Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Terra Are Intilnire Cu Marte
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Tudy
Terra se va afla, luna viitoare, la cea mai mica distanta de Marte, o intilnire astrala care ar trebui sa le ofere amatorilor o imagine inedita a planetei rosii, transmite AFP. Pamintul si Marte se apropie unul de celalalt cu cite 30 de kilometri la fiecare 5 secunde, datorita faptului ca orbitele celor doua planete in jurul Soarelui urmaresc o traiectorie care nu este perfect ciculara, ci eliptica. Cele doua planete se vor afla la cea mai mica distanta una de cealalta - aproximativ 55,7 milioane de kilometri - pe 27 august. Distanta poate parea enorma, dar raportata la dimensiunile sistemului nostru solar este relativ mica. Aceasta opozitie planetara - Marte si Pamintul vor fi pe 27 august perfect aliniate cu Soarele - este extrem de rara, survenind o data la 60.000 de ani. Astfel, primul care a putut vedea atit de aproape planeta rosie trebuie sa fi fost Omul de Neanderthal.


...m-am gandit ca poate veti gasi interesant acest aspect al existentei... smile.gif
Vornicum
Pe mine ma intereseaza smile.gif Da ce-i aia "Omul de Neanderthal" ? Ca restu inteleg...
cactus
Pai itzi esplic io; âi un om care o trait intr-un bloc din cartierul Neandertal roflmao.gif Daca zici ca pe celelalte le stii, atunci, acuma stii tot. Coool, ma
Vornicum
Acuma stiu tot , pot sa mor impacat!
cactus
DUPA ce vii la Arad ... spoton.gif
Vornicum
Asa sa fie. spoton.gif
Taie porcu si fa vinu , Pufosila!
cactus
mai greu cu porcu...da-n rest se rezolva.. ohyeah.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.