HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Recomandari

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

> Unirea Urziceni
Energie
mesaj 5 Feb 2008, 06:50 PM
Mesaj #1


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 864
Inscris: 29 November 07
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 10.914



Cred ca a venit momentul lansarii unui topic despre Unirea Urziceni, date fiind rezultatele echipei.

Iata si un scurt istori al lor (sursa: http://www.fcunirea.ro/index.php?page=2 )

Anul infiintarii: 1954
Primul Club sportiv din Urziceni a fost club de fotbal si se numea "Ialomita". Pe terenul improvizat din Obor, echipa de fotbal "Ialomita" a intalnit formatii din Ploiesti, Ploiesti, Buzau, Slobozia. Se juca mult cu echipa nemtilor stationati in acea vreme in zona lacului care le-a preluat numele - La Nemti - unde functiona o unitate Radar deservita de 300 soldati si ofiteri germani.
In primavara anului 1976 se inaugureaza noul stadion - Tineretului - situat la iesirea din oras spre Manasia, langa viile lui Hagienoff, in zona lacurilor.
In 1988, echipa de fotbal a Urzicenilor - Unirea - se califica in 16-imile Cupei Romaniei: Unirea Urziceni - Corvinul Hunedoara 1-3.
In campionatul 1988-1989, Unirea se clasa pe locul 2 in divizia C, la mare lupta cu Dunarea Calarasi pentru promovarea in divizia B.
In vara anului 2002 echipa a fost preluata de un nou sponsor (Valahorum SA), schimbandu-se in intregime conducerea administrativa si tehnica a acesteia. Dupa aproximativ 6 luni, stadionul a atins o capacitate de 7000 locuri (toate pe scaune), iar vestiarele au fost aduse la standarde ultramoderne.
La finele campionatului 2002-2003, noua echipa F.C. Unirea Valahorum Urziceni reuseste pentru prima data in istoria clubului promovarea in divizia B.
Cea mai mare performanta a fost realizata in anul 2006 cand F.C. Unirea Valahorum Urziceni a acces pe prima scena fotbalistica.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 26 April 2024 - 12:09 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman