Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)
Haah !! fain, mersi !! Ce fain e sa fii bucatar, e o meserie pe care niciodata n-o īnveti destul.
Erwin
6 Sep 2013, 10:13 AM
Dacă doriți ceva deosebit, abonați-vă la Bucătăria Marocană:
kikki dee
18 Apr 2014, 01:14 PM
Pulpa de miel la cuptor
Ingrediente (pentru 8 portii):
1 pulpa de miel sare si piper 1 lingura ulei de masline 115g unt moale 2 lamai 6 cepe rosii mici vin alb un pahar mare
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 230C.
Taie partea de jos a osului de la pulpa de miel. Condimenteaza carnea cu sare si piper din blesug.
Incinge uleiul intr-o tigaie sau oala mare in care sa poti pune intreaga pulpa. Rumeneste-o bine pe toate partile, la foc mediu. Aceasta operatiune poate sa dureze si 10 minute, dar este necesara pentru ca asigura o rumenire frumoasa a carnii la exterior in timp ce toate sucurile vor fi pastrate in interior pentru a obtine o friptura perfecta.
Aseaza pulpa de miel in tava de copt si unge-o pe toate partile cu unt. Feliaza lamaile si aseaza rondelele pe toata pulpa si in jurul ei. Taie cepele in sferturi si pune-le in jurul pulpei de miel.
Truc: Poti adauga in tava si 200ml vin alb sec
Pune friptura la cuptor. Dupa 15 minute redu intensitatea caldurii la 180C si lasa friptura sa se coaca in jur de 70-80 de minute Truc: In general este nevoie de 15 minute de coacere pentru fiecare 500g de carne+ inca 10 minute.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.