HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> [caut]agentie De Turism, ... ieftina!
Serenity
mesaj 30 Jul 2007, 11:48 AM
Mesaj #1


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Oameni buni, vreau pe la sfarsitul lui Septembrie sa merg intr-o excursie "in exterior". As prefera sa fie circuit, sa vad cat mai multe.. nu vreau sa zac pe plaja o saptamana. Am cautat pe internet agentii de turism dar toate au preturi de care nu te poti apropia. Asa ca apelez la voi... Stiti vreo agentie de turism unde preturile sunt mai mici? Sau vreo excursie ieftina?

Multumesc! mwah1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 30 Jul 2007, 12:28 PM
Mesaj #2


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



Nu vreau sa te descurajez dar,din experienta mea,cea mai buna agentie de turism esti chiar tu!Si computerul tau. Desigur, daca nu detii masina personala sau niste prieteni cu asa ceva,nu-ti mai ramine decit varianta cu agentia care pune la dispozitie transportul. Insa... vei vedea pe fuga totul(mai ales daca vizezi circuite), hotelurile de tranzit vor fi nashpa, breakfastul continental... adica o cafea proasta si un croissant uscat, daca e bufet va fi imbulzeala mare si produse putine. Cind iei autocarul trebuie sa ai in vedere ca multi dintre compagnoni vor intarzia mult la fiecare oprire, la toalete se fac cozi, la shopping se casca mult gura, conducatorii de grup nu fac fata unor turisti "mai cu personalitate". Daca iei charterul mergi inghesuit, stai la cozi umilitoare la check in sau te imbulzesti sa-ti cauti bagajele.
Noi anul asta plecam in tur Croatia, Italia, Slovenia, Austria...rezervarile le-am facut numai pe site-uri unele autohtone cum au croatii sau internationale, in general la private, dar si in hoteluri si am gasit preturi pt toate buzunarele si conditii pt toate gusturile, de mincat mincam unde ni se va face foame-taverne, localuri familiale sau senvisuri de la market.


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 30 Jul 2007, 09:34 PM
Mesaj #3


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Subscriu total la ce a scris Michelle. Fa-ti temele inainte, citeste forumuri sau/si feedback despre hoteluri, restaurante, mie imi foloseste mult cand organizez o calatorie. (vezi virtualturist, sau asta si asta - nu face rezervari prin ei, gasesti mai ieftin, dar sunt o comoara pentru adunat info).


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 30 Jul 2007, 09:34 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 30 Jul 2007, 10:17 PM
Mesaj #4


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(Michelle @ 30 Jul 2007, 01:28 PM) *
Nu vreau sa te descurajez dar,din experienta mea,cea mai buna agentie de turism esti chiar tu!Si computerul tau.



www.booking.com - am rezervat prin ei. Am stat in Paris (langa gara de Est) cu 49 E/noapte , trei stele, double - Hotelul! .La receptie era 109 E/N. Ca o comparatie, dupa ce mi-am setat sejurul la Paris, am fost la o mare agentie ro sa imi faca oferta identica. Ghici ce - 400 de euro in plus fata de cum imi setasem eu, plus ca ei ma duceau cu autobuzul de la aeroport, eu am fost cu shuttle (multam de pont, Michelle).


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Scarlett
mesaj 31 Jul 2007, 10:15 AM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.009
Inscris: 16 November 03
Forumist Nr.: 1.217



In mare parte Michelle are dreptate cu excursiile in circuit …dar nu e chiar asa .Intr- adevar programul e foarte obositor dar cand ai optat pentru “ sa vad cat mai mult “ inseamna ca iti asumi riscul . Restul cred ca e chestie de noroc ( sau seriozitate a agetiei ) pentru ca hotelurile de” tranzit “in care am fost desi erau anuntate de 2 ** unele erau de 3 iar micul dejun continental a fost peste tot bufet ( si as fi nedreapta sa spun ca macar intr-un singur loc nu am putut manca ca era veche sau proasta mancarea ).Cat despre companioni la fel…tine de bunul simt al fiecaruia ( unde sa recunoastem la noi mai e mult ..pina departe dar mai sunt si cazuri fericite ) .

Oricum ideea e sa te hotarasti exact ce vrei ..si de ce buget dispui …



--------------------
si MIINE e o zi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 31 Jul 2007, 12:29 PM
Mesaj #6


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



Of,subiectul asta chiar ma pasioneaza...si ma atrage in dispute! sorry.gif

Ce inseamna "sa vezi cit mai mult"Scarlet? Sa parcurgi mii de km prin Europa trecind prin 5-6 tari cu popasuri de citeva ore in cite-un oras? banuiesc ca ai fost prin asemenea circuite si chiar te-ai mai duce! hmm!!!am mari dubii ca ai vazut mare lucru in asemenea excursii cu gloata!

Hai sa-ti dau citeva exemple din experiente personale:De pilda Viena,nimic mai usor pentru un ghid roman,fie el si incepator,ai zice! EROARE...se presupunea ca vom face un tur de oras,ei bine dupa ce ne-am plimbat agale prin oras pe un frig de-ti clantaneau toti dintii o intreb ghida de Demel,caci imi facusem temele de-acasa! stupoare habar n-avea ce-i aia...pina la urma am gasit-o extrem de usor,dar fara ajutorul ei!Nici sefa agentiei habar n-avea,nici de Grinzing nu stiau sa-ti zica nimic concret-auzisera vag.,ei bine cauta pe virtualtourist,pe tripadvisor,pe orice site de turism klumea...sunt obiective despre care toti calatorii scriu cu pasiune la tipsuri.Cind ne-au dus la Melk a fost necesar sa vina o alta gagica romanca plecata si casatorita cu un austriac,care-si dadea doctoratul pe tema asta ca sa ne vorbeasca despre abatie,celelalte 2"profesioniste" erau tufe de Venetia si la chestia asta.Nici macar strazile prin centrul orasului nu le stiau,nici la Viena,nici la Budapesta.Ce sa mai vorbim de orase mai complexe.Cu o harta-n mina si un ghid gen Lonely Planet te poti descurca toata Europa la mare arta.

La Barcelona au platit niste turisti din grup chipurile sa-i plimbe pe la obiective;au ramas cu autocarul in pana la parcul Guell unde au pierdut citeva ore sa vina altul sa-i preia,ne scuzati,vai!Altii au dat 90 euro sa vada Andorra,cumparaturi tax free cica,ha,ha,ha! un singur magazin cu niste tzoale modele vechi si 3 electronice la oferta...o mare tzeapaaaa!

In fine,eu sunt subiectiva probabil,din mai multe motive...in primul rand pentru ca sunt iute de picior si nu suport sa stau dupa altii ,in al doilea rand urasc sa mergem" in excursie la mall" ca sa-mi iau tricouri cu 2 euro (chilipir ce mai!) in al treilea rand eu chiar intru in muzee nu trec pe linga ele,ori intr-o excursie de grup mai rar sa fie planificat asa ceva din moment ce ai doar o zi din circuit sa vezi Venetia,dau doar un exemplu! unii chiar ramin cu impresia ca nici n-ai ce sa vezi la Venetia mai mult de-o zi...si intr-adevar e greu sa impaci toate gusturile daca esti agentie si ai pe post de conducatori de grup niste copii fara un minim de cunostinte de turism sau niste profesori frustrati ca sunt platiti prost!

Acest topic a fost editat de Michelle: 31 Jul 2007, 01:03 PM


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 31 Jul 2007, 01:19 PM
Mesaj #7


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Aveti dreptate in tot ce mi-ati spus.... Singura problema e ca nu am transport tongue.gif

Am mai fost in circuite de genul celor despre care vorbeste Michelle si sunt obisnuita sa vezi multe dar de fapt sa nu prea vezi nimic. Eu mereu ma consolez cu gandul ca vad cat de multe apuc in excursiile de genul asta si mai apoi, cand am mai multi bani si timp, voi reveni in locurile care mi-au placut cel mai mult, la sigur.

Nici mie nu-mi face deloc placere sa merg cu gloata. Mereu fac cumva si o iau inainte, sau raman in urma... sau pur si simplu aleg sa fac altceva in timpul in care ei viziteaza ceva ce nu ma intereseaza pe mine. Totusi, mergand in destule excursii de genul asta am invatat sa ma orientez... Primul lucru pe care il fac e sa-mi cumpar un ghid iar apoi, cu engleza mea mai mult sau mai putin stralucita, ma descurc. Am colindat singura toata Atena in alea cateva ore in care ceilalti au stat la McDonalds! blink.gif

Trebuie sa fac cumva sa impac faptul ca nu am transport cu neajunsurile de care ai parte cand mergi undeva prin agentia de turism.... sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Scarlett
mesaj 31 Jul 2007, 03:45 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.009
Inscris: 16 November 03
Forumist Nr.: 1.217



QUOTE(Serenity @ 30 Jul 2007, 10:48 AM) *
Oameni buni, vreau pe la sfarsitul lui Septembrie sa merg intr-o excursie "in exterior". As prefera sa fie circuit, sa vad cat mai multe..


n-am vrut sa supar pe nimeni ....si da, am fost cu gloata ..dar am gasit solutia ....intrebam la ce ora e adunarea , paraseam grupul si-mi faceam propriul traseul in oras ( asta bineinteles dupa ce m-am fript in primele zile cu alergatul si nevazutul , am ales sa vad mai putin dar mai relaxat )

edit : recunosc ca au ramas multe nevazute prin locurile colindate....dar ca si Sere sper ca ma voi intoarce acolo sa aprofundez

Acest topic a fost editat de Scarlett: 31 Jul 2007, 03:55 PM


--------------------
si MIINE e o zi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 11 Aug 2007, 05:50 PM
Mesaj #9


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(Serenity @ 31 Jul 2007, 01:19 PM) *
Trebuie sa fac cumva sa impac faptul ca nu am transport cu neajunsurile de care ai parte cand mergi undeva prin agentia de turism.... sad.gif


Sere, studentii americani care invata aici la Uni, fac mereu cate un tur al europei, pe cont propriu. Isi fac ei itinerarul, aleg cazare/masa foarte ieftine si circula cu trenul sau cu avionul, la care, daca faci rezervari din timp prinzi preturi mai mult decat acceptabile. Cauta o prietena sau cineva care sa te insoteasca (nu se recomanda a calatori singura desi este posibil) si programati totul cu 3-4 luni inainte. O sa fie super ok thumb_yello.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jolie
mesaj 29 Jun 2009, 07:58 PM
Mesaj #10


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 1
Inscris: 25 June 09
Forumist Nr.: 14.300



buna,

stie cineva mai multe despre RTW travel? am ajuns la ei prin biggerballs.ro si vazut ca au tot felul de pachete interesante. a fost cineva cu ei?

merci,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 7 Jul 2009, 08:31 AM
Mesaj #11


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Probabil te astepti sa gugalim repede rtw travel si sa rupem siteul de trafic. Teapa! tongue.gif


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 7 Jul 2009, 12:32 PM
Mesaj #12


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Mama, cautam eu asa ceva? laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 01:58 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman