HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Oamenii Stersi
ZuZu
mesaj 26 Nov 2007, 12:29 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 24
Inscris: 26 November 07
Din: Campia Turzii
Forumist Nr.: 10.898



Şterşi, īncuiaţi sau fără personalitate. Īi īntālneşti la tot pasul. Poate fi blonda la care holbezi ochii īn tren, poate fi colega din faţă, vecinul manelist de sus sau cel ce ţi-a suflat gagica şi te tot īntrebi prostit ce naiba vede fata ta la ăla.
Fiecare ştie cel puţin un om fără personalitate. Genul de om cu care umbli pe stradă şi vorbeşti despre vreme.
Cei fără personalitate nu leagă prietenii de lungă durată. Totul se reduce cel mult la un pahar, o ieşire un chef etc. Fără vreo carte citită la activ şi un vocabular de maxim 100 de cuvinte aceştia trec prin viaţă fără să realizeze mai nimic. Puerili īn gāndire n-au ei treabă cu marile īntrebări existenţiale.
De ce scriu eu despre aceşti oameni? Pentru că nu-i suport. Fără să mă deranjeze cu ceva concret nu-i suport īn preajma mea. Nu-l suport pe tāmpitul din spatele meu care ascultă manele la telefon. Pentru că nu dau doi bani pe siliconata ce-şi dă aere filozofice. O fată ca ea ar trebui să-şi ţină gura ca nu cumva să vadă toată lumea că-i proastă.
Vreau să am īn preajma mea oameni cu care să rād, cu care să beau din plăcere nu din bărbăţie. Oameni care au plāns o dată-n viaţa lor. Oameni care citesc şi ştiu ce-i ăla un film bun, mama ei de treabă!


--------------------
www.zuzu.voce.ro -blogul personal
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 10:40 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman