Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Retete
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Bucataria si Barul Hanului
Cla
Puneti va rog daca gasiti sau stiti niste site-uri bune.

http://www.retetecalamama.ro/ smile.gif
Cla
Uitati-va peste toate clipurile. drool.gif http://www.retetecalamama.ro/2010/09/cuina...-paprikatv.html
fiatlux
Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)

Maya's world

si recomand deja sarmale...sparte

si-un desert ,doar de admirat si pt stimulat apetitul !

Cristiana M
pls.gif fie-ti mila de mine....ioooi cat de bune sunt sarmalele sparte, n-am mai facut de o vesnicie clapping.gif
fiatlux
e sezonul gutuilor si am gasit o reteta interesanta ;e-n franceza dar se-ntelege din..imagini

http://www.cuisine-plus.tv/cid49025/coings...a-l-agneau.html
fiatlux
aperitive de craciun

http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/201...craciun-si.html

ce ziceti de o felie de tort cu salata boeuf ?

Cla
QUOTE(fiatlux @ 12 Jul 2012, 07:05 PM) *
Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)


Haah !! smile.gif fain, mersi !!
Ce fain e sa fii bucatar, e o meserie pe care niciodata n-o īnveti destul.
Erwin
Dacă doriți ceva deosebit, abonați-vă la Bucătăria Marocană:


kikki dee
Pulpa de miel la cuptor

Ingrediente (pentru 8 portii):

1 pulpa de miel
sare si piper
1 lingura ulei de masline
115g unt moale
2 lamai
6 cepe rosii mici
vin alb un pahar mare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 230C.

Taie partea de jos a osului de la pulpa de miel. Condimenteaza carnea cu sare si piper din blesug.

Incinge uleiul intr-o tigaie sau oala mare in care sa poti pune intreaga pulpa. Rumeneste-o bine pe toate partile, la foc mediu. Aceasta operatiune poate sa dureze si 10 minute, dar este necesara pentru ca asigura o rumenire frumoasa a carnii la exterior in timp ce toate sucurile vor fi pastrate in interior pentru a obtine o friptura perfecta.

Aseaza pulpa de miel in tava de copt si unge-o pe toate partile cu unt. Feliaza lamaile si aseaza rondelele pe toata pulpa si in jurul ei. Taie cepele in sferturi si pune-le in jurul pulpei de miel.

Truc: Poti adauga in tava si 200ml vin alb sec

Pune friptura la cuptor. Dupa 15 minute redu intensitatea caldurii la 180C si lasa friptura sa se coaca in jur de 70-80 de minute
Truc: In general este nevoie de 15 minute de coacere pentru fiecare 500g de carne+ inca 10 minute.








Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.