Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cele Mai Tâmpite și Absurde 19 Chestii Reloaded
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului
rogvaiv
Cele mai tâmpite și absurde 19 chestii pe care le-am întâlnit la școala de polițiști

RELOADED
Urmează REVOLUȚÍI


Ce fain ați renovat de când am plecat de acolo ...în 2006
Bani de burse aveți acuma?

cu 78 + 2 imagini sugestive
o imagine face mai mult decât


Articol nepropus către nicio publicație - va fi oricum refuzat și e bine așa
De data asta nu am primit suport de la niciun jurnalist, de la nicio persoană.
Marian

Cele mai tâmpite și absurde 19 chestii întâlnite în Școala de Poliție de la Câmpina




IGPR
Institutul Grotesc al Prostiei Retardate


Pe DRAPEL e scris UNIRE

de Marian Rughiniș



05 iunie 2015 ora 01.06 a.m.

Polițiștii, acea categorie de oameni despre care se fac glume pentru că nu ar fi foarte inteligenți si care e considerată pe bună dreptate brațul înarmat al legii au o anumită particularitate care-i diferențiază de noi muritorii de rând: Sunt spălați pe creier la modul cel mai autoritar. Și da, știu că fiecare dintre noi e spălat pe creier într-un anume fel, dar ei sunt spălați într-un mod aparte, într-un mod pe care eu, din păcate am avut ocazia să-l cunosc pe durata calității mele de elev al Școlii de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina și pe care o să vi-l prezint în cele ce urmează.


Educația din școlile de azi. La fel ați rămas.



Vizionare TV de la orele 19.00


Mai mult ca sigur, te-ai întrebat de ce nu se poate negocia cu polițiștii în momentul în care ai fost prins în of-side și urmează să fii amendat spre exemplu pentru nepurtarea centurii de siguranță sau că nu aveai luminile de întâlnire aprinse pe timp de zi pe un drum național-european. Din simplul motiv că în școlile în care sunt formați și din care începe spălarea gravă pe creier ei sunt învățați cu totul altceva decât principiile funcționării sociale și necesitatea aplicării în mod imparțial a legislației.


Poliția Nord-Coreeană vă salută. Pentru omor înainte! Pentru ONOR am zis!




PRO VERIT
Că mai departe nu se vede. Tu vezi?


Voi sunteți, știm asta. Ce v-ați mai bucurat când v-ați poza făcută public...
Relax, sunteți frumoase, arătați bine, chiar simpatice...


Și voi, nici pe voi nu v-am uitat, nu-mi permit. Bruneta în stânga - Blonda în DREAPTA
Eu la mijloc.


Ne place această țară.


Voi nu puteați lipsi din peisaj. Se vede că sunteți de la Detașamentul 3
Ori suntem, patrioți, ori suntem patriTOȚI, ori nu mai suntem.

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...e-biciclete.jpg
Cu voi ce e măi băieți, ieșiți în trafic? Pe cine vreți să prindeți cu acele Lamborghini?


Nici pe voi nu v-am uitat băieți. Rămâneți puțin acolo în San Andreas...am dat save îaninte să închid jocul.


Jos pălăria/cascheta absolventelor! NU este o școală ușoară
Cunosc.


click - foto. Stai Calm!


Un subcomisar cadru didactic al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, care menționa că face parte din ultima promoție de milițieni și care spunea pe un ton apăsat că se mândrește cu asta, dădea niște sfaturi cu intenția de a economisi energia și timpul pierdut aiurea cu învățarea unor discipline ca Dreptul Penal, Criminalistica, Protecția Juridică a Drepturilor Omului Legislația Contravențională, Criminologia, Dreptul Procesual Penal sau Legislația Rutieră. Dacă vreți să ieșiți la pensie din Poliția Română și să dormiți liniștiți trebuie sa știți 3 formule de baza: "Ordonați!", "Să trăiți!", "Am înțeles." Restul e facultativ.


Psihologie & Sociologie, printre altele.


CRIMINALISTICĂ - TRASEOLOGIE - FOTOGRAFIE
JUDICIARĂ
Erau și oameni acolo, deosebit de inteligenți, pe cuvântul meu. Genii.
Șeful catedrei de Criminalistică - Gheorghici Viorel e unul dintre ei. (S-a nimerit să îmi predea și mie - sunt onorat).

Vreau să spulber de la început mitul conform căruia polițiștii sunt proști. Nu e adevărat! Foarte mulți n-au idee cât de exigente și de numeroase sunt probele și testele de admitere și că printre ele se află și un test IQ al cărui rezultat sub scorul care indică o inteligență peste medie te descalifică fără drept de apel cu interdicția de a mai candida în următorii ani.


Curba Inteligenței


Absolvenții de liceu intră deștepți dar ies cu creierele nivelate, uniformizate. Sistemul polițienesc de la noi e unul bazat pe supunere și obediență și orice inițiativă ai avea e stârpită din fașă de cadrele militare-didactice care unu la mână îți taie cu tu nu-mi propui MIE nimic și doi, când mi te adresezi stai în poziție de drepți!


Drepți!


Primul lucru de care au grija cadrele militare și/sau didactice (aflate în număr supărător de mare raportat la numărul de elevi) este să te dreseze, sa te facă să fii supus și să-i vezi într-o aură superioară astfel încât orice ar spune să ți se pară ceva extraordinar, de parcă de fiecare dată ai avea o revelație! Cadrele din instituțiile polițienești de învățământ își hrănesc ego-ul lor mic și meschin prin exercitarea puterii și a controlului asupra elevilor. Asta îi motivează și le dă satisfacție, cu asta se hrănesc. Despre asta e vorba acolo, relație de supunere sclav-stăpân cu acceptarea stăpânului ca fiind cel mai vrednic om, mai mult ca un părinte, de asta se ocupa prima oară restul fiind chestiuni secundare.

Dacă ești tânăr licean și te gândești să te îndrepți spre domeniul ăsta, gândește-te de două ori. Gândește-te bine dacă vrei să urmezi o carieră și o cale care nu-ți permite să evoluezi într-un sistem închis în care nu ai niciun cuvânt de spus iar până să te gândești să spui ceva trebuie să adopți poziția de drepți. Gândește-te de două ori, chiar de trei dacă vrei să te rezumi la cele 3 formule ("Ordonați!", "Să trăiți!", "Am înțeles.") pentru tot restul carierei ...Gândește-te bine căci odată intrat în sistem nu vei mai avea ocazia să gândești !



Distribuie acest articol să îl vadă cât mai mulți proaspăt absolvenți de liceu care își caută drumul în viață și să nu apuce pe cărări sinistre și rătăcite.



PHOENIX - Ceata

S-au sculat cu mic cu mare
Și au ieșit ÎN STRADĂ
Îmbrăcați de Sărbătoare
LUMEA ca să-i Vadă



De ce mai stăm? Ce mai judecăm?
Hai să nu lăsăm...
Timpul să se întoarcă înapoi
Hei, hei voi


Hai veniți cu Noi
De ce mai stăm?
Mai tăiem și firu-n PATRU
Pâine mâine.


VA URMA
rogvaiv
Iată și o listă cu 19 cele mai tâmpite și absurde lucruri întâlnite în școala de polițiști:
(De la Câmpina, că de aia de la Cluj-Napoca mă ocup mai târziu, dacă nu dă vreo mașină peste mine. Spun cât de vulnerabili ați fost în 2008 când am spart pe acolo pahare, farfurii și sisteme)

1. Din momentul intrării pe poarta școli mi-am dat seama că am pășit în cu totul altă lume (ploaie mocănească, tăcerea nejustificată a elevilor care ajunseseră acolo înaintea mea...și atitudinea unui cadru militar care umilea o fată prin raportarea lui la adresa acesteia într-un mod autoritar și agresiv de supunere și punere la respect. Mai târziu, altă fată avea să fie umilită de comandantul de detașament în fața colectivului că și-a pus chiloții la uscat pe calorifer în cameră. Un loc absolut minunat, Școala de Poliție din Câmpina, locul spălaților pe creier la modul cel mai crunt și autoritar posibil cu săpun gri și albastru făcut din javră de câine de urmă criminalist!);


Individa asta nesimțită și-a lăsat chiloții la uscat pe calorifer!


Spălat cu săpun, știi tu de care
REX


Inovația Rex Silver Clean&Hygene: creiere curate și igienizate


2. Foarte multi indivizi cu standarde morale joase, fără educație, cultură sau un minim de bun-simț acced în structurile polițienești prin mijloace care pun întrebări;


Fără cultură - Fără bun-simț - Fără educație


3. La scurt timp de la începerea cursurilor s-a instaurat un regim de frică asociat cu paranoia în rândurile elevilor pentru că nu știai ce să vorbești, cu cine să vorbești și când să vorbești, asemeni vremurilor comuniste pe care nu le-am prins dar despre care am auzit și citit foarte multe. S-au împărțit deja sarcinile pentru elevii turnători selectați după calitățile lor morale și aptitudini în special;


PARANOIA


4. Datorită regimului instaurat de frică și paranoia, ajunsesem să vorbim cu televizorul la maxim sau numai la dușuri pentru a acoperi discuțiile noastre prin bruiere;




5. Responsabilii cu turnătoria aveau notele asigurate și nici măcar nu trebuiau să învețe ci doar să aibă grijă să pună telefonul să sune în timpul nopții ca să verifice dacă plantoanele spală și lustruiesc pe timpul nopții sau își permit să coboare la alt detașament de oameni normali și să poarte o conversație cu plantonul de acolo care nu era pus să spele și să lustruiască pe timpul nopții;


Turnătoria CENTRALĂ


6. Mulți elevi (de regulă cu funcție și responsabili cu turnătoria) nu știau la sfârșitul semestrului diferența dintre contravenție și infracțiune și pentru că profesorul care chiar avea cunoștințe solide de Drept și calificare pe bune, vroia să-i treacă, îi întrebau definiția contravenției, moment în care urma o liniște desăvârșită. Reacția normală a elevului asigurat că nu trebuie să învețe carte dacă își execută bine sarcina de turnător.
Polițistul ăla te-a amendat pe tine ultima oară și ți-a aplicat o contravenție conform O.G.nr.2/2001;


Limba NOASTRĂ e o Comoară


no comment


7. Elevii care erau puși să spele vasele la cantină și pentru alții și în locul personalului civil angajat și remunerat, erau de multe ori puși în situația de a le ceda bucata lor de carne subcomisarului X – comandant de detașament, solicitare venită din partea elevilor de serviciu pe detașament, sau puși să dea explicații și mustrați că nu au aranjat farfuriile drept la masa lui și a unor pițipoance de la care avea favoruri sexuale;


Ființă de același sânge. asta a fost funcția mea în Poliția Română. Cu toate astea am mai multe cunoștințe și știu mai multe decât trebuie.


Vezi că mai ai puțin de șters...
Șterge-o!


8. Când făceai muncă la bucătărie erai trimis adesea cu găleata de gunoi și când te apropiai de container avei ocazia să vezi un gard mic, înalt de 1,70 m – gardul Școlii de Poliție din Câmpina. Nu sărea nimeni gardul ăla ridicol de mic, pentru că era alt gard în mintea ta unul mult mai înalt pe care ți-l puneau cadrele militare cu calități morale la fel de înalte. Sau poate îl săreau alții din interior către exterior mai târziu ca să meargă la băut, că din exterior în interior n-aveai cum să fii așa de idiot să te gândești să-l sari;

[img]http://img.photobucket.com/albums/v93/yronick/politia/gard.jpg"]http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...olitia/gard.jpg[img]
Gard(ă)!
[img]http://img.photobucket.com/albums/v93/yronick/politia/grebla%201.jpg"]http://img.photobucket.com/albums/v93/yron.../grebla%201.jpg[img]


9. Deși era strictețea de pe lume și dictatură în cel mai pur sens, un gagiu a făcut un accident rutier și nu a fost sancționat deloc. Chiar era învoit de la ore că să iasă afară și să-și rezolve situația. La apelul de seară figura ca prezent. În schimb, un păcălici care și-a pierdut legitimația a fost hărțuit și la sfârșit amenințat cu exmatricularea. Și chiar a fost exmatriculat în cele din urmă. Respect Poliția Română – Pro Vertitate ET JUSTIȚIA...sau cum era aia?


Atenție ACCIDENT!


Legitimația


Specimen, ai găsit-o?


Asta era? Alta? Care?


Per Scientia Pro PATRIA


Semper Veritas NOSTRA PATRIA


LEX et HONNOR - Lege și Onoare
(mai ales)




10. Deși era strictețea de pe lume și dictatură în cel mai pur sens, un gagiu o freca în timp ce stătea în pat și dădea altora directive care munceau acolo și care îi spălau pe sub patul pe care stătea și-o freca. ... mai trântea și un puți! când te apropiai puțin mai mult ca să-i speli pe sub pat. Gagiul vroia să zică de fapt vezi că cam puți în timp ce eu stau cu falusul în sus și ma uit la tine tot de sus cum muncești. Eu am scăpat de muncă pentru că sunt deștept și am dat o sticlă de whisky ca să-l țină falusul mai mult pe subcomisarul X când le penetrează pe pițipoancele ălea cărora nu le-ai așezat drept farfuriile. Tu de aia puți, că ai fost la muncă la bucătărie ca un sclav și dacă tot ai fost acolo, nu te-ai simțit și tu să-i dai subcomisarului X bucata ta de carne. Cât de mare era gardul ăla de lângă container când duceai gunoiul? Voia gagiul să zică dar n-avea cuvintele la el.


Favoruri de diferite forme și culori.
Nu ți-am spus să nu mai folosești chiuveta asta de aici, nesimțito?!? Parcă s-a făcut curățenie aici.
Treci la favor, în weekend, ai înțeles?



Făcând favoare lui DUMNEZEU


lenea asta al catalea pacat capital era ca mi-e lene sa aflu...


Cum e M. Mihai Marian, bucureștean ortodox din Pantelimon? Ți-e lene sau ești leneș?


Dă-i-le lu măta din partea mea să le vândă!

VA URMA
rogvaiv
11. Aveam un profesor de informatică celebru în toată școala, doctor, care avea pretenția să i te adresezi cu d-le comisar-șef DOCTOR fiindcă era singurul doctor din școală (infirmeria n-avea nevoie de așa ceva, era de-ajuns domnul comisar-șef doctor, el îi trata bucuros pe toți). Știa el din calitatea lui de doctor în informații și informatică că există două tipuri de calculatoare: Brand și No Name (ălea pe care le aveți voi acasă). Mitralia cu note de 2 cât putea;


Mitralia în stânga și în DREAPTA cât putea cu note de 2. Domnul Adrian U.
ca la Counter Strike. Se făcea în toate părțle, panarama asta care a stat în Răcădău.


Doctor...al sufletelor, al trupurilor și al cretinismului.


Jură-te!


12. Elevii cu funcție, majoritatea fiind ultimele scursuri, după ce primeau nota 2 la o disciplină (inclusiv la informatică) erau învoiți de la ore pentru a face diverse favoruri și servicii unor profesori, ca de exemplu mutarea unor piese de mobilier sau editarea unor texte în Word. Polițistul ăla te-a amendat pe tine ultima oară și ți-a ținut o lecție de comportament civic!


Muncitorii PATRIEI NOASTRE, muncitorii cei harnici.


Polițiștii leneși - v-ați distrat cu salariul plătit de NOI? Ați fost la curve? Puorilor!


Uite și unoscutul LOGAN MCV al Poliției Române - supraveghetorul șoselelor.
mai aveți surprize?


LEX et HONOR
suprize am zis!!!
de ce simți nevoia să te repeți. Știm, nu numai voi. Nu luați și nu ați luat niciodată Șpagă. Vedeți că o dau în avocați..


taragotistul


13. Subcomisarul X supra-numit „Balaurul” și cunoscut de opinia publică și de presă sub numele de “lupul moralist” după ce a fost anchetat de DNA pentru că a dat subiectele unei eleve (de ce nu unui elev?) înaintea examenului final, era atât de obsedat de curățenie încât pe palier la clase și la dormitoare se spăla și se lustruia NON-STOP, sectoarele se făceau obligatoriu de două ori pe zi sau opțional de trei ori și se născuse și niște legende conform cărora subcomisarul X verifica praful șters din prize cu un bețigaș (izolat bănuiesc), și praful de sub paturi prin îmbrăcarea cu un halat alb și rostogolirea pe sub acele paturi;



Balaurul cu trei capete + două anexe, comandantul Detașamentului 3. El este, i-am promis și lui că îl arăt cu degetul. Și așa toată Câmpina îl știe de prost și gunoi, copiii fug de el sau râd de el. E. Costel. Pe bune, nu Constantin, nu Costică, Costel scrie în buletin.


Șpaga ta, subcomisare. Cu stil și Jack. Dar nu mereu, că avei parte de mai multe peturi la 0,5 cu țuică de pufoaică.

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...litia/spaga.jpg
Despre asta nu am cunoștință dar are altcineva


http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...tia/corupie.jpg
Corupție, nu vă mai plac leii, vreți EURO? Nu încerca să mă intimidezi că nu îmi mai este frică de tine
Ești doar un tâmpit, Greu de Ucis și obsedat de curățenie. Concluzie: te-a crescut mă-ta în jeg. Oricum o dau în avocați.


http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...politia/dna.jpg
DNA
Laura Codruța Kovesi - sări pe ei!

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron..._de_oaie_01.jpg
Lupul în piele de miel.
Dedesubt Balaur frustrat și Torționar.



14. Concursul de creații literare organizat de școlile Ministerului de Interne la care participau toate instituțiile de învățământ din subordinea acestuia era un loc în care se înscriau toți semianalfabeții care voiau să urce puțin mai sus în ierarhie și se recomanda să plagiezi de undeva și să-ți asumi originalitatea textului. Există riscul ca acest articol să fie plagiat și să fie prezentat ca și creație proprie în concursul de creație literară organizat cu ocazia zilei Poliției Române. Sigur ar trece neobservat, fie din ignoranță, fie că majoritatea nu citesc la mijloc, fie că mulți abia acum învață să citească;

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...tia/plagiat.jpg
Plagiat

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...sa.elitelor.jpg
Apocalipsa elitelor.
Sufocat de BALAUR

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...ertiroidism.jpg
Basedow Graves se numește asta
îți amintești?
Gunoiule!


15. Un Inspector principal de poliție, profesor de etică și deontologie, l-a dat drept exemplu pe un polițist care nu a luat șpagă. Îți dai seama cât de rar se prinde un astfel de specimen în viață că se simte nevoia publicării lui în revista Poliția Română la rubrica „propunere pentru polițistul anului”?
Ia vezi un pic arhiva revistei dacă ai timp!

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...oruptibilul.jpg
Incoruptibilul
Incorijabilul


16. Se primeau niște rapoarte de la conducerea Spitalului Municipal Câmpina cum că elevii duși de urgență acolo pe timpul nopții au suferit niște cedări ale organismului în timp ce își făceau paturile (seara). Era oricum multă muncă acolo, mai ales pe palier, păi curățenia cine o făcea? Ar fi chiar nesimțire să vină elevul ăla care au curajul să spună că e absurd să-și facă curat în cameră sau să debaraseze la cantină, că eu o să-l apreciez;

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...ort-medical.jpg
Raport Medical
14 Ianuarie 2006


Suntem în UE acum, Doamna ANGELA Merkel, în 2006 nu eram. Aveți DREPTate doamna Merkel, acuma suntem în Uniunea Europeană. În 2006 nu eram, eram reformiști
și refomiști, ceream bucăți de carne.


17. 8 gloanțe pe țintă din 7 posibile! Nu crezi? Știu, matematic e imposibil. Dar elevii cu această deosebită realizare îți dădea un cot și ziceau, vezi, mai trage și tu un glonț sau două în ținta mea că te cinstesc dacă iau notă mare la modulul de Instrucția Tragerii. Și poate o să te las să te apropii de patul meu când vii să faci curat.

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...litia/tinta.jpg
DREPT în țintă

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...itia/tintaa.jpg
Ținta

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...tia/tintaaa.jpg
Hai că ai nimerit-o și de data asta.


18. Un elev de la țară responsabil la cantină cu debarasarea și curățenia avea mari doctorate în domeniul brain fucking. Păcat că nu era tehnologia așa avansată ca acum ca să-l înregistrezi și astfel s-au pierdut mari cunoștințe în acest domeniu nou și absolut încântător. Generațiile viitoare nici nu știu câte au pierdut...Un elev de la alt detașament de oameni sănătoși la cap a avut întâmplătoarea ocazie să asiste la modulele predate de acesta în timp ce se făcea curățenie în sala de mese. Și l-a întrebat cât se poate de normal și cu zâmbetul pe buze:

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...litia/taran.jpg
În ATENȚIA țăranului respectiv. Posesor de Logan cu însemne roșii.

-Dar tu de ce nu faci?
-Pai eu sunt ȘEFUL!
-AAA, tu ești șeful...am înțeles acuma.

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...anul.stapan.jpg
Țăranul Stăpân, am înțeles acuma. Zi frate așa! Trifule, tot la țară stai, băiatule?

19. Dacă faci toate lucrurile corect, așa cum te-a învățat mama, tata, bunica, școala, biserica, societatea, mass-media pe de o parte, apoi respecți toate regulile lor pe de altă parte, faci toate lucrurile corecte așa cum te învață ei și ești persecutat, hărțuit, amenințat cu exmatricularea și umilit atunci sistemul tău de operare instalat la vârsta de un an îți dă o gravă eroare pe undeva, dacă nu chiar îți dă cineva shutdown că ai avut curajul și nesimțirea să te gândești la așa ceva și să spui mai departe și oamenilor normali. Un shutdown pe care ți-l aplică un civil conducător al unei dacii Break de culoare albă cu numere de înmatriculare
MAI 1*1*1

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...tia/militia.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...politia/Mma.jpg
Mama noastră - Mama voastră

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...sanctionata.jpg
Corectitudine sancționată, seara la fântână.
12 Martie 2006

http://img.photobucket.com/albums/v93/yron...ia/justitie.jpg
Elementul periculos social. În DREAPTA sau în stânga? JUSTIȚIE nu Jucărie. Mai degrabă pușcărie

VA URMA
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.