Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Nu Vreau Sa Fiu Mogul De Presa!
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Nu vreau sa ajung Mogul de Presa! Vreau sa construiesc Marea Familie a Ziarului Strada Mare! Nu vreau sa ajung Mogul de Presa! Vreau sa daruiesc din putinul meu. Vreau sa construiesc Marea Familie a Ziarului Strada Mare! Poate ca nu voi reusi. Poate ca ma voi face de ras. Poate ca voi da chix. Dar nu visez sa ajung Mogul de Presa. Visez sa construiesc o Mare Familie. Visez sa construiesc o stare mediatica in care respectul, dragostea si buna credinta sa fie piatra de temelie a comunitatii. Vreau sa construiesc Marea Familie a Ziarului Strada Mare! Poate ca nu voi putea duce la bun sfarsit aceasta enigmatica si frumoasa misiune. Dar pot incerca. Putem incerca. Marea Familie a Ziarului Strada Mare poate fi nascuta de oameni care stiu sa-i respecte pe ceilalti. Marea Familie a Ziarului Strada Mare poate anima o multime de oameni inspre Prietenie, Bunastare, Modernitate. Marea Familie a Ziarului Strada Mare inseamna sa nu ramai de unul singur in fata vicisitudinilor. Marea Familie a Ziarului Strada Mare inseamna sa pui valorile tale sa lucreze impreuna cu valorile celorlalti fara egoism si ratacire. Nu vreau sa fiu Mogul de Presa. Vreau sa construiesc o Mare Familie:

http://ziarulstradamare.ning.com/
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Zed
QUOTE
Marea Familie a Ziarului Strada Mare poate anima o multime de oameni inspre Prietenie, Bunastare, Modernitate.


Avem facebook , hi5 , netlog , etc . Cu astea le bifezi pe toate trei .
Rovaniemi
Ba io vreau să ajung mogul de presă ... īn e-republik desigur (www.e-republik.com). rolleyes.gif

Aş da orice pentru o medalie de Media Mogul.

(Să nu vă miraţi de această sintagmă din joc, căci creatorii sīnt romāni rofl.gif uite că e bun şi Băse la ceva, o să-i dea şi drepturi de autor pe tema asta)
Cla
QUOTE(Rovaniemi @ 30 Nov 2009, 10:30 PM) *
Ba io vreau să ajung mogul de presă ...
Aş da orice pentru o medalie de Media Mogul.


Şi io!! Aş da orice şi sunt şpagabil !!
Kyklos
drool.gif eu as vrea sa fiu mogul de putere...sa-mi cante lautarii "de bine"

NEA TRAIAN JUPANU


rofl.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.