HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii Subforum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

> Intrăm Īn Europa, Care Europa?, Polemică
lord_serenius
mesaj 3 Oct 2006, 09:50 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 11
Inscris: 3 September 06
Forumist Nr.: 8.632



Ce se tot bate apa-n piuă cu aderarea asta? De fapt la ce aderam? La alte monopoluri financiare? Eventual la niste forme de imperialism mai moderne. Monarhiile si tările cu o istorie incertă, ale Europei, s-au trezit să ne facă nouă educaţie etică, morală, sexuală, juridică... alea alea bla bla. Cred că domnilor politicieni le place termenul de "tutelă", păi da, tutelă. Am fost sub tutela uniunii sovietice, apoi ne-am imbrăţişat cu fraţii americani (pe care bunicii noştrii īi tot aşteptau de vreo şpe ani şi ăştia nu mai veneau), taman că şi-au dărāmat gemenii şi au dat vina pe ben ladăn ăla(sanchi). Şi ne-au aruncat ei ciosvīrta aia cu nato, de pleacă copilaşii noştri cică īn forţele de menţinere a păcii, şi se īntorc de acolo cu garsoniere (din lemn sau mai nou din metal că cică e mai septic), da las' că-i bine, că se mai aleg familiile cu niscai dollars, nu-i aşa? Şi amu au venit ăştia cu intratu' n Europa. Păi care Europă fraţilor, că imperiul Traciei se īmtindea pe jumătate din suprafaţa actuală a Europei? Cum poţi să intri undeva de unde n-ai ieşit neam? Si ce e ăla Parlament European sau aşa zisul Partid Popular European? Băi oameni buni da ce ziceţi de "identitate natională" ce ziceţi de "tradiţie" sau domnilor politicieni le spune ceva termenul "referendum" ai? Păi pe noi prostimea ne-a īntrebat cineva; băăăi fraierilor nu vreţi şi voi să vă īnfrăţiţi cu franţujii, cu nemţi cu inglejii; că să vedeţi ce ghini o să fie. Sigur. Īn puşcării fiecare celulă o să aibă monitoare lcd cu tastatură şi acces la internet, homosexualii īşi vor susura nestingheriţi poveştile lor de dragoste, nu vom mai mīnca pīine că are mult amidon, nu tu roşii decāt de alea mutate genetic, nu cartofi că sunt cancerigeni. Porcii săracii vor avea o moarte blīndă cu tot tacāmul eutanasierii. Unde eşti tu Ţepeş Doamne, ca punīnd mīna pe ei, să-i īmparţi īn două cete, īn smintiţi şi īn mişei.
No că cel mai mare sculptor al lumii, o fost romān, pe muzicienii romāni se bat toate castele rasate, creionul s-o inventat īn Romānia, primul motor cu reacţie o plecat di işilea, treisferturi din creierele pentagonului american sunt romāneşti, şi nu-mi vin mie-n minte tăti amu.
Da să ne lase ăştia cu Europa lor; īn demnitatea noastră, īn modestia noastră, īn tradiţia noastră.
Bogăţiile noastre nu sunt de īmpărţit, iar dacă vreţi să le luaţi, ia poftim de īncercaţi.
Vai de curu' vostru; eufemistic vorbind. mad.gif




























Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 April 2024 - 05:20 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman