HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Fara Gradina Zoologica Si Fara Padurea Baneasa?, Ramane Bucurestiul fara Zoo???
vvv@li
mesaj 13 Mar 2008, 05:25 PM
Mesaj #1


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 160
Inscris: 9 March 08
Din: Bucureti
Forumist Nr.: 11.368



Ministrul Mediului, Attila Korodi, a declarat, īn această dimineaţă, īn cadrul unei vizite efectuate la grădina zoologică din Capitală că aceasta nu se va īnchide, iar īn perioada următoare se vor face o serie de investiţii pentru ca animalele să beneficieze de condiţii mai bune.

"Putem să emitem pānă īn vară noua autorizaţie de mediu care va da, pe cinci ani, garanţii foarte clare, pentru această grădină zoologică, garanţii care se vor conforma cu legislaţia romānească. După ce se termină tot ce īnseamnă litigii am dat asigurări ca această grădină zoologică să beneficieze de sprijinul Ministerului Mediului pentru ceea ce īnseamnă construcţii", a declarat ministrul Mediului.

Acesta a mai spus că se are īn vedere īmbunătăţirea condiţiilor animalelor. Īn acest sens, Korodi a anunţat că unul dintre cei trei urşi care treăiesc īn Grădina Zoologică din Bucureşti va fi relocat la rezervaţia sanctuarului de la Zărneşti.

Ministrul Mediului a mai spus că dacă proiectul de lege al PC privind declararea statutului spaţiilor verzi şi al grădinilor zoologice şi botanice, de utilitate publică va trece şi de Camera Deputaţilor atunci, cei care revendică suprafeţe de teren care aparţin acum grădinii zoologice vor putea fi desbăgubiţi prin fondul "Proprietatea".

Acest topic a fost editat de vvv@li: 13 Mar 2008, 05:30 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 12:16 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman