Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Programul National Strada Mare
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
STRADA MARE este un Concept DIC (Dezvoltare, Imagine, Comunicare) care porneste de la un Adevar Istoric indubitabil: Toate Orasele din Istoria Omenirii s-au nascut pe o strada mare. STRADA MARE a semnificat in Istorie deschidere, dezvoltare, imagine si comunicare fie intre cetateni, fie intre institutii si cetateni si invers.
Ovidiu Bufnila


Programul National Strada Mare in Brasov! Promovam sun brandul national Strada Mare Festivalul International de Teatru Gala Star!
Ovidiu Bufnila


Programul National Strada Mare promoveaza imaginea IMM-urilor!
Ovidiu Bufnila


Programul National Strada Mare promoveaza scriitorii de pretutindeni. Zina Bivol este o poeta a desavarsirii, a secretului, a iubirii si a naturii care e indragostita atat de frumos de fiintele omenesti care se zbat sa o redescopere cu fervoare zi de zi.

rolleyes.gif
Ovidiu Bufnila


In cadrul Programului National Strada Mare, sustinem o multime de workshopuri pe teme diverse de la Body Language la Special Leadership!
Ovidiu Bufnila


Sustinem o multime de workshopuri pentru elevi si studenti in cadrul Programului National Strada Mare. Workshopurile sunt interactive. Iar publicul e haios, teribil si pasionant!
Ovidiu Bufnila


ProgramulNational Strada Mare:

Bunul romān e pretutindeni prin lume. Bunul romān e romānul acela nu blajin de prost, istoriceşte vorbind, ci romānul care, iubindu-şi patria pur şi simplu, fără surle şi tobe, īşi dăruieşte viaţa celorlalţi romāni care fie merită dăruirea asta, fie nu merită dăruirea asta.
Ovidiu Bufnila


Progamul National Strada Mare:

Bunul romān e pretutindeni prin lume, prin forumuri, prin bloguri, prin blocuri, pe la partide, īn fabrici, la bancă, pe scara blocului, īn excursie, la bibliotecă, la primărie, la casa de sănătate, īn război, cānd vin inundaţiile, prin străinătăţuri, prin peşteri şi cafenele, prin malluri, prin parlament, prin guverne, prin gări, prin poezii şi romane şi filme, prin văi şi vālcele, la grătar, la cozi, la carnaval, la bal ori la spital, cānd ai nevoie de o mānă de ajutor.
March
Cucoane Bufnila,

Proiectul asta e un fel de kolhoz ? unsure.gif
Ovidiu Bufnila
Sal, March. Da ma stii matale pe mine kgb-ist idiot? Sau ma stii matale gubernist tembel? Sau ma stii matale pup**st leninist: Da-o-n ma.sa ca chiar ma enervez monstruos! Programul e pe bune. Inima buna.

QUOTE(March @ 6 Sep 2012, 04:09 PM) *
Cucoane Bufnila,

Proiectul asta e un fel de kolhoz ? unsure.gif

March
QUOTE(Ovidiu Bufnila @ 7 Sep 2012, 08:23 PM) *
Da-o-n ma.sa ca chiar ma enervez monstruos! Programul e pe bune. Inima buna.

Stai linistit. Ca m-ai lamurit biggrin.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.