HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Meciul Campionilor: Topalov Vs Nisipeanu, campionul mondial vs campionul european
Marcus
mesaj 3 Apr 2006, 12:35 PM
Mesaj #1


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Meciul de sah dintre campionul mondial en titre Veselin Topalov si actualul campion european Dieter Nisipeanu reprezintă cel mai important eveniment sahistic din istoria României. El va fi organizat sub înaltul patronaj al Presedintelui României, care va efectua si prima mutare a meciului.

Meciul se va desfăsura pe durata a 4 partide în perioada 6-9 aprilie în Bucuresti. Ora de începere a partidelor este 14.30. Gazdele meciului sunt World Trade Center Bucuresti si Hotelul Sofitel.

user posted image

user posted image

Este pentru prima oară în istoria sahului când un campion mondial întâlneste un campion european într-un meci. De asemenea el este unul dintre cele mai importante evenimente sportive găzduite vreodată de tara noastră. Prin victoria obtinută la campionatul european din anul 2005, Dieter Nisipeanu a demonstrat că nu este doar un sahist de elită mondială ci poate fi considerat drept un viitor pretendent la coroana mondială. Oponentul lui în acest meci nu este nimeni altul decât campionul mondial Veselin Topalov, câstigător detasat al campionatului mondial de reunificare a titlurilor desfăsurat toamna trecută în Argentina si considerat pe drept cuvânt adevăratul urmas al legendarului Garry Kasparov.

Acest meci nu constituie însă doar un eveniment sportiv. Prin cei doi reprezentanti ai săi, România si Bulgaria demonstrează că prin iminenta lor integrare Europa câstigă cele mai ascutite inteligente umane.

(Sursa: chess-romania)

Acest topic a fost editat de Marcus: 3 Apr 2006, 12:38 PM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 16 April 2024 - 07:35 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman