HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

4 Pagini V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Bataia E Rupta Din Rai, sfaturi practice pentru parinti
Ati fost vreodata batuti de parinti ?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 67
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Mrs. Rogers
mesaj 16 Feb 2007, 06:24 PM
Mesaj #36


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



QUOTE (Quantum @ 16 Feb 2007, 05:56 PM)
QUOTE
Intr-o societate civilizata este interzisa violenta sub orice forma in educatie

gresit! vezi colegiile din anglia, se mai practica si acum...


In Anglia daca un profesor se atinge de elev , il dau afara .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flori
mesaj 16 Feb 2007, 06:42 PM
Mesaj #37


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.024
Inscris: 6 September 04
Din: somewhere over the rainbow...
Forumist Nr.: 4.413



QUOTE (Kitty @ 15 Feb 2007, 11:51 PM)

Se pare ca o duci mai bine in Germania ta pe care o cunosti mai bine decat Romania NOASTRA, nu sunt o patriota de felul meu, dar cel putin sunt la curent cu lumea in care traiesc si AM trait timp de 21 de ani.

Kitty, Germania din pacate nu-i a mea!!! Hehei as fi vrut eu...dar vreo 21 de ani cam cit e virsta ta acum, am umblat prin lume si am ceva experienta, asa ca pot sa fac o comparatie intre noi romanii si altii...Bineinteles asta nu inseamna ca altii ar fi mai buni sau mai rai, dar fiecare popor are niste trasaturi de caracter specifice, sint alte grade de civilizatie si alte forme de abordare ale unor probleme civice. In ce priveste societatea romaneasca o cunosc foarte bine, cu tot ce are rau si bun...A si daca te intereseaza, afla ca vin foarte des prin Romania, pentru ca acolo e casa mea, orice-ar fi! Da daca tu spui ca sint schimbari in bine, te cred si ma bucur! De altfel asta am constatat si eu de cite ori am venit, dar totusi mai avem mult de invatat!

Si da Quantum, cred ca uneori mai trebuie altoiti copii ca sa simta ca au parinti. Fecioru-meu avea vre-o 18 ani cind ne-am certat noi odata rau si mi-a zis ca vrea sa-i dau o palma ca sa simta si el ca are mama, ca toti copii o mai fura citeodata de la parinti si el m-a provocat special ca voia o palma de la mine!


--------------------
Nu anii din viata mea sint importanti ci viata din anii mei...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ilie
mesaj 20 Feb 2007, 05:33 PM
Mesaj #38


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.816
Inscris: 16 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.605



flori: asa e thumb_yello.gif

QUOTE
In Anglia daca un profesor se atinge de elev , il dau afara .


hai la pariu pe ceva!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 20 Feb 2007, 05:33 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
N.V.
mesaj 7 Sep 2007, 11:28 PM
Mesaj #39


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.051
Inscris: 5 March 04
Forumist Nr.: 2.474



Si pe mine ma mai bateau ai mei... dar vorba lui Kitty, cand vedeau ca nici cu vorba buna, nici cu pedepsele, nici cu nevorba nu-mi intra in scafarlie ca nu e bine sa ma aplec prea tare pe geam cand stateam la etajul 4, sau sa ma cocot in nuc sau sa dispar cu orele de-acasa fara sa spun incotro ma duc. Dar nu a fost asa rau. Ba chiar cand ma simteam cu musca pe caciula si asteptam sa apara ai mei, vroiam sa treaca cat mai repede partea cu reprosurile, sa nu le vad privirea, sa nu fie suparati pe mine. Sa-mi dea o mama de bataie si apoi sa le treaca supararea. Intr-o discutie pe care am avut-o cu mama mi-a spus ca detesta sa ma bata, ca o durea atat de tare sa dea in mine si ca cu greu se abtinea sa nu inceapa si ea sa planga , sa nu vina la mine si sa ma ia in brate. Si asta din cauza ca orice copil este un excelent santajist sentimental. Am ajuns si eu sa constat asta.
Eu cred ca trebuie sa se faca o distinctie intre bataie si abuz. Parerea mea e ca o palma-doua in anumite situatii sunt binevenite si nu cred ca dupa doua la fund ramane copilul traumatizat. Mai degraba traumatizeaza faptul ca ii spui copilului idiot de trei ori pe zi si-n restul timpului il treci prin tot regnul animal. Probleme apar din cauza ca din exterior e greu de delimitat o bataie data in scop educativ de un abuz si s-a ajuns la solutia legislativa de a interzice orice forma de violenta fizica exercitata asupra copiilor (pe sleau, e infractiune daca-ti lovesti copilul).
In ceea ce priveste linia lu' tanti invatatoare, din punctul meu de vedere este inadmisibil. Parintii mei nu au acceptat niciodata sa lovita de altcineva si practica mi se pare extrem de periculoasa. SI eu mi-o incasam de la invatatoare, s-a intamplat o data chiar sa fiu pusa la colt o ora intreaga si asta numai din cauza ca mi-am permis sa-mi deschid gura dupa recreatie in timp ce madama isi sorbea tacticos cafeaua in cancelarie. Imi dau seama acum ca daca le-as fi spus alor mei a doua zi ar fi fost in biroul directorului, dar tocmai de astaa am spus ca e o practica periculoasa, copilului ii e frica sa spuna parintilor ca a fost pedepsit din cauza ca i-a fost bagat in cap ca ceea ce a facut e ingrozitor si ca pedeapsa e meritata. probabil ii e frica sa nu primeasca reprosuri si din partea parintilor, sa nu vina parintii la scoala ca apoi cine stie ce mai spune "doamna".


--------------------
"...dor de mine si de alta lume, dor plana: durere fara nume pe om..."

Pittis Show
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 8 Sep 2007, 02:42 PM
Mesaj #40





Guests






Ohh, am mancat destule "batai" = palme peste fund, tras de perciuni si ... cam atat, doar ca in mod repetat rofl.gif
Mama m-a batut doar de 2 ori rau de tot, de m-a invinetit pe picioare si pe fund biggrin.gif Dar o meritam cu varf si indesat - caci a fost cazul de aceeasi tampenie repetata de n ori biggrin.gif
De asemenea bunicul m-a "batut" de doua ori: o data o palma la fund si o data un pumn la fund. Sincer, palma a fost de 1000 ori mai dureroasa, iar rusinea de-am avut-o in ambele cazuri a fost imensa! Tataia nu batea niciodata. Dar toti i-au stiut mereu de frica. (Ma rog, a batut-o pe mamaia, da' nu pe copii). Si cu toate astea eu m-am incapatanat sa vad cat rezista omul cu nervii rofl.gif Si dupa ce-a rezistat eroic evident ca a clacat si mi-am furat-o rofl.gif

Consider ca daca ii mai arzi copilului o palma la fund o data pe an sau si mai rar, nu e un lucru grav. Dar daca nici aia nu i-o dai, nici timp de discutii cu el nu-ti faci, atunci se ajunge de tipa copilul la tine si te plezneste el. Asa am vazut de la varu-miu - care s-a nascut acum 10 ani si la 3 ani o batea pe ma-sa de nu era adevarat! - pana la emisiunile cu super nanny si copii de-i vad prin magazine pe aici - care zbiara cat ii tine gura daca parintii nu le iau ce vor si se mai si apuca sa izbeasca parintii cu pumnii si picioarele! Ei bine, eu una nu concep ca al meu copil sa ma plezneasca vreodata! Si daca pentru asta va trebui sa-i mai sterg una la fund din cand in cand, o s-o fac si pe aia. Dar asta nu e "bataie", ci mai mult "atentionare" de moment.

Ah si inca ceva: mama mi-a fost mereu apropiata si prietena. Dar asta n-a facut-o sa-si piarda din autoritate in fata mea. Multe chestii nu le-am facut de rusinea ce-as fi avut-o daca afla mama. Si o iubesc si am iubit-o mereu, indiferent cate "batute" mi-a dat. Si da, unele au fost mai pe nedrept, da' preferam sa ma pocneasca o data si sa ma lase sa vad desenele animate, decat invers rofl.gif

Si intr-adevar, cuvintele grele adresate copiilor ii afecteaza mult mai rau decat o palma... Si asta stiu de la "taica-miu"....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 10 Sep 2007, 04:33 PM
Mesaj #41


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Asa e. Un cuvant greu afecteaza un copil mai mult decat o palma. Oamenii habar n-au cat rau fac cu cuvintele. Mai ales la cei sensibili. La nesimtiti insa prinde bine o vorba severa, dar bine cantarita. Niciodata la manie.
Odata un copil se urca in capul bunicii care se incapatana de o ora sa-i spuna pe un ton calm sa coboare de pe o conducta cu apa calda intr-o statie de autobuz. Existau niste pericole reale, el n-o baga in seama, dar femeia nu lua alte masuri. Dupa aia te trezesti ca te insulta si iti arde una.



--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 10 Sep 2007, 09:16 PM
Mesaj #42


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Exista o zicala:

Bate copiii cat sunt mici, ca altfel te bat ei cand sunt mari.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 10 Sep 2007, 09:26 PM
Mesaj #43


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(Blakut @ 10 Sep 2007, 09:16 PM) *
Exista o zicala:

Bate copiii cat sunt mici, ca altfel te bat ei cand sunt mari.


sorry??? blink.gif

Acest topic a fost editat de Sushi: 10 Sep 2007, 09:26 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 10 Sep 2007, 09:27 PM
Mesaj #44


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Am auzit chestia asta undeva, nu mai stiu unde.

Acest topic a fost editat de Blakut: 10 Sep 2007, 09:27 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 19 Sep 2007, 06:12 AM
Mesaj #45


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



QUOTE(Blakut @ 10 Sep 2007, 10:16 PM) *
Exista o zicala:

Bate copiii cat sunt mici, ca altfel te bat ei cand sunt mari.

cred ca de aia ma trosneau ai mei de doua ori pe zi - dimineata, la prinz si seara

acuma sincer, cred ca exista o masura in toate. sa altoiesti un dos la ala mic care sare calul nu mi se pare mare crima; in schimb sa il lasi lat... mi se pare o imbecilitate (ca sa nu spun lipsa de discernamant)

de asemenea nu sunt de acord ca profesorii sa dea in elevi. nu-si face copilul treaba... ori are parinti care ii dau nas, ori tu ca profesor nu ai o metoda corespunzatoare care sa il atraga spre materia ta. de ce spun asta.. pt ca am cunoscut parinti care isi trimit odraslele la gradinita de neurochirurgi chit ca n-aveau aia mici nici o tragere, si am cunoscut profesori care stiau mai putin ca mine si se suparau ca le adormeam la ora


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oiski-Poiski
mesaj 20 Sep 2007, 11:43 AM
Mesaj #46


femeia de pe luna
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.998
Inscris: 22 January 05
Din: LUNA
Forumist Nr.: 5.504



QUOTE(mutulica @ 19 Sep 2007, 06:12 AM) *
cred ca de aia ma trosneau ai mei de doua ori pe zi - dimineata, la prinz si seara


Eu cred ca ai tai au inteles invers chestia aia cu "doua batai strica , doua mancaruri nu strica"

Deci 71 % din cei care au votat au fost altoiti de mai multe ori de parinti .


--------------------
"Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 20 Sep 2007, 11:52 AM
Mesaj #47


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(mutulica @ 19 Sep 2007, 06:12 AM) *
cred ca de aia ma trosneau ai mei de doua ori pe zi - dimineata, la prinz si seara

rofl.gif Asta-i ca la Radio Erewan: "Se poate face sex in patru labe?" unsure.gif
"Cum sa nu. Una dimineata, una la prânz si doua seara..." spoton.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bonobo
mesaj 20 Sep 2007, 05:56 PM
Mesaj #48


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 382
Inscris: 11 May 05
Forumist Nr.: 6.278



QUOTE(Oiski-Poiski @ 12 Feb 2007, 02:45 PM) *
E chiar nevoie [si] de bataie ca sa educi un copil ?

Natura ne-a inzestrat si cu placere dar si cu durere si ambele sunt necesare in procesul invatarii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oiski-Poiski
mesaj 21 Sep 2007, 08:21 AM
Mesaj #49


femeia de pe luna
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.998
Inscris: 22 January 05
Din: LUNA
Forumist Nr.: 5.504



Imi pare rau insa nu le am cu chestii din astea masochiste , cu durere si placere.
Sunt mai clasica de felul meu.


--------------------
"Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 21 Sep 2007, 11:16 AM
Mesaj #50





Guests






Stii Oiski? Eu consider ca astia micii sunt foarte destepti si niste santajisti emotionali biggrin.gif Stiu exact cand si cat sa planga, cand sa faca prostii si tot asa smile.gif Dar in acelasi timp consider ca parintii ar trebui sa fie o tzara mai destepti ca ale lor progenituri si sa isi gaseasca timp sa vorbeasca cu ala micu' si sa-l invete ca "nu e frumos" sa se poarte aiurea. Sunt convinsa ca daca aloci destul timp, vorba buna si "recompense" pentru faptele bune, ala micu va fi un copil cel putin ok, daca nu chiar cuminte si bun.

De aceea nu ma grabesc sa fac unul acum, nu de alta, dar chiar n-as avea timp sa am grija de el (ca sa nu mai spun de altele).

Am mai spus-o: am ajuns si eu la concluzia ca cei ce vor sa fie parinti ar trebui super testati si verificati. Poate in felul asta vor fi mai putini copii abandonati prin spitale si orfelinate si mai putini copii abuzati.

Si da, nici eu nu-s de-acord cu "masochismul si sadismul" enuntat de bonobo. Daca noi, astia marii, suferim - e din cauza ca ne-o facem cu mana noastra, cu buna stiinta sau nu - asta deja e alta poveste. Da' ala micu de ce sa sufere ca am eu nervii nervosi si n-am timp sau chef sa-l educ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oiski-Poiski
mesaj 21 Sep 2007, 11:34 AM
Mesaj #51


femeia de pe luna
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.998
Inscris: 22 January 05
Din: LUNA
Forumist Nr.: 5.504



Nu stiu daca ma crede careva insa copilul meu va implini curand zece ani si eu nu l-am batut.
Si nici nu-mi danseaza pe nas.Si da, copiii sunt mai rafinati si mai santajisti decat va fi un adult in zece vieti de adult.

Este adevarat ca daca nu ma vopsesc pe cap se vede , dar s-a meritat.


--------------------
"Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 21 Sep 2007, 11:45 AM
Mesaj #52





Guests






Eu te cred. Nu esti singura care a ales sa-si creasca asa copilul. Si sunt convinsa ca nu e copil rau.

Dar cand eu am spus de cei care isi pleznesc parintii, m-am referit la acei parinti care chiar n-au acordat timp si atentie copiilor lor si comportamentului copiilor si de aceea s-a ajuns unde s-a ajuns.

Eu sper sa fiu destul de matura incat sa nu-i ard vreo palma copilului ever. Chiar daca am spus - si sustin in continuare - ca o palma la fund e ok din cand in cand, tot as prefera sa nu recurg la asta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 21 Sep 2007, 11:54 AM
Mesaj #53


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Ce a spus Blakut, auzite din stramosi, e ok.
Eu as spune-o cu vorbele lu' taica-meu, desi n-am avut parte de plezneli.
El a facut-o mai subtil... anyway:
"Daca nu-i f*ti când îs mici, te f*t ei când îs mari"
Cred ca am zis esentialul wink.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bonobo
mesaj 21 Sep 2007, 04:11 PM
Mesaj #54


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 382
Inscris: 11 May 05
Forumist Nr.: 6.278



QUOTE(Oiski-Poiski @ 21 Sep 2007, 09:21 AM) *
Imi pare rau insa nu le am cu chestii din astea masochiste , cu durere si placere.
Sunt mai clasica de felul meu.

Mai, nici eu nu-mi bat copilul, ca nu-mi sta-n fire. biggrin.gif Totusi, nu stiu daca motivarea exclusiv prin placere si preocuparea pentru eliminarea rapida a oricarei dureri este buna, pentru ca poate duce la toleranta la placere si la o escaladare continua a pretentiilor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 22 Sep 2007, 11:26 AM
Mesaj #55


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



QUOTE(Oiski-Poiski @ 21 Sep 2007, 09:21 AM) *
Imi pare rau insa nu le am cu chestii din astea masochiste , cu durere si placere.
Sunt mai clasica de felul meu.


daca te uiti ce a spus Cla, rezulta ca la unii in familie nu incestul e problema, ci mai degraba care o face primul... asa ca as comenta doar ca e drept ca in pozitia misionarului e ceva mai dificil... dar nu imposibil.


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bobo66
mesaj 22 Sep 2007, 12:02 PM
Mesaj #56


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 163
Inscris: 12 July 07
Din: Sibiu
Forumist Nr.: 10.063



sorry.gif M-am uitat pe sondaj si-am constatat ca suntem un forum de abuzati... blink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 22 Sep 2007, 12:55 PM
Mesaj #57


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



o natiune de abuzati...
nu cred sa fi scapat vreunul fara nici un na-na la fund


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 22 Sep 2007, 01:09 PM
Mesaj #58


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(mutulica @ 22 Sep 2007, 11:26 AM) *
daca te uiti ce a spus Cla, rezulta ca la unii in familie nu incestul e problema


Mai, nu-mi vibra plomba-n gura rofl.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 22 Sep 2007, 03:04 PM
Mesaj #59





Guests






Nu neaparat abuzati. Caci nu se specifica exact cum am fost batuti. Bataie e considerat si acel na-na la fund, desi aia nu e abuz daca se intampla din cand in cand si nu esti lovit incat sa pici lat sau sa lase urme indelungate si sa te shocheze pe viata.

As spune ca suntem o natie de "admonestati" sau "atentionati" biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bobo66
mesaj 22 Sep 2007, 03:27 PM
Mesaj #60


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 163
Inscris: 12 July 07
Din: Sibiu
Forumist Nr.: 10.063



QUOTE(Afrodita @ 22 Sep 2007, 04:04 PM) *
Nu neaparat abuzati. Caci nu se specifica exact cum am fost batuti. Bataie e considerat si acel na-na la fund


Eu zic ca na-na este na-na si bataia bataie. Daca vreti niste caracteristici ale bataii(dupa mine citire): 2 sau mai multe lovituri cu palma,pumnul sau piciorul(chiar si capul!) exercitate cu o forta suficient de mare(n-am dinamometru sa masor forta loviturii) si care provoaca daune corpului victimei: vanatai,cucuie,plagi sau fracturi. Si foarte important,loviturile sunt date cu un grad mai mic sau mai mare de furie(atentie-nu enervare).
Astept idei mai bune! thumb_yello.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 22 Sep 2007, 03:51 PM
Mesaj #61





Guests






Ma indoiesc ca cei ce-au raspuns si-au furat cate-un cap in gura de la mame sau tati rofl.gif Cel putin nu majoritatea, aia e clar...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zed
mesaj 22 Sep 2007, 04:04 PM
Mesaj #62


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.766
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 671



QUOTE(bobo66 @ 22 Sep 2007, 04:27 PM) *
Si foarte important,loviturile sunt date cu un grad mai mic sau mai mare de furie(atentie-nu enervare).


Eu cred ca majoritatea isi bat copiii din cauza unui acces de furie .

Acest topic a fost editat de Zed: 22 Sep 2007, 04:06 PM


--------------------
I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?!

Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare.
www.unicef.org
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 22 Sep 2007, 05:49 PM
Mesaj #63


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(bobo66 @ 22 Sep 2007, 03:27 PM) *
Eu zic ca na-na este na-na si bataia bataie. Daca vreti niste caracteristici ale bataii(dupa mine citire): 2 sau mai multe lovituri cu palma

Una zdravana ce e? O na-na sau o palma traznet?? wink.gif
Ma repet: De la taica-meu am luat-o doar odata cu umerasul, pe când partout nu voiam sa dorm dupa-masa.
De atunci mi-a zis "Intoarce-te si culca-te" si am inteles.
Fiu-meu s-a aruncat pe trotuar, nevrând sa intre in casa.
A primit un dus rece, gata, n-a mai facut.
Alta data a facut misto de maica-sa.
Un sut in cur si afara!!......... l-au lecuit.
So, care-i problema?

edit: Da, si o palma a primit, tot din cauza lu' maica-sa.
Prima, singura si ultima. De mai multe n-a fost nevoie.

Acest topic a fost editat de Cla: 22 Sep 2007, 05:52 PM


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 23 Sep 2007, 04:59 PM
Mesaj #64


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



QUOTE(Cla @ 22 Sep 2007, 02:09 PM) *
Mai, nu-mi vibra plomba-n gura rofl.gif

da tot n-ai spus care din voi a fost mai tare... tu sau batrinul tau...
oricum daca avea asa o politica de viata... ti-a mai si tras-o din cand in cand

@bobo66 - oricat te-ai stradui sa definesti ceva, pina la urma se va interpreta. indif ce se va mai spune pe aici... abuzul cel mai tare nu e atit cel fizic cit cel psihic. problema e ca aia care abuzeaza fizic o fac de cele mai multe ori si psihic, si isi transforma victimele in alti abuzatori la randul lor, sau in legume pe viata


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 23 Sep 2007, 10:19 PM
Mesaj #65


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
QUOTE
Si foarte important,loviturile sunt date cu un grad mai mic sau mai mare de furie(atentie-nu enervare).


Eu cred ca majoritatea isi bat copiii din cauza unui acces de furie .


Nu chiar, eu cand o incasam era foarte disciplinata treaba (nu chiar tot timpul):

"Scoate-ti ochelarii..." apoi bang bang bang....biggrin.gif

Mai nasol era ca trebuia sa stau in pozitie de drepti cat timp eram certat si vroiam sa dorm, ca era noaptea tarziu, si mi se parea mai naspa faptul ca stateam nedormit in pozitie de drepti si eram certat, decat bataia in sine.

Stiu ca la scoala discutam despre diferitele obiecte cu care incasam bataie fiecare, ca ma alegeam cu vanatai si le mai aratam unii altora (da ale mele erau cele mai tari), si trageam concluzii: cu curea din asta e mai bine, cu coarda din asta e mai rau. Un lucru era clar, cu cat cureaua e mai subtire, cu atat doare mai tare. Mai era mitul ala ca daca te incordezi doare mai rau, dar nu era adevarat, durea la fel de rau si incordat si neincordat biggrin.gif.

Acest topic a fost editat de Blakut: 23 Sep 2007, 10:20 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 23 Sep 2007, 11:17 PM
Mesaj #66


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Blakut ok, ai incasat-o sad.gif
Asteapta pâna ce esti casatorit, ce-o primesti rofl.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 24 Sep 2007, 10:06 AM
Mesaj #67


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
Asteapta pâna ce esti casatorit, ce-o primesti

ha! ...da?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anca_M.
mesaj 15 Jan 2008, 09:31 AM
Mesaj #68


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 596
Inscris: 8 November 07
Forumist Nr.: 10.832



eu am luat o singura palma de la mama in viata mea, eram si prea cuminte ca sa iau bataie, dar, ca viitor parinte consider ca prietenia, toleranta(cu limite) si prezenta parintilor in preajma copiilor fac minuni. Din pacate in zilele noastre se confunda prietenia cu delasarea si acceptarea tuturor tampeniilor pe care le fac adolescentii doar pentru ca se poarta.
Educatia pe care am primit-o eu a fost ceva de genul: te las sa ai impresia ca faci ce vrei, dar tu de fapt faci ce vreau eu, in mod controlat din umbra.
Este dificil in zilele noastre sa tii sub control un adolescent in conditiile in care pentru a trai trebuie sa muncesti de la 8 dim pana la 19 seara.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arboria
mesaj 15 Jan 2008, 10:05 PM
Mesaj #69


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 121
Inscris: 30 December 05
Din: a.gigea
Forumist Nr.: 7.556



@ Oiski - nu stiu daca parintele isi linisteste constiinta in vreun fel, dupa ce aplica o corectie fizica odraslei.
probabil ca rationalizeaza motivul pentru care o face, dar mandru de sine nu se considera, pana la urma.

chestionarului am raspuns cu nu, pentru ca nu am luat bataie niciodata, in sensul in care se accepta la acest subiect definitia bataii. o palma inutila am mai primit din cand in cand, cand nu scriam tema perfect caligrafic.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 27 Feb 2008, 12:19 PM
Mesaj #70


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Apropos de titlul acestui topic, pana unde poate duce obraznicia unor adolescenti din ziua de azi in Romanica ,

O puştoaică de 12 ani şi-a acuzat tatăl de viol, pentru că nu o lăsa la discotecă ohmy.gif

Ramai mut ! hh.gif Cred ca e o stire de top pentru agentiile internationale de presa la capitolul ce se mai intampla prin Romania.


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Pagini V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 06:01 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman