Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cazul Deputatului Mafiot Zdruncina Pd-l
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
March
Cum a incercat fugarul bagat de PDL in Parlament sa reintroduca cenzura

Cica mafiotul se odihneste acum la Sharm El Sheikh in Egypt.

Boldea asta e pentru noi, un fel de Hayssam doi.


Ce este īn neregulă īn declaraţia şefului DIICOT, Codruţ Olaru - "Boldea a plecat, din Turcia, cu un avion CĂTRE O DESTINAŢIE NECUNOSCUTĂ"
March
gigip tetio,

dupa cum observi basistii si cripto-basistii de pe aici se feresc ca de nosferatu sa pomeneasca ceva despre Boldea & mafia pedelista.
Iar "Jupanul" vine in fata natiunii si cu obrazul gros care-l caracterizeaza le gaseste scuze procurorilor ca l-au scapat.


Boldea il ia la misto pe Basescu : Vin eu din Congo !

Superb! Un inculpat face mişto de (īncă) preşedintele Romāniei, la scenă deschisă.


După fanfaronada de azi a lui Băsescu la aniversarea SRI şi după declaraţia retardată a procuroarei generale (aceeaşi idioţenie că procurorul de caz nu putea hrăni vrabia din mānă, pentru că voia cioara de pe gard), iacă Boldea dă declaraţie către "Gāndul" – din Congo zice el -, preluată de Antena 3.

Cică: Băi, Băsescule, mucles că m-ai enervat! Lasă tu harneala, că mă-ntorc eu īn ţară şi vedeţi voi!

Cam asta e.



Dar nu e de rās. E jale īn ce hal de regim infracţional se află ţara.



(Roxania- blog)
March
Ati auzit cumva pe Macovei, vicepres PD-l , multlaudata ambasadorului Gitenstein, sa ia vreo pozitie publica fata de scandalul Boldea ? Nu. Ea caraie numai cand vine vorba de cazurile opozitiei.
March
Boldea ii trage una in bot lui Basea : n-a plecat cu pasaport diplomatic ci turistic. Si nu se afla in Kenya ci in Congo. Dar n-a specificat care anume ? Congo - Brazzaville sau Congo-Kinshasa. In niciuna din aceste tari RO nu are reprezentante diplomatice.Si la banii pe care-i are Boldea este invitatul oficial cel putin a unui ministru din una din tarile astea.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.