Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cafeneaua Preferata
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Bucataria si Barul Hanului
Nefertiti
Care e cafeneaua voastră preferată? Din Bucureşti sau din altă parte. Şi de ce? Poate fi şi vreuna din străinătate.

În Bucureşti sunt tot mai multe, dar mă gândeam aseară ce aş răspunde dacă m-ar întreba cineva care e preferata mea şi mi-am dat seama că nu pot spune. Unde îmi place decorul e posibil să mă enerveze muzica, dacă servirea e promptă e posibil să fie sistemul de aerisire prost, în alte locuri muzica e prea tare şi nu poţi sta de vorbă, altele aduc mai degrabă a berării decât a cafenele....
Nefertiti
Nimeni nu are o cafenea preferată? nonono.gif
March
Pai deschide tu muzica smile.gif
jude
Din ce am vazut pana acum, preferatele mele ar fi "Lente" (pentru muzica si aerisire) si "Cafepedia" (pentru cafea in sine). Dar nu ma dau pe spate.
ilie
Ce ar trebui sa aiba si sa ofere o cafenea ca sa te dea pe spate?
jude
Nu cred ca pot sa-ti spun exact, tine de stil, de oamenii care o frecventeaza... In orice caz, caut muzica pe stilul meu, suficient spatiu intre mese incat sa nu aud ce a mancat colegul de cafenea la pranz, multe sortimente de cafea, un decor coerent - in niciun caz fotolii rosii si mese pe care imi incape doar pachetul de tigari.

A, "Festival 39" imi place mai mult decat cele de sus la un loc. Doar ca ajung mai rar pe acolo.
Nefertiti
Da, era o chestiune de timp până să se pomenească de Kartell. laugh.gif
Cu riscul să mă repet, eu ajung des la Kartell pt că în zona aia nu prea găseşti linişte în altă parte. În rest, da, mesele sunt prea mici şi muzica plicticoasă (dar e bine că nu urlă). Roşul eu pot să îl suport, pt simplul fapt că, dacă e să aleg, prefer culorile, nu negrul. Detest tot ce e sumbru... În plus, aşa cum nu sufăr oamenii şterşi, nu sufăr nici localurile şterse. Poate avea chiar şi un ceva negativ, dar să aibă ceva...

Festival 39 e ok, are un concept. Dar înghesuială e şi acolo.
Şi Cafepedia e ok.
Michelle
Mie cele mai fermecatoare cafenele mi se par cele vieneze.Cel mai mult mi-a placut la Viena, Demel. Au niste prajituri ingrozitoooor de bune acolo.
Si la Paris sunt frumoase. Am mers in Les 2 Magots si m-am simtit ca oricind as putea da nas in nas cu Hemingway. Sau in Cartierul Latin.

Si imi mai plac cafenelele din muzee...mor dupa cafenelele de genul celor din Tyssen Bornemizsa sau V&A museum. Ultima oara m-am plimbat singura prin el si rupta de picioare m-am cinstit cu un pahar de vin rosu si o prajiturica . M-am simtit extrem de fericita ca respir intre peretii aceia.
De fapt nu exista muzeu sa nu-i fac o vizita si cafenelei.

In Bucuresti nu stiu ce sa zic...nu ma fascineaza niciuna,poate Artisan Boulanger, sambata dimineata pe terasa .
Nefertiti
În cele din Paris mi-ar plăcea şi mie să ajung...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.