HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Info Psihologie

Va invitam la dezbateri pe teme diverse, avand in centrul lor Omul. Domeniu umanist complex, relativ greu de surprins in ecuatii sau teorii unice, psihologia va fi si un pretext pentru a discuta despre emotii, minte si suflet.

> Studiu, studiu asupra mecanismelor de coping
danadrian
mesaj 17 Oct 2006, 08:55 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 3
Inscris: 15 October 06
Forumist Nr.: 8.804



Efectuez un studiu asupra mecanismelor de coping din perspectiva psiho-sociala. Principala metoda de cercetare este cea a interviului, utilizandu-se un set de intrebari cu raspuns deschis. Fiecare persoana care doreste sa parcurga chestionarul e rugata sa completeze intrebarile cu raspunsurile pe care le crede de cuviinta dar, cu singura conditie ca, raspunsul sa fie in legatura cu continutul intrebarii. Marimea sau diversitatea raspunsurilor nu este limitata in nici un fel fiecare persoana putand sa exprime atat cat crede ca este suficient pentru a i se intelege expunerea sau punctul de vedere.
La intrebarile la care se considera ca nu ar fi nimic de mentionat rugamintea ar fi sa se completeze cu formularea „Nu este cazul” (sau orice alt fel de formulare sau simbol), pentru a face diferenta intre intrebarile la care raspunsul s-a omis din greseala si la cele la care omisiunea este intentionata.

Conditiile minime cerute sunt urmatoarele:
- persoana sa fi trait un eveniment negativ marcant in urma caruia elemente importante ale modului de viata au fost modificate
- persoana sa aiba o varsta de peste 18-20 ani. Limita de varsta nu este foarte stricta dar este mentionata deoarece completarea chestionarului cere un anumit efort de introspectie.

Chestionarul nu cuprinde nici un fel de intrebari asupra datelor de identitate si rugamintea este ca astfel de date sa nici nu fie adaugate deoarece se doreste ca fiecare chestionar sa ramana anonim.

Chestionarul poate fi obtinut prin trimiterea unei solicitari catre adresa de email: context.social@yahoo.com

Pentru alte intrebari de asemenea puteti trimite un mesaj pe aceeasi adresa de email sau pe PM-ul de la HanuAncutei. In cazul in care aveti doar adresa de email personala si nu doriti sa o folositi deoarece da indicii asupra numelui dumneavoastra puteti trimite mesajul de pe un cont de mail nou creat. In cazul in care aveti dificultati in a va crea un nou cont de email trimiteti-mi un mesaj pe PM la HanuAncutei si va voi crea un cont de email pe yahoo pe care il voi expedia catre dumneavoastra tot prin PM.

Durata minima aproximativa a completarii chestionarului este 30-45 minute. Durata maxima depinde de dispozitia dumneavoastra neexistand nici o alta indicatie in acest sens.

Chestionarul este in format .doc, iar completarea intrebarilor se face prin crearea unui spatiu suplimentar dupa fiecare intrebare (apasarea tastei Enter).

In urma completarii chestionarului din pacate nu se va asigura nici un fel de compensatie baneasca sau materiala dar pentru cei care au intrebari legate de tematica in discutie se va incerca oferirea unor raspunsuri cat mai pertinente.

Va multumesc pentru atentia acordata
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 1 May 2024 - 05:51 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman