La bucatarie se fura. Idei. Dar chiar, ceva pe lânga.
Ce te faci daca din ceva ce ai vrut s-o faci s-a transformat într-un harcea-parcea ? Te scapi cu bravura.
Mergi hotarât cu porcaria aia la oaspeti si zici "Cčst votre pais de maison, monsieur/madame"
Monsieur si Madame habar n-au, dar dup-aia, gustul e "superbe, illustre"...
Si asa te-ai scos
La fel ca "Tiroler Gröschtl"
E o delicatesa austriaca.
Hmmm... de fapt, a fost mâncarea saracului.
Si merge asa: Te uiti ce mai ai prin frigider de saptamâna trecuta.
Le bagi în tigaie cu o ceapa maruntita.
Arunci cartofi si apa peste. Când sfârtâie se prajeste treaba, deja cartofii sunt fierti. Poti s-o lungesti cum vrei. (Mirodenii - ce ai acasa)
*Pune la tigaie un capac, ca sa mearga mai linistit si sa nu se duca aburii*
Când e toata treaba aia buna, pui niste oua peste, daca ai.
Pe lânga - o pâine si salata. Pofta buna !!