HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dezbateri Filosofie

Acest subforum este destinat dezbaterilor filosofice. Pentru discutii religioase va initam sa vizitati subforumul Universul Credintei.

> Individul, Baza Societatii In Care Traim., Rolul individului in cadrul societatii in care traieste.
Marduk
mesaj 3 Oct 2007, 05:15 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Am deschis acest topic in speranta ca orice individ de pe aceasta planeta merita sa stie ca face parte dintr-o structura organizata numita de multi civilizatia umana. Rolul fiecarui individ in cadrul societatii este foarte important, chiar daca individual nu realizeaza acest rol, el contribuie intr-un fel sau altul la STAREA societatii din care face parte. Individul este integrat unei familii care este integrate unui sat, bloc, cartier, etc. aceste porme primare de integrare reprezinta caramida, fundamental societatii din care individual respective face parte. Fiecare individ are trasaturile sale de caracter, aceste trasaturi pot corespunde sau nu cu trasaturile altor indivizi, disputa, conlucrarea dintre caractere creaza ceea ce se denumeste indeobste puterea opiniei publice. Toate aceste trasaturi formeaza caracterul unui popor in care fiecare individ se regaseste sau nu. Inceputul acestei legaturi dintre individ si noua lui stare, incep inca de la nasterea individului, fie ca nasterea are loc intr-un trib de umani, grup, haita, roi, individul percepe lumea prin intermediul informatiilor primite de la membrii grupului respective. In aceasta lume in care traim sip e care presupunem ca o cunoastem, individual va avea la nastere trasaturile genetice speciei din care face parte, plus, experienta primelor minute de viata, mai correct primele informatii transmise de senzorii sai cuplati la sistemele sale de perceptie, vazul, auzul, pipaitul, etc. Declar INDIVIDUL, din orice regn animal ar face parte, entitatea, ale carei actiuni poate afecta in mod pozitiv sau negtiv intreagul sistem din care acesta face parte. Consider ca fiecare individ are o menire in sanul societatii di care face parte. Astept parerile voastre si mai ales discutiile pe aceasta tema. Orice este permis cu o singura exceptie, atacul la persoana.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 1 May 2024 - 10:34 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman