HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Lista Bancilor

Top 10 Banci: BCR - Banca Comerciala Romana | BRD - Groupe Societe Generale | Raiffeisen Bank | ING Bank | HVB Tiriac Bank | Bancpost | CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni | Banca Transilvania | Alpha Bank | ABN Amro
Banci 11-36: Citibank | Banca Romaneasca | Eximbank | UniCredit | Volksbank | Banca Italo-Romena | Finansbank | Piraeus Bank | Romexterra | Banca Comerciala Carpatica | OTP Bank | SanPaolo IMI | Anglo-Romanian Bank | GarantiBank | ProCredit | Bank Leumi (Eurom Bank) | Egnatia Bank | Libra Bank | Mindbank | Romanian International Bank RIB | Emporiki Bank (Daewoo Bank) | Bloom Bank | Banca di Roma | Raiffeisen Banca Pentru Locuinte | Porsche Bank | HVB - Banca Pentru Locuinte

 
Reply to this topicStart new topic
> CEC - Casa De Economii Si Consemnatiuni
Pe o Scala de la 1 la 5, ce nota acordati per general (servicii, personal, suport, reputatie) acestei banci?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 10
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Mihai
mesaj 17 Aug 2006, 01:55 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni

user posted image


Info
Autorizata sa functioneze de la data: 17. 09. 1999
Inmatriculata in registrul comertului la data: 13. 01. 1997

Istoric
QUOTE
Originile Casei de Economii si Consemnatiuni se regasesc in eforturile elitelor politice si economice din timpul domnitorului Alexandru Ioan Cuza de a pune ordine in finantele publice ale tanarului stat roman, rezultat in urma Unirii din 1859.       

Casa de Economii si Consemnatiuni este continuatoarea activitatilor initiate de prima institutie de credit public din Romania – Casa de Depuneri si Consemnatiuni- si a celor desfasurate, incepand cu anul 1881, de cea mai importanta casa de economie care a activat in sistemul bancar romanesc – Casa de Economie - transformata in anul 1932 in Casa Nationala de Economii si Cecuri Postale.       

In domeniul caselor de economii, primul proiect apartine lui Costache Balcescu si a fost publicat in 1845. Acesta cuprindea “statutele cassei de pastrare si imprumutare”, care urma sa se fondeze prin “sloboda subscriptie particulara in orasul Bucuresti”, fiind insotit si de o expunere de motive. Trebuie mentionat faptul ca, proiectul a fost inspirat dupa statutele caselor de economie din Franta si a celei din Brasov, infiintata in 1835.             

In planul de organizare al creditului, publicat in 1864 ca anexa la bugetul statului, sunt mentionate institutiile financiare, intr-o ordine ce sugera urgenta infiintarii lor. Astfel, prima apare “Banca Fonciara”, urmata de “Banca de Scont si Circulatiune”, “Casa de Economie”, “Casa pentru inlesnirea micilor agricultori si meseriasi”, “Muntele de Pietate” si “Casa de Depozite si Consignatii”.           

Ministrul ad-interim de Finante, Nicolae Rosetti-Balanescu, realizeaza un proiect de lege pentru constituirea unei Case de Depozite si Consignatii, pe care Domnitorul Alexandru Ioan Cuza il aproba, la 24 noiembrie 1864, si astfel ia nastere Casa de Depuneri si Consemnatiuni (CDC).


Conducere CEC
QUOTE
Consiliul de Administratie

Eugen Radulescu - Presedinte al Casei de Economii si Consemnatiuni CEC-S.A.
Vasile Ifrim - Vicepresedinte al Casei de Economii si Consemnatiuni CEC-S.A.
Gabriela Tudor - Vicepresedinte al Casei de Economii si Consemnatiuni CEC-S.A.
Cristian Tudorancea - Vicepresedinte al Casei de Economii si Consemnatiuni CEC-S.A.
Claudiu Doltu - Secretar de Stat - Ministerul Finantelor Publice
Istvan Jakab - Secretar de Stat - Ministerul Finantelor Publice
Bitu Alice Cezarina - Secretar de Stat - Ministerul Finantelor Publice
Daniel Chitoiu - Vicepresedinte Agentia Nationala de Administrare Fiscala (Subsecretar de Stat)
Bogdan Hutuca - Vicepresedinte Agentia Nationala de Administrare Fiscala (Subsecretar de Stat)
Catalin Doica - Secretar de Stat - Ministerul Finantelor Publice



Prezentare
QUOTE
"Casa de Economii si Consemnatiuni va ajunge una dintre primele trei banci romanesti in urmatorii 3-5 ani. Acesta este obiectivul – ambitios, dar realizabil – prevazut in strategia de dezvoltare a institutiei pe perioada 2006-2008. Noul statut, de banca universala, aprobat in vara anului 2005, a pus bazele relansarii si repozitionarii CEC in sistemul bancar din Romania.
O echipa de profesionisti isi dedica energia si pregatirea profesionala pentru a transforma acest obiectiv in realitate palpabila. In final, cei care vor castiga sunt milioanele de clienti ai bancii. Pentru acestia ne straduim sa asiguram un viitor solid bancii noastre, care sa perpetueze notorietatea si traditia, de peste 140 de ani, a Casei de Economii si Consemnatiuni." (Eugen Radulescu, Presedinte CEC



Oferta
QUOTE
Persoane Fizice
Persoane Juridice
Carduri
Tur Virtual
Retea Unitati
Retea Bancomate
Cariera


Contact
QUOTE
Head-Office: Calea Victoriei nr. 11-13, Sector 3, Bucuresti
Tel-Verde: 0 800 800 848
SWIFT: CECE RO BU
Email Office: office@cec-sa.ro
Cariere: gabriela.iordache@cec-sa.ro
Site: http://www.cec-sa.ro



Informatii preluate de pe site-ul oficial, CEC-sa.ro



Ii invit pe cei ce sunt (fosti) clienti ai CEC sa-si exprime opinia referitoare la serviciile oferite de aceasta banca. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kyklos
mesaj 17 Aug 2006, 02:11 PM
Mesaj #2


Ex-Colimator
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.439
Inscris: 25 November 05
Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului
Forumist Nr.: 7.332



Bunica mea a avut banii la CEC , dobanda e de circ la aceasta banca pentru pensionari..., dar cea mai mare tampenie e privatizarea CEC.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 17 Aug 2006, 02:15 PM
Mesaj #3


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Cea mai stupida banca din Romania, a ramas exact ca acum 20 de ani. Ca sa platesti ceva la cec, trebuie sa iti rezervi jumatate de zi, au numai babaciuni care apasa o tasta la 5 minute, isi baga in fata pilele, tipa la tine daca le intrebi ceva, ce sa mai, o banca mai ciufuta decat cecul nu stiu daca mai exista in toata lumea. Din pacate isi iau comisioane grase din taxele pt evidenta populatiei (pasapoarte, carti identitate, etc - asa am ajuns si eu la ei, chiar ieri), ca altfel am scapa de ea.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 17 Aug 2006, 02:15 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mihai
mesaj 22 Aug 2006, 06:07 PM
Mesaj #4


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Noutati: Deznodamantul la CEC se amana cu doua saptamani

Termenul pentru ofertele imbunatatite la privatizarea CEC ar putea fi amanat cu cel mult doua saptamani fata de data initiala, intrucat potentialii investitori au solicitat un audit limitat al rezultatelor financiare ale bancii la sase luni, a declarat ministrul finantelor, Sebastian Vladescu.

La sfarsitul lunii trecute, comisia de privatizare a anuntat ca pana la 23 august va negocia forma contractului de vanzare cu cei doi finalisti, National Bank of Greece si OTP Ungaria, iar pana la 31 august vor fi depuse ofertele imbunatatite. "Vom comunica saptamana viitoare agenda actualizata a privatizarii. Cred ca ar putea exista o intarziere de 10-15 zile, in functie de ritmul in care auditorul va termina verificarea rezultatelor CEC la sase luni", a explicat Vladescu.

@Ziarul Financiar


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 29 Aug 2006, 03:24 PM
Mesaj #5


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info: CEC are in sold credite de 141 de milioane de euro

QUOTE
CEC a vandut pana in prezent credite de circa 500 de milioane de lei (141 de milioane de euro), adica de aproape trei ori mai mult decat la inceputul anului, potrivit datelor publicate de banca.

Implicit, profilul de risc al bancii a inregistrat schimbari care i-au facut pe cei doi investitori ramasi in finala privatizarii sa solicite auditarea rezultatelor financiare inregistrate de CEC la jumatatea anului. Peste 90% din totalul creditelor acordate de CEC au drept destinatari intreprinderi mici si mijlocii, 55% sunt pentru finantarea de investitii, 40% au fost acordate pentru finantarea nevoilor pe termen scurt, iar 4% au reprezentat credite pentru finantarea stocurilor.

Recent, CEC a inceput sa acorde si credite in valuta, soldul ajungand la peste 6 mil. euro. La jumatatea anului, cota de piata a CEC a scazut la 4,2%, dupa o usoara revenire in trimestrul I.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 30 Aug 2006, 08:28 PM
Mesaj #6


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE (Mihai @ 17 Aug 2006, 02:55 PM)
Head-Office: Calea Victoriei nr. 11-13, Sector 3, Bucuresti
Tel-Verde: 0 800 800 848
SWIFT: CECE RO BU
Email Office: office@cec-sa.ro
Cariere: gabriela.iordache@cec-sa.ro

Emailul cu office nu merge, si tare as vre sa fac si eu o plangere cu privire la nesimtirea functionarelor de la agentia din Rimnicu Sarat, si nu prea mai stiu unde. unsure.gif Cred ca ori iau bataie ori le iau la bataie daca mai platesc vreo taxa la ele. mad.gif 50.gif


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 31 Aug 2006, 09:54 AM
Mesaj #7


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Incearca eugen.radulescu@cec-sa.ro unsure.gif
Sau tel-verde...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 31 Aug 2006, 11:43 AM
Mesaj #8


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Romania's CEC privatisation postponed second time to Sep 15 - sources - articol din revista Forbes referitor la privatizarea CEC.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dualist
mesaj 31 Aug 2006, 09:42 PM
Mesaj #9


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 316
Inscris: 26 February 05
Din: simt aer jegos de Bucuresti
Forumist Nr.: 5.800



Nu-i invidiez pe cei care o vor cumpara. E ca si cum ai incerca sa faci tunning pe Dacia 1310.


--------------------
"Veti fi asemeni zeilor, cunoscand binele de rau."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 1 Sep 2006, 02:20 PM
Mesaj #10


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Eh, nu e chiar asa...
Are unele avantaje importante, cum ar fi numarul de sucursale... Un rebranding si se rezolva. wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 7 Sep 2006, 11:01 AM
Mesaj #11


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Grecii de la NBG se anunta ca favoriti in cursa pentru CEC
QUOTE
Alegerea castigatorului CEC are sanse sa se incheie pana la sfarsitul acestei luni, iar favoriti in cursa se anunta grecii de la NBG, care ar putea pune pe masa mai multi bani decat ungurii de la OTP, dupa cum indica informatiile aparute pe piata in ultima saptamana.
Comisia de privatizare ar putea sa stabileasca un nou termen pentru depunerea ofertelor finale imbunatatite pentru cel tarziu 25 septembrie (fata de 31 august, initial), in conditiile in care pana vinerea aceasta va fi gata auditul rezultatelor financiare ale CEC pe primul semestru, sustin surse apropiate procesului, citate de Mediafax.
"KPMG va transmite auditul cel tarziu vinerea viitoare (8 septembrie - n.r.).


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
John B
mesaj 7 Sep 2006, 11:15 AM
Mesaj #12


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 886
Inscris: 18 November 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.294



Citeam mai ieri ca si Becali e interesat de achizitia CEC rofl.gif


--------------------
I wish I can fly
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 7 Sep 2006, 11:22 AM
Mesaj #13


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Mda, potrivit unui articol din Ziarul (Becali - Patron la CEC), care nu e deloc credibil... unsure.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 11 Sep 2006, 10:30 AM
Mesaj #14


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Pretul Corect al CEC - un amplu material realizat pentru Revista Bilant de Sorin Dinu.

QUOTE
Trei argumente pentru privatizarea CEC:

1. In primul rand, nu era luat in seama costul de oportunitate al sumelor investite, respectiv impactul neinvestirii acestei sume in infrastructura, educatie etc. Acest tip de strategie are cateva minusuri importante, legate de faptul ca procesul de restructurare a CEC a inceput prea tarziu, iar institutia nu dispune de resursele umane (poate cu exceptia noii echipe de conducere) si de know how necesare pentru aceasta transformare. Acest lucru limiteaza mult viteza schimbarii. In plus, procesul de transformare a CEC este mare consumator de timp, avand in vedere ca, abia de curand, CEC a inceput sa iasa pe piata cu produse bancare apropiate de cele ale concurentei. Dezavantajul procesului de restructurare  condus de stat este ca mijloacele financiare ale CEC sunt mici, iar specialistii trimisi sa realizeze acest lucru au o experienta relativ redusa in comparatie cu resursele umane de care dispun concurentii. In acest context, exista riscul ca institutia controlata de stat sa piarda batalia, iar valoarea de piata sa nu creasca semnificativ. Ceea ce ar insemna ca s-ar irosi timp si bani.

2. Al doilea aspect care trebuie luat in considerare este momentul vanzarii, respectiv contextul de piata. In prezent, asistam la o anumita competitie pentru bancile romanesti, datorita faptului ca tara noastra va deveni membru al Uniunii Europene. Acest lucru ii determina pe principalii jucatori din piata bancara regionala si europeana sa ia in considerare piata romaneasca, a doua ca marime si potential din Europa de Est, dupa cea poloneza. In plus, in Romania, nivelul de intermediere financiara este mult mai mic decat in Uniunea Europeana. Din acest punct de vedere, putem sesiza inca de pe acum reorientarea grupurilor bancare europene si internationale fie catre grupurile bancare regionale, fie catre achizitia de banci private mici, prin intermediul unor banci din strainatate in care detin participatii semnificative. In primul caz, trebuie mentionata oferta de preluare a Emporiki Bank de catre Credit Agricole (Top 10 mondial si european), deschiderea discutiilor pentru fuziunea dintre Banca Intesa (care a ofertat pentru BCR) si San Paolo IMI (prezenta in Romania dupa preluarea West Bank). Unii dintre principalii actionari ai Intesa sunt Credit Agricole si Santander Central Hispano Group, doua banci din Top 10 mondial si european. In al doilea caz, trebuie mentionata achizitia bancii Daewoo Bank de catre CR Firenze, unde actionarii principali sunt BNP Paribas si San Paolo IMI, si chiar procesul de achizitie a Romexterra Bank de catre Bayerische Landesbank (locul 43 mondial si a saptea banca din Germania) prin intermediul bancii maghiare MKB.

3. Al treilea aspect de care nu tin cont autoritatile romane este legat de impactul competitiei si al tehnologiei asupra modului de abordare a pietei bancare de retail. Astfel, au aparut unele abordari noi ale pietei, spre exemplu self-banking, promovat de ING Bank. Apar agentii si companii de brokeraj de credite, fapt ce are ca efect atat eliminarea necesitatii unei structuri fixe dezvoltate si costisitoare, cat si reducerea costurilor de dezvoltare si operare. Acest lucru va permite reducerea costurilor, cresterea flexibilitatii si a capacitatii competitive la scara europeana si globala. In plus, CEC are un concurent redutabil de existenta caruia pare a fi prea putin ingrijorat. In ultimii ani, Posta Romana se dezvolta ca furnizor de servicii financiare multiple si ca intermediar intre banci si populatie. Reteaua Postei Romane are peste 6.500 de unitati, dintre care multe sunt informatizate, astfel incat din punctul de vedere al costurilor este mult mai eficient, pentru unitatile bancare, sa distribuie produse standardizate prin intermediul postei decat sa-si construisca o retea complexa. Posta Romana, prin reteaua sa, prin serviciile financiare complexe oferite poate fi mult mai competitiva decat CEC. In felul acesta, reteaua foarte extinsa a CEC se poate transforma din avantaj intr-un dezavantaj.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 11 Sep 2006, 10:47 AM
Mesaj #15


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



m-as angaja la astia...
au ramas atit de in urma, si sunt atitea de facut in prima faza ca nu ai cum sa nu iti iasa...
si daca faci cit de putin ordine ai rezultate... si iti faci o imagine beton, infloreste cv-ul...


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 13 Sep 2006, 10:03 AM
Mesaj #16


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info: Auditul realizat de KPMG pentru CEC a ajuns la comisia de privatizare
QUOTE
Documentul continand auditul limitat privind rezultatele financiare la sase luni ale CEC, realizat de KPMG, a fost trimis ieri comisiei de privatizare a bancii, dupa ce a primit aprobarea consiliului de administratie.

"Potrivit criteriilor IFRS (standardele internationale de raportare financiara - n.r.), avem un nivel al provizioanelor foarte putin peste calculele noastre, cu numai 60.000 de lei (16.600 de euro), si un profit usor mai jos comparativ cu cele 20 de milioane lei (5,5 milioane de euro) raportate la sase luni", a declarat presedintele CEC, Eugen Radulescu.

Oficialul CEC a adaugat ca, din acest moment, termenele pentru privatizarea bancii depind exclusiv de negocierile dintre comisia de privatizare si cei doi finalisti.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 14 Sep 2006, 04:30 PM
Mesaj #17


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Re-restart la vinzarea CEC, un articol din Cotidianul.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ilie
mesaj 16 Sep 2006, 05:13 AM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.816
Inscris: 16 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.605



e o banca condusa foarte slab.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 9 Oct 2006, 06:25 PM
Mesaj #19


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Noul sediu al CEC va costa 12 milioane de euro
Noul sediu al CEC va fi amplasat cel mai probabil pe cheiul Dâmboviţei, pe un teren ce măsoară 2.700 de mp, iar construcţia ar putea fi finalizată spre sfârşitul anului 2008, la un cost de 12 milioane de euro, a declarat, vineri, preşedintele băncii, Eugen Rădulescu.

"Suntem încă în discuţii cu primăria însă cel mai probabil noul sediu va fi amplasat pe cheiul Dâmboviţei, construcţia fiind estimată la 12 milioane de euro ", a spus Rădulescu. Preşedintele CEC a afirmat că în prezent există discuţii cu primăria privind chiria pe care banca o va plăti până la mutarea în noua clădire.

"Am mai vândut un sediu în Craiova deoarece era foarte aproape de alt sediu, iar această politică poate continua", a spus Rădulescu. El a precizat că această startegie era prevăzută înainte de privatizarea băncii, proces despre care a afirmat din noi că nu este ireversibil. "Ieri am văzut că PSD-ul vrea să oprească procesul de vânzare a băncii", a declarat preşedintele CEC.

Deputatul Mihai Tănăsescu a afirmat ieri că procesul de privatizare trebuie stopat, iar CEC trebuie să rămână o bancă românească de nivel internaţional, care să contribuie la dezvoltarea domeniului agriculturii. Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în luna septembrie, preluarea sediului central al CEC pentru suma de 17,787 milioane euro, bani care urmează să fie viraţi municipalităţii de Ministerul Finanţelor.

Palatul CEC va fi vândut către municipalitate, ca activ, până la sfârşitul anului curent, după obţinerea tuturor aprobărilor necesare şi se va transforma ulterior în muzeu, potrivit preşedintelui CEC.


@NewsIN


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 23 Oct 2006, 04:18 PM
Mesaj #20


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



CEC ajunge la 100.000 de carduri vandute

QUOTE
CEC a emis aproximativ 100.000 de carduri de la inceputul anului, cand a demarat activitatea pe aceasta piata.

"Din total, 13.000 sunt carduri de credit. Sumele trase din plafoanele de credit se ridica la 30 de milioane de lei (8,5 mil. euro, n. red.)", a declarat Cristian Tudorancea, vicepresedintele CEC care coordoneaza operatiunile cu carduri.

Plafoanele de credit aprobate pentru cardurile emise totalizeaza aproximativ 48 de milioane de lei (13,7 milioane de euro). CEC este un late-commer pe piata cardurilor, care a ajuns deja la aproape 8,5 milioane de carduri. OTP Bank, care a intrat, de asemenea, pe piata cardurilor in primavara, a reusit sa emita ceva mai mult de 20.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 22 Dec 2006, 12:58 AM
Mesaj #21


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Si CEC se duce la greci

National Bank of Greece va fi viitorul actionar majoritar al CEC. Dupa ce s-au declarat nemultumiti de pretul solicitat de statul roman pentru cele 69,9 procente din actiunile ultimei banci de stat din Romania, oficialii OTP au declarat ieri, pentru un cotidian maghiar, ca interesul lor pentru preluarea CEC este mult mai redus decat in urma cu sase luni. "Achizitia Casei de Economii si Consemnatiuni reprezinta pentru OTP un obiectiv mai putin important decat in urma cu sase luni, intrucat banca nu vrea sa isi extinda activitatile cu orice pret", spune presedintele OTP, Sandor Csanyi.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 22 Dec 2006, 11:49 AM
Mesaj #22


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Nu mai inteleg nimic din privatizare: statul grec preia C.E.C.-ul, statul austriac rezervele romanesti de petrol, etc.


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 10:49 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman