HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Closed TopicStart new topic
> Despre Cenaclul Hanului
denise
mesaj 11 Aug 2006, 09:59 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: MembriOffBoard
Mesaje: 2.426
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.412



Bine ati venit la Cenaclul Hanu Ancutei, locul unde ne adunam la gura sobei si ne spunem povesti! smile.gif

Scrisul poate fi un simplu hobby, poate fi tortura, sau un mod de exprimare eliberator. Daca ati asternut doar cateva cuvinte pe hartie, sau intentionati sa scrieti romanul secolului, aici veti gasi ajutor. Cine stie cum vor evolua lucrurile? Incercati! Acest coltisor este locul ideal unde sa va testati resursele, intr-un mediu primitor si colegial.

Daca sunteti scriitori profesionisti sau amatori, daca muzele nu va dau pace, va puteti expune creatiile pentru a fi citite si comentate de toti cei care doresc, intr-un topic creat in acest sens.

Acest forum se vrea un atelier de creatie, dedicat artei scrisului, daca doriti - un cenaclu literar. In principal topicurile vor fi constituite din creatiile forumistilor (proza scurta, poezie -printre care haiku si epigrame, eseuri, teatru, science-fiction etc.) dar se va discuta si despre aspectele conexe procesului creatiei (critica, ajutor si sfaturi, exercitii de creatie, surse de informatii etc.).


Pe langa prevederile regulamentului general al Hanului mai exista cateva reguli, pe care am fi recunoscatori sa le respectati, pentru a transforma acest coltisor intr-un placut si prietenos:
  • Respect si ton civilizat fata de participantii la discutie. Sa tinem cont de sentimentele celorlalti: a posta o creatie proprie, a o supune criticilor participantilor la forum necesita o doza mare de curaj, si oricine este sufficient de indraznet sa faca aceasta, trebuie sa aiba siguranta ca singurele critici premise sunt cele constructive. Cu alte cuvinte, daca nu aveti nimic politicos sa spuneti, mai bine va abtineti. Aceasta nu inseamna ca toate comentariile trebuie sa fie pozitive, ci doar politicoase si de buna credinta.
  • Sunt admise doar lucrari originale. Plagiatul, daca este dovedit, va aduce dupa sine banarea persoanei respective de pe acest forum .
  • Vom respecta cu sfintenie limba romana. Un autor care se respecta este atent la exprimare.
  • Daca doriti sa postati un articol despre o carte citita sau nou aparuta, va rugam sa o faceti in continuare in cadrul forumului Universul Cartilor, care isi va pastra structura actuala.
In viitor preconizam ca acest forum sa se dezvolte, pentru a cuprinde mai multe rubrici si va rugam sa trimiteti PM gazdei hanului si moderatorilor in cazul in care doriti sa faceti o sugestie.
Va multumim! smile.gif


--------------------
__________
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 March 2024 - 07:46 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman