HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Intr-o Seara....
oachy82
mesaj 2 Sep 2007, 05:39 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 3
Inscris: 22 August 07
Forumist Nr.: 10.355



S-a intors spre seara acasa,uitandu-si manusile in masina. Aerul din casa se schimbase. Nu ma era acel aer curat, frumos mirositor pe care l-a simtit cand a plecat. Obosita fiind si cu ganduri rebele care o chinuiau de dimineata s-a asezat pe fotoliul din sufragerie. S-a uitat din nou la tabloul cumparat de la coltul strazii. Nu intelege nici acum de ce si mai ales cum s-a intamplat sa dispara vanzatorul atat de repde dupa vanzarea marfii....si acel tablou..nu ii placea foarte mult,dar personajele de acolo pareau a fi atat de expresive, dorind parca sa isi spuna ceva una alteia toti trei aflandu-se in fata unei case vechi de lut si cu geamuri aburinde.. Ii placea sa creada ca va veni un moment cand va intelege motivul pentru care a cumparat tabloul si va putea da raspuns intrebarii despre batranul vanzator care incerca sa isi vanda in graba si foarte ieftin tabloul care nu parea a avea nimic deosebit...nimic care sa traga vreun om dornic de a-l cumpara. Si ea l-a luat totusi neintelgand prea bine motivul. Sa fi fost culorile de un maro deschis amestecat cu albastrul pe care il au norii la caderea seriii sau fetzele celor trei personaje cu priviri atat de vii? Cauta raspunsuri care nu se gaseau cu usurinta asa ca a incercat sa atipeasca pana la venirea serii. Dar a fost repede trezita de niste zgomote care se apropiau de casa..involuntar a aruncat o privire spre tablou si a vazut ca un personaj se miscase de acolo...era cu un pas inainte. Nu-i nimic...doar un vis isi spuse ea si inchise ochii la loc , dar auzi pasi mai puternici care pareau a se apropia de casa ei. Acelasi personaj situat tot mai apropae de casa. Inima parea ca bate mai repede si fatza deveni la fel de alba ca si vopseaua care ii acoperea peretii. A incercat sa se linisteasca din nou ascultandu-si o voce interioara care vroia sa o linisteasca spunand ca totul i-a aparut ca urmare a oboselii de peste zi. Stia ca se amageste dand crezare gandurilor ei, dar a inchis ochii pana cand zgomotele facute de o pereche de bocanci erau atat de apropiate de casa, incat stia ca cineva trebuie sa fie la usa. A inlemnit de groaza uitandu-se din nou la tablou si vazand barbatul cu ochi vii aflat la usa casei...dar este doar un tablou.... insa totul coincide atat de bine incat a simtit furnicaturi pe spate si tremurul mainilor o facea sa inteleaga ca traieste o experienta greu de explicat.. Ce se putea intampla cu ea? sa fie obosela? o viziune sau ...realitate?
Deschizandu-se usor, usa a lasat sa intre in casa un doctor grabit venit pentru a o intreba daca se simte mai bine, cerindu-si scuze pentru ora la care a venit la ea...dar pacientii si tumultul din oras nu i-au permis sa ajunga mai devreme in ciuda tuturor incercarilor. Eliberata de spaima prin care trecuse s-a intors la fotoliu si a privit tabloul..este adevarat! mai sunt doi barbati acolo...oare unde si cum a disparut unul dintre ei? ce mai conteaza acum? stia ca totul s-a terminat cu bine si ca isi va puta continua momentele de atipire nemaifiind inspaimantat de absolut nimic. dar totul s-a repetat cu alt om din tablou. Aceleasi miscari, aceleasi zgomote si aceeasi spaima. Intelegea acum motivul pentru care vanzatorul de vechituri de la coltul strazii a incercat sa scape de acel tablou...dar pentru ea era prea mult. A asteptat insa tacuta sa vada pana unde se va ajunge. Era o prietena....Era acea femeie care venea deseori la ea in vizitadupa lungile plimbari de seara..
Dar cu al treilea cum va ramane?
Si el va pleca de acolo si daca da, cine va fi oare? nemaiincercand sa se gandeasca la asta prea mult, s-a asezat pe fotoliu si a asteptat. Nu a trebuit sa o faca prea mult timp, ca al treilea barbat a pornit incet spre casa de lut din tablou. I-a auzit pasii, a vazut usa deschizandu-se si a simtit aerul ca de cimitir care i-a invaluit camera.....astepta sa vada cine este...dar usa a ramas asa....intredeschisa....
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 11:12 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman