei jucatori ai gazdelor: Chivescu (min 76) pentru un atac tare din spate asupra lui Buia, Miclea (min 88) si Paleacu (min 90+1), ambii pentru cumul de cartonase galbene.

In continuare, echipa momentului, FC National, a obtinut a saptea victorie a sezonului, din numai opt partide. Se vede treaba ca Olaroiu si-a adus echipa pe un fagas ascendent. Galopul de sanatate al Nationalului in Divizia A este contrabalansat de evolutia catastrofala a Politehnicii Iasi, nimeni alta decat lanterna rosie a clasamentului.
Pe de alta parte, CFR Cluj arata ca o echipa promitatoare, dupa victoria in deplasare de la Constanta, care a propulsat-o pe locul 4 al clasamentului intermediar.
Dar cea mai interesanta stire vine din Stefan cel Mare, acolo unde campioana en-titre, Dinamo, a obtinut o noua victorie, a treia in acest sezon. Sa fi revenit oare "cainii rosii" la forma care i-a consacrat sezonul trecut? Oricum ar fi, se anunta un meci de foc in etapa urmatoare, la Timisoara: Poli AEK vs Dinamo Bucuresti.
Marcus
Divizia A, etapa a IX-a

Vineri, 1 octombrie
ora 15:00 - Gloria vs Apulum
ora 20:00 - FCM Bacau vs FC Arges

Sambata, 2 octombrie
ora 15:00 - Otelul vs Rapid
ora 15:00 - CFR Cluj vs Sportul
ora 20:15 - FC National vs Farul

Duminica, 3 octombrie
ora 15:00 - FC Brasov vs Univ. Craiova
ora 19:15 - Poli AEK vs Dinamo Bucuresti
ora 20:15 - Steaua vs Poli Iasi
Aramis
Steaua a mancat bataie cu 1-0 de la Poli Iasi rofl.gif
Eclectic
Huo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forza Steaua !
Si alte chestii pentru care, insa, s-ar supara Mihai. wink.gif
Marcus
Rezultate Divizia A - etapa a IX-a

Gloria Bistrita - Apulum Alba Iulia 6 - 1
FCM Bacau - FC Arges 1 - 0
Otelul Galati - Rapid Bucuresti 1 - 0
CFR Cluj - Sportul Studentesc 1 - 1
FC National - Farul Constanta 2 - 2
FC Brasov - Universitatea Craiova 1 - 3
Poli AEK - Dinamo Bucuresti 2 - 3
Steaua Bucuresti - Poli Unirea Iasi 0 - 1

Etapa a IX-a a Diviziei A a fost, probabil, cea mai "aprinsa" etapa din acest sezon. Am asistat la neputinta liderului FC National, care s-a dovedit incapabila sa profite de pasul pe loc al urmaritoarei Rapid, infranta la Galati. Am asistat la unul din cele mai picante derby-uri pe care le poate oferi fotbalul intern, Poli AEK - Dinamo, acolo unde s-au si marcat goluri superbe. Am vazut la Brasov ca, fara "stranieri", echipele romanesti sunt "schioape", asa cum Njock a tinut sa ne demonstreze. Ca sa nu mai vorbim de ploaia de goluri de la Bistrita. Dar mai ales, am vazut cum o echipa legendara ca Steaua, in conditiile in care si-a facut o "intrare de gala" in Cupa UEFA, dupa multi ani, poate pierde un meci pe teren propriu impotriva unei formatii care a "infundat" subsolul clasamentului vreme de cateva etape. Ce fotbal!

FC National - Farul Constanta 2 - 2
min 4 (penalty) - Caramarin 1-0
min 31 (penalty) - Cristocea 1-1
min 42 - Caramarin 2-1
min 62 - Gurita


Infrangerea suferita la Galati de Rapid i-a facut parca pe "bancari" sa-si piarda concentrarea. Din minutul 4, elevii lui Grigoras au plecat la lupta īmpotriva liderului Diviziei A, cu portarul Curca trimis la dusuri si cu un handicap de un gol dupa ce Caramarin transformase un penalty. Marinarii nu au acuzat īnsa socul, au iesit la joc si au speculat la maxim seara slaba a lui Panc. Totul a culminat cu faza din minutul 31, cīnd acesta l-a atacat pe Liviu Mihai īn careu. Serea nu a vazut cum fundasul a lovit balonul si a indicat gresit punctul cu var. A executat Cristocea si Farul a restabilit echilibrul. Totul a durat doar 12 minute, Caramarin iesind din nou la rampa. Bancarul a preluat foarte bine o minge pasata de Coman si a plasat-o pe langa portarul Vlas, la coltul scurt, stabilind scorul pauzei: 2-1 pentru gazde.
La reluare, marinarii au continuat sa forteze si efortul lor a fost īncununat de reusita de senzatie a lui Gurita (65), care a primit o pasa de gol de la debutantul Vlas, l-a depasit pe McKain si a sutat din 10 metri fara nici o speranta pentru Popa: transversala-gol! Deziluzionati parca de ce se īntīmplase pe teren, baietii lui Olaroiu n-au mai gasit drumul spre gol, rezultatul final reflectand īntocmai neputinta liderului.

Poli AEK Timisoara - Dinamo Bucuresti 2 - 3
min 9 - Danciulescu 0-1
min 33 - Mansour 1-1
min 48 - Niculescu 1-2
min 83 - Danciulescu 1-3
min 90+3 - Constantinescu 2-3


N&D s-a intors!
Dinamo a castigat fara drept de apel partida de ieri seara de pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara, in fata a 40,000 de suporteri inflacarati ai lui Poli. Blestemele timisorenilor i-au lasat reci pe dinamovisti, care au facut deplasarea in Banat pentru a-si potoli atat orgoliul fata de tot ce inseamna Poli AEK, cat si pentru a razbuna eliminarea din Cupa UEFA.
In primele zece minute, pe teren s-a vazut numai Dinamo. Mai intai, Niculescu a executat senzational o lovitura libera de la 25 de metri lateral stanga, Zimmermann salvand de la vinclu (min 6). Portarul timisorenilor a iesit total neinspirat la centrarea lui Semeghin, si Danciulescu a trimis cu capul de la mai bine de 10 metri. 0-1! Pana in minutul 33, Poli a trait mai mult prin suflul galeriei. Scorul la pauza a fost stabilit de senegalezul Mansour, care a "inventat" o foarfeca pe spate de la 14 metri, marcand un gol formidabil in poarta lui Stelea, restabilind echilibrul pe tabela.
Imediat dupa pauza, Claudiu Niculescu l-a copiat pe Mansour si a marcat un gol superb din foarfeca laterala de la 7-8 metri. Zimmermann fara replica. Meciul s-a inchis si pana la final timisorenii s-au zbatut neputinciosi. Spre final, Soltuz a gafat grav si Danciulescu a scapat singur cu Zimmermann, majorand diferenta. Intrat prea tarziu pe teren, Constantinescu n-a indulcit deloc supararea infrangerii timisorenilor cu golul din ultimele secunde.
Campioana en-titre a trecut cu bine testul dificil de la Timisoara. Urmatoarea tinta: Gloria!

Steaua Bucuresti - Poli Iasi 0 - 1
min 65 - Adrian Cristea 0-1

Incepe partida. Atmosfera de sarbatoare in Ghencea. Extaziati de calificarea favoritilor in grupele Cupei UEFA, dar profitand si de faptul ca organizatorii au decis sa lase intrarea libera, 25,000 de spectatori au venit sa-si vada favoritii la lucru. N-a mai contat ca Steaua dadea piept cu ultima clasata, important era ca joaca Steaua.
Fata de confruntarea de la Sofia cu TSKA, Dorinel Munteanu, Petre Marin si Oprita au fost inlocuiti in primul "11" de Bostina, Nesu si Cristea.
Meciul debuteaza fulminant cu bara lui Ogararu (min 3), continuand apoi cu ratarile lui Neaga (min 11 si min 37) si Cristea (min 18), prima repriza incheindu-se cu sutul lui Florentin Dumitru, scos din vinclu de Arcanu.
Repriza secunda a inceput cu ocazia uriasa a lui Bostina, care a reluat cu capul centrarea perfecta a lui Dumitru, balonul trecand milimetric pe langa poarta. A urmat o noua bara, de aceasta data autorul fiind Cristea (min 54).
Apoi, lovitura de teatru! ohmy.gif: Mijlocasul oaspetilor, Adrian Cristea, a luat o actiune pe cont propriu, dribland doi adversari si sutand din 15 metri la coltul scurt. Da, e gol! Ce a urmat a fost un cosmar pentru Zenga si baietii lui, care, dupa o intrare glorioasa in Europa, au fost adusi cu picioarele pe pamant de "lanterna rosie" a Diviziei A. Oare se mai gandeste acum Gigi Becali la finala Cupei UEFA?
"Din iarna ma duc la Dinamo, astfel ca sunt foate bucuros ca am putut sa-i ajut prin acest gol in poarta Stelei." (Adrian Cristea, mijlocas Poli Unirea Iasi)

[edit]Da, Aramis, felicitari echipei Poli Iasi! Acum as vrea ca echipa mea de suflet, Dacia Unirea Braila, sa bata pe Rapid in 16-le Cupei Romaniei... Tinem pumnii, Dacia! spoton.gif
Marcus
Divizia A - etapa a X-a

Sambata, 16 octombrie
ora 15:00 - Poli Iasi vs CFR Cluj
ora 15:00 - Sportul Studentesc vs FC National (TVR 2)
ora 18:00 - Universitatea Craiova vs Poli AEK (National TV)
ora 19:00 - Farul Constanta vs FCM Bacau
ora 20:15 - Dinamo Bucuresti vs Gloria Bistrita

Duminica, 17 octombrie
ora 15:00 - Apulum Alba Iulia vs Rapid Bucuresti (National TV)
ora 15:00 - FC Arges vs FC Brasov
ora 20:15 - Steaua Bucuresti vs Otelul Galati (TVR 1)
Marcus
Rezultate Divizia A, etapa a X-a

Poli Iasi - CFR Cluj 0 - 0
Sportul Studentesc - FC National 1 - 0
Universitatea Craiova - Poli AEK 0 - 1
Farul Constanta - FCM Bacau 1 - 0
Dinamo Bucuresti - Gloria Bistrita 4 - 1
Apulum Alba Iulia - Rapid Bucuresti 1 - 1
FC Arges - FC Brasov 0 - 1
Steaua Bucuresti - Otelul Galati 1 - 0

Steaua Bucuresti - Otelul Galati 1 - 0
min 70 - Neaga 1-0

Partida din Ghencea a fost, pe langa o simpla partida de campionat, un test pentru primul meci din Cupa UEFA, unde Steaua ii va intalni pe teren propriu pe belgienii de la Standard Liege. Cu toate ca Steaua a invins, nimeni nu poate spune ca va fi usor cu belgienii, dupa cum arata jocul Stelei la momentul actual. Poate ca altfel ar fi stat situatia daca Steaua juca impotriva Parmei in primul meci al Cupei UEFA, data fiind situatia catastrofala a Parmei in campionatul Italiei, ocupand dupa 6 etape un neverosimil loc 19!!
Infrangerile suferite in fata Politehnicii Iasi in precedenta etapa de campionat, si eliminarea din Cupa Romaniei de catre Universitatea Cluj, au adus Steaua in pragul unui moment de rascruce. Ceva trebuie schimbat in jocul echipei. Oare Gigi Becali avea dreptate cand afirma ca forta Stelei sta in sase jucatori, care reprezinta de fapt scheletul intregii echipe?
Oricare ar fi adevarul, Steaua n-a impresionat. O echipa care intr-o repriza are doar doua ocazii de gol (sutul "bomba" a lui Dorinel Munteanu si sutul lui Petre Marin) nu poate emite pretentii.
Intrarea lui Cristea pe teren in partea secunda a reimprospatat jocul ros-albastrilor pe flancul drept, flancul de pe care s-a realizat si faza golului inscris de Nega. Capitanul stelist a finalizat superb cu capul, din plonjon, centrarea excelenta a lui Oprita, bine gasit de Cristea, care executase un aut. A fost golul care pastreaza Steaua in carti si o salveaza de o noua rusine. Zenga n-a salvat insa impresia unei echipe mediocre.

Apulum Alba Iulia - Rapid Bucuresti 1 - 1
min 65 (autogol) - Dolha 1-0
min 87 - Niculae 1-1


Rapidul lui Razvan Lucescu spera sa iasa din pasa neagra cu o victorie la Alba Iulia care sa mai spele din rusinea traita la Braila. Socoteala din Giulesti nu s-a potrivit insa cu cea de pe "Cetate", ba oaspetii se pot considera norocosi ca nu au plecat acasa cu traista goala. Rapidul s-a chinuit, creandu-si putine ocazii de gol pentru o echipa cu pretentii la titlu: Maldarasanu (min 10), Ilyes (min 39), Niculae (min 47) si Artavaz Karamian (min 80). De partea cealalta, gazdele n-au contat deloc in atac in prima parte a jocului. In repriza a doua insa, sutul lui Paleacu din minutul 52 a prefatat deschiderea scorului. Acelasi Paleacu a lansat un contraatac, mingea a ajuns de la Stanciu la Balauru, care a sutat tare in bara. Cu noroc, mingea l-a lovit in spate pe Dolha si apoi a intrat in poarta. Cea mai controversata faza a meciului s-a produs in minutul 82. Atunci, Badoi, aflat singur in propriul careu, a intervenit la o minge centrata de pe flancul drept, a alunecat si a respins-o la Stanciu, al carui sut l-a blocat ulterior. "A dat cu mana. A fost penalty clar", a declarat Stanciu dupa meci.
Daniel Niculae nu l-a putut invinge pe Turcas in pozitii clare de gol, dar a marcat in ultimele minute datorita unei gafe impardonabile a potarului de la Apulum. Acesta "s-a culcat" pe mingea sutata de atacantul rapidist, dar mingea i-a sarit din maini si a intrat in poarta. Gazdele puteau da lovitura in prelungiri, tot pe contraatac, insa Paleacu a sutat aiurea de la 20 de metri in loc sa-i paseze lui Stanciu, care ar fi ramas singur cu Dolha.

"Dupa cum au jucat azi, ar trebui ca fotbalistii sa bage capul in pamant. Rapid nu pare a avea forta sa se bata pentru titlu." (Dinu Gheorghe, presedinte Rapid)
Marcus
Programul etapei a XI-a

Vineri, 22 octombrie
ora 19:00 - FC National vs Poli Iasi
ora 20:00 - Poli AEK vs FC Arges (National TV)

Sambata, 23 octombrie
ora 15:00 - FC Brasov vs Farul Constanta (TVR 2)
ora 20:15 - FCM Bacau vs Sportul Studentesc

Duminica, 24 octombrie
ora 15:00 - Otelul Galati vs Apulum Alba Iulia
ora 15:00 - Gloria Bistrita vs Universitatea Craiova
ora 15:00 - CFR Cluj vs Steaua Bucuresti (National TV)
ora 20:15 - Rapid Bucuresti vs Dinamo Bucuresti (TVR1)
Marcus
Rezultate - Etapa a XI-a

FC National - Poli Iasi 6 - 0
Poli AEK - FC Arges 0 - 2
FC Brasov - Farul Constanta 1 - 0
Gloria Bistrita - Universitatea Craiova 4 - 3
FCM Bacau - Sportul Studentesc 1 - 1
Otelul Galati - Apulum Alba Iulia 2 - 0
CFR Cluj - Steaua Bucuresti 0 - 2
Rapid Bucuresti - Dinamo Bucuresti 2 - 1



Marcus
Divizia A, rezultatele etapei a XII-a

Poli Iasi - FCM Bacau 1 - 0
FC Arges - Gloria Bistrita 4 - 3
Sportul Studentesc - FC Brasov 2 - 0
Farul Constanta - Poli AEK Timisoara 4 - 0
Universitatea Craiova - Rapid Bucuresti 2 - 0
CFR Cluj - Otelul Galati 1 - 0
Dinamo Bucuresti - Apulum Alba Iulia 4 - 2
Steaua Bucuresti - FC National 5 - 1

Cu siguranta cea mai rasunatoare victorie este cea a Stelei, care a umilit liderul cu un neverosimil 5-1 si l-a si detronat. Suporterii sunt fantastici, echipa este inchegata mai ales acum, dupa ce Mirel Radoi a revenit pe gazon dupa o pauza de 70 de zile. Duelul a fost castigat clar, fara prea multe comentarii. Un 5-1 umilitor, un derby cu un singur solist, de-a dreptul stralucitor. In sfarsit, Steaua straluceste! Steaua poate reusi joi o victorie de rasunet in Cupa UEFA. Parma nu mai este ce a fost anii trecuti. Parma arata ca o epava a fotbalului modern. Macar joi, toti romanii sa credem intr-o stea, in Steaua noastra! Ne place sau nu, respiram in Europa doar prin Steaua!

Clasament dupa 12 etape:

1. Steaua 25 puncte (un meci restanta)
2. FC National 25p
3. Rapid 21p
4. Gloria 19p
5. CFR Cluj 19p
6. Dinamo 18p (un meci restanta)
7. Farul 18p
8. Sportul 16p
9. FCM Bacau 16p
10. Otelul 15p (un meci restanta)
11. FC Arges 14p
12. Universitatea Craiova 13p
13. Poli AEK 11p
14. Apulum 11p (un meci restanta)
15. FC Brasov 10p (un meci restanta)
16. Poli Iasi 9p (un meci restanta)
Marcus
Etapa viitoare

Miercuri, 3 noiembrie - restante din etapa a III-a

ora 14:00 -> Poli Iasi vs Dinamo Bucuresti (National TV)
ora 14:00 -> FC Brasov vs Otelul Galati

Sambata, 6 noiembrie

ora 14:00 -> Otelul Galati vs Dinamo Bucuresti (National TV)
ora 14:00 -> FC National vs CFR Cluj (TVR 2)
ora 14:00 -> Gloria Bistrita vs Farul Constanta
ora 19:00 -> Poli AEK vs Sportul Studentesc
ora 20:15 -> Rapid Bucuresti vs FC Arges

Duminica, 7 noiembrie

ora 14:00 -> Apulum Alba Iulia vs Universitatea Craiova (National TV)
ora 14:00 -> FC Brasov vs Poli Iasi
ora 20:15 -> FCM Bacau vs Steaua Bucuresti (TVR 1)
Marcus
Rezultatele etapei a XIII-a

Otelul Galati - Dinamo Bucuresti 2 - 0
Gloria Bistrita - Farul Constanta 1 - 2
FC National - CFR Cluj 2 - 2
Poli AEK Timisoara - Sportul Studentesc (amanat)
Rapid Bucuresti - FC Arges 3 - 2
Apulum Alba Iulia - Universitatea Craiova 1 - 0
FC Brasov - Poli Iasi 1 - 2
FCM Bacau - Steaua Bucuresti 2 - 2

Partide restante din etapa a III-a

Poli Iasi - Dinamo Bucuresti 2 - 3
FC Brasov - Otelul Galati 2 - 1
(monique)
Meciul din Giulesti a fost unul de infarct (mai ales pentru rapidisti)... Argesul a reusit sa inscrie in minutul 7 dintr-o faza hilara, iar la pauza au intrat in avantaj... insa in minutul 46 Daniel Niculae a egalat si tot el a dus Rapidul in avantaj, inscriind dintr-un penalty contestat de argeseni... cu toate acestea, Argesul a reusit sa egleze, dupa ce rapidistii au ramas in 10, Nicolae Constantin fiind eliminat... la 2-2 toata lumea a avut impresia ca Rapid nu va mai avea puterea sa revina, insa Daniel Niculae i-a contrazis in minutul 86... astfel, Rapid ramane singura echipa neinvinsa pe teren propriu pana in acest moment ohyeah.gif
Marcus
Divizia A, etapa a XIV-a - rezultate

FC Arges - Apulum Alba Iulia 1 - 1
CFR Cluj - FCM Bacau 2 - 0
FC National - Otelul Galati 0 - 0
Farul Constanta - Rapid Bucuresti 2 - 0
Steaua Bucuresti - FC Brasov 3 - 2
Poli Iasi - Poli AEK 3 - 2
Sportul Studentesc - Gloria Bistrita 1 - 0
Universitatea Craiova - Dinamo Bucuresti 0 - 1

Marcus
Divizia A, etapa a XV-a

Vineri, 26 noiembrie
ora 14:00 -> FC Brasov - CFR Cluj (Telesport)
ora 20:00 -> Rapid Bucuresti - Sportul Studentesc (National TV)

Sambata, 27 noiembrie
ora 14:00 -> Gloria Bistrita - Poli Unirea Iasi (Netelevizat)
ora 14:00 -> Apulum Alba Iulia - Farul Constanta (Netelevizat)
ora 14:00 -> Otelul Galati - Universitatea Craiova (TVR 2)
ora 17:00 -> FCM Bacau - FC National (National TV)
ora 20:15 -> Dinamo Bucuresti - FC Arges (Antena 1)

Duminica, 28 noiembrie
ora 17:00 -> Poli AEK Timisoara - Steaua Bucuresti (TVR 1)
Marcus
Divizia A - etapa a XV-a

FC Brasov - CFR Cluj 2 - 2
Rapid Bucuresti - Sportul Studentesc 3 - 0
Apulum Alba Iulia - Farul Constanta 2 - 3
Gloria Bistrita - Poli Unirea Iasi 2 - 2
Otelul Galati - Universitatea Craiova 0 - 0
FCM Bacau - FC National 1 - 0
Dinamo Bucuresti - FC Arges 4 - 0
Poli AEK Timisoara - Steaua Bucuresti 1 - 1
gio19ro
Cel mai interesant rezultat s-a inregistrat in divizia B, unde liderul seriei a II-a, F.C. Sibiu a facut 5-5 la Mioveni (Colibasi) dupa ce a condus cu 5-1!!! yikes.gif
Marcus
Dupa mai bine de 3 luni de pauza, Divizia A revine!
Batalia pentru titlu este departe de a se fi terminat. Campioana de toamna, Steaua, este singura echipa care lupta acum pe doua fronturi: atat in campionat, cat si in Cupa UEFA. Tocmai din acest motiv, Steaua va amana meciurile din primele etape, dand astfel sansa principalelor urmaritoare sa abordeze partida directa cu Steaua dintr-o pozitie mai confortabila in clasament.
In subsolul clasamentului, Universitatea inca se zbate pentru a evita agonia retrogradarii. Va reusi sau nu, ramane de vazut.
rebel
Prima etapa a returului a adus urmatoarele rezultate

FC Brasov 1 - 1 FC National
Poli AEK Timisoara 3 - 0 CFR Cluj
Universitatea Craiova 1 - 2 FC Arges Pitesti
Otelul Galati 1 - 0 FCM Bacau
Rapid Bucuresti 2 - 0 Politehnica Iasi
Apulum 0 - 4 Sportul Studentesc
Dinamo Bucuresti 2 - 0 Farul Constanta

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti (amānat)
Marcus
DIVIZIA A - RETUR


Etapa a XVI-a - rezultate

FC Brasov - FC National 1 - 1
Poli Timisoara - CFR Cluj 3 - 0
Otelul - FCM Bacau 1 - 0
U Craiova - FC Arges 1 - 2
Rapid - Poli Iasi 2 - 0
Apulum - Sportul 0 - 4
Dinamo - Farul 2 - 0
Gloria - Steaua amānat


Dinamo Bucuresti - Farul Constanta 2 - 0
min 43 - Todoran (autogol) 1-0
min 58 - Cl.Niculescu 2-0


user posted image

Cīinii rosii au demonstrat ca se pot tine dupa liderul Steaua, trecīnd de o echipa care īn tur a aratat ca este mai mereu o nuca tare. Dinamo trebuia sa atace. Alb-rosii au īnceput īncet-īncet sa puna presiune pe apararea lui Petre Grigoras. Slabiciuni īn compartimentul defensiv au aparut īnsa īn propria ograda. Fundasii gazdelor au fost depasiti de cīteva ori de “vīrfurile” Cristocea si Gurita, mingea neputīnd sa-l pacaleasca si pe Stelea. A reusit totusi Todoran (32), dupa ce constantenii au executat rapid o lovitura de la 20 de metri. Mingea a trecut de linia portii, īmpinsa de fostul mijlocas al Petrolului, dar golul nu a fost validat datorita faptului ca arbitrul Balaj nu fluierase. Cum oaspetii nu s-au aratat dispusi sa se avīnte spre poarta īnchisa de internationalul romān, a facut-o Dinamo. Putin dupa mijlocul primei reprize, la o bīlbīiala īn fata careului propriu, balonul a ajuns fericit la Grigorie care a sutat puternic din careu, tintind bara transversala. Se anunta golul. Doua minute īnainte de finalul reprizei īntīi, Niculescu executa o lovitura libera de la 16 metri, balonul ajungīnd la acelasi Todoran, care de data asta si-a vazut golul validat. Īn proprie poarta. hh.gif
Impulsionat parca de galeria Farului, care a scandat īn repetate rīnduri “Steaua, Steaua”, golgeterul “cīinilor” din partidele amicale din intersezon, Claudiu Niculescu, a patruns nestingherit prin centrul apararii constantene si a marcat pe sub portarul Curca (58). “Marinarii” au īncercat sa revina īn meci, numai ca īn minutul 69, Schiopu a ales sa faulteze la 25 de metri de propria-i poarta, si a fost eliminat, lucru ce a taiat definitiv aripile oaspetilor. Ultimele 20 de minute s-au remarcat prin ratarea “marinarului” Baicu, care a profitat de o grava eroare a lui Tamas. Ultimul si-a spalat jumatate de pacat, tintind bara portii lui Curca.


Universitatea Craiova - FC Arges 1 - 2
min 34 - C.Tanasa 0-1
min 43 - Bilasco 0-2
min 72 - Plesan 1-2


Istoricul partidei
min 6 - Prima actiune periculoasa a meciului. M. Sava a patruns pe partea dreapta si a centrat in careu, unde Guso a iesit si a respins, apoi Rachita a degajat balonul
min 9 - Ocazie pentru Craiova!!! Rachita l-a gasit foarte bine pe Magri, care a evitat o pozitie de ofsaid si a sutat, Vintila a reusit sa blocheze!!
min 10 - Replica Pitestiului!!!
Tanasa a sutat din lateral stinga, Guso a reusit sa respinga pina la M. Sava, dar faza s-a incheiat cu bine pentru olteni!
min 11 - Bundea a primit de la Plesan si a tras la poarta de la 20 de metri, pe linga
min 14 - Din nou ocazie pentru FC Arges!
E. Dica trimis cu capul pentru Tanasa, care a reluat tot cu capul peste poarta lui Guso din pozitie foarte buna!!
min 20 - M. Sava a sutat din lovitura libera la coltul scurt si Guso a boxat balonul
min 34 - GOOL FC ARGES, 0-1!!! M. Sava a patruns nestingherit pe stinga a centrat in mijlocul careului si C. TANASA, nemarcat, a reluat cu capul in dreapta lui Guso!!!
min 40 - Mare ocazie pentru oaspeti!!! Dica a centrat de pe dreapta, Guso a scapat mingea in fata, dar Tanasa nu a reusit sa impinga mingea in plasa si portarul Craiovei a retinut!!
min 43 - GOOL FC ARGES, 0-2!!! Prepelita a executat un corner de pe dreapta si Bilasco a inscris cu capul!!!
min 45 - L. Dobre a centrat in careu pentru Magri, dar Vintila a iesit si a respins mingea!!
min 57 - L. Dobre (U Craiova) vede cartonasul rosu dupa ce l-a faultat in pozitie de ultim aparator pe M. Sava
min 58 - M. Sava a executat lovitura libera spre vinclu, Guso a respins in corner cu un reflex extraordinar
min 68 - E. Dica a executat o lovitura libera de la 25 de metri, zidul Craiovei a respins
min 72 - GOOL CRAIOVA, 1-2!!! Chita a respins gresit mingea in propriul careu si Plesan a inscris cu un sut din intoarcere!
min 93 - Bordeanu a incheiat un atac prelungit al Craiovei cu un sut peste poarta

(Sursa: "Prosport" si "Gazeta Sporturilor")
[edit]OK, rebel, am postat in acelasi timp.
Marcus
Clasament:

1. Steaua 33puncte
2. Dinamo 30p
3. Rapid 30p
4. FC National 28p
5. Farul 27p
6. CFR Cluj 24p
7. Otelul 23p
8. Sportul 22p
9. Gloria 20p
10. FCM Bacau 20p
11. Poli Timisoara 18p
12. FC Arges 18p
13. Poli Iasi 16p
14. FC Brasov 15p
15. Apulum 15p
16. U.Craiova 14p
Marcus
Etapa a XVII-a - rezultate

FCM Bacău - FC Braşov 0 - 0
Farul Constanţa - U. Craiova 2 - 1
Sportul - Dinamo 0 - 1
CFR Cluj - Gloria 1 - 2
FC Naţional - Poli Timişoara 1 - 2
FC Argeş - Oţelul 1 - 1
Poli Iaşi - Apulum 1 - 0
Steaua - Rapid amīnat

Teribil! Universitatea "īnfundă" subsolul clasamentului. hh.gif
dead-cat
a luat-o Craiova acas' cu cea mai irrelevanta echipa din istoria diviziei A (la care nici draq nu merge la meci) "Sportul" Studentesc. mad.gif
cred ca avem un candidat pentru derby-uri "locale" la anu' cu Pandurii Tg Jiu. hh.gif

ce n-as da sa pice si FC Arges (alta echipa care nu intereseaza pe nimeni).
dead-cat
Craiova a mai pierdut un meci. fara fuziune, la anu vine Building Vinju Mare mad.gif


in schimb, a batut Poli smile.gif
Marcus
Nu stiu ce se intampla cu echipa cand intra pe teren... jucatorii sunt clar cu moralul la pamant... si pe deasupra parca ar fi predestinati sa piarda, au mult ghinion, golurile le sunt anulate, e ca un cosmar care nu se mai termina... sad.gif

Pacat... eu zic sa joace cu fruntea sus, oricum mai rau de atat nu (cred ca) poate fi. sad.gif Ajungi la un moment dat intr-un punct de minim din care nu mai ai alta varianta decat sa te ridici. smile.gif

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.