HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> A Scrie Un Roman
dor
mesaj 4 Dec 2007, 09:09 PM
Mesaj #1


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 128
Inscris: 18 August 06
Din: Brasov
Forumist Nr.: 8.572



Sper că am nimerit categoria corectă, că postez unde trebuie, ok here is my problem:

Încerc să scriu o carte, cel puţin am început din vară şi am înaintat extrem de lent, am ajuns de curând la o parte unde îmi sunt necesare cunoştiinţe din domeniul filozofiei, cunoştiinţe pe care eu nu prea le am decât "în mare" (adică ştiu cine a fost Hegel, Kant, Socrate şi ce au făcut la viaţa lor) doar că pentru ceea ce scriu eu nu-i suficient. Şi în ce sens nu e suficient: dacă mă apus să scriu în continuare 80% din imaginaţie şi 20% experienţe din viaţă risc să mă trezesc autoarea vreunui Harry Potter sau Războiul Stelelor, şi tocmai asta doresc să încerc a evita. Am nevoie de cineva care chiar să fie în domeniu, şi să aibe chef şi în primul rând TIMP să stea cu mine de vorbă să-mi spună unde intră acţiunea din cartea mea în contradicţie cu anumite principii, legi după care se desfăşoară realitate... în mare, e nevoie de nişte filozofie.

De ce nu scriu concret aici, despre ce-i vorba în carte şi care e buba şi unde, pentru că simt nevoia mai întâi să fie scrisă până la capăt, nu să ajung să public nişte fragmente din ceva ce nici nu se numeşte carte. Pentru că mi-e frică să nu-mi fie furată idea, de către cineva care are cunoştiinţele pe care nu le am eu şi nu se avansează ca melcul.

Ce pot eu oferi la schimb? Multe mulţumiri şi fac cinste cu ce doreşte respectivul, iar când ajung să public mulţumiri pe copertă! Aşadar, cine are chef şi timp, să mă bage în seamă aici sau prin pm, cum doreşte el. Mulţumesc anticipat!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 6 May 2024 - 02:05 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman