HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Lista Bancilor

Top 10 Banci: BCR - Banca Comerciala Romana | BRD - Groupe Societe Generale | Raiffeisen Bank | ING Bank | HVB Tiriac Bank | Bancpost | CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni | Banca Transilvania | Alpha Bank | ABN Amro
Banci 11-36: Citibank | Banca Romaneasca | Eximbank | UniCredit | Volksbank | Banca Italo-Romena | Finansbank | Piraeus Bank | Romexterra | Banca Comerciala Carpatica | OTP Bank | SanPaolo IMI | Anglo-Romanian Bank | GarantiBank | ProCredit | Bank Leumi (Eurom Bank) | Egnatia Bank | Libra Bank | Mindbank | Romanian International Bank RIB | Emporiki Bank (Daewoo Bank) | Bloom Bank | Banca di Roma | Raiffeisen Banca Pentru Locuinte | Porsche Bank | HVB - Banca Pentru Locuinte

 
Reply to this topicStart new topic
> Finansbank Romania
Pe o Scala de la 1 la 5, ce nota acordati per general (servicii, personal, suport, reputatie) acestei banci?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 6
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Mihai
mesaj 7 Sep 2006, 06:24 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Finansbank Romania

user posted image


Info
Autorizata sa functioneze de la data: 10. 12. 1993
Inmatriculata in registrul comertului la data: 08. 07. 1993

Istoric
QUOTE
Pana la data de 11.07.2000 a functionat sub denumirea Banca de Credit Industrial si Comercial S.A.


Actionari Finansbank
QUOTE
Structura acţionariatului Romexterra Bank:
FINANS INTERNATIONAL HOLDING N.V.  60.62%
FINANSBANK A.S. 28.04%
FINANS LEASING S.A.  2.75%

Conducere
Dl. Tamer Ozatakul - Presedinte
Dl. Murat Sabaz - Prim Vice Presedinte
Dna. Mirela Bordea - Vicepresedinte
Dl. Sedat Topcu - Vicepresedinte
Dl. Omer Tetik - Vicepresedinte
Dl. Nicolae Surdu - Vicepresedinte



Prezentare Finansbank
QUOTE
In Martie 2004, Finansbank (Romania) SA a obtinut un imprumut subordonat din partea Finans International Holding NV in suma de 3 milioane USD, cu o maturitate de 8 ani, in scopul intaririi fondurilor proprii pe langa cresterea de capital in valoare de 3 milioane USD, in numerar.

Un imprumut sindicalizat in valoare de 15 milioane euro a fost obtinut in Octombrie 2004, reprezentand cea de-a doua tranzactie de acest tip pe piata romaneasca.

Finansbank (Romania) SA a lansat o emisiune de obligatiuni corporative in valoare de 410 miliarde lei (10,5 milioane euro) in Noiembrie 2004, listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Capitalul social al bancii inregistrat la Registrul Comertului Bucuresti la data de 15.05.2006 si notificat Bancii Nationale a Romaniei este de 121.500.064,70 RON la data de 17.05.2006.

In Decembrie 2004, valoarea activelor Finansbank (Romania) S.A a atins suma de 200 milioane euro, reprezentand o crestere de 90% comparativ cu Decembrie 2003, depasind cresterea medie de 53.66% a sistemului bancar romanesc pentru aceeasi perioada.

Suma totala a portfoliului de credite a atins 116 milioane euro la sfarsitul anului 2004, din care 66 milioane euro au reprezentat credite acordate persoanelor juridice iar 50 milioane euro credite de consum.

2004 a reprezentat “anul retail” pentru sistemul bancar romanesc. Pentru Finansbank (Romania) S.A. o crestere cu 83,74% a portofoliului de credite s-a datorat in principal cresterii cu 151,57% a creditelor pentru persoane fizice, in timp ce creditele pentru persoane juridice au inregistrat o crestere semnificativa de 52,57% in 2004.

In acest moment banca detine o cota de piata de 5,5% in doemniul creditelor de consum, intentionandu-se sa se atinga un procent de 10% pana la sfarsitul anului 2006.

Strategia de dezvoltare a retelei de sucursale si cresterea numarului de produse si servicii au permis Finansbank (Romania) S.A. sa atraga tot mai multi clienti, astfel numarul total al depozitelor bancii a crescut cu 65%, pana la suma de 136,5 milioane euro.

Prin cele 32 de sucursale, agentii si puncte de lucru (10 existente la momentul achizitionarii bancii, in februarie 2000), Finansbank (Romania) S.A. deserveste mai mult de 200.000 clienti persoane fizice si 20.000 clienti persoane juridice, prin intermediul a 800 de angajati, toti orientati catre oferirea serviciilor de inalta calitate si a mentinerii unor bune relatii cu clientii in toata tara.

Cota de piata detinuta de Finansbank (Romania) S.A. in Romania este:
1.0% din totalul activelor bancare
5.5% credite de consum
7.0% carduri de credit
3.5% tranzactii de schimb valutar

Banci Corespondente
Raport Financiar



Oferta
QUOTE
Persoane Fizice
Persoane Juridice
IMM-uri
Informatii Dobanzi
eBanking
Retea Sucursale
Retea Bancomate
Cariera



Contact
QUOTE
Head-Office: Splaiul Unirii nr. 12, bl. B6, sector 4, 040034, Bucuresti
Tel-Verde:  +40-21-301.71.00
SWIFT: FNNB RO BU
Email Office: office@finansbank.ro
Site: http://www.finansbank.ro



Informatii preluate de pe site-ul oficial.


Ii invit pe cei ce sunt (fosti) clienti ai Finansbank sa-si exprime opinia referitoare la serviciile oferite de aceasta banca. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 22 Sep 2006, 09:54 AM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info1: Finansbank: tranzactii de 24 mil. euro pe cardurile de credit
QUOTE
Finansbank si-a propus sa ajunga la 500.000 de carduri emise pana la sfarsitul anului viitor, fata de aproximativ 150.000 in prezent, a declarat Tamer Ozatakul, presedintele bancii, in cadrul unei intalniri cu partenerii din programul CardFinans Avantaj.

Banca are in prezent peste 87.000 de carduri de credit emise, concentrand astfel aproape 11% din piata. Reteaua sa de acceptare numara peste 3.500 de POS-uri, instalate in peste 3.000 de locatii comerciale. Potrivit propriilor estimari, Finansbank detine aproximativ 10% din numarul de POS-uri instalate la comerciantii locali.

Clientii CardFinans Avantaj au facut tranzactii de 24,1 milioane de euro in primele noua luni ale acestui an, volumul fiind de peste doua ori mai mare decat cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut.


Info2: Finansbank are planuri de expansiune in Romania
Actionarii si conducerea grupului Fiba, care detin Finansbank, discuta strategia de dezvoltare pe urmatorii cinci ani a bancii, iar Romania ocupa un rol important in expansiunea bancii, a declarat, pentru NewsIn, vicrepresedintele Finansbank Romania, Omer Tetik.
QUOTE
"In momentul de fata membrii conducerii si actionarii Fiba Group analizeaza strategia de expansiune pentru urmatorii cinci ani si Romania ocupa o pozitie importanta in aceasta", a afirmat, pentru NewsIn, Omer Tetik. Acesta a mai declarat ca investitiile sunt mari si trebuie discutate si analizate de actionarii companiei. Grupul Fiba asteapta primirea de licenta bancara in Ucraina si exista posibilitatea ca acesta sa se extinda si in India, a mai declarat vicepresedintele Finansbank Romania, responsabil cu trezoreria si institutiile financiare.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 9 Oct 2006, 06:18 PM
Mesaj #3


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Finansbank isi majoreaza capitalul cu 15 mil. euro

QUOTE
Actionarii Finansbank Romania vor discuta, la 20 octombrie, majorarea capitalului social cu 53,5 milioane de lei (15,1 milioane euro), la 175 milioane de lei, prin aport in numerar, potrivit unui anunt al bancii.

Operatiunea va fi insotita de emiterea unui numar de 24.883.721 actiuni cu o valoare nominala de 2,15 lei/titlu. In prezent, Finans International Holding NV (Olanda) controleaza 60,62% din titlurile bancii romanesti, alaturi de Finansbans AS (Turcia), cu o participatie de 28,05% din capital.

"Majorarea capitalului va avea ca efect extinderea bazei de creditare a bancii si sustinerea eforturilor de extindere a retelei de unitati teritoriale", a declarat vicepresedintele Finansbak Romania, Omer Tetik.

In prezent, banca are circa 60 de unitati teritoriale si va mai deschide alte 20 pana la finele acestui an. Pentru anul viitor, planurile prevad extinderea in continuare a prezentei teritoriale, pana la 150 de unitati. Aceasta ar trebui sa creeze premisele pentru crestere activelor la 1,2 miliarde de euro la sfarsitul lui 2007, de la 485 de milioane de euro la jumatatea acestui an.

Actionarii bancii vor discuta si transferul dreptului de proprietate asupra actiunilor detinute de Finansbank Romania la societatea de servicii de investitii financiare (SSIF) Finans Securities.

"Banca detine circa 99% din capitalul social al companiei. Inca nu s-a stabilit cui vom vinde participatia detinuta la Finans Securities. Poate fi o alta entitate din cadrul grupului Finans sau poate fi altcineva", a spus Tetik.

In luna august, SSIF Finans Securities si-a majorat capitalul social cu 1,94 milioane lei, la 4,45 milioane lei, prin includerea profitului realizat in perioada 2001-2005.

Finans Securities este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si membra a Asociatiei Nationale a Societatilor de Valori Mobiliare. Serviciile companiei vizeaza segmente diverse ale pietei de capital, precum persoane fizice, firme, institutii financiare si guvernamentale, investitori institutionali.

Parte a FIBA Group, subsidiara din Romania a Finansbank si-a inceput activitatea in februarie 2000, cand Finansbank AS Turcia a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Bancii de Credit Industrial si Comercial, institutie de credit cu capital mixt romano-american infiintata in 1993.

Banca a incheiat anul 2005 cu active totale de 1,25 miliarde de lei (circa 340 de milioane de euro), in crestere cu 58%, in lei, fata de 2004, avand o cota de piata de circa 1%.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 9 Oct 2006, 06:18 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mihai
mesaj 23 Oct 2006, 04:14 PM
Mesaj #4


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Finansbank imprumuta 4,7 mil. euro de la Eximbank pentru IMM-uri

QUOTE
Finansbank a contractat un imprumut de 16,6 milioane de lei (echivalentul a 4,7 milioane de euro) de la Eximbank, pentru a sustine activitatea de creditare a intreprinderilor mici si mijlocii. Imprumutul va fi restituit in termen de un an. Cele doua banci au semnat si un parteneriat, prin care Eximbank va oferi garantii si asigurari in numele si contul statului si compensarea partiala a dobanzii pentru clientii care deruleaza operatiuni de export ai Finansbank. Prin acest parteneriat, clientii care deruleaza operatiuni inclusiv pe pietele cu un grad de risc mai ridicat pot sa aiba acces la finantari, in conditiile in care garantiile sunt acordate de catre Eximbank in numele statului.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 11 Dec 2006, 09:27 PM
Mesaj #5


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Mi-a inspirat incredere. Cum va evolua vom vedea anii urmatori.
Intr-un timp practica dobanzi atractive la depozite si cava mai avantajoase la credite.


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gabitza ^
mesaj 1 Feb 2007, 07:00 PM
Mesaj #6


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 925
Inscris: 24 May 04
Din: Bucale
Forumist Nr.: 3.623



Finansbank, viitoare Credit Europe Bank Romania, si-a marit capitalul social

Finansbank (Romania) SA si-a crescut capital social pana la nivelul de 175,000,064.85 RON. Cresterea de capital a fost inregistrata la Registrul Comertului in data de 14.12.2006 si notificata la Banca Nationala la data de 18.12.2006. In urma acestei mariri a capitalului, structura actionariatului Finansbank (Romania) SA este urmatoarea: Fiba Holding International NV 89.80%; Finans Leasing SA 1.91%; Altii 8.29%.

Ultima marire de capital a fost inregistrata la Registrul Comertului in data de 23.08.2006, capitalul social fiind atunci de 121,500,064.7 RON. Finansbank (Romania) SA va deveni, in anul 2007, Credit Europe Bank Romania, in urma acordului facut de Fiba Holding cu National Bank of Greece (NBG), la vanzarea pachetului de 46% din Finansbank Turkey bancii elene, a declarat vicepresedintele Finansbank (Romania) SA, Omer Tetik.

Sursa: SMART bank - www.SMARTbank.ro

G.


--------------------
Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Edward Scissorha...
mesaj 5 Feb 2007, 12:21 AM
Mesaj #7


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 55
Inscris: 10 April 05
Din: Neverland
Forumist Nr.: 6.104



da...si eu astept Cardul Avantaj de aprox 2 luni. (inaintare dosar pe 8 decembrie).
Nici daca ceream un imprumut de 1 milion de dolari nu dura atat.
Am sunat sa intreb care treaba si mi s-a raspuns: "cei din centrala inca nu au trimis cardul la noi". Ii pup dulce pe "cei din centrala" si ma bucura competenta lor.


--------------------
“Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live.” (Norman Cousins)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 6 Feb 2007, 01:10 AM
Mesaj #8


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Asa am patiti eu cu Raiffeisenul, Edwarde. Vezi ca ametita care ti-a facut dosrul a uitat sa il trimita, de fapt, iar asta e replica standard de "scoatere" : "centrala a uitat...", "centrala nu a trimis..." etc. Mai trage o vizita la ghiseu!


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gabitza ^
mesaj 9 Feb 2007, 06:53 PM
Mesaj #9


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 925
Inscris: 24 May 04
Din: Bucale
Forumist Nr.: 3.623



Edward, stiu ca au avut probleme cu sistemul...nu poti sa ii spui clientului ca nu merge nu's ce ...a bagat si aia din burta saraca. ti-ai luat cardul pana la urma?
eu il am de vreo 2 ani si ma bucur de el...e chiar ok. spre deosebire de alte carduri de credit de la noi, asta chiar ofera smecheria aia cu ratele care e misto. smile.gif
G.


--------------------
Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Edward Scissorha...
mesaj 9 Feb 2007, 08:09 PM
Mesaj #10


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 55
Inscris: 10 April 05
Din: Neverland
Forumist Nr.: 6.104



Dap. Pana la urma mi l-au dat la fix 2 luni de la inaintarea actelor. M-a surprins cat de mica e limita de creditare. Aprox. 1.15 X salariul meu jamie.gif (in urma analizei de tip "scoring"). Asta in conditiile in care salariul meu depaseste cu mult salariul mediu pe economie si nu am alte credite. Ma intreb cu cat crediteaza un angajat cu un salariu mediu.
Ma rog, totul e bine cand se termina cu bine tongue.gif


--------------------
“Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live.” (Norman Cousins)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 8 Jul 2009, 09:06 AM
Mesaj #11


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Mi-au dat o veste buna astia. Mi-au scazut dobanda la un credit pe care il am la ei de la 5,3 la 4.01%. Baieti faini turcii astia! Spre deosebire de austriecii aia nesimtiti de la Raiffeisen care mi-au crescut dobanda cu 1% pe motiv ca au crescut dobanzile internationale, in timp ce euribor (ca am in euro creditul la raiff) a ajuns la 1,25. Ne-or fi crezand gaste proaste.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 04:42 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman