Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Pisi Speriat Grozav De Fotolii Noi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Animale de companie
ela n
Am un necaz cu pisi meu mai exact ,am adus de cateva zile doua fotolii noi si de atunci mimi ,caci despre ea e vorba, s a speriat grozav: in prezenta lor tremura, nici nu vrea sa intre in camera ci se uita doar din prag si fuge, nu mai mananca decat chemata, deci un comportament total schimbat din cauza unei frici cumplite la vederea lor. Va intreb daca stiti ceva asemanator si daca e ok sa o las in ale ei pana se obisnuieste cu ele.Mersi mult
Serenity
Io n-am mai pomenit asa ceva blink.gif Nici nu stiu ce sa-ti sugerez... N-ai nici cea mai mica idee ce o sperie la ele?
Data'q
Prima idee ce mi-a venit īn cap după īnfățișarea fotoliilor poate fi mirosul lor. Știu că sunt noi, dar poate la transport sau chiar și īn depozitul īn care au fost ținute, au avut contact cu un cățel sau cu un miros neplăcut pisicii tale.
Serenity
QUOTE(Data'q @ 12 Jul 2010, 10:46 PM) *
Prima idee ce mi-a venit īn cap după īnfățișarea fotoliilor poate fi mirosul lor. Știu că sunt noi, dar poate la transport sau chiar și īn depozitul īn care au fost ținute, au avut contact cu un cățel sau cu un miros neplăcut pisicii tale.


Da, si eu m-am gandit la chestia asta.. da' tot nu-mi explic de ce e asa exagerata reactia. Ideea e, cum zicea si Data, ca ori imaginea lor o sperie, ori mirosul. Incearca sa le acoperi cu niste paturi cu care pisicul a avut contact, care au prins mirosul casei, cu care e obisnuita, si vezi cum reactioneaza... Daca locul unde o hranesti e in camera cu fotoliile, muta-l in alta camera. Nu o forta sa intre in camera sau sa se apropie de fotolii in nici un fel. Pune paturile alea pe ele si lasa usa deschisa.. o sa vina cand o sa vrea. Las-o sa se obisnuiasca treptat cu ele. Sa ne tii la curent...
ela n
Am mozolit fotoliile cu lucrusoarele ei in speranta ca se va linisti dar nu am avut succes. Am vorbit si cu vetul si a zis ca ar trebui sa o iau in brate si sa stam impreuna pe fotolii ca sa nu dezvolte o fobie constanta fata de ele dar m a gheranit. Crede ca e legat de noul aspect al camerei pe care nu l recunoaste.
Cu toate astea, e tare caraghioasa in prezenta lor hh.gif si oa face si mai dulce.
O sa mai incerc sa i arat ca fotoliile is ok dar cred ca timpul o va convinge mai bine decat mine
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.