HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

5 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Crezi Că Te Poţi îndrăgosti în "virtual" ?
Este posibil să te îndrăgosteşti în mediul virtual ?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 88
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Marcus
mesaj 16 Aug 2007, 09:47 AM
Mesaj #36


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Din punctul meu de vedere raspunsul e categoric "NU". Poate ajunge sa iti placa cineva, sa simpatizezi, iar cel mai profund sentiment poate fi acela de atasament, poti tine la cineva pana la un anumit punct, dar nu te poti indragosti pana la capat, pentru ca n-ar fi o dragoste completa atat timp cat cei doi nu isi fructifica relatia si in afara lumii virtuale.
In lumea calculatorului, de multe ori iti faci impresii gresite despre persoana cu care vorbesti, intrucat ea poate lua usor forma gandurilor si nevoilor tale (adica ai impresia ca este persoana de care ai nevoie, cand de fapt in realitate poate nu e chiar asa).

Am incercat sa rezum prin prisma experientelor mele, ar fi multe de spus... Oricum ma surprind rezultatele sondajului, probabil singura explicatie pentru care s-a votat "DA" este aceea ca lumea intelege diferit dragostea, ceea ce e absolut normal. smile.gif


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 16 Aug 2007, 03:18 PM
Mesaj #37


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Problema e, din cate observ eu citind posturile de aici, ca majoritatea face confuzie intre "a iubi" si "a fi indragostit". Oameni buni, nu sunt sinonime! Iar intrebarea topicului acesta era daca te poti indragosti ca urmare a contactului virtual cu cineva. Marcus, tu in ce ai scris te refereai la dragoste, nu indragostire.

QUOTE
Am mai vazut aici opinia ca a iubi este un act voluntar si poti hotari constient cand si de cine sa te indragostesti.
FALS !!!


A iubi este un act voluntar, a te indragosti nu e tongue.gif

Si inca o precizare: Dragostea/iubirea nu e un sentiment! E mult mai mult de-atat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leonard
mesaj 17 Aug 2007, 12:17 AM
Mesaj #38


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 99
Inscris: 2 December 04
Forumist Nr.: 5.049



QUOTE(Serenity)
Problema e, din cate observ eu citind posturile de aici, ca majoritatea face confuzie intre "a iubi" si "a fi indragostit". Oameni buni, nu sunt sinonime!


Vad ca insisti in a considera ca "a iubi" si "a fi indragostit" sunt notiuni diferite. Te rog sa-mi explici ce diferenta exista intre "il iubesc pe Romeo" si "sunt indragostita de Romeo". Poate reusesc sa inteleg si eu.

QUOTE(Serenity)
A iubi este un act voluntar, a te indragosti nu e tongue.gif


Tot nu inteleg. Cum reusesti sa-l iubesti pe Romeo, daca nu esti indragostita de el?
Dar daca esti indragostita de un tanar din Verona, cum faci sa nu-l iubesti?


QUOTE(Serenity)
Si inca o precizare: Dragostea/iubirea nu e un sentiment! E mult mai mult de-atat.


Adica? Da-mi un exemplu de sentiment "oarecare" si arata-mi ce are dragostea/iubirea in plus.
E adevarat ca pot exista mai multe feluri de iubire: de parinti, de copii, de partener sexual, platonica, de patrie, de frate, pentru un gen muzical si altele, dar oricare din astea este tot un sentiment.
E adevarat si ca iubirea este complexa si contradictorie uneori in exprimare, dar tot un sentiment ramane.
Parerea mea, evident. rolleyes.gif

P.S. Romeo este un personaj imaginar imprumutat de la batranul si nemuritorul Will. mwah1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 17 Aug 2007, 12:17 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Serenity
mesaj 17 Aug 2007, 10:05 AM
Mesaj #39


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



E tare Romeo asta, cred ca deja il iubesc laugh.gif

QUOTE
Te rog sa-mi explici ce diferenta exista intre "il iubesc pe Romeo" si "sunt indragostita de Romeo". Poate reusesc sa inteleg si eu.


Pai uita-te de exemplu la cuplurile in care el nu o lasa pe ea sa iasa nicaieri fara el, sta pe capul el in sesiune cand ea are examen a doua zi pentru ca, vezi doamne, "o iubeste" si nu poate sta fara ea, o jigneste si o face sa se simta vinovata cu fiecare ocazie care o prinde iar ea desi plange si sufera din cauza asta, nu se desparte de el pentru ca "il iubeste". Ti se pare ca e vorba de dragoste aici? Si e un caz relativ comun... Teoretic "indragostirea" e un mecanism prin care instinctele ar pacali ratiunea si ar convinge omul sa se reproduca. Cam asta spun specialistii... Citisem undeva ca atunci cand esti indragostit apar anumite modificari in creier care sunt foarte asemanatoare cu modificarile dintr-un anumit tip de schizofrenie. De asemenea cine a fost indragostit stie ce sentimente de euforie apar, de atotputernicie si contopire cu partenerul... Cand simti ca totul pe lume e posibil si esti unul si acelasi cu persoana cealalta, etc. Daca o sa citesti psihologia copilului pana la 1 an, o sa vezi ca e vorba de acelasi fenomen... copilul pana la un an nu se diferentiaza de ceea ce exista in jur. El si mama sunt unul si acelasi. De asemenea, nu-si da seama pana unde merg limitele puterii lui... are iluzia puterii nelimitate. In concluzie, atunci cand e indragostit omul regreseaza oarecum (psihic) la acea perioada cand el era universul si totul era posibil. Si cine a fost indragostit stie cat de irational poti gandi, cat de distorsionat poti vedea realitatea si cat de nebunesc poti actiona atunci.

Multi trec prin chestia asta, se "iubesc" nevoie mare, dupa care.. din anumite motive (plictiseala, nevoia de ceva nou, probleme iscate tocmai din aceasta gandire irationala, etc.) pleaca fiecare pe drumul sau si nu mai privesc niciodata inapoi. Ce-a fost odata o "iubire" atat de mare s-a stins iar in urma sa nu a ramas nici macar cenusa.

Mai exista cazuri in care, in perioada asta, exista probleme mari in relatie (de exemplu, el o cotonogeste pe ea ca a indraznit sa se intoarca tarziu de la serviciu.. si evident, o face "din dragoste", iar ea accepta tot pentru ca il "iubeste") dar nici unul din parteneri nu poate trai fara celalalt.

Parerea mea e ca in cazurile astea nu putem vorbi de dragoste adevarata. De dragostea adevarata poate fi vorba atunci cand chimicalele si hormonii s-au mai calmat, cand am ajuns sa realizam ca suntem persoane diferite, fiecare cu individualitatea sa, ca partenerul nu poate si nici nu ne va implini vreodata toate visele, atunci cand ajungem sa-l vedem pe celalat asa cum este el in realitate, nu ca o proiectare a dorintelor si viselor noastre. Cand nu stam langa el din dependenta, pentru ca nu putem trai fara el, ci pentru ca pur si simplu vrem sa stam langa el. Cand acea persoana a ajuns sa faca parte din noi iar micile capricii ale vietii (m-am plictisit, ne-am despartit) nu vor schimba acest lucru.

QUOTE
Adica? Da-mi un exemplu de sentiment "oarecare" si arata-mi ce are dragostea/iubirea in plus.


Sentimentul e prin definitie ceva ce se simte, un complex de emotii, etc. De exemplu teama, bucuria, etc. Sa reduci dragostea (care implica sacrificiu, efort si chiar schimbarea ta ca om) la un simtamant, la o emotie, e cam simplist, nu? Poti actiona din iubire pentru cineva, poti face ceva pentru cineva pentru ca il iubesti, fara a simti ceva deosebit in momentul ala. Nu?

Iar parerea mea este ca desi poti iubi oameni, lucruri sau idei... iubirea e iubire. Si e aceeasi, chiar daca e iubire pentru parinti, copii, prieteni, partener, patrie, etc. Ca pe langa iubire intervine si altceva care schimba felul in care o percepi (atractie fizica, etc.) e adevarat... dar daca stai sa analizezi bine pana la urma nu poti iubi decat iubind.

Bun. Suntem off-topic laugh.gif

Acest topic a fost editat de Serenity: 17 Aug 2007, 10:08 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Amon
mesaj 22 Aug 2007, 12:18 PM
Mesaj #40


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 8
Inscris: 12 August 07
Din: Aikaterine, grecescul pentru numele Catalin, care insemneaza "pur".
Forumist Nr.: 10.276



Nu stiu ce cerdeti voi pana la urma, dar eu m-am indragostit asa. Pur si simplu am cunoscut pe cineva pe net, apoi am vorbit un timp si ne-am si vazut. Si totul s-a mutat in plan real. Sa stai la infinit asa legat de mediul virtual nu-i o idee buna deloc: ai o problema si nu vrei sa te lasi "descoperit" de ceilalti, esti timorat, complexat ...nu de accepti asa cum esti. Mare defect, zic eu.
Da, poate incepe pe net, dar nu poate continua decat in mediul real.


--------------------
Aikaterine, grecescul pentru numele Catalin, care insemneaza "pur".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 30 Sep 2007, 04:55 PM
Mesaj #41





Guests






Uai, cum ati trecut voi de la "te poti indragosti pe net" la relatiile in real si etc. rofl.gif

Interesanta discutie.
Raspunsul meu e DA, te poti indragosti de cineva pe net. Netul e un loc la fel de bun pentru indragosteala, ca orice alt loc in care 2 oameni pot interactiona, mai ales cand e vorba de interactinea verbala. La urma urmei, indragosteala e doar focul de paie de la inceput, e acel ceva care te face sa duci lucrurile mai departe, sa il cunosti pe celalalt si in viata reala si tot asa...

Si mda, ultimele mele relatii de mai lunga sau putin mai scurta durata, au fost cu oameni de i-am cunoscut intai pe net. A survenit starea de indragosteala si alte alea. Si de aceea s-au dus lucrurile mai departe.

Sunt de acord ca indragosteala nu e iubire. Mi-au trebuit ani de zile sa pricep asta. Dar acum stiu ca nu e. Insa in privinta mea iubirea nu e voluntara. Pentru ca inca am sentimente de genul pentru un personaj cu care nu mai sunt de mult timp. Si cand am fost intrebata de ce, n-am stiut ce sa raspund. Si tot pe net ne-am cunoscut biggrin.gif

Deci DA, te poti indragosti, insa ma indoiesc de faptul ca poti iubi pe cineva pe care-l stii numai virtual.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 1 Oct 2007, 03:00 PM
Mesaj #42


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
Deci DA, te poti indragosti, insa ma indoiesc de faptul ca poti iubi pe cineva pe care-l stii numai virtual.


Eu tot nu inteleg insa cum poti sa te indragostesti de ceva pe care nu poti sa pui mana...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 1 Oct 2007, 05:27 PM
Mesaj #43


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



rofl.gif Cat de masculin suna raspunsul tau, Blakut! mwah1.gif Sorry, cred ca am inteles ce vrei sa spui, da' nu m-am putut abtine. sorry.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 5 Oct 2007, 06:55 AM
Mesaj #44


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.958
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



QUOTE(Blakut @ 1 Oct 2007, 04:30 PM) *
Eu tot nu inteleg insa cum poti sa te indragostesti de ceva pe care nu poti sa pui mana...


Reciproca o fi si ea valabila ?! wub.gif


--------------------
*_*_*

Pierdut ßn Geometria Uitării
Căutùnd Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dolcenera
mesaj 5 Oct 2007, 08:57 AM
Mesaj #45


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 25
Inscris: 30 July 07
Forumist Nr.: 10.137



da. in mod sigur DA ! (raspuns la intrebarea sondajului biggrin.gif )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 5 Oct 2007, 10:50 AM
Mesaj #46


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Te poti indragosti virtual, dar dragostea presupune folosirea si altor simturi decat scrisul. Cu toate ca prin scris transmitem o parte din mesajele pe care ar trebuii sa le recepteze cel vizat, putem ajunge la un moment in situatia eroilor din "Frumoasa si bestia". Vazul, auzul, pipaitul, feromonii si hormonii raman totusi cele mai importante arme ale seductiei, atractiei si dragostei.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 5 Oct 2007, 03:47 PM
Mesaj #47





Guests






Marduuuk, vorbim de indragosteala, nu de dragoste! Sunt doua lucruri/sentimente/ trairi relativ diferite. Indragosteala poate duce la dragoste. Sau nu. Aici vorbim mai mult despre daca te simti atras de cineva cu care comunici virtual, nu daca il iubesti si ai muta si muntii pentru el/ea harhar.gif

(a dreq matza neagra rofl.gif )

Acest topic a fost editat de Afrodita: 5 Oct 2007, 03:47 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 5 Oct 2007, 04:50 PM
Mesaj #48


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(Afrodita @ 5 Oct 2007, 04:47 PM) *
Marduuuk, vorbim de indragosteala, nu de dragoste! Sunt doua lucruri/sentimente/ trairi relativ diferite. Indragosteala poate duce la dragoste. Sau nu. Aici vorbim mai mult despre daca te simti atras de cineva cu care comunici virtual, nu daca il iubesti si ai muta si muntii pentru el/ea harhar.gif

Eu nu stiam ca dragostea este de mai multe feluri, sau ca indragosteala este o traire diferita de dragoste. Uite asa mai aflu si alte lucruri, sentimente noi. Pai normal ca este posibil sa te simti "atras" de cineva care isi exprima in scris aceleasi idei, care corespund cu ideile tale, cu modelul tau. Dar daca totusi te indragostesti virtual ai noroc, vei muta doar niste munti virtuali dar tot vei muta ceva. girlchat.gif
QUOTE
(a dreq matza neagra rofl.gif )

Sa sti ca pisicile sunt nevinovate, sunt doar niste animale care au avut de suferit datorita faptului ca sunt negre si ca umanii sunt prosti. drunk.gif


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TheK
mesaj 5 Oct 2007, 04:55 PM
Mesaj #49


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 527
Inscris: 18 December 05
Din: Constanta
Forumist Nr.: 7.493



Tinand cont ca sunt intr-o relatie de 5 ani cu o persoana din alt oras si cu care timp de 2 ani inainte de a ne cunoaste fata in fata am discutat pe internet fara a solicita vreo poza unu de la altul, nu pot sa spun decat DA, numai ca mai conteaza si omu wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 10 Oct 2007, 08:57 PM
Mesaj #50


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.958
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



QUOTE(TheK @ 5 Oct 2007, 06:25 PM) *
nu pot sa spun decat DA, numai ca mai conteaza si omu wink.gif


Conteaza amindoi... oamenii smile.gif.


--------------------
*_*_*

Pierdut ßn Geometria Uitării
Căutùnd Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 14 Oct 2007, 12:51 PM
Mesaj #51


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.958
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



QUOTE(iedera @ 11 Oct 2007, 05:38 PM) *
Nu l-am cunoscut face to face dar dupa un oarecare timp curiozitatea a fost atat de mare ca am cerut sa-mi trimita o poza . Si pentru ca nu corespundea imaginii ce-o aveam despre el mi-a trecut. rofl.gif.


Deci imaginea de pe hirtie, de pe celuloid sau de pe ecranul computerului a avut un mai mare impact decit imaginea pe care ti-ai construit-o de-a lungul timpului si pe care ai agatat-o undeva pe scoarta cerebrala?! wub.gif
...in cazul tau imaginea fizica, fotografia mai bine zis, a pulverizat profilul psihologic si imaginea virtuala a persoanei in cauza. A fost deajuns sa vezi cum arata ca vraja sa se risipeasca. rolleyes.gif
Dar nu intotdeauna se intimpla asta.

Acest topic a fost editat de exergy33: 14 Oct 2007, 12:53 PM


--------------------
*_*_*

Pierdut ßn Geometria Uitării
Căutùnd Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gavrochette
mesaj 14 Oct 2007, 01:40 PM
Mesaj #52


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 351
Inscris: 6 September 07
Din: in iarba
Forumist Nr.: 10.485



Am votat da pentru ca l-am cunoscut pe Franck pe internet, si intr-un an jumatate de relatie, numai 6 luni au fost petrecute impreuna (pana cand m-am mutat la el, in iulie). Am vorbit 4 luni inainte de a ne intalni in in realitate, ne-am indragostit, si contactul "real" n-a facut decat sa accentueze sentimentul. Incet-incet i-am castigat inima, am descoperit in el barbatul pe care il cautam, iar el m-a cerut in casatorie in februarie. Desi am fost atat de mult timp despartiti (eu in Iasi, el in Paris), relatia noastra nu s-a degradat, ci dimpotriva, regasirea celuilalt a fost cu atat mai puternica. Faptul ca am cunoscut departarea, dorul, lipsa, ne-a facut sa fim cu atat mai apropriati si ne-a invatat sa apreciem fiecare moment pe care il petrecem impreuna.


--------------------
I got PMS and a gun, so don't push it.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 17 Oct 2007, 02:00 PM
Mesaj #53


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.958
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



QUOTE(Gavrochette @ 14 Oct 2007, 03:10 PM) *
Am vorbit 4 luni inainte de a ne intalni in in realitate, ne-am indragostit, si contactul "real" n-a facut decat sa accentueze sentimentul.


Nu vreau sa fiu indiscreta, dar totusi risc si pun o intrebare: in cele patru luni premergatoare contactului "real" smile.gif , ai stiut cum arata el, sau el a stiut cum arati tu?
Daca Da, consideri ca imaginea ti-a influentat deciziile ulterioare?




--------------------
*_*_*

Pierdut ßn Geometria Uitării
Căutùnd Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 17 Oct 2007, 02:16 PM
Mesaj #54


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Exergy, Du gehst fremd rofl.gif wink.gif mwah1.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de cïżœnd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 25 Oct 2007, 08:15 PM
Mesaj #55


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.958
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



QUOTE(Cla @ 17 Oct 2007, 03:46 PM) *
Exergy, Du gehst fremd rofl.gif wink.gif mwah1.gif


ich bin auch fremd hier wub.gif


--------------------
*_*_*

Pierdut ßn Geometria Uitării
Căutùnd Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 25 Oct 2007, 09:17 PM
Mesaj #56





Guests






Si mie mi s-a intamplat sa-mi pice careva drag pe net doar din vorbe si cand i-am vazut poza sa nu pot sa trec peste faptul ca omul era total dezgustator la vedere... Aia e, soarta.. Desi e si prostia lor ca fac asta, ca daca apuci sa-l vezi tot timpul cat vorbesti, la un moment dat te obisnuiesti si cu faptul ca nu e rupt din soare si poti sa apreciezi cu adevarat unele suflete. Asa, daca te lasa cu ochii in soare sa-l visezi cum vrei tu, logic ca vei fi dezamagita si nu te mai gandesti mai departe - ca asta face dezamagirea din oameni, ne face sa ne intoarcem spatele.

Eu una prefer sa vorbesc cu unu' care are tupeu sa-si arate fata pe webcam - oricum ar arata - decat cu unu care pune vreo poza minunata prin vre-un profil da' o arde-n vrajeli ca e timid sau n-are webcam (tot prostu si uratu au in ziua de azi webcam, nu exista om care sta cu orele pe net zilnic si sa nu aiba webcam! )

Si ca tot e pe subect: mi-a picat drag unu' de prin alt oras - da-l vad zilnic si vorbim zilnic cu orele, deci mi-o acaparat toata atentia si probabil de aia mi-o picat drag, ca restul sunt neinteresanti biggrin.gif ( Oricum, pe cine pacalesc eu? Ultimele 4-5 relatii le-am avut cu personaje cunoscute pe net rofl.gif )

Daaaar: inca nu mi-s in stadiul de indragosteala, iar de iubit pe bune nici nu poate fi vorba!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 27 Oct 2007, 04:07 AM
Mesaj #57


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Ma afro ma... daca nu poti sa pui mana tot degeaba... arde tare la inceput cand te gandesti, dar nimic nu se compara cu ce-i in fata ochilor.

QUOTE
tot prostu si uratu au in ziua de azi webcam, nu exista om care sta cu orele pe net zilnic si sa nu aiba webcam!

Vai mersi. Eu n-am webcam... dar nici nu incerc sa agat fete pe net... mi se pare penibil.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hevia
mesaj 27 Oct 2007, 07:15 PM
Mesaj #58


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 2
Inscris: 27 October 07
Forumist Nr.: 10.790



Mie mi-a rupt sufletul un baietas de bucuresti.Insurat si cu tot tacamul.Cica-i inginer omul.Ma tot cheama la el ,dar am aici(afara)frumusete de facultate si un viitor prosper.
Va intreb pe voi:cum dracu` sa-l uit?ce sa-i fac dragostei?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 27 Oct 2007, 07:40 PM
Mesaj #59





Guests






Pai ma blakut ma, noi vorbim de arsura aia de la inceput - adica indragosteala - nu de dragostea adevarata care vine in timp si mai ales in timp petrecut impreuna, fata in fata, in persoana, cu pus mana cu tot biggrin.gif

Mey, nu am zis ca ai fi urat sau prost si nici n-am de unde stii cate ore stai pe net harhar.gif (ma refeream in general, logic ca exista si exceptii, offf, ca tare te grabesti sa dai in cap harhar.gif )

Cat despre "agatat" pe net, sunt unii care intra pe net cu scopul clar de a agata - aia de obicei nu vor prea multe, eventual sa se simta bine ca au pus-o de-o intalneala si eventual de-un sex, ca nu-s in stare in viata reala - si sunt altii care intra doar ca sa discute, sa cunoasca oameni, etc - la fel ca Hanul. Nu-mi spune ca nu sunt oameni care "agata" pe Han, la fel cum sunt si unii care vin aici doar ca sa discute. Ei bine asa e pe tot netul, nu numai pe han - si alora li se intampla sa cunoasca pe careva care sa se potriveasca cu ce vor ei si atunci incepe sa "arda" harhar.gif

***

Hevia:
1. Ce mama dracu' sa cauti la un barbat insurat sa strici familie??
2. Daca esti afara din tara cu un viitor bun, baga-ti mintile in cap si vezi-ti de viitorul tau, ca nici o scula nu se va interesa sa iti asigure viitorul, ii doare pe ei la basca ce lasi tu in urma ca sa fii cu ei! Eu am facut asta de 4 ori pana acum, pana m-am convins ca oricat de mare e "dragostea" sau dragostea, ei tot nu apreciaza! Asa ca mi-am tutut viitorul din cauza lor! (Ma rog, inca mai am ce salva, da' in veci nu ma mai mut dupa vreo scula bleaga care nu e in stare sa aiba incredere intr-o relatie la distanta si in ce ii spun io ca simt pentru el! Daca ma vrea ori vine dupa mine ori se multumeste cu vizite in week enduri! Si basta! )

Sa nu spui ca nu te-am avertizat! Iar daca faci pasul asta, pe bune ca nu vreau sa aud cat de nashpa ai dat-o!!

***

Edit: Blakut am uitat sa spui ca o sa pun mana mai pe la sfarsitul lu' noiembrie si te anunt atunci daca s-o meritat sa "arda" sau nu rofl.gif Da' cum o zis si el: "incercam pana iese totul perfect, ca n-are voie sa nu fie perfect" rofl.gif Asa ca poate o sa fiu vesela la sfarsit de noiembrie rofl.gif

Acest topic a fost editat de Afrodita: 27 Oct 2007, 07:44 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
actionmedia
mesaj 28 Oct 2007, 01:37 AM
Mesaj #60


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 5.298
Inscris: 9 June 04
Forumist Nr.: 3.787



QUOTE(Afrodita @ 25 Oct 2007, 10:17 PM) *
tot prostu si uratu au in ziua de azi webcam


Ce bine ca nu am webcam... ohyeah.gif Inseamna ca nu-s chiar prost si nici urat... rolleyes.gif

QUOTE
nu exista om care sta cu orele pe net zilnic si sa nu aiba webcam


Ba exista... tongue.gif


--------------------
viata e simpla si misto!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 28 Oct 2007, 03:13 AM
Mesaj #61





Guests






Mey, mey, ce va place voua sa ma "necajiti" in ultima vreme harhar.gif Ba chiar azi am si doua codite si parca ma simt trasa de ele, ca cei de la clasa 1 harhar.gif

Eu nu am cunoscut oameni care sa stea peste 5 ore pe zi pe net si sa nu aiba webcam. Ca nu admiteau ca aveau, aia era altceva, da' tot se dadeau de gol ca au una. Numai ca eu nu vorbesc de romani, ca romanii nu sunt asa dispusi sa dea 300 mii pe-o camera amarata. Eu vorbesc de restul lumii, care nu se sinchiseste de 10 -15 dolari / lire. harhar.gif

Iar cu prostu si uratu am dat doar un exemplu din extrema cu minus, ca am vazut si niste frumuseti de mi-o stat inima in loc, am crezut c-am murit si-am ajuns in rai harhar.gif

Viata e misto, mah ohyeah.gif - cum zicea un anume cineva pe Han, da' nu mi-s sigura cine biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
motanul_incaltat
mesaj 30 Oct 2007, 04:20 PM
Mesaj #62


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 83
Inscris: 25 July 07
Forumist Nr.: 10.101



Desi e off-topic, eu stau peste zilnic peste 5 ore pe net si nu am webcam.
Si nu inteleg de ce ai zis ca Eu nu am cunoscut oameni care sa stea peste 5 ore pe zi pe net si sa nu aiba webcam. Ca nu admiteau ca aveau, aia era altceva, da' tot se dadeau de gol ca au una... E vreo rusine sa ai webcam? Altfel, de ce nu ai admite ca ai?


--------------------
Limitele lumii tale sunt cuvintele pe care le folosesti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 30 Oct 2007, 06:16 PM
Mesaj #63





Guests






Uff, de cate ori trebuie sa ma repet? Sau si romana mea e de balta deja, de nu mai pricepe nimeni ce zic??

1. Nu e o rusine sa ai webcam, dar daca ai 50 ani, esti chel, cu burta si gretzos logic ca nu vei lasa o pustoaica de 18 sa te vada asa cum esti, nu?? (inca o data: vorbesc la modul general, nu ma refer la tine!)
2. Esti roman! Reciteste ce am spus mai sus legat de faptul ca romanii nu-si permit sau au altele mai importante de facut cu banii decat sa ia webcam!
3. Eu NU vorbeam de romani in randurile de mai sus!
4. Evident ca vorbeam la GENERAL, pentru a nu ma apuca sa dau sute de exemple, ca scriam pana imi albea parul!!!

Lamuriti acum?? dry.gif Sau trebuie sa traduc iara din romana in romana??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
motanul_incaltat
mesaj 30 Oct 2007, 06:28 PM
Mesaj #64


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 83
Inscris: 25 July 07
Forumist Nr.: 10.101



rofl.gif
Nu te enerva, mai...
Dar na, nu reiesea prea clar ce voiai sa spui. La fel cum nu prea clare sunt si punctele 2 si 3:

2. Esti roman! Reciteste ce am spus mai sus legat de faptul ca romanii nu-si permit sau au altele mai importante de facut cu banii decat sa ia webcam!
3. Eu NU vorbeam de romani in randurile de mai sus!



Dar cred ca mai bine e sa nu te intreb nimic, ca iar o sa zici ca traduci din romana in romana. rofl.gif


--------------------
Limitele lumii tale sunt cuvintele pe care le folosesti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 30 Oct 2007, 07:26 PM
Mesaj #65


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.958
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



QUOTE(Afrodita @ 30 Oct 2007, 07:46 PM) *
1. Nu e o rusine sa ai webcam, dar daca ai 50 ani, esti chel, cu burta si gretzos logic ca nu vei lasa o pustoaica de 18 sa te vada asa cum esti, nu?? (inca o data: vorbesc la modul general, nu ma refer la tine!)


smile.gif, ai uitat sa pui virgula intre gretos si logic, ... in viteza am citit gretos logic.

Daca vei analiza totul prin prisma unei femei, normal ca vei ajunge la rezultatul la care ai ajuns; insa barbatii nu gandesc la fel ca femeile.




--------------------
*_*_*

Pierdut ßn Geometria Uitării
Căutùnd Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 30 Oct 2007, 08:28 PM
Mesaj #66





Guests






Motanule, citeste toate postarile mele de la topic si daca nu pricepi mai citeste o data biggrin.gif Si inca o data, pana pricepi! dry.gif

Exergy, n-am uitat virgula, doar ca uneori tastatura mea are personalitate proprie si functioneaza cum vrea ea, iar eu din graba nu mai recitesc mesajele.

Edit: Cat despre punctul 1 - acel argument l-am auzit eu de la barbati, nu e vorba ca asa gandesc femeile, ci asa gandesc chiar ei! Ai fi uimita sa aflii cati barbati la 33 ani se considera batrani si le e frica si rusine sa isi arate mutra, de frica sa nu cumva sa zboare pasarea la unu' mai tanar si mai manechin el asa, de revista blink.gif


Edit 2:
QUOTE
Eu nu am cunoscut oameni care sa stea peste 5 ore pe zi pe net si sa nu aiba webcam. Ca nu admiteau ca aveau, aia era altceva, da' tot se dadeau de gol ca au una. Numai ca eu nu vorbesc de romani, ca romanii nu sunt asa dispusi sa dea 300 mii pe-o camera amarata. Eu vorbesc de restul lumii, care nu se sinchiseste de 10 -15 dolari / lire.
- aici am vorbit despre romani motane, dar in celelalte posturi vorbeam la general si cand am spus de webcam ma refeream in particular la alte natii nu la romani... Pricepusi acum?

Acest topic a fost editat de Afrodita: 30 Oct 2007, 08:37 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dorinteodor
mesaj 31 Oct 2007, 09:55 PM
Mesaj #67


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 237
Inscris: 25 March 06
Forumist Nr.: 8.030



forumisti/e

cunosc o fata cu care sint in ceva relatii de prietenie dar nu exagerat de apropiate. ea a plecat in vest pentru un an si ne imeilam. cu fiecare mesaj pare tot mai indragostita de mine. nu stiu cum sa interpretez asta dar cred ca si altii au avut astfel de experiente....dorinteodor
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 1 Nov 2007, 12:56 AM
Mesaj #68


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Dorine:
na, dacă numa vă "imeilaţi" nu cre' că trebe să-ţi faci probleme că s-ar putea apropia exagerat relaţiile de pretenie, evident poţi discuta cu alţii care au păţit-o, să faceţi schimb de experienţă...

biggrin.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dorinteodor
mesaj 2 Nov 2007, 05:09 PM
Mesaj #69


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 237
Inscris: 25 March 06
Forumist Nr.: 8.030



Erwin-eeee,

o sa vina de craciun si tra sa-mi fac o strategie.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tikky
mesaj 2 Nov 2007, 09:11 PM
Mesaj #70


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.330
Inscris: 16 September 05
Forumist Nr.: 6.952



ai incurcat-o harhar.gif


--------------------
I'm a superbutterfly, and superbutterflies don't cry!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 09:19 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman