HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Lista Bancilor

Top 10 Banci: BCR - Banca Comerciala Romana | BRD - Groupe Societe Generale | Raiffeisen Bank | ING Bank | HVB Tiriac Bank | Bancpost | CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni | Banca Transilvania | Alpha Bank | ABN Amro
Banci 11-36: Citibank | Banca Romaneasca | Eximbank | UniCredit | Volksbank | Banca Italo-Romena | Finansbank | Piraeus Bank | Romexterra | Banca Comerciala Carpatica | OTP Bank | SanPaolo IMI | Anglo-Romanian Bank | GarantiBank | ProCredit | Bank Leumi (Eurom Bank) | Egnatia Bank | Libra Bank | Mindbank | Romanian International Bank RIB | Emporiki Bank (Daewoo Bank) | Bloom Bank | Banca di Roma | Raiffeisen Banca Pentru Locuinte | Porsche Bank | HVB - Banca Pentru Locuinte

 
Reply to this topicStart new topic
> Bancpost / Banc Post
Pe o Scala de la 1 la 5, ce nota acordati per general (servicii, personal, suport, reputatie) acestei banci?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 11
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Mihai
mesaj 17 Aug 2006, 02:39 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Bancpost Romania

user posted image


Info
Autorizata sa functioneze de la data: 26. 11. 1991
Inmatriculata in registrul comertului la data: 16. 08. 1991

Istoric
QUOTE
Pana la data de 19.10.2004 modul de redactare a denumirii bancii a fost Banc Post.


In 2003: Tranzactie Eurobank - Bancpost (17% + 36% din actiuni). Valoarea tranzactiei: 75 milioane euro. Grecii au cumparat actiuni de la Banca Portugues de Investimento (BPI) (anume - 17%), de la SIF Muntenia (6%) si de la GE Capital (7.4762%).

Bancpost a fost înfiinţată la 1 iulie 1991, ca bancă universală, comercială şi de economii, în urma reorganizării sectorului comunicaţiilor. În scurt timp îşi formează o reţea teritorială impresionantă şi îşi câştigă un loc important pe piaţa bancară românească, oferind o gamă largă de produse şi servicii atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice. În prezent, acţionarul majoritar al Bancpost este Eurobank EFG, una dintre cele mai mari companii listate la Bursa de Valori din Grecia din punctul de vedere al capitalizării bursiere şi membră a EFG Group din Geneva.

La începutul anului 2004 a fost iniţiat un amplu proces de restructurare a Băncii, care vizează repoziţionarea reţelei de unităţi pe piaţă şi optimizarea operaţiunilor, susţinute de implementarea unui sistem informatic centralizat cu performanţă ridicată (FlexCube), adoptarea unei identităţi corporative care să reflecte apartenenţa la grupul Eurobank EFG, precum şi sporirea atractivităţii ofertei de produse şi servicii.

Proiectul de remodelare a unităţilor Băncii a debutat cu deschiderea în Bucureşti a unui sediu central nou, iar până în luna mai 2006 un număr de 26 de unităţi remodelate au fost deschise. Noile unităţi asigură un ambient de afaceri modern, prietenos, orientat către clienţi şi sunt conforme cu noile standarde de identitate corporativă: vizibilitate, accesibilitate, spaţiu deschis, platformă largă, noi tehnici de promovare.
În concordanţă cu viziunea sa de a deveni un protagonist pe piaţa de retail, au fost efectuate schimbări importante în ceea ce priveşte portofoliul de produse şi servicii al Băncii. Astfel, Bancpost a lansat în Noiembrie 2005 cardurile de credit American Express® Gold şi Green, ca partener exclusiv al American Express în România, produse pentru care a primit premiul "Cel mai bun produs bancar al anului 2005" din partea revistei "Piaţa Financiară". Prin acest parteneriat exclusiv, Bancpost şi-a consolidat poziţia de top pe piaţa românească a cardurilor. BANCPOST ocupă locul al doilea în rândul emitenţilor de carduri pe piaţa românească, cu peste 1,375,000 de carduri emise şi o reţea extinsă de peste 540 ATM-uri şi 3.150 POS-uri. Banca a lansat în 2005 şi un nou credit ipotecar ("Cea Mai Bună Bancă pentru Credite Ipotecare" in 2005 acordat de "Bucharest Business Week"), un cont de economii flexibil, precum şi noi produse dedicate companiilor mici, asociaţiilor familiale şi liber-profesioniştilor. Primul trimestru al anului 2006 a adus în portofoliul Bancpost două noi produse, Creditul Imediat si Depozitul Standard, precum şi distribuţia prin reţeaua sa a unităţilor de fond pentru Fondul deschis de investiţii Bancpost Plus şi Fondul deschis de investiţii Bancpost Active Balanced, entităţi administrate de EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI S.A., subsidiară a Grupului Eurobank EFG. De asemenea, o nouă infrastructură a fost implementată pentru a deservi mai bine acest segment. Cuprinzând toate cele 160 de unităţi ale băncii şi cele 8 centre de coordonare regionale, noua structură este susţinută de centralizarea proceselor, fapt care permite o mai mare flexibilitate, rapiditate şi eficienţă.

Bancpost este de asemenea un susţinător activ al sectorului corporativ, oferind soluţii financiare variate, atât din fonduri proprii cât şi din fonduri provenite din acorduri şi linii de finanţare internaţionale. Anul 2005 a marcat o creştere accelerată a activităţii băncii în relaţia cu companiile mijlocii şi mari. Din 2006 un nou model de business a fost implementat, menit să optimizeze activitatea acestui sector. Astfel, o reţea formată din 8 centre de business şi 14 birouri satelit ale acestora poziţionate în oraşe cu potenţial economic ridicat oferă soluţii financiare întreprinderilor mijlocii, în timp ce Direcţia Companii Mari din cadrul Centralei Bancpost gestionează relaţia cu clienţii corporativi mari ai Băncii.

Bancpost şi-a construit în cei peste 14 ani de existenţă un bun renume în ţară şi în străinătate, lucru confirmat, de altfel, de prestigioasa publicaţie The Banker, membră a Grupului de Presă Financial Times, care a desemnat Bancpost "Banca Anului în România", ediţia 2004, precum şi de renumita publicaţie Euromoney care a oferit Băncii premiul "Cea mai bună bancă din România în anul 2005 pentru guvernanţă corporativă".

Prin obiectivului său declarat de a deveni una dintre primele 3 bănci din România, Bancpost şi-a propus o misiune extrem de ambiţioasă. Pentru a atinge acest deziderat banca va adopta o politică agresivă de cucerire a segmentelor de piaţă, oferind o gamă de produse şi servicii de înaltă calitate, bine gestionată, eficientă şi atractivă.


Actionari Bancpost
QUOTE
Structura acţionariatului Bancpost (la data de 11 mai 2006):

EFG Eurobank Ergasias S.A.: 62,98597%
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD): 7,28927%
Corporatia de Finantare Internationala (IFC): 7,28927%
SIF Banat-Crisana S.A.:  5,15396%
SIF Moldova S.A.:  5,13719%
SIF Transilvania S.A.: 5,15396%
SIF Oltenia S.A.: 5,15396%
Alti actionari: 1,83642%



Oferta
QUOTE
Persoane Fizice
Persoane Juridice
Piete de Capital
url=http://www.bancpost.ro/bpsite/categoria.jsp?id=3]Fonduri de Investitii Bancpost[/url]
Retea ATM-uri
Retea Unitati
Internet Banking
Cariera


Contact
QUOTE
Head-Office: Calea Vitan nr. 6, 6 A, Tronson B si C, et. 3-7, sector 3, Bucuresti
Bd.Libertatii nr. 18, bl. 104, Bd Libertatii nr. 20, bl. 103, sector 5, Bucuresti
Tel-Verde: 0800 110 200
SWIFT: BPOS RO BU
Email Office: sugestiiclienti@bancpost.ro
Cariere: recrutare@bancpost.ro
Site: http://www.bancpost.ro



Informatii preluate de pe site-ul oficial.



Ii invit pe cei ce sunt (fosti) clienti ai Bancpost sa-si exprime opinia referitoare la serviciile oferite de aceasta banca. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 17 Aug 2006, 06:29 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info: Bancpost si ING isi ajusteaza oferta de credite

QUOTE
Bancpost continua sa isi extinda oferta de finantari destinate intreprinderilor de dimensiuni medii, lansand un credit pentru investitii. In acest timp, ING Bank se concentreaza pe finantarile pentru clientii individuali, extinzand perioada de rambursare a creditelor imobiliare in lei cu cinci ani, pana la 30 de ani.

Bancherii au mutat competitia pe conditiile de creditare, operand constant "reglaje fine", dupa ce lupta prin scaderea preturilor s-a incheiat, odata cu intarirea politicii monetare a BNR, inceputa in toamna trecuta.

Prin extinderea perioadei de rambursare, ING ajunge intre jucatorii care ofera cele mai lungi scadente la creditele imobiliare. Esalonarea platilor pe o perioada mai lunga aduce avantajul unor rate lunare mai mici, astfel ca pentru acelasi venit al clientului suma imprumutata poate fi mai mare.


@ZF.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 26 Aug 2006, 01:51 AM
Mesaj #3


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Anunt de astazi, pe siteul bancii, www.bancpost.ro:

QUOTE
Stimaţi clienţi, accesul la aplicaţia Internet Banking va fi oprit zilnic in zilele de luni pana vineri, între orele 20:00 - 21:00, pentru lucrări de întreţinere a sistemului. Ne cerem scuze pentru disconfortul pe care vi l-am putea crea şi vă mulţumim sincer pentru înţelegere.


Astfel, daca planuiti sa folositi aplicatia IBanking de la BancPost, programati-va timpul astfel incat sa nu fie necesara accesarea intre orele 20-21. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 26 Aug 2006, 01:51 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mihai
mesaj 1 Sep 2006, 03:06 PM
Mesaj #4


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info: EFG detine 77,5% din Bancpost, prin preluarea actiunilor BERD si IFC
EFG Eurobank si-a majorat la 77,5% participatia la Bancpost dupa ce a preluat pachetele de actiuni detinute de BERD si IFC, reprezentand 14,58% din capitalul bancii, a declarat Mihai Bogza, presedintele bancii romanesti. "Tranzactia a fost finalizata la inceputul lunii august. Ne-am inteles cu partea elena sa nu facem publica suma", a spus Bogza. La sfarsitul lunii iunie, directorul general adunct al bancii elene, Theodor Karakassis, a explicat ca optiunea de preluare a pachetelor este conditionata de plata unui randament de minimum 15% pe an, in fiecare an de la conversia imprumuturilor in actiuni. BERD si IFC au acordat Bancpost in 1998 doua imprumuturi de cate 10 milioane de dolari convertibile in actiuni la banca romaneasca.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 22 Sep 2006, 09:45 AM
Mesaj #5


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info: Bancpost plateste pensiile celor cu cont la banca si in octombrie
Pensionarii care au deschise conturi pentru plata pensiilor la Bancpost vor putea sa-si ridice banii de la banca si in luna octombrie, din cauza numeroaselor solicitari venite din partea pensionarilor, informeaza Casa Nationala de Pensii (CNPAS).
QUOTE
Pentru luna octombrie, taloanele de plata a pensiilor nu vor mai fi distribuite de Bancpost, ci de catre casele teritoriale de pensii, prin intermediul Postei Romane, indiferent de modalitatea de plata pentru care beneficiarul a optat. Taloanele vor avea culoarea mov si vor fi distribuite la domiciliul pensionarului, transmite NewsIn.
Pentru plata drepturilor cuvenite in luna luna noiembrie, toti clientii Bancpost, cu domiciliul in Romania, vor putea opta, pana in 20 octombrie, pentru plata prin card. Cei care nu opteaza pentru aceasta varianta, se vor adresa caselor de pensii teritoriale, pentru a alege modalitatea de plata dorita: prin mandat postal, conturi curente sau conturi de card deschise la alte banci cu care CNPAS urmeaza sa incheie conventii pentru plata pensiilor.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 25 Sep 2006, 09:36 AM
Mesaj #6


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



International Sinaia ia un credit de 2 mil. euro de la Bancpost
QUOTE
Societatea International Sinaia va contracta un credit de sapte milioane de lei (circa doua mil. euro) de la Bancpost pentru finalizarea unui complex multifunctional, care va contine printre altele sali de conferinta si spatii de cazare. Potrivit unei hotarari recente a actionarilor societatii, creditul va fi garantat cu imobilul respectiv si cu terenul pe care va fi construit. International Sinaia a inregistrat in primul semestru un profit brut de 1,3 milioane de lei, cu peste 25% sub nivelul din perioada similara a anului trecut, in conditiile unei majorari cu 30% a cheltuielilor. Veniturile totale ale companiei au avansat in primele sase luni cu 7,6%, pana la 4,8 milioane de lei.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 11 Dec 2006, 09:23 PM
Mesaj #7


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Cele mai multe depozite le-am avut la Bancpost. Serviciile ca peste tot, macar nu am ramas fara bani. spoton.gif


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 23 Dec 2006, 12:59 AM
Mesaj #8


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Noul site Bancpost.ro - lansat in urma cu o ora.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 07:29 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman