HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Lista Bancilor

Top 10 Banci: BCR - Banca Comerciala Romana | BRD - Groupe Societe Generale | Raiffeisen Bank | ING Bank | HVB Tiriac Bank | Bancpost | CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni | Banca Transilvania | Alpha Bank | ABN Amro
Banci 11-36: Citibank | Banca Romaneasca | Eximbank | UniCredit | Volksbank | Banca Italo-Romena | Finansbank | Piraeus Bank | Romexterra | Banca Comerciala Carpatica | OTP Bank | SanPaolo IMI | Anglo-Romanian Bank | GarantiBank | ProCredit | Bank Leumi (Eurom Bank) | Egnatia Bank | Libra Bank | Mindbank | Romanian International Bank RIB | Emporiki Bank (Daewoo Bank) | Bloom Bank | Banca di Roma | Raiffeisen Banca Pentru Locuinte | Porsche Bank | HVB - Banca Pentru Locuinte

> ProCredit Bank
Pe o Scala de la 1 la 5, ce nota acordati per general (servicii, personal, suport, reputatie) acestei banci?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 7
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Mihai
mesaj 29 Aug 2006, 05:56 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



ProCredit Bank

user posted image


Info
Autorizata sa functioneze de la data: 20. 05. 2002
Inmatriculata in registrul comertului la data: 09. 05. 2002

Istoric
QUOTE
Pana la data de 09.12.2004 a functionat sub denumirea Banca de Microfinantare MIRO SA.


Actionari ProCredit Bank
QUOTE
ProCredit Holding este un acţionar cheie al ProCredit Bank România

ProCredit Holding AG (cunoscut până în 2004 ca IMI – Internationale Micro Investitionen AG) a fost înfiintat în anul 1998 la Frankfurt am Main de catre Internationale Projekt Consult GmbH (IPC) si de angajatii acesteia (IPC Invest), fundatia olandeză DOEN si institutiile germane DEG, FMO, IFC, KfW precum si alti investitori publici si privati care s-au alaturat ulterior grupului de investitori.

Scopul ProCredit Holding este crearea de institutii financiare sustenabile din punct de vedere economic in tarile in curs de dezvoltare si in economiile în tranzitie pentru a „largi frontiera finantelor”, si anume extinderea ariei grupurilor tinta deservite de sectorul financiar traditional în scopul includerii microintreprinderilor si a intreprinderilor mici. Produsele oferite de aceste institutii sunt concepute special pentru a veni in intampinarea necesitatilor afacerilor mici si foarte mici considerate forta motrice din spatele cresterii economice si care creeaza locuri de munca. Accesul la serviciile financiare este un factor critic in dezvoltarea continua a acestor intreprinderi atat din punct de vedere economic, cat si social. Impreuna cu partenerii investitori, ProCredit Holding a infiintat pana în prezent 19 institutii financiare orientate catre grupuri tinta din Europa de Sud Est, America Latina şi Africa, majoritatea functionand sub acest nume.

Ceilalti actionari sunt urmatorii:

Deutsche Investitions-und Entwicklungsgesellschaft mbH, Köln (DEG)
Membra a grupului KfW - (Kreditanstalt für Wiederaufbau) este un important participant in activitatile de cooperare si dezvoltare ale Germaniei care opereaza potrivit principiilor intreprinderilor private si se concentreaza asupra companiilor cu management profesionist din sectorul privat, care sunt benefice dezvoltarii economiei locale. Grupul KfW infiintat în 1948, furnizeaza programe financiare menite sa stimuleze dezvoltarea sectoarelor economic, social şi ecologic în tari din întreaga lume.

Commerzbank AG, Frankfurt
A fost înfiintata în 1870 si astazi este una dintre principalele 5 banci din Germania. Detinand o retea internationala de 60 de subsidiare în 45 de tari, Commerzbank este o institutie de tip „banca universala” care ofera servicii de retail banking, wholesale banking si investment banking.

Internationale Project Consult GmbH (IPC), Frankfurt
A fost infiintata in 1981 cu scopul dezvoltarii si promovarii unui concept de consultanta creat special pentru imbunatatirea accesului microintreprinderilor si companiilor mici la serviciile financiare formale in general si la imprumuturi bancare in particular. Atingerea acestui obiectiv a fost si este considerata un pas decisiv atat in reducerea nivelului de dependenta a microintreprinderilor si micilor companii fata de ofertantii de finantare informala cat si catre imbunatatirea situatiei lor economice.

Banca Europeana pentru Reconstructie şi Dezvoltare (BERD)
Sprijina tranzitia catre economia de piata şi promoveaza initiativa privata si antreprenoriala in tarile din Centrul si Estul Europei, precum si în Comunitatea Statelor Independente (CIS). BERD este dedicata acestei cauze si aplica principiile democratiei, pluralismului si economiei de piata.

International Finance Corporation (IFC), Washington, DC
Este o institutie multilaterala care promoveaza dezvoltarea sectorului privat din tarile sale membre. Membra a Grupului Bancii Mondiale, IFC ofera imprumuturi pe termen lung si finantare de capital pentru proiecte din sectorul privat,  ajutand la mobilizarea altor surse de finantare suplimentare si ofera servicii de consultanta atat guvernelor, cat si companiilor.

Consiliul de Administratie:
Conducere
Michael Kowalski - Director General
Gabriel Stanescu - Director General Adjunct
Xhenifer Mytkolli - Director Executiv
Razvan Filcescu - Director Executiv - Credite
Ilinca Rosetti - Director Executiv - Servicii Bancare



Prezentare ProCredit Bank
QUOTE
Misiunea  ProCredit Bank este de a deveni lider in creditare si servicii bancare pentru intreprinzatorii din intreaga tara, oferind servicii si produse de calitate, prin intermediul unei retele nationale. In activitatea sa de creditare, banca se axeaza pe finantarea intreprinderilor mici si mijlocii fiind convinsa ca acest sector contribuie semnificativ la dezvoltarea economiei.

Viziunea  ProCredit Bank o reprezinta convingerea ferma ca microintreprinzatorii, intreprinderile mici si mijlocii reprezinta sectorul cu cele mai bune perspective de viitor in economia romaneasca in privinta potentialului de crestere si a crearii de locuri de munca.

Obiectivul ProCredit Bank este de a deveni un partener de incredere care ofera o gama complexa de servicii financiare sectorului privat si care dezvolta impreuna cu clientii relatii ferme si de durata bazate pe incredere reciproca, angajament si cooperare.

Valori Corporative
- Transparenta
- Cultura comunicarii deschise
- Responsabilitate sociala si toleranta
- Orientare catre servicii
- Standarde profesionale inalte
- Grad inalt de implicare personala

Rezultate Financiare

Banci Corespondente



Oferta
QUOTE
Persoane Fizice
Persoane Juridice
Informatii Credite
Retea Sucursale
Cariera



Contact
QUOTE
Head-Office: str. Buzesti nr. 62-64, et. 1 si et. 2, sector 1, Bucuresti
Tel-Verde: 021-201.60.51
SWIFT: ?
Email Office: headoffice@procreditbank.ro
Site: http://www.procreditbank.ro/



Informatii preluate de pe site-ul oficial.



Ii invit pe cei ce sunt (fosti) clienti ai ProCredit Bank sa-si exprime opinia referitoare la serviciile oferite de aceasta banca. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Raspunsuri (1 - 2)
Mihai
mesaj 18 Sep 2006, 10:16 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



ProCredit taie din dobanzile la depozitele in lei
QUOTE
ProCredit Bank, un jucator de dimensiuni reduse, a anuntat scaderi marginale pentru dobanzile remunerate la depozitele in lei atrase de la clienti. Aceasta este prima miscare de diminuare a dobanzilor din ultimele luni. Incepand din august, bancile au inceput sa majoreze dobanzile la depozite pentru a atrage mai multi lei de la clienti, dupa ce BNR le-a luat o buna parte din lichiditati prin majorarea rezervelor minime obligatorii la lei. ProCredit a taiat pana la 0,15 puncte procentuale din dobanzile platite la depozitele in lei, acestea osciland acum intre 7,5% pe an si 7,85% pe an, in functie de scadenta.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 22 Sep 2006, 09:52 AM
Mesaj #3


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info: ProCredit, profit de 0,5 mil. euro in opt luni
QUOTE
ProCredit Bank, una dintre bancile mici din sistem, a inregistrat in primele opt luni un profit de 0,55 mil. euro.
"Pana la sfarsitul anului avem planificata deschiderea a inca sapte sucursale si angajarea a inca 100 de persoane, astfel ca profitul nu va mai creste foarte mult. Avem bugetat un profit de 0,6 milioane de euro pentru anul acesta", a spus Michael Kowalski, directorul general al ProCredit. Banca a inregistrat in 2005 un profit de 1,7 milioane de euro, acesta fiind primul an cu un rezultat net pozitiv, de la crearea bancii in 2002.
Activele bancii au urcat cu 41% in primele opt luni ale anului, ajungand la 182 de milioane de euro.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 08:05 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman