HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Liga De Sah Hanuancutei
Marcus
mesaj 16 Apr 2006, 11:06 PM
Mesaj #1


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Membri: Nu sunt membri.

Liga de Sah Hanu Ancutei este o organizatie de sah care cuprinde cei mai buni, cei mai cunoscatori si cei mai interesati jucatori de sah ai Hanului. Daca sunteti membru al Ligii, sunteti automat si membru al Uniunii. Nu si invers!

Pentru a deveni membru al Ligii, este necesar:
- sa acumulati minim 50 de puncte in cadrul Uniunii de Sah, dintre care cel putin 30 sa fie obtinute in partide jucate impotriva a cel putin 3 adversari distincti;
- sa faceti o cerere in acest sens, fie publica in cadrul topicului “Noi directive de Sah la Hanu Ancutei”, fie contactandu-ma privat.

Avantajul de a fi membru al Ligii, pe langa satisfactia spirituala, este ca punctajul pe care-l obtineti in cadrul oricarui concurs se dubleaza.

Odata deveniti membru al Ligii, nu va considerati membri “pe viata”. Pentru a pastra calitatea de membru al Ligii trebuie sa indepliniti baremul minim de obtinere a 17 puncte (doar din partide jucate) la fiecare 90 zile, precum si 15 puncte (din celelalte concursuri) la fiecare 60 zile.
Observatie: Daca Liga cuprinde cel mult doi membri, acestia nu sunt obligati sa indeplineasca baremul pentru a ramane membri, decat din momentul in care Liga va avea 3 membri!

Acest topic a fost editat de Marcus: 16 Apr 2006, 11:07 PM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 09:10 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman