HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Info Forum

Acest forum se adreseaza tuturor iubitorilor de animale. Sunteti liberi sa va exprimati parerile de orice fel atat timp cat se incadreaza in limitele bunului simt.
Scopul forumului... e simplu. Sa aflam mai multe lucruri din lumea necuvāntatoarelor si sa ne ajutam reciproc in diversele probleme cu care ne-am putea confrunta la acest capitol. Orice sugestii sunt binevenite. Enjoy!

> Dresaj Canin
dresaj.canin
mesaj 3 Dec 2007, 06:31 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 5
Inscris: 3 December 07
Forumist Nr.: 10.935



Se spune ca un caine dresat este un caine mai fericit. De ce?
In primul rand prin dresaj se creeaza un limbaj comun intre caine si om. Exista comenzi clare, pe care dresorul i le explica de sute de ori catelului, pana i se intiparesc ca si reflexe. Dupa perioada de dresaj se fac sedinte de dresaj si cu stapanul, el trebuie sa stie ce sa ceara cainelui in anumite conditii si mai ales CUM sa ceara. Astfel cainele nu mai este confuz, ci intelege exact ceea ce i se cere, fapt ce consolideaza legatura dintre el si stapan.
Un caine dresat are mai multa libertate, pentru ca este controlabil. Un caine dresat are mai multa incredere in stapanul lui, pentru ca acesta invata la dresaj cum sa corecteze cainele si mai ales CAND (foarte multi necunoscatori gresesc in aplicarea pedepselor si asta nu face decat sa inhibe cainele).

Sunt instructor canin de baza si de specialitate, atestat, lucrez in Bucuresti si va stau la dispozitie cu raspunsuri si sfaturi la intrebarile si problemele voatre legate de educatie si dresaj.

Va invit sa vizionati cateva filmulete si poze cu exercitii standard de dresaj, dar si mai deosebite, si sper din suflet sa va placa!
www.dresaj.blogspot.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 06:31 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman