Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cea Mai Bună Carte Citită În 2010
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Universul Cartilor
Nefertiti
A mai fost un topic de genul acesta, pentru un alt an. Haideţi să punem fiecare aici cea mai bună carte citită anul trecut. Şi chiar să alegem doar una, deşi uneori poate că e greu să spui care e numărul unu.
Nefertiti
Eu aş zice Ritualul primăverii, dintre cărţile mai vechi descoperite de mine abia anul trecut, şi Coregrafia violenţei, dintre cărţile noi.
Gabici
Mi-e usor sa iti raspuns desi la prima vedere ma gandeam ca nu mai tin minte ce a fost anul trecut. Insa cartea aceasta m-a incantat atat de mult ca a devenit una dintre favoritele mele:
Pia Pillat-Sufletul nu cunoaste distantele; Pagini de corespondenta cu familia Pillat
Si trebuie sa va dau si un citata de pe coperta: „Mă cheamă pământul acesta pe care-l iubesc, pământul acesta bătrân, tocit şi bun, care freamătă ros de vietăţi, sfredelit de rădăcini, adăpat de şuvoaie subterane şi care cheamă în zi, în noapte, sufletele din noi..." Mi-a placut mult cartea care e autobiografica; nu pentur actiunea din ea mi-a placut ci pentru ca am aflat despre vremuri atat de frumoase, despre cum gandeau oamenii in acele vremuri, cum era sa traiesti in acele vremuri de restriste in Romania, si totusi sa ramai om! thumb_yello.gif
Gordin
Pasii pierduti, Carpentier (una din cele mai frumoase pe care le-am citit) si Orbirea lui Canetti. Am citit cam putin anul trecut. sorry.gif

Si daca ar fi s-o trec si pe cea mai neplacuta, as zice Omul frumos, Puric.
Nefertiti
Paşii pierduţi mi-a plăcut şi mie mult. Doar că Ritualul primăverii e peste ea pt mine. smile.gif
Gordin
Nu o am, dar poate o rasfoiesc la librarie sa vad cum e.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.