Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Gripa Porcina
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului
Pagini: 1, 2, 3
Cla
[Nu e satira, desi totusi]

Cica "gripa porcina" a ajuns Europa.
La noi nu ne mai lasa din asta. "Uaiii,t oti turistii veniti din Mexic trebuie execuati, imediat !!
Aeroporturile Frankfurt, München, Berlin sunt pline de gripa porcina, uaaaiii, panica.

Misto de tot.

Se spune ca nu se stie nu stiu ce, dar ca Tamiflu ar fi bun ca sa amelioreze niste chestii.
Adica niste chestii de ce, oameni?

Avem 2 saptamani, in care au murit 100 de oameni de gripa. Se spune ca se extinde pe Europa.

O Pu*a. It's a FAKE:
Israelienii s-au enervat si n-au vrut sa-i zica "Gripa porcina" ca nu-i koscher rofl.gif
Au sugerat sa-i zica "Gripa Nordamericana"
Europenii au zis:
Hai sa-i zicem "A noua gripa", ca sa-i impacam pe totii, si noi sa ne scapam, sa ne bagam banii-n buzunar, ca deobicei.

Na hai oameni, hai sa-i lasam pe tembelii astia in pace, ca pana cand se gandesc la "a noua gripa", la "a mai noua gripa", la "ultimativa gripa", speram ca se duc in P***a ma-sii cu gripa lor cu tot.

Doamne-ajuta. Si stiti ce? Noi vom avea cas la piata, pentru ca oile vor supravuetui. Si porcii nostri, si caprele, si caii, si vacile, si sictirul nostru, tzâc.

Si cu tzâc-ul asta ramâne porcul koscher... si-i taiem beregata de Ignat cum vrem noi !


Despre Tamiflu o sa va povestesc cand e cazul. Spun doar Donald Rumfsfeld.
turbo trabant
QUOTE(Cla @ 1 May 2009, 11:54 PM) *

Nu rade ca e adevarat! E vorba de jumatatea masculina a Europei care a auzit cel putin o data in viata de la partea feminina "porcule !".

Sa nu ma contrazici ca dupa aia iar esti misogin rofl.gif

Cla
Esti un porc rofl.gif

Eu sunt axat pe scroafe, cica nu capata gripa de-aia, daca le coci ca lumea spoton.gif
turbo trabant
QUOTE(Cla @ 2 May 2009, 12:32 AM) *
Esti un porc rofl.gif

Vezi ca sunt racit rofl.gif
Rovaniemi
QUOTE(Cla @ 2 May 2009, 12:32 AM) *
Esti un porc rofl.gif

Eu sunt axat pe scroafe, cica nu capata gripa de-aia, daca le coci ca lumea spoton.gif


Totul este să le pîrlești corespunzător ...
Cucu Mucu
http://www.revistamagazin.ro/content/view/215/20/
actionmedia
Dar chiar, parca s-a... "racit" brusc si gripa asta porcina.
Deci avem Bin Laden, gripa aviara, criza financiara, gripa porcina, ce urmeaza?
Rovaniemi
Păi avem - și nu de ieri de azi - încălzirea globală. Care este.
CharonOfNyx
Cazuri de gripa porcina confirmate in Romania
QUOTE
"Analizele femeii au fost trimise la Londra. Sistemul de alarmare a intrat în acţiune", a anunţat ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, care a mai spus că Institutul Matei Balş este pregătit să facă faţă acestui caz.

Nu stiu de ce fraza de mai sus imi da impresia de deja vu?!
Rovaniemi
Cică la noi gripa porcină se transformă în gripă Borcină (după ce a trecut printr-o fază de gripă Turcină) şi se tratează cu extract de urziceni. rofl.gif
Marduk
QUOTE(actionmedia @ 25 May 2009, 07:56 PM) *
Deci avem Bin Laden, gripa aviara, criza financiara, gripa porcina, ce urmeaza?

Bomba atomica si rachetele nord koreene, urmeaza bomba atomica iraniana. devil.gif
Erwin
Evoluţia gripei în ultimele 24h:

- 120 noi cazuri
- 9 decese

în acelaşi timp, românii stau la coadă la vaccinare... 200 vaccinări/zi blink.gif

calfa
... iar asta "abate atentia de la principalele probleme ale Romaniei" ... rolleyes.gif
Erwin
aş fi foarte curios câte cazuri de îmbolnăviri şi decese sunt ale celor care s-au vaccinat şi câte ale celor care nu s-au vaccinat... rolleyes.gif
Marduk
eu as fi curios sa aflam cati din cei care au murit in acest interval, de la declansarea epidemiei pana azi, au murit efectiv de gripa porcina. intreb asta deoarece cred ca multi au fost diagnosticati gresit reducand astfel procentul celor diagnosticati corect.
Erwin
se pare că este o corelaţie între obezitate şi decesele de gripă... nu sunt sigur, dar aşa am observat.
Michelle
...asa cum exista o corelatie intre obezitate si decese in general, in particular trebuie spus ca obezitatea cel mai rau decompenseaza aparatul cardio vascular si respirator si cum gripa si ea tot pe-acolo umbla...
Kyklos
gripa delfina...urmeaza rofl.gif
turbo trabant
sa nu fie urmatoarea gripa prostiei. scapa cine gandeste....
Serenity
Eu sunt curioasa cati din voi cunosc personal o persoana care a fost diagnosticata (corect) cu gripa porcina. Si cati cunosc personal o persoana care a murit din cauza gripei asteia...
Cla
Eu nu cunosc niciuna. Nici macar una care ar fi murit de vreo gripa, de care o fi fost.
turbo trabant
cunosc o persoana care a avut gripa porcina , nevaccinata, i-a trecut in 2 zile.
LINICA
Vaccinul ucigaş A(H1N1).Gripa porcină.
abis
QUOTE(Serenity @ 9 Jan 2010, 01:00 PM) *
Eu sunt curioasa cati din voi cunosc personal o persoana care a fost diagnosticata (corect) cu gripa porcina. Si cati cunosc personal o persoana care a murit din cauza gripei asteia...

O persoana, la ambele intrebari.

Cati dintre voi cunosc personal pe cineva care a facut vaccinul impotriva gripei porcine si a murit din cauza acestui vaccin?
Nefertiti
E drept ca nu citesc foarte multe ziare si nici la teve nu ma uit f mult, dar pe mine ma enerveaza faptul ca se comunica sec cati au mai murit, fara sa detalieze: ce complicatii au aparut, de ce boli cronice sufereau respectivii samd.
Michelle
home test

eu cred ca am facut gripa , deci nu se moare din ea, dar e extrem de nasoala; ce e interesant e ca n-am contaminat pe nimeni in jurul meu, e drept ca in primele zile mi-era asa de rau ca nu puteam sa ma misc din casa, intai febra si stare generala de rau apoi am trecut prin toate fazele, curs nas , tuse uscata ,tuse productiva, sinuzita, stranut continuu... cite 1-2 din astea/ zi timp de 8 zile
nu m-am testat si din prostie, si ca tot am zis ca e o raceala banala si-mi trece, in plus o cunostinta care a avut testul+(si nitel cam obeza) a luat tamiflu dar tot 7-8 zile a tinut boala
n-am luat-o de la pacienti ca i-am monitorizat pe toti cei cu care am venit in contact, nimeni n-a fost bolnav in perioada aia; am luat-o de la un cretin care a stranutat in spatele meu cind ma holbam la niste toale si n-am avut timp si loc sa fug...
mutulica
se pare in unele cazuri se fac forme foarte usoare, raman netratate foarte clar, si asta ajuta la raspandire, pt ca subiectii se misca...
Michelle
pt cei care vor avea norocul sa mai faca asa ceva sau oricare alta forma de gripa...cel mai important in tratament este stat acasa la patut si dormit ca porcu' ca sa zic asa, in timpul somnului se produc cei mai multi anticorpi, daca te fatzai ai sanse sa-ti treaca mai greu
Marduk
E ceva ciudat cu grpa asta, mai nou cica Toni Tecuceanu nu ar fi murit din cauza gripei porcine! Atunci cine si de ce are interesul sa se vaccineze cati mai multi romani si ce-o contine vaccinul ala?
Felina
virusul contine u chip care astfel este instalat in fiecare organism vaccinat in scopul controlarii mintii tuturor vaccinatilor. controlul va incepe la putin timp dupa sfarsirea oficiala a pandemiei. controlul se va face simultan printr-o telecomanda, astfel vom vedea milioane de oameni teligidati pe strazi si in general in toate locurile publice. muhahahaha!!! amin!
turbo trabant
telecomanda de control ar trebui sa aiba niste baterii. eu mereu raman fara baterii la telecomanda de la tembelizor. ce se va intampla in acest caz, se vor rascula porcusorii?

la modul serios, gripa exista dar nu e nici pe departe ce urlau astia ca o sa fie.
Kyklos


sa mori virusat de gripa porcina e la fel de probabila ca intalnirea cu un cuirasat pe uscat
Felina
QUOTE(Marduk @ 12 Jan 2010, 10:35 AM) *
Atunci cine si de ce are interesul sa se vaccineze cati mai multi romani



bai, n-are nici o treaba cu romania. vaccinul se face in toata lumea si sunt state in care vaccinul e obligatoriu.
s-au vaccinat de la opinca la vladica...

ma plictisesc ingrozitor teoriile astea conspirationiste
din pacate romanul pune botu' la toate teoriile posibile si astfel ajunge sa chestioneze si laptele pe care l-a supt de la ma-sa. Astfel, neincrezandu-se in nimic, e o masa de manevra fantastica pentru oportunisti. romanu' issi sapa singur groapa, isi uda singur mocirla, isi fura singur caciula samd.


@trabantule, eu cred ca e de bine ca nu a fost asa mare tragedia. ce e rau in a fii de partea sigura a situatiei?

si va rog, nu ma mai luati cu companiile farmaceutice care fac bani! toti banii care se fac de un biznis platesc salariati, nu vad unde e problema. iar profitul care ajunge in buzunarul nu stiu cui, la randul lui plateste servicii. circuitul natural al banilor in natura! vaccinul la randul lui salveaza vieti. n-am auzit inca de morti de pe urma vaccinului.
turbo trabant
QUOTE(Felina @ 12 Jan 2010, 02:50 PM) *
din pacate romanul pune botu' la toate teoriile posibile si astfel ajunge sa chestioneze si laptele pe care l-a supt de la ma-sa. Astfel, neincrezandu-se in nimic, e o masa de manevra fantastica pentru oportunisti. romanu' issi sapa singur groapa, isi uda singur mocirla, isi fura singur caciula samd.

felino, pa cuvantul meu de iude-mason de nu ai dreptate thumb_yello.gif dar trebuie sa te completez: cine vrea sa il ajute pe roman, e dubios, conspirationist si alte epitete. ratiunea are un mod aparte de a fi in turma mioritica in care berbecul cel mai tare e si cel mai paranoic.

nu e nimic gresit ca au fost prudenti ( singura faza hilara a fost cand onu a transmis in direct pe o chinezoaica mare staba la oms care zicea ca " za future of humanity is at stake"). va fi ca astia striga "lupu lupu!" si cand o veni lupu nu ii mai crede nimeni.

in rest romanu intai se hilizeste ( haidi fa, facuram gripa de la porcu taiat), apai o da cu conspiratia (centrata pe romanica acest bastion mondial) si in final sfarseste panicat , agatat de televizor sau de poarta spitalului de unde asteapta izbavirea. bineinteles, guvernul trebuie injurat ca a facut sau nu a dres.
Serenity
Pai una peste alta vaccinul asta e unul controversat. Si nu doar la nivel de Romania. Mie mi se pare laudabil sa gandesti inainte sa faci ceva, sa te informezi din toate partile, dupa care sa iei o decizie. Ca-l faci sau nu-l faci, e optiunea ta. Dar a-l face fara sa stai pe ganduri sau sa te informezi si din alte surse, mi se pare la fel de "botanist" cu a crede ca mori de la el.
Felina
QUOTE(turbo trabant @ 12 Jan 2010, 11:59 AM) *
felino, pa cuvantul meu de iude-mason de nu ai dreptate thumb_yello.gif dar trebuie sa te completez: cine vrea sa il ajute pe roman, e dubios, conspirationist si alte epitete. ratiunea are un mod aparte de a fi in turma mioritica in care berbecul cel mai tare e si cel mai paranoic.

nu e nimic gresit ca au fost prudenti ( singura faza hilara a fost cand onu a transmis in direct pe o chinezoaica mare staba la oms care zicea ca " za future of humanity is at stake"). va fi ca astia striga "lupu lupu!" si cand o veni lupu nu ii mai crede nimeni.



Mda, au facut-o de oaie daca au zis aia cu za future, dar asteapta-te la rectificari, daca nu scuze, la oficiala terminare a gripei. watch this topic.

Felina
QUOTE(Serenity @ 12 Jan 2010, 12:15 PM) *
Pai una peste alta vaccinul asta e unul controversat. Si nu doar la nivel de Romania. Mie mi se pare laudabil sa gandesti inainte sa faci ceva, sa te informezi din toate partile, dupa care sa iei o decizie. Ca-l faci sau nu-l faci, e optiunea ta.




Vaccinul e controversat.
Asta am priceput si eu si m-am panicat la inceput o perioada, ca doar romania mi-s, nu altce.
Dar au trecut zilele, saptamanile si apoi lunile si contoversa asta n-a scos la iveala nici o dovada palpabila.

Mult mai contoversata e sursa virusului, ca ar fi facut in laborator de niste minti diabolice samd.
Dovezi nema. Dar si daca ar fi asa, nu mai conteaza, virusul e liber, zboara din floare in floare, din avion in avbion, din tara in tara.

Socoteala e pur matematica.
Daca nu iti faci vaccinul risti sa contactezi forma grava a gripei si sa crapi.
Daca iti faci vaccinul risti o forma usoara de gripa dupa care esti imun.
Decizia e a ta.



QUOTE
Dar a-l face fara sa stai pe ganduri sau sa te informezi si din alte surse, mi se pare la fel de "botanist" cu a crede ca mori de la el.


Asta e valabil in Romania, nu si in societatile ceva mai evoluate, unde sistemul medical e sistem medical, cel care te ajuta pe tine, cetateanul, sa traiesti mai sanatos. Si inteleg perfect cat e de greu sa intelegi asta, ca roman care nu are incredere in nimeni si nimic.
Marduk
QUOTE(Felina @ 12 Jan 2010, 01:11 PM) *
virusul contine u chip ........................... muhahahaha!!! amin!

rofl.gif
QUOTE(Felina @ 12 Jan 2010, 01:50 PM) *
QUOTE
bai, n-are nici o treaba cu romania. vaccinul se face in toata lumea si sunt state in care vaccinul e obligatoriu.
s-au vaccinat de la opinca la vladica...

uite ca io stiu niste opinci si niste vladici din UK care nu-s-au vaccinat si nici nu au de gand sa o faca, asta ca tot vb de teorii cospirationiste.
QUOTE
din pacate romanul pune botu' la toate teoriile posibile si astfel ajunge sa chestioneze si laptele pe care l-a supt de la ma-sa.

pana la urma s-au vaccinat stand la coada ore in sir, dar apropo de teori cine crezi ca a aruncat chestia asta cu declaratia fratelui lui Toni si de ce? asa ca sa nu se mai vaccineze romanii si sa moara cat mai multi? si mai am o intrebare mai exista mexicani? ca la halul in care s-a facut reclama la virusul asta cred ca au murit cu tontii.
Felina
QUOTE(Marduk @ 12 Jan 2010, 12:50 PM) *
uite ca io stiu niste opinci si niste vladici din UK care nu-s-au vaccinat si nici nu au de gand sa o faca, asta ca tot vb de teorii cospirationiste.


am zis eu ca in UK e obligatoriu vaccinul. Sau ca in UK toata lumea s-a vaccinat? Nu inteleg cu ce ma contrazici biggrin.gif


QUOTE(Marduk @ 12 Jan 2010, 12:50 PM) *
pana la urma s-au vaccinat stand la coada ore in sir, dar apropo de teori cine crezi ca a aruncat chestia asta cu declaratia fratelui lui Toni si de ce?


Nu stiu nici cine, nici de ce, si fii atent - nici nu ma intereseaza!

Oameni buni, nu mai confundati realitatea cu presa! Mai scoateti televizorul din priza si mai ales din vena smile.gif


QUOTE(Marduk @ 12 Jan 2010, 12:50 PM) *
si mai am o intrebare mai exista mexicani? ca la halul in care s-a facut reclama la virusul asta cred ca au murit cu tontii.


nu stiu daca mai exista mexicani. idem ce-am scris mai sus. (Oameni buni, nu mai confundati realitatea cu presa! Mai scoateti televizorul din priza si mai ales din vena smile.gif )
Marduk
QUOTE(Felina @ 12 Jan 2010, 03:18 PM) *
QUOTE
am zis eu ca in UK e obligatoriu vaccinul. Sau ca in UK toata lumea s-a vaccinat? Nu inteleg cu ce ma contrazici biggrin.gif

"vaccinul se face in toata lumea si sunt state in care vaccinul e obligatoriu.
s-au vaccinat de la opinca la vladica..."

am dat ca exemplu UK care face parte din "toata lumea"

"Oameni buni, nu mai confundati realitatea cu presa!"
si care este realitatea pentru mine care stau la 800 metri altitudine? unde vad eu realitatea din tara sau din strainatate, pe net, in presa si la tembelizor, realitatea care ma inconjoara este palpabila, ma uit in stanga, in dreapta si vad, pot chiar sa ating, dar ce vaz la tembelizor sau in ziare pe net le iau ca atare, eu sunt de vina ca nu ma vaccinez sau am dubii in ceea ce priveste acest vaccin, sau cei care nu stiu sa dirijeze o astfel de actiune si vin cu tot felul de prostii?
QUOTE
nu stiu daca mai exista mexicani.

din cate stiu n-au murit cu totii doar vreo cateva sute, mai putin decat din cauza gripei normale.
abis
QUOTE(Serenity @ 12 Jan 2010, 02:15 PM) *
Pai una peste alta vaccinul asta e unul controversat.

Ramane de vazut cine sunt cei care nasc aceste controverse, ce pregatire medicala au, si ce argumente folosesc. Ca de controversat, este controversat orice pe lumea asta, de la faptul ca Pamantul e rotund pana la ultima isprava a nu stiu carei vetede.
Eu unul nu am vazut pana acum argumente serioase din partea celor care sustin ca vaccinul ar fi nociv.
Felina
QUOTE(Marduk @ 12 Jan 2010, 01:35 PM) *
"vaccinul se face in toata lumea si sunt state in care vaccinul e obligatoriu.
s-au vaccinat de la opinca la vladica..."

am dat ca exemplu UK care face parte din "toata lumea"


deci nu ma contrazici biggrin.gif

QUOTE
"Oameni buni, nu mai confundati realitatea cu presa!"
si care este realitatea pentru mine care stau la 800 metri altitudine? unde vad eu realitatea din tara sau din strainatate, pe net, in presa si la tembelizor, realitatea care ma inconjoara este palpabila, ma uit in stanga, in dreapta si vad, pot chiar sa ating, dar ce vaz la tembelizor sau in ziare pe net le iau ca atare,


alegi sa le iei ca atare! spre dezavantajul tau.
realitatea ar trebui sa fie pentru fiecare cea a bunului simt. presa din romania in proportie covarsitoare nu cunoaste notiunea de bun simt. asadar ca locuitor al Romaniei esti mai castigat daca o ignori total, in cazul in care ti-e greu sa discerni. Poti alege simplu sa te informezi din cateva surse din afara Romaniei, cunoscute si validate si cu istoric de credibilitate. nu iti dau nume pentru ca te pricepi mult mai bine ca mine, stii mai multa istorie, politica, economie decat voi sti eu vreodata. Si ai incredere in instinctele tale.

QUOTE
eu sunt de vina ca nu ma vaccinez sau am dubii in ceea ce priveste acest vaccin, sau cei care nu stiu sa dirijeze o astfel de actiune si vin cu tot felul de prostii?


da, tu esti de vina daca nu te vaccinezi. e pur si simplu alegerea ta si trebuie sa iti asumi aceasta responsabilitate.

cine sunt "cei care nu stiu sa dirijeze o astfel de actiune si vin cu tot felul de prostii"?
cine crezi tu ca sunt si de ce anume lasi in mainile lor decizia asupra vietii tale?


QUOTE
din cate stiu n-au murit cu totii doar vreo cateva sute, mai putin decat din cauza gripei normale.


si asta ce inseamna? ce deduci tu din asta?
Marduk
QUOTE(Felina @ 12 Jan 2010, 03:56 PM) *
QUOTE
Si ai incredere in instinctele tale.

multumesc de sfat, ai dreptate de cate ori am facut abstractie de instnctele mele am luat plasa.
QUOTE
da, tu esti de vina daca nu te vaccinezi. e pur si simplu alegerea ta si trebuie sa iti asumi aceasta responsabilitate.

statul, organismele sale, trebuie sa ma convinga eu sunt un cetatean, platesc taxe si impozite, ministri si secretarii de stat isi iau banii din taxele platite de mine, ar trebui sa impart aceasta vina cu ei, nu? am sunat la medicul de familie si l-am intrebat ce sa fac, medicul mi-a zis la fel ca tine, ca este alegerea mea, dar nu mi-a zis sa ma vaccinez ca este bine sau sa nu ma vaccinez, or de la astfel de oameni ar trebui sa primesc niste raspunsuri care sa ma faca sa iau o decizie.
QUOTE
cine sunt "cei care nu stiu sa dirijeze o astfel de actiune si vin cu tot felul de prostii"?

mass media, doctorii, cei ce nu vor sa se vaccineze din varii motive.
QUOTE
si asta ce inseamna? ce deduci tu din asta?

deduc ca se face prea mult caz pe seama acestei gripe si caut sa inteleg de ce?

turbo trabant
marduk, nu e nimic straniu in acest mult caz pe seama acestei gripe. asa actioneaza mass-media, cand prinde o poveste nu mai ii da drumul. cauta senzationalul si nimic nu e mai senzational decat o epidemie necunoscuta care actioneaza misterios. mai ales dupa anul nou cand productia de senzatie e moarta.

asa au facut si la SARS si la gripa aviara ( acolo a fost mai frumos biggrin.gif) si la multe altele. cand nu ai productie de crime si batai si s-a terminat si campania ce sa bagi? apocalipsa cu mexicani ! smile.gif
Serenity
Si totusi, trecem printr-o criza economica nasoala... de ce s-ar discuta despre asta cand se poate discuta despre gripa pacii?

Io, una, cred ca organismul uman stie singur ce are de facut.. si daca e, mi se pare mai ok sa o previi cu alimentatie sanatoasa, odihna suficienta, vitamine din fructe, miere, echinacea sau ceva natural, decat sa-ti bagi de buna voie un virus in organism.... si de-o fi si eu sa mor, nu vreau sa va intristati, sa cantati si sa dansati panaaaaa-n zoooooori laugh.gif
Cand o sa cunosc personal pe cineva cu gripa sau pe cineva care cunoaste pe cineva cu gripa, o sa ma mai gandesc... tongue.gif
abis
QUOTE(Serenity @ 12 Jan 2010, 04:56 PM) *
cred ca organismul uman stie singur ce are de facut..

Daca organismul ar sti singur ce are de facut, n-ar mai exista nici o boala...
QUOTE
mi se pare mai ok sa o previi cu alimentatie sanatoasa, odihna suficienta, vitamine din fructe, miere, echinacea sau ceva natural, decat sa-ti bagi de buna voie un virus in organism

Te odihnesti suficient? Consumi doar alimente sanatoase? Ma indoiesc. wink.gif
Cat despre a-ti baga de buna-voie un virus in organism, esti aproape medic, intr-un fel: stii foarte bine ca acei virusi care sunt intrudusi in corpul uman, prin vaccinare, sunt virusi carora li s-a inhibat procesul de inmultire; ei nu pot provoca imbolnavirea, ci doar stimuleaza organismul sa produca anticorpi. Atat si nimic mai mult. In plus, in cazul unora dintre vaccinuri nici macar nu iti sunt introdusi virusi in corp, ci doar componente ale viruslui (proteine de ex) care sa stimuleze reactia sistemului imunitar.
Despre bolile care in trecut faceau ravagii si care astazi sunt practic eradicate, in urma campaniilor de vaccinare, sunt sigur ca ai auzit.
QUOTE
Cand o sa cunosc personal pe cineva cu gripa sau pe cineva care cunoaste pe cineva cu gripa, o sa ma mai gandesc...

Cu ce este mai bun argumentul asta decat cel pe care l-am dat mai sus: cand o sa cunosc personal pe cineva cu probleme din cauza vaccinului o sa am dubii in privinta lui?

Daca intamplator ai avea un cunoscut decedat din cauza A1H1 te-ai vaccina?

Gravitatea unei boli sau eficacitatea unui tratament nu tin de faptul ca tu sau eu cunoastem poate un caz singular; eficacitatea tratamentului si periculozitatea sunt masuri statistice.
Serenity
QUOTE
Te odihnesti suficient? Consumi doar alimente sanatoase? Ma indoiesc.
Cat despre a-ti baga de buna-voie un virus in organism, esti aproape medic, intr-un fel: stii foarte bine ca acei virusi care sunt intrudusi in corpul uman, prin vaccinare, sunt virusi carora li s-a inhibat procesul de inmultire; ei nu pot provoca imbolnavirea, ci doar stimuleaza organismul sa produca anticorpi. Atat si nimic mai mult. In plus, in cazul unora dintre vaccinuri nici macar nu iti sunt introdusi virusi in corp, ci doar componente ale viruslui (proteine de ex) care sa stimuleze reactia sistemului imunitar.
Despre bolile care in trecut faceau ravagii si care astazi sunt practic eradicate, in urma campaniilor de vaccinare, sunt sigur ca ai auzit.


Abis, eu ti-am spus parerea si decizia mea. N-am zis ca mananc sanatos sau dorm suficient, am zis ca prefer sa fac eforturi in sensul asta decat sa ma vaccinez. Repet: vaccinati-va oameni buni! Doar ca eu nu o fac, e alegerea mea. Nu vreau sa conving pe nimeni, nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta. Exista destula informatie pro si contra pe net incat fiecare sa faca o alegere in cunostinta de cauza. Nu?

Da, stiu despre bolile care in trecut faceau ravagii si au fost eradicate prin vaccin. Eu nu zic ca vaccinul in general e caca, zic doar ca daca nu e o boala care face ravagii, prefer sa nu ma vaccinez. Vad zilnic la scoala copii in scaune cu rotile, cu tetrapareze si alte probleme cauzate de vaccinuri facute aiurea sau intr-un moment nepotrivit.

QUOTE
Cu ce este mai bun argumentul asta decat cel pe care l-am dat mai sus: cand o sa cunosc personal pe cineva cu probleme din cauza vaccinului o sa am dubii in privinta lui?


Pai diferenta e ca eu imi las organismul in pace, pe cand tu iti introduci in organism ceva ce peste o vreme s-ar putea dovedi nu tocmai bun.

QUOTE
Daca intamplator ai avea un cunoscut decedat din cauza A1H1 te-ai vaccina?

M-as gandi mai serios la asta, da.

QUOTE
Gravitatea unei boli sau eficacitatea unui tratament nu tin de faptul ca tu sau eu cunoastem poate un caz singular; eficacitatea tratamentului si periculozitatea sunt masuri statistice.

Da, doar ca pt. mine statisticile nu mai reprezinta "adevarul absolut" de mult...
kikki dee
"Seful departamentului Sanatate al Consiliului Europei: "Pandemia gripei porcine este FALSA"

"Am avut o gripa usoara - si o pandemie falsa", afirma Wolfgang Wodarg, seful Departamentului Sanatate de la Consiliul Europei, citat de Dailymail . Acesta acuza producatorii de medicamente ca si-au propus sa faca miliarde de lire sterline declansand o panica mondiala.

Acest lucru a adus firmelor farmaceutice asigurarea unor "castiguri enorme", in timp ce tarile, inclusiv Marea Britanie, si-au 'risipit' modestele bugete de sanatate, milioane de persoane fiind vaccinate impotriva unei boli relativ usoare.

O rezolutie propusa de Dr. Wodarg cerand o ancheta cu privire la rolul firmelor de medicamente a fost adoptata de Consiliul Europei, "Senatul" de la Strasbourg responsabil pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Cu mai putin de 5000 de imbolnaviri in Anglia saptamana trecuta si cu doar 251 decese in total, Dr. Wodarg a clasificat fenomenul H1N1 ca "unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului".

El a adaugat ca zvonuri panicante au fost lansate si in urma cu cinci ani, atunci cand exista temerea ca virusul gripei aviare ar putea evolua intr-o forma umana. Atmosfera "de panica" a dus guvernele la stocarea de medicamente antigripale Tamiflu si incheierea de "contracte linistitoare" pentru milioane de doze de vaccin.

"Guvernele au sigilat contractele cu producatorii de vaccin si si-au asigurat comenzile in avans si isi iau asupra lor aproape toate responsabilitate. In acest fel, producatorii de vaccinuri sunt siguri de castiguri enorme fara a avea niciun fel de riscuri financiare. Asa ca ei doar au asteptat, pana cand OMS a declarat 'pandemie' si au activat contractele", a declarat Dr. Wodarg.

De asemenea, el sustine ca pentru a duce interesele lor mai departe, companiile de medicamente si-au plasat 'oamenii lor' in 'puncte cheie' ale OMS si ale altor organizatii influente.

"In scopul de a promova medicamentelor lor patentate si vaccinurile impotriva gripei, companiile farmaceutice au influentat oamenii de stiinta si agentii oficiali, responsabili de standardele de sanatate publica, sa alarmeze guvernele la nivel mondial. Ei au facut risipa de resurse, de asistenta medicala strict pentru strategii de vaccinare ineficienta si inutila a milioane de oameni sanatosi, expunandu-i la riscul de efecte secundare necunoscute ale vaccinurilor insuficient testate", a incheiat Dr. Wolfgang Wodarg.

Dar, anul trecut, Daily Mail a relevat faptul ca Sir Roy Anderson, un om de stiinta care ofera consultanta Guvernului cu privire la gripa porcina, detinea de asemenea un post, platit cu 116.000 lire sterline pe an, in cadrul companiei farmaceutice GlaxoSmithKline.

GSK produce medicamente si vaccinuri anti-gripa si se anticipeaza a fi unul dintre cei mai mari beneficiari de pe urma pandemiei.


Gripa porcina in cifre


- 13.000 decese la nivel mondial
- 208 tari afectate de aceasta boala - tarile din centrul, estul si sud-estul Europei, nordul Africii si sudul Asiei. Dintre statele europene, virusul s-a raspandit cel mai mult in Polonia, Serbia, Ucraina si Georgia.
- Peste 6000 de romani infectati
- Peste 80 de decese inregistrate la noi in tara
- In acest moment exista sapte centre unde bucurestenii se pot vaccina: Institutul Matei Bals, Spitalul Colentina, Spitalul Fundeni, Spitalul de Oftalmologie, Institutul Cantacuzino, Institutul de Sanatate Publica si la punctul medical din Pasajul Universitatii.
- In 2009 s-au vaccinat in jur de 166.000 de persoane, dintre care 40 000 la sfarsitul lunii decembrie
Informatiile sunt contradictorii. O parte dintre medicii recomanda pacientilor sa-si faca vaccinul, altii, din contra, sunt impotriva."
http://www.eva.ro/divertisment/features/to...7.html?pagina=3
Erwin
informaţii pertinente şi documentate despre gripa nouă:

apasati pe Swine Flu Data

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.