HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Logangoo - Dacia Logan Break
Mihai
mesaj 11 Sep 2006, 10:35 AM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



user posted image

LOGANGOO: Adevarata infatisare a viitoarei Dacia Break

Designerii francezi au muncit la Logan Break si le-a iesit Kangoo

Inca de zilele trecute cand sefii de la Dacia si Renault prezentau cu mandrie la Geneva conceptul Dacia Logan Steppe, premergatorul modelului Break anuntat pentru toamna acestui an, pe site-urile specializate de pe net erau facute publice cateva fotografii-spion cu adevaratul vehicul care va circula pe soselele din Romania la sfarsitul lui 2006.

Viitorul Break produs sub marca Dacia va fi, de fapt, o struto-camila care preia partea frontala a actualului Logan si spatele modelului Renault Kangoo.

Aproape nimic din detaliile conceptului Steppe, atat de laudate de public la Geneva, nu se regasesc pe varianta de serie.

Declaratia unui oficial al grupului Renault care sustinea ca vor fi pastrate pe modelul real 80% din componentele conceptului pare greu de acceptat.

In partea frontala s-a renuntat complet la blocurile optice mate, la imaginea puternica atat de atragatoare a calandrului, chiar si la proiectoarele inglobate in bara, ceea ce a ramas nefiind cu nimic diferit de “botul” actualului model in trei volume.
Bandourile laterale din plastic si “umerii” evazati ai aripilor au disparut aproape complet, ca si insertiile din aluminiu si pragurile pronuntate.
In spate, “noul” Logan Break este de fapt vechiul Kangoo produs in 1997. Usile nu mai sunt simetrice ca in cazul conceptului, iar suprafetele transparente sunt mult mai mici. Interesant este ca francezii, dandu-si probabil seama ca deschiderea orizontala poate crea probleme si ca stergatorul amplasat numai pe o jumatate de luneta nu asigura o vizibilitate optima, au modificat partea din spate a actualului Kangoo, revenind la deschiderea verticala specifica majoritatii modelelor break.

Ca si in fata, blocurile optice spate au pierdut exact ceea ce era mai interesant, aspectul real fiind extrem de comun. Solutia aleasa pentru suprainaltarea plafonului are si ea problemele sale.

Poate tocmai din aceasta cauza conceptul Steppe avea “intamplator” un spatiu de depozitare din plastic deasupra. Aerul de furgoneta este degajat de varianta de serie a Loganului Break prin fiecare por. Daca nu ar exista geamurile prin care sa se zareasca bancheta din spate, ar fi greu de crezut ca te afli in fata unui model combi.


@BaniiNostri.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 25 April 2024 - 10:08 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman