Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala. M-am plictisit de metaforicii tâmpiţii din parlament, sunt cu ghiotura, fura de rup, mint de rup. Alţii trebuie să vină. M-am săturat de aşa zişii oameni politici care s-au cocoţat în topurile prostiei poporului român, în topurile naivităţii noastre. M-am săturat de specialiştii sondajelor de opinie care măsoară cu indolenţă naivitatea poporului român. Nu cu sondaje facem Istorie ci cu oameni de acţiune. M-am săturat de trădătorii de ţară de toate felurile. Sunt feluriţi, ticăloşiţi, ascunşi, pe faţă, batjocoritori. M-am săturat să-mi râdă-n nas tot felul de îmborţoşaţi, să mă scuipe-n faţă. M-am săturat de pupincurismul intelectualilor de toate speţele. Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala.

Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala. M-am săturat de lălăiala asupra Bisericii Române, o vreau o BISERICĂ adevărată nu flendurită de intrigi, de micime, de rătăcire. BISERICA Noastră trebuie să fie UN MUNTE de EVLAVIE, PIOŞENIE şi STRĂLUMINARE a Poporului Român, neîntinată, nejefuită, eliberată de jugul unei istorii chinuite, o VREAU O BISERICĂ MONUMENTALĂ, FALNICĂ, CATEDRALĂ. Vreau să mă trântesc la pământ, să-l iubesc pe Dumnezeu, strivit de pământ, Vreau ca să mă cucerească PREOTUL NEAMULUI MEU. Mi-e silă totală de eunucii politicii româneşti. Mi-e silă de jurnaliştii năimiţi. Mi-e scârbă, pe NUME, în ordine alfabetică de toţi măscăricii şi de toate şi măscăricile României, de femie-ţiitoare şi de isterice politicianiste.......... Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala.

Şi nu lua în seamă felul aiuritor, filozofic sau ştrengăresc sau anecdotic in care iti vorbesc caci nu eu sunt important ci TU esti acum Important. Eu nici nu exist. Sunt doar asa niste vorbe, niste ganduri, niste idei, niste note grave sau, dimpotriva, saltarete care circula aiurea prin lume.

M-am săturat ca eu, un român oarecare, să fiu pus la colţ de nişte români care nu mai sunt români ci doar nişte burdihane idioate, îngreunate de înavuţire, minţi înguste care au trădat Proiectul Românesc. M-am săturat de filfizonul filozof care îi aştepta pe stricătorii de democraţie cu garoafe în capitală ca la nuntă când ăia veneau cu topoare şi lămpaşe să UCIDĂ, să DISTRUGĂ, plini de URĂ şi primitivism. M-am săturat să fiu băiat de treabă. M-am săturat de naivii care habar n-au ce e Transilvania şi cum trebuie apărată Transilvania.

Mi-e scârbă de politicianiştii români care au ratat Transilvania în 1940 dintr-o Idolenţă CRASĂ pe care nu mai am chef s-o analizez savant ci s-o înjur bărbăteşte, băgaiaşînmăsa de tâmpiţi! Nu mai vreau să fiu băiat bun, cuminte, la locul lui. M-am săturat să mi se spună că nu îneţeleg Istoria pentru că o înţeleg cu INIMA mea de român. M-am săturat să mi se spună că eu sunt un BOU în propria mea ţară de nişte javre nenorocite care au furat de-au spart de-a lungul a două mii de ani. Mi-e silă de stricarea Patriotismului. Mi-e silă de Îmbăţoşarea Prostanilor pe post de Eroism. Mă doare că i-am uitat pe Eroi. Nu vreau să fiu Patriot NUMAI la Sărbătorile Oficiale.

Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala. Nu mai fi bulevardier in Istorie. Fii grav si serios in Istorie si Istoria te va respecta. M-am săturat de bulevardierul de Caragiale şi de obtuzitatea extremiştilor de tot căcatul din toate timpurile care n-au făcut altceva decât să ne lase-n curul gol în faţa duşmanilor halindu-şi rătăcirea utopică în faţa unui jalnic pluton de execuţie. M-am săturat să fim mânăriţi. M-am săturat să fim jigniţi în propria noastră ţară de toţi rahaţii cu ochi.

Şi nu lua în seamă felul aiuritor, filozofic sau ştrengăresc sau anecdotic in care iti vorbesc caci nu eu sunt important ci TU esti acum Important. Eu nici nu exist. Sunt doar asa niste vorbe, niste ganduri, niste idei, niste note grave sau, dimpotriva, saltarete care circula aiurea prin lume.

Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala. Vreau o Poliţie Bărbătoasă nu mucegăită şi împâslită cu tot felul de clanuri care din merţane ne scuipă pe noi ceilalţi pentru că n-am avut creier să ne mişcăm şi să ne îmbogăţim încă de pe vremea cizmarului pe care, DA, DA, DA, l-am aplaudat cu toţii, să nu uităm! M-am săturat de boşorogii ceauşişti care-l pupau în fund pe cel mai tâmpit conducător al României din toate timpurle şi care acum şi-au descoperit vâna europeană, hahalerele! M-am săturat de necrologul funambulesc cu care se închid vieţile unor bravi români, puşi apoi la index!

Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala. M-am săturat de lacrimile de babe, de lacrimile de crocodil care sunt vărsate printe morminte în mod fals, de ochii lumii, şi la Mormântul Metaforic al Poporului Român de parcă trebuie să ne sinucidem, să ne lăsăm omorâţi după cea mai tâmpită poezie de pe pămâmnt care nu e poezie ci versuri scrise la buda publică de un rătăcit. Nu mai vreau să bocesc aşteptând să mor ca un nmernic!

Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala. Nu mai vreau să mă bucur ca un idiot că am luat tocmai noi, în sfârşit Premiul Cel Mare la festivaluri internaţionale, la revoluţii şi lovituri de stat! M-am săturat să mă bucur ca un prostan că ne-au luat în seamă, că ne-au premiat! E normal să luăm premii internaţionale, ce ne trebuie atâta sclifoseală? Da, m-am săturat să ne dăm ochii peste cap crezându-ne buricul pământului sau, dimpotrivă, să ne jeluim că am fi păcătoşii pământului.

Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala. M-am săturat să mi se spună ciocu mic de ne-români tocmai la mine în ţară. M-am săturat de jegurile care au ajuns primari, preşedinţi de consilii judeţene, parlamentari şi care se îngraşă şi care mimează Marea Bătălie Politică din România când de fapt se îmbogăţesc cu toţii ca nişte nesimţiţi în timp ce românii mor pe capete ca vitele în sanatorii, spitale, pe străzi, în canale, în propriul lor SUFLET CHINUIT. Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat!

Ia-ti România înapoi dacă eşti Român Adevărat! Dacă vrei să fii European Adevărat, ia-ţi România inapoi. Daca vrei ca rusii, francezii, americanii, zulusii, martienii sa te respecte cu adevarat, arata-le ca ai coloana vertebrala. M-am săturat de acei Intelectualii Oropsiţi şi care fac din oropseala lor o Cruciadă Ridicolă, îi vreau la cafteală naţională, îi vreau caftangii, răi de gură, imposibili, de neoprit, îi vreau la luptă în rahaturile de consilii locale în care se împarte asfaltul, energia termică, spaţiile şi terenurile tuturor nevolnicilor care au descoperit, şi nu de-acum, că România e o vacă bună de muls!

Şi nu lua în seamă felul aiuritor, filozofic sau ştrengăresc sau anecdotic in care iti vorbesc caci nu eu sunt important ci TU esti acum Important. Eu nici nu exist. Sunt doar asa niste vorbe, niste ganduri, niste idei, niste note grave sau, dimpotriva, saltarete care circula aiurea prin lume.