HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Regulament

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

 
Reply to this topicStart new topic
> Popomundo, just ignore the name :P
genicon
mesaj 12 Nov 2007, 01:06 PM
Mesaj #1


Cronicar oPsedat
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.227
Inscris: 8 March 03
Din: Din sud
Forumist Nr.: 45



Pot afirma sus si tare ca este cel mai complex browser based game de pe net. E RPG (sa zicem) sau simulator de viata (pana la urma, e foarte greu de introdus intr-un anume gen). A pornit de la ideea "ia-ti un personaj si incearca sa devi cel mai tare cantaret din lume" dar a ajuns mult mai mult decat atat. Practic, nu exista ceva ce sa nu poti face in joc. Poti deveni medic, avocat, judecator, pompier, proprietar de companii, poti fi ales primar si asa mai departe. Complexitatea lui este coplesitoare (dar nu este un joc in care sa petreci primele 20 de ore incercand sa-ti dai seama ce ai de facut). Este foarte foarte foarte addictive si, partea cea mai buna, te poti bucura de 99% din joc fara a plati (cei care au creat jocul au spus ca nu vor oferi niciun avantaj celor care au pachet VIP in "core game").

Ma rog... e imposibil de descris acest joc fara a umple zeci de pagini pe-aici, asa ca va sfatuiesc sa-l incercati. Ignorati ca-l cheama popomundo (oricum, numele ii va fi schimbat in curand fiindca, se pare, popo inseamna aceeasi chestie in multe limbi tongue.gif). Luati-l ca pe un "The Sims" (da, va puteti casatori, puteti face sex cu oricine, indiferent de gen, puteti face copii si, intr-un final, puteti muri si continua sa jucati cu copilul and so on)...

Pe langa toate astea, in foarte scurt timp va fi introdusa interfata in limba romana si Bucurestiul ca oras in joc (in maxim 2 saptamani) deci... aruncati o privire pe-acolo biggrin.gif

www.popomundo.com

Si cautati-l pe Simon Hackett pentru orice nelamurire tongue.gif


--------------------
Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci

PreaoPsedatul genicon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pepenogu
mesaj 15 Nov 2007, 09:48 AM
Mesaj #2


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 1
Inscris: 15 November 07
Forumist Nr.: 10.855



Salutari,

M-am inscris pe forum doar ca sa dau reply aici. Ai mare dreptate cu Popomundo, super joc, extrem de inteligent si de complex.
Recomand tuturor celor care la serviciu isi beau cafeaua vrand sa se relaxeze. Pe deasupra, neconsumand mult timp precum real time strategy-urile, pentru cei insurati/maritati va disparea problema de gem: AI VENIT ACASA SI STAI CU CAPUL IN CALCULATOR.
thumb_yello.gif

De unde ai aflat ca intra si Bucurestiul? Supertare!

PS: Daca doriti si daca poftiti: Quinton Deacon este numele personal ID number: 284494. Ma gasiti in LA sau Melbounre...desi pana in februarie sunt in concerte si ma gasiti peste tot!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 12:50 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman