HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Acțiune De Protest Pe Internet!
Ovidiu Bufnila
mesaj 14 Apr 2007, 08:12 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.430
Inscris: 30 July 03
Forumist Nr.: 523



Se presupune ca se pune la cale urmatoru PROTEST:

Cozile de topor și slugile geostrategice vor să facă din România o țară fără valoare, rătăcită în Istorie cum a mai fost. Din această pricină, pentru câteva clipe sunt hotărât să PROTESTEZ.

Aceasta este o acțiune de protest. Protestez împotriva tuturor cozilor de topor și tuturor slugilor geostrategice, indiferent de ținta geostrategică, care vor să facă din România o țară de slugi, de înfrânți, de pupincuriști și de lași. Protestez împotriva tuturor măscăricilor naționali. Protestez împotriva lașității noastre. Protestez împotriva falșilor patrioți. Protestez împotriva viclenilor care ne predică Pericolul în timp ce ei se îmbogățesc devalizând România. Protestez împotriva profesorilor care și-au uitat menirea. Protestez împotriva mentorilor care au depus armele dedându-se la plăcerea lumească rătăcitoare. Protestez împotriva slugoilor intelectuali care lingând curul internațional ne-au făcut să credem că ar fi eliberatori de neam. Protestez împotriva Regelui care și-a uitat poporul. Protestez împotriva istoricilor care au dosit adevărata Istorie a României. Protestez împotriva Tuturor politicienilor care au alte sarcini politice decât Modernizarea României. Protestez împotriva portarului de la Primărie care îl apără pe primar de nevoile poporului. Protestez împotriva vatmanului care nu oprește între stații. Protestez împotriva acelor studenți care nu vor să Modernizeze România deși le stă în putere. Protestez împotriva celor care dorm. Protestez împotriva vardistului beat în post. Protestez împotriva mincinoșilor de la Minciuna Națională. Protestez împotriva hoților, violatorilor și șpăgarilor. Protestez împotriva judecătorilor corupți. Protestez împotriva tuturor politicienilor vânzători de neam și sunt cu toptanul. Protestez împotriva acelor Formatori de Opinie care sunt PLĂTIȚI de Forțe Străine de Modernizarea României. Protestez împotriva Elvirei care vinde flori cu parfum de Jivanși. Protestez împotriva lui Ovidiu Bufnilă care protestează împotriva lui însuși. Protestez pentru ca cei care Vor Să Fie Români nu falși români să fie Români Adevărați. Protestez împotriva jurnaliștilor corupți care au fost plătiți din bani publici. Protestez împotriva celor care încalcă Tratatele Internaționale ale României. Protestez împotriva celor care i-au ras pe AI Cuza, Tudor Vladimirescu, Nicolae Titulescu, Nicolae Iorga și Răzvan Ungureanu. Protestez împotriva frizerilor care șomează pentru că se poartă chelia. Protestez!

Intrebare:

In ce fel credeti ca poate avea ecou? Ar avea rost asemenea actiuni de protest? Lumea digitala poate determina demisia unui ministru, sa zicem? Poate Lumea Digitala sa devina o FORTA in Democratie?


Acest topic a fost editat de Ovidiu Bufnila: 15 Apr 2007, 04:12 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 26 April 2024 - 03:52 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman