HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Lista Bancilor

Top 10 Banci: BCR - Banca Comerciala Romana | BRD - Groupe Societe Generale | Raiffeisen Bank | ING Bank | HVB Tiriac Bank | Bancpost | CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni | Banca Transilvania | Alpha Bank | ABN Amro
Banci 11-36: Citibank | Banca Romaneasca | Eximbank | UniCredit | Volksbank | Banca Italo-Romena | Finansbank | Piraeus Bank | Romexterra | Banca Comerciala Carpatica | OTP Bank | SanPaolo IMI | Anglo-Romanian Bank | GarantiBank | ProCredit | Bank Leumi (Eurom Bank) | Egnatia Bank | Libra Bank | Mindbank | Romanian International Bank RIB | Emporiki Bank (Daewoo Bank) | Bloom Bank | Banca di Roma | Raiffeisen Banca Pentru Locuinte | Porsche Bank | HVB - Banca Pentru Locuinte

 
Reply to this topicStart new topic
> Banca Transilvania
Pe o Scala de la 1 la 5, ce nota acordati per general (servicii, personal, suport, reputatie) acestei banci?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 16
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Mihai
mesaj 17 Aug 2006, 01:12 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Banca Transilvania

user posted image


Info
Autorizata sa functioneze de la data: 28. 01. 1994
Inmatriculata in registrul comertului la data: 16. 12. 1993

Istoric
QUOTE
Povestea bancii a inceput in Cluj-Napoca, acum 12 ani, din initiativa unor oameni de afaceri  din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor sai a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa, in Cluj si, ulterior, la nivel regional. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997 Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti, ceea ce a insemnat recunoasterea valorii sale pe piata si a transparentei actiunilor bancii. 

Din anul 2002, Banca Transilvania are un management modern, cu un know-how international, care a imprimat bancii un stil diferit, caracterizat prin deschidere si flexibilitate. Un alt moment important pentru banca a fost anul 2003, cand s-a schimbat identitatea de corporatie, conform noii sale misiuni. Re-branding-ul a insemnat modificarea logo-ului bancii, precum si implementarea unui concept nou, standard, privind unitatile sale.

Banca Transilvania este azi una dintre cele mai importante institutii financiar – bancare din Romania, aflata in top 10 si una dintre cele mai atractive companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. O prioritate a activitatii sale este perfectionarea continua a serviciilor si a angajatilor, asa incat calitatea sa fie cea care face diferenta. Cu o cota de piata de 4%, Banca Transilvania este un jucator activ pe piata, devenind, datorita accelerarii implementarii stategiei de crestere, o banca recunoscuta la nivel national.


Conducere Banca Transilvania
QUOTE
Consiliul de Administratie

Horia Ciorcila -  Presedinte
Roberto Marzanati - Vicepresedinte
Robert C Rekkers - Director General
Ionut Patrahau - Director General Adjunct
Gabriela Grigore - Membru
Constantin Jeican - Membru
Claudiu Silaghi - Membru


Comitetul de Management

Robert C Rekkers - Director General
Ionut Patrahau - Director General Adjunct
Nicolae Ploata - Director Executiv
Nicolae Tarcea - Director Executiv
Leontin Toderici - Director Executiv
Lucia Pojoca  - Director Executiv
Andrei Dudoiu - Director Executiv



Prezentare
QUOTE
Banca Transilvania inseamna un grup financiar puternic, Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA, care ofera pietei servicii integrate – banking, asigurari, administarea investitiilor, finantarea consumatorilor, leasing si tranzactii mobiliare si prin intermediul subsidiarelor sale: BT Asigurari, BT Asset Management S.A.I. S.A., BT Direct, BT Leasing, BT Securities. In toate actiunile sale, Banca Transilvania are suportul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care este actionarul sau semnificativ.

Banca Transilvania este structurata pe trei linii de afaceri: retail, IMM si corporate. Astfel, banca si-a format echipe specializate si un portofoliu complex de produse si servicii, pentru a sustine dezvoltarea acestor trei directii. Banca Transilvania are peste 750.000 de clienti, dintre care aproximativ 100.000 sunt persoane juridice.

Banca Transilvania este prezenta in toate centrele economice importante din Romania, detinand peste 285 de sucursale si agentii. Cresterea numarului de unitati a avut un ritm foarte accentuat mai ales in ultimii doi ani, cand au fost deschise aproximativ 150 de entitati operationale, Banca Transilvania clasandu-se, in decembrie 2005, pe pozitia a patra in topul bancilor din Romania, din punctul de vedere al numarului de unitati. Intreaga retea teritoriala insemna pentru banca o importanta carte de vizita si, bineinteles, dovada angajamentului sau de a veni tot mai aproape de clienti. Banca Transilvania beneficiaza de un sistem informatic performant, centralizat, care ofera clientilor, ca principal avantaj, posibilitatea accesarii contului curent din oricare unitate din tara.

Banca Transilvania are acum si trei sub-brand-uri: BT Café™, BT Golf Cup si Academia BT. Dintre acestea, proiectul care s-a bucurat de cel mai mare succes este BT Café™, prima cafenea bancara din Romania. Banca detine doua astfel de locatii – in Bucuresti, respectiv Constanta, iar extinderea acestui concept in cateva dintre cele mai importante orase din tara va continua.

Echipa Bancii Transilvania este formata din peste 4.000 de angajati care impartasesc cultura organizationala si valorile BT, eforturile lor fiind canalizate in jurul aceluiasi obiectiv: calitatea muncii lor, pentru multumirea clientilor.
In cei 12 ani de activitate, Banca Transilvania a demostrat ca, prin sprijinul actionarilor si prin planurile ambitioase dezvoltate, a devenit o banca puternica, deschisa, flexibila si moderna.



Oferta
QUOTE
Persoane Fizice
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Corporatii
BT Cafe
Retea Unitati
Retea Bancomate
Simulator Credite
Cariera


Contact
QUOTE
Head-Office: str. George Baritiu nr.8, Cluj Napoca
Telefon: (0264) 40.71.50
SWIFT: BTRL RO22
Email Office: office@bancatransilvania.ro
Cariere: recrutare@bancatransilvania.ro
Site: http://www.bancatransilvania.ro



Informatii preluate de pe site-ul oficial, BancaTransilvania.ro



Ii invit pe cei ce sunt (fosti) clienti ai Bancii Transilvania sa-si exprime opinia referitoare la serviciile oferite de aceasta banca. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kyklos
mesaj 17 Aug 2006, 01:25 PM
Mesaj #2


Ex-Colimator
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.439
Inscris: 25 November 05
Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului
Forumist Nr.: 7.332



Am avut o suma frumusica la aceasta banca , jos palarie ... dobanda e relativ mare ....respect...la 2000 de RON am avut dobanda de aproape 10 de lei pe luna.

Acest topic a fost editat de Colimator: 17 Aug 2006, 01:25 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 17 Aug 2006, 01:51 PM
Mesaj #3


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Eh, uite o banca operativa, si nici la comisioane nu sunt prea scumpi. E o placere sa lucrez cu ei, imi verific soldurile prin telefon (fara taxe suplimentare, ca la Reiffeisen), ba chiar si pot licita valuta daca ajung mai tarziu de ora 15.300 la banca. E ok si la carduri, comision zero la retragere numerar pt VISA.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 17 Aug 2006, 01:51 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Kyklos
mesaj 17 Aug 2006, 02:21 PM
Mesaj #4


Ex-Colimator
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.439
Inscris: 25 November 05
Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului
Forumist Nr.: 7.332



Cardurile VISA JUNIOR ...se gasesc in fiecare tara din UE , doar o singura banca poate elibera asfel de carduri in fiecare tara...de ce in RO sunt doua unsure.gif

Acest topic a fost editat de Colimator: 17 Aug 2006, 02:22 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
contraste
mesaj 17 Aug 2006, 03:32 PM
Mesaj #5


Forumista Poeta
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.500
Inscris: 20 April 04
Forumist Nr.: 3.171



Mi se pare o banca serioasa, de viitor.
Vom vedea.


--------------------
Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic.

Indira Gandhi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 26 Aug 2006, 01:48 AM
Mesaj #6


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info: Nicolae Ploata, directorul operational de la Banca Transilvania, s-a retras

QUOTE
Leontin Toderici va prelua functia de Chief Operation Officer (COO) in cadrul Bancii Transilvania, in locul lui Nicolae Ploata, care a decis sa se pensioneze.

Toderici a fost pana acum adjunctul lui Ploata, avand de asemenea, functia de director executiv, membru al comitetului de management al bancii. El va coordona domeniile decontari, carduri si informatica.

Nicolae Ploata a fost director executiv al bancii, fiind COO, membru al comitetului de management si reprezentant in consiliul de administratie. El a coordonat domeniile decontari, carduri, informatica, investitii si logistica.

Cererea de personal in domeniul bancar a crescut sensibil, odata cu extinderea retelelor teritoriale, cei mai cautati fiind managerii de nivel mediu, segment unde lipsa resurselor calificate este acuta.

In ultima vreme si piata de top-management a devenit insa agitata, prin intrarea in piata a noi jucatori, cu ambitii puternice, care gasesc cu greu oameni care sa cunoasca piata locala destul de bine.

Un astfel de exemplu sunt portughezii de la Millennium BCP, care vor sa creeze o banca de la zero pe piata locala, dupa ce au pierdut finala in cursa pentru BCR in fata austriecilor de la Erste, care au acceptat sa plateasca mai mult. Pe piata locala mai vrea sa intre Bank of Cyprus, care incearca in prezent sa obtina o licenta bancara.

Cea mai recenta miscare a venit din partea Leumi, a doua mare banca din Israel, care dupa ce a cumparat Eurom Bank l-a adus la conducere pe Laurentiu Mitrache, fostul presedinte al Volksbank.

OTP Bank a facut de asemenea recrutari agresive, in special la nivelul de middle management, dupa ce conducerea bancii a fost preluata de sefii grupului maghiar. Maghiarii au intrat pe piata locala in urma cu doi ani, prin achizitia RoBank. Recent, OTP l-a adus la conducerea departamentului de corporate banking pe Septimiu Valasutean, care a mai lucrat in domeniu pentru ABN Amro Bank Romania, fosta Bancorex si Raiffeisen. Pe piata circula zvonuri privind si cooptarea lui Paul Prodan, fost director general adjunct al ING, la conducerea trezoreriei OTP. Colaborarea dintre Prodan si ING a fost intrerupta in urma cu un an fara explicatii, iar atunci a mai plecat din banca si chief-dealerul Silvian Farmache, el preluand ulterior functia similara in cadrul Egnatia Bank.

Anuntul privind numirea lui Toderici in functia de COO al Bancii Transilvania (BT) a fost facut odata cu deschiderea sucursalei numarul 300 a bancii. Atingerea acestui nivel fusese prevazuta initial pentru sfarsitul anului, dupa ce in 2005 banca isi dublase reteaua, ajungand la 200 de unitati. De la inceputul anului, BT a deschis 80 de noi unitati, mentinandu-se pe locul al patrulea in topul bancilor dupa dimensiunea retelei, in urma CEC, BRD-SocGen si BCR. Banca are in prezent peste 750.000 de clienti acitivi si 4.200 de angajati.

Activele BT au ajuns la 6,25 miliarde de lei la sfarsitul lui iunie (1,7 miliarde de euro), in crestere cu 27% fata de sfarsitul anului trecut. In conditiile in care a crescut mai repede decat piata, cota BT a urcat la 4,3%, propulsand-o pe pozitia a cincea in sistem. Banca a incheiat primul semestru cu un profit net de aproape 59 mil. lei (16,5 milioane de euro), cu 13% mai mare decat cel obtinut in aceeasi perioada a lui 2005.

Banca Transilvania avea ieri o capitalizare bursiera de 1,14 miliarde de euro, in conditiile in care actiunile bancii erau cotate la 1,06 lei in scadere cu 0,9% fata de marti.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 1 Sep 2006, 03:04 PM
Mesaj #7


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Info: BT se imprumuta cu 75 de milioane de euro pentru a-si sustine cresterea
Banca Transilvania (BT) va contracta credite subordonate de 75 mil. euro, de la cinci creditori, fondurile urmand sa fie folosite pentru sustinerea expansiunii afacerilor.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 9 Nov 2006, 09:09 AM
Mesaj #8


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



O chestie super: ca persoana juridica poti licita valuta acum de la orice ghiseu al bancii. Inainte nu puteai sa vinzi valuta decat la agentia unde aveai contul deschis (sau cel putin asa mi se spunea mie). clapping.gif In rest, aceeasi operativitate beton si acelasi personal serviabil (Focsani, Rm. Sarat si Buzau - de restul nu stiu).


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 23 Mar 2007, 12:35 PM
Mesaj #9


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Fusei la un seminar (ma enerveaza cuvantul training, parca seamana prea mult cu "trening") organizat de Clubul Intreprinzatorului Roman (organizatie non-profit, fondata si administrata de Banca Transilvania). O idee excelenta de a acorda oarece consultanta gratuita IMM-urilor, atat clienti ai bancii, cat si celorlalti, clienti ai altor banic. Nota 10 cu coronita! smile.gif


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 13 May 2008, 01:33 PM
Mesaj #10


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Mi-a zis un prieten casre are credit la ei pe 8 ani ca a fost invitat sa se duca sa semneze un act aditional prin care i se majora dobanda de la 10 la 11%. blink.gif Cam mare saltul!


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 11:42 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman