HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Nibiru - Adevar Sau Fictiune?, Misterioasa planeta Nibiru
Blakut
mesaj 16 Oct 2008, 05:38 PM
Mesaj #71


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
The Egyptian pyramids are pyramid shaped structures located in Egypt, and were built as a tomb for dead pharaohs.


Ia uite, ce zice wikipedia. Culmea, al fel zic si cartile de istorie... ca sa vezi.
QUOTE
imi pierd timpul cu voi "desteptilor" acesta e ultimul mesaj.


Asa e, du-te ...

QUOTE
(esti decat un manelist-rocker!)


Trecand peste greselile din mesajul tau, chiar crezi ca ma mai jignesti cu asa ceva sau ca imi pasa? Uuuh, necunoscutul de pe internet mi-a zis ca sunt manelist... ce trist o sa fiu...

Cum ziceam, in loc sa te iei de mine, mai bine ai argumenta ce ai spus pana acum, altfel, nu are rost sa mai discutam.

Acest topic a fost editat de Blakut: 16 Oct 2008, 05:43 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dox
mesaj 30 Jan 2010, 02:36 PM
Mesaj #72


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 171
Inscris: 19 December 09
Din: Chilia Noua
Forumist Nr.: 15.558



NIBIRU a aparut pe cerul Romaniei ? unsure.gif




Misteriosul fenomen de la Cobadin a starnit reactii controversate

Chiar daca meteorologul Dumitru Balta crede ca e o reflexie solara, alte surse indica aparitia “Planetei Zeilor” * O imagine similara a fost surprinsa in sudul Australiei * Descoperitorul de planete Michel Mayon vorbeste de un “geaman” al Terrei



Un telespectator din Cobadin (Constanta) a trimis la ProTV un filmulet despre un fenomen ciudat pe cerul Romaniei. In film, pe care-l prezentam si noi in sectiunea Video, apare in dreapta Soarelui, la rasarit, un corp luminos de mai mici dimensiuni. Reflexia acestuia, mai neclara, se poate observa si in stanga imaginii (in oglinda).
Filmuletul a starnit numeroase reactii in lumea celor preocupati de planeta Nibiru – cunoscuta din antichitate ca si Planeta Zeilor – numita mai apoi Nemesis, Xena, Eris si descoperita de NASA sub numele de Planeta X, sau UB – 313. AIM a mai prezentat date despre Nibiru in articolul”Obama e criticat ca nu se ocupa de Nibiru”. In acel articol prezentam o intreaga serie de ipoteze, unele reale, altele din domeniul SF, dar si o fotografie oarecum similara (foto stanga), surprinsa pe cerul Australiei, la rasarit, despre care un cunoscut astronom care a lucrat la NASA a spus ca este planeta UB-313, cea care ar putea fi Nibiru din textele sumeriene.
Despre fenomenul de la Cobadin, meteorologul Dumitru Balta s-a pronuntat: “Este vorba despre un fenomen optic, rezultat in urma difractiei luminii in cristalele de gheata din toposfera mai inalta. Aceste cristale functioneaza ca niste prisme care difracta lumina.”

Intre bazaconii si observatii stiintifice

Adeptii lui Nibiru nu sunt, insa, de acord cu Balta. Pozitia Planetei Zeilor, cei care ar fi “experimentat” rasa umana si despre care se vorbeste in Cartea lui Enoh, ar fi in acest moment exact in dreapta Soarelui – invocandu-se similitudinea cu “la dreapta lui Ra”, sau “la dreapta Tatalui” – si care are un ciclu de rotatie in jurul Soarelui nostru de 3.600 de ani, iar la trecerea pe langa Pamant – din 2012 – ar declansa inversarea polilor magnetici, incalzirea globala, oprirea miscarii de rotatie pentru trei zile, iar mai apoi inversarea directiei de rotatie. Nibiru trece foarte aproape de Pamant o data la patru cicluri de rotatie, la 144.000 de ani ceea ce ar constitui “Anul lui Brahma”. Despre Planeta Zeilor, sub diversele sale nume, sunt pline textele religioase ale diferitelor culturi – inclusiv cele dacice -, aflate, la vremea scrierilor, la mii de kilometri distanta unele de altele, ceea ce ar ridica semne de intrebare asupra faptului cum s-au raspandit, daca nu ar fi reale si ar avea doar o radacina comuna fantastica. Nibiru nu face miscarea de revolutie numai in jurul Soarelui nostru, ci si in jurul altei stele aflata intr-un plan la aproximativ 45 de grade fata de cel al sistemului nostru solar. In 2007, Nibiru se afla “sub Soare” si nu putea fi zarita decat de la Polul Sud.

Despre aceasta planeta s-a ocupat intens si Cristian Negureanu, autor al mai multor lucrari din domeniul interpretarii religiilor, tradus in mai multe limbi de circulatie internationala: “Povestea cu Nibiru nu e doar o poveste de adormit copiii. Sigur, s-au zis si multe bazaconii, dar eu ii indemn pe cei care vor sa cerceteze cu adevarat ce este Nibiru sa intre pe site-urile speciale, sa citeasca si sa traga singuri concluziile. Eu am postat pe blogul meu, o serie intreaga de observatii pe aceasta tema. Fiecare trebuie sa ia ceea ce crede ca e corect in urma demonstratiei…”, ne-a spus Negureanu, autorul cartilor “Sosirea Zeilor”, sau “Parapsihologia si misterele lumii actuale”.

Japonezii ii spun Planeta X

Interesant este si faptul ca profesorul Michel Mayon, seful catedrei de astronomie al Universitatii din Geneva, printre realizarile sale de prestigiu numarandu-se si descoperirea primei planete extrasolare in anul 1995, a declarat recent pentru Daily Mail ca: “Fratele geaman al Pamantului va fi descoperit in 2010. Progresul tehnologic care a permis observarea planetelor din afara sistemului nostru solar, ne va permite sa descoperim o planeta asemanatoare Terrei pana la sfarsitul anului in curs.” Profesorul isi pune toate sperantele in naveta NASA’s Kepler care este echipata cu cel mai performant telescop trimis in afara orbitei Terrei. Telescopul orbiteaza in prezent in apropierea Soarelui si monitorizeaza aproximativ 100.000 de planete la fiecare jumatate de ora fiind focusat pe Constelatia Orion din spirala Caii Lactee. Ipoteza profesorului Mayon se bazeaza si pe faptul ca in ultimii 14 ani, peste 400 de planete extrasolare au fost descoperite in apropierea sistemului nostru solar. De asemenea, cercetatorii din vestul Japoniei – Kobe University – spun ca rezultatele simularilor pe calculator i-au dus la concluzia ca e numai o chestiune de timp pana cand misterioasa “Planeta X” o sa fie vizibila.

Mihail Fagarasanu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 30 Jan 2010, 04:50 PM
Mesaj #73


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Imaginea aia cu doi sori e un fals clar, se si vede asta. Adica nu fals, ci a expus de doua ori pe acelasi cadru de film.

A doua imagine este ceea ce se cheama sundog, sau irizatie. Este destul de frecvent...



Iti zic doar atat, lucrez frecvent cu imagini de asteroizi care au cativa km diametru, daca nu sunt si mai mici si care sunt
observati si catalogati desi sunt de zeci sau sute de ori mai putin stralucitori decat o planeta. Daca o planeta s-ar apropia
de noi, am vedea-o inca din afara sistemului solar.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 30 Jan 2010, 04:50 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Marduk
mesaj 30 Jan 2010, 04:55 PM
Mesaj #74


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(Dox @ 30 Jan 2010, 02:36 PM) *
Descoperitorul de planete Michel Mayon vorbeste de un “geaman” al Terrei

Ar putea fi planeta care a lovit Terra cu miliarde de ani in urma, in urma careia ar fi luat nastere Luna, dar ce orbita ar putea sa aiba aceasta planeta? o evolutie de zeci de mii de ani in jurul soarelui?

Acest topic a fost editat de Marduk: 30 Jan 2010, 04:56 PM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 30 Jan 2010, 08:11 PM
Mesaj #75


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
Interesant este si faptul ca profesorul Michel Mayon, seful catedrei de astronomie al Universitatii din Geneva, printre realizarile sale de prestigiu numarandu-se si descoperirea primei planete extrasolare in anul 1995, a declarat recent pentru Daily Mail ca: “Fratele geaman al Pamantului va fi descoperit in 2010.


Michel Mayor, nu Mayon, vorbea despre o planeta extrasolara cand zicea geamanul Terrei. Adica o planeta ca Terra in jurul altei stele.

QUOTE
Progresul tehnologic care a permis observarea planetelor din afara sistemului nostru solar, ne va permite sa descoperim o planeta asemanatoare Terrei pana la sfarsitul anului in curs.” Profesorul isi pune toate sperantele in naveta NASA’s Kepler care este echipata cu cel mai performant telescop trimis in afara orbitei Terrei. Telescopul orbiteaza in prezent in apropierea Soarelui si monitorizeaza aproximativ 100.000 de planete la fiecare jumatate de ora fiind focusat pe Constelatia Orion din spirala Caii Lactee.

Apoi, telescopul respectiv monitorizeaza 100.000 de stele, nu de planete. Constelatia Orion nu are nici o legatura cu Calea Lactee. Autorul vrea sa zica Bratul Orion al caii Lactee, care e cu totul altceva...

QUOTE
Ipoteza profesorului Mayon se bazeaza si pe faptul ca in ultimii 14 ani, peste 400 de planete extrasolare au fost descoperite in apropierea sistemului nostru solar. De asemenea, cercetatorii din vestul Japoniei – Kobe University – spun ca rezultatele simularilor pe calculator i-au dus la concluzia ca e numai o chestiune de timp pana cand misterioasa “Planeta X” o sa fie vizibila.

Afirmatia cum ca planetele alea de care zice el sunt in apropierea sistemului solar este adevarata dar autorul o foloseste ca sa induca in eroare. In apropierea sistemului solar, in cazul acesta, cand e vorba de planete extrasolare, inseamna distante de sute sau mii de ani lumina. Cine nu stie isi inchipuie ca sunt colea...

Deci povestea care il leaga pe Mayor de Nibiru e o facatura.

Acest topic a fost editat de Blakut: 30 Jan 2010, 08:23 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dox
mesaj 31 Jan 2010, 01:52 PM
Mesaj #76


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 171
Inscris: 19 December 09
Din: Chilia Noua
Forumist Nr.: 15.558



QUOTE(Blakut @ 30 Jan 2010, 04:50 PM) *
Imaginea aia cu doi sori e un fals clar, se si vede asta. Adica nu fals, ci a expus de doua ori pe acelasi cadru de film.

A doua imagine este ceea ce se cheama sundog, sau irizatie. Este destul de frecvent...


Bine , sa lasam fotografiile daca sunt facaturi. Sa lasam interpretarile legendelor sau ale pasajelor din diferite carti religioase. Dar informatiile astea venite din cercuri stiintifice cu privire la " Planeta X" sau ma rog "Nibiru" sunt bazaconii , sau ce ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 31 Jan 2010, 03:25 PM
Mesaj #77


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Pai, cam da. Citeste ce ti-am zis mai sus despre Mayor...

Oamenii de stiinta au observat recent o planeta intr-o alta galaxie. O alta GALAXIE! Una in sistemul solar, mai ales una asa mare, ar fi fost cunoscuta de sute de ani.

Daca apare vreodata o planeta din asta, o sa fie mare tam tam, nu doar cateva pasaje undeva pe un site dubios.

Acest topic a fost editat de Blakut: 31 Jan 2010, 03:25 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 31 Jan 2010, 04:07 PM
Mesaj #78


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Blakut, cum a fost povestea asta cu a zecea planeta din sistemul nostru solar? E doar un mit, sau s-a destramat si circula acuma ca inelele lui Saturn în jurul lui? unsure.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dox
mesaj 31 Jan 2010, 05:24 PM
Mesaj #79


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 171
Inscris: 19 December 09
Din: Chilia Noua
Forumist Nr.: 15.558



QUOTE(Blakut @ 31 Jan 2010, 03:25 PM) *
Pai, cam da. Citeste ce ti-am zis mai sus despre Mayor...

Oamenii de stiinta au observat recent o planeta intr-o alta galaxie. O alta GALAXIE! Una in sistemul solar, mai ales una asa mare, ar fi fost cunoscuta de sute de ani.

Daca apare vreodata o planeta din asta, o sa fie mare tam tam, nu doar cateva pasaje undeva pe un site dubios.


Deci putem dormi linistiti de acum si pana trece anul 2012 ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 31 Jan 2010, 05:27 PM
Mesaj #80


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
Blakut, cum a fost povestea asta cu a zecea planeta din sistemul nostru solar? E doar un mit, sau s-a destramat si circula acuma ca inelele lui Saturn în jurul lui?


Despre ce vorbesti mai exact?

QUOTE
Deci putem dormi linistiti de acum si pana trece anul 2012 ?


Da.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 31 Jan 2010, 05:40 PM
Mesaj #81


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



De 2012 le e frica doar mayasilor, noi am supravietuit 1000 si 2000 fara belele, si la fel o sa mearga mai departe spoton.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 31 Jan 2010, 05:48 PM
Mesaj #82


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(Blakut @ 31 Jan 2010, 04:27 PM) *
Despre ce vorbesti mai exact?

Blakut, nu vreau sa ma pun sa caut, pentru ca stiu ca tu te pricepi cu de-astea.
Am citit odata ca în anchititate s-a observat o a zecea planeta, dar deodata a disparut. M-ar interesa daca chiar a fost asa, si daca, unde s-au dus bolovanii, lânga Saturn sau pe norul lui Oort?


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 31 Jan 2010, 06:19 PM
Mesaj #83


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Pai nu stiu, sunt o gramada de teorii din astea. Nu stiu daca in antichitate s-a observat a zecea planeta, sunt doar unele interpretari cum ca ar fi fost asa ceva. Eu ce sa zic... nu pare probabil sa fi fost asa. Iar daca a fost asa... chiar nu stiu unde s-ar putea duce o planeta ca sa dispara. O fi cazut in Soare? ohyeah.gif Slabe sanse gandindu-ne ca sistemul solar e destul de stabil.

Cert e ca acum sunt 8 planete, alte planete pitice, sau cum le-au reclasificat, ca au mai facut o reclasificare, in care Pluto cu Ceres si inca niste corpuri din astea de dincolo de Neptun ar fi planete pitice.

Oamenii in antichitate puteau sa ia Luna drept planeta, pana una alta, deci chestia cu a zecea planeta nu e deloc convingatoare. Mult mai tarziu s-au gandit oamenii sa catalogheze si sa faca harti calumea pentru stele. Si prin alea nu apare nimic dubios, se pare.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 31 Jan 2010, 06:23 PM
Mesaj #84


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Între Marte şi Jupiter se află centura de asteroizi, poziţia orbitei mijlocii corespunde cu seria de raze ale orbitelor planetelor în jurul soarelui şi este plauzibil că asteroizii ar putea fi resturile unei foste planete, dezmembrate, fie din cauza gravitaţiei lui Jupiter, fie în urma unei ciocniri. Dar asta s-a întâmplat cu miliarde de ani în urmă, nu recent. Pe de altă parte, dincolo de orbita lui Neptun se află o serie de planetoizi, unii ceva mai mari decât Pluto - şi pe baza acestor observaţii Pluto a fost declasificat din categoria planetelor - şi care sunt deja identificaţi şi orbitele lor calculate. Niciuna din ele nu are şi nu poate avea vreo influenţă asupra Terrei ca presupusa planetă Nibiru.

Telescopul spaţial Kepler a fost îndreptat către braţul Orion din galaxia noastră pentru motivul că sistemul solar făcând parte din acesta, stelele cercetate sunt mai aproape de noi şi mai uşor de detectat prezenţa planetelor respective. Totuşi, distanţele sunt astronomice: de la sute de ani lumină în sus. Nicio legătură cu Nibiru sau vreo influenţă asupra Terrei a unor astfel de planete. Citatul a fost dat pentru ca articolul să capete o aură de credibilitate în ochii cititorului neavizat.


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 31 Jan 2010, 06:26 PM
Mesaj #85


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



[postare dublă]

Acest topic a fost editat de Erwin: 31 Jan 2010, 11:57 PM


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 31 Jan 2010, 06:40 PM
Mesaj #86


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(Blakut @ 31 Jan 2010, 05:19 PM) *
chiar nu stiu unde s-ar putea duce o planeta ca sa dispara. O fi cazut in Soare? ohyeah.gif

Habar n-am, de-aia am si întrebat. Mai stii, o fi explodat, s-a dus într-o gaura neagra sau în Nirvana biggrin.gif
Dar cum a explica-to Erwin cu asteroizii, mai stii? smile.gif

Multumesc si tie si lui Erwin smile.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 31 Jan 2010, 06:47 PM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 31 Jan 2010, 07:34 PM
Mesaj #87


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
The total mass of the asteroid belt is estimated to be 3.0×1021 to 3.6×1021 kilograms, which is just 4% of the Moon


Asta, impreuna cu alte considerente, fac improbabila ipoteza ca acolo a fost o planeta care s-a spart...
http://en.wikipedia.org/wiki/Asteroid_belt


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 7 Feb 2010, 07:13 AM
Mesaj #88


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



pe moment Nibiru nu prezinta nici un interes, dar daca o sa aplic cumva la un job de "guru" o sa va povestesc mai multe, nepriceputilor
orice guru rezonabil stie de legatura indisolubila dintre planete de cai morti si potcoave celeste impregnata in plastelina cenusie si circumvolutionara aduce foloase comunitatii pe care o pastoreste
imediat ce ma pun la punct cu trainingul, va anunt si pe voi, mai ales ca in sinergia planetara creata de lava de foc interstelara, Nibiru rezolva problema potentei si ajuta membrii sectei sa treaca intr-un nivel superior tantric...
unii bea pipi de extaz ce da din asta....


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 7 Feb 2010, 08:31 PM
Mesaj #89


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



vândut-ai costumele alea anti-sfârşitul lumii? sau pregăteşti producţia pentru 2012? rofl.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 7 Feb 2010, 08:58 PM
Mesaj #90


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



incerc sa le adaptez la pandemie... sau paranghelie... ca nu mi-e nici mie clad


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 7 Feb 2010, 10:39 PM
Mesaj #91


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(Erwin @ 7 Feb 2010, 07:31 PM) *
vândut-ai costumele alea anti-sfârşitul lumii? sau pregăteşti producţia pentru 2012? rofl.gif

Râzi, râzi, Erwin. Ia fa niste tricouri cu "Atentie!! Nici o panica.
Si pe spate: Lumea se da doar de râpa în 2012",
vinde-le în centrul Timisorii la pesti, sa vezi ce bani faci. 10% pt. mine pt. idee spoton.gif
Si asa ca sa vedem si noi pe webcam rofl.gif

O alta alternativa ar fi asta, worldwide: Don't be panicated.
Bruce Willis' gonna save the world rofl.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 7 Feb 2010, 10:53 PM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 8 Feb 2010, 10:53 AM
Mesaj #92


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



nibiru este planeta cea mai "mijto": fara impozite, au autostrazi, niburianu munceste zi lumina in timp ce se invarte pe langa Pluto in intuneric, au utilaje bune de dezapezire ( avand experiente unui -200 grade celsius e normal si pe primarul lor nu il cheama oprescu). paradisul lui "timpul trece, salariul criogenic merge".

de abia astept sa vad niste sectanti cum sar de pe blocuri in incercarea de a se teleporta pe planeta. daca se aude zvonul ca nu e de munca, se teleporteaza juma de romanica. aia mai "valoaroasa" , bineinteles. sorry.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 8 Feb 2010, 12:38 PM
Mesaj #93


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(turbo trabant @ 8 Feb 2010, 09:53 AM) *
au utilaje bune de dezapezire ( avand experiente unui -200 grade celsius e normal si pe primarul lor nu il cheama oprescu).

Eu am auzit ca s-au ratacit niste iacutzi pe-acolo, din Oimniakov, cica stau dezbracati la brâu si deszapezesc cu Vodca rofl.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 8 Feb 2010, 01:09 PM
Mesaj #94


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



conform decret regal, toti niburenii au drept de zi de odihna cand planeta nibiru trece dincolo de orbita pamantului. cum ar veni, concediu cosmic 2999 din 3000 de ani.

in anul de munca, se pregateste invazia romanicii pentru confiscarea ca prada de razboi a tuicii de pufoaica cunoscuta pe nibiru ca "antigelul stelar" sau "elixirul organic". pe langa norul lui oort e taman buna ohyeah.gif

ps: niburienii e invidiosi pe caprele avatarienilor: astia din urma are lumina, copaci telepati si femei frumoase si nasoase. e si la ei cam ca cu romulanii si ungurii.

Acest topic a fost editat de turbo trabant: 8 Feb 2010, 01:16 PM


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 5 Dec 2010, 02:06 PM
Mesaj #95


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Sa reincalzim oleaca ciorba asta de aici cu aceasta stire adusa la zi :

Planeta Nibiru sau Eris va trece pe lângă Terra in 2012



--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rovaniemi
mesaj 5 Dec 2010, 02:18 PM
Mesaj #96


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 870
Inscris: 5 May 08
Forumist Nr.: 11.565



Păi să dea și ei un mail cînd s-or apropia la maxim (maxim! am zis!) ca să le facem poze, să-i încurajăm, să le facem cu mîna (adică waving the hand, ca să nu fiu înțeles greșit ... ohyeah.gif )


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 6 Dec 2010, 10:55 AM
Mesaj #97


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



cat mai dureaza pana cand otv-ul trage o emisiune in direct cu conducatorul planetei nibiru care sustine partidul poporului? si in cat timp deontontologii ajung la ocluzia ca base e de vina?

mai curand planeta elvis nu eris.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 14 Apr 2011, 01:59 PM
Mesaj #98


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Baietii nu se lasa ! biggrin.gif

Planeta Nibiru vine dintr-o alta dimensiune a Multiversului

Mesaje subliminale cu Nibiru pe Google si in salile de cinema

Acest topic a fost editat de March: 14 Apr 2011, 02:12 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 06:04 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman