Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Jaful Romaniei La Apogeu - Eads Microsoft
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Exploratorium > Afaceri si economie
cocosel
Megadosarul care va zdruncina temerarii politicii romanesti sau dosarul jafului clasat. Vom vedea!! drool.gif

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a facut cunoscut faptul ca, pana in stadiul actual al cercetarilor, s-a conturat un prejudiciu de ordinul sutelor de milioane de euro si o mita de circa 60 de milioane de euro, care s-a dat prin conturi bancare sau direct unor persoane fizice ori prin intermediul unor societati comerciale.

Principalii beneficiari... oamenii politici de prim rang, actualii prezidentiabili sau chiar fosti ministri si prim-ministri.

Acest megadosar nu este rodul procurorilor romani jamie.gif ci al celor din Germania, USA, Austria si Elvetia.

Cei incriminati ca s-ar fi bucurat de unele atentii: ... Victor Ponta, Tariceanu, Ioan Rus, George Maior, Vasile Blaga, Virgil Ardelean, Ion Tiriac, Radu Stroe, Eugen Bejinariu, Serban Mihailescu.... etc.

Va iesi la iveala megadosarul sau vor fi bagate sub pres atentiile? rofl.gif rofl.gif

Asa se zice!!
ilie
Unii zic ca da, altii zic ca nu...
Marduk
QUOTE(cocosel @ 20 Aug 2014, 05:11 PM) *
...Acest megadosar nu este rodul procurorilor romani ... ci al celor din Germania, USA, Austria si Elvetia.

De retinut. Eu astept si alte "megadosare" cel al fregatelor ce urmau sa fie casate, dar pe care statul roman le-a cumparat si a mai cheltuit o gramada de bani pentru modernizare, megadosarul modernizarii de catre evrei a MIG-urilor care s-au prabusit unul cate unul, megadosarul F16 SH care urmeaza cam acelasi traseu ca MIG-urile etc. Sunt atatea "megadosare" in aceasta tara, cate averi de milioane de dolari sau euro aparute peste noapte, nu pot decat sa sper ca intr-o zi toti acei nemernici care ne-au furat viitorul, vor plati, prin confiscarea averilor, banii trebuie sa ajunga din nou la popor, pentru ca sunt bani blestemati de mortii acestui neam, munciti cu truda, pentru binele tuturor nu al unor tradatori lacomi.
turbo trabant
QUOTE(cocosel @ 20 Aug 2014, 04:11 PM) *
Cei incriminati ca s-ar fi bucurat de unele atentii: ... Victor Ponta, Tariceanu, Ioan Rus, George Maior, Vasile Blaga, Virgil Ardelean, Ion Tiriac, Radu Stroe, Eugen Bejinariu, Serban Mihailescu.... etc.

si cu voia Dvs ultimul pe lista, primul detinut politic al Romanie, doamna Adriana N.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.