Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Angelica Vasilcov, In Finala Competitiei Internationale Music Mogul
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Muzica
fargakos
Angelica Vasilcov este o tanara de 22 de ani nascuta in Moldova, iar in prezent studenta in Bucuresti la Conservator sectia de pian. Timp de doi ani, a postat videoclipuri cu piese proprii si cover-uri dupa artisti cunoscuti pe Youtube, in speranta ca se va face remarcata de un producator strain.
A devenit in scurt timp unul dintre cei mai populari artisti independenti de pe Internet, iar concursul Music Mogul i-a adus recunoasterea din partea lui Darkchild (care a lucrat cu Toni Braxton, Destiny's Child si Britney Spears, Brandy, etc.).
Angelica Vasilcov a ajuns, datorita voturilor publicului, in finala concursului Music Mogul si a cantat la House of Blues din Los Angeles, in fata unui juriu format din specialisti.
Tanara a uimit si juriul, si publicul incepandu-si recitalul cu un solo de piano si cantand o piesa proprie extrem de sensibila, "Missing me, missing you" dedicata surorii ei plecata din tara acum 5 ani.
Acum, are nevoie de votul nostru pentru a ajunge pe primul loc! Crearea unui cont dureaza un minut, iar procedura este simpla: acorzi "stelute" clipului cu prestatia live a artistei.
Daca va castiga, Angelica va putea inregistra un demo sub indrumarea lui Darkchild. Ce ziceti, o ajutam? VOTATI AICI Votarea se incheie maine, deci timpul este scurt!

Angelica - Finals Performance on MusicMogul


Reactia Juriului
fargakos
Una dintre melodiile mele de suflet cantata de Angelica

Hurt - Cover by Angelica Vasilcov

fargakos
Angelica la Fox News, prezentata ca reprezentanta din Romania!

Music Mogul finalists on Fox News

fargakos
Angelica este acum pe locul 3. cry.gif Nu va costa nimic un vot. (doar 2 minute din timpul dumeavoastra ca sa va inregistrati si sa votati)
Votati AICI

In caz ca nu v-am convins de vocea ei, mai postez un video rolleyes.gif

Bleeding Love (Cover)

fargakos
Sper ca nu ati considerat topicul acesta un fel de spam. Sunt un fan de-al Angelicai inca din 2007 si am crezut ca postand aici despre ea o pot/putem ajuta. Diferentele insa pe ora ce trece sunt din ce in ce mai mari, iar votarea se incheie azi...
Erwin
Piesa Superwoman e pe locul 1. spoton.gif Succes, Angelica!
fargakos
QUOTE(Erwin @ 22 Aug 2009, 07:31 PM) *
Piesa Superwoman e pe locul 1. spoton.gif Succes, Angelica!

Da, datorita acelei piese s-a calificat in primii patru si a ajuns in finala. Insa acum pentru topul final, este pe locul 3, dupa celelalte doua concurente.
Vezi aici
fargakos
Inca se mai poate vota... Aici
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.