Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Habibullah Khan,
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Francmasonerie - Istoric, Evolutie, Dezbateri.
andra_v
Un articol foarte interesant despre Masoneria in Spatial Islamic. Locul central il ocupa conducatorul cu vederi reformist-seculare al Afganistanului, Emirul Habibullah Khan, originar din Uzbekistan, initiat in anul 1907 in Marea Loja Unita a Angliei, cre s-a remarcat prin tentativa de modernizare si occidentalizare oatrecum fortata a tanarului stat central-asiatic, avand in vedere valorile conservatoare impartasite de catre cvasiunanimitatea populatiei afgane:
http://jurnalmasonic.blogspot.ro/2011/03/m...rab-emirul.html
Marduk
Asa si? unde trebuie sa mentioneze istoria ceea ce a facut emirul Habibullah Khan, la reusitele masonilor sau la esecurile acestora? Daca ma gandesc la esecurile masonilor nu ma mai mira cerbicia talibanilor, in ceea ce-i priveste pe "cruciati".
andra_v
Insisi confratii sai le incadreaza la esecuri.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.