Handbal, Chiar avem motive sa vorbim de el |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Handbal, Chiar avem motive sa vorbim de el |
24 Mar 2006, 02:58 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 886 Inscris: 18 November 05 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7.294 |
Intrucat prea se vorbeste numai de fotbal, am considerat ca handbalul este nedreptatit si iata si motivele:
1. performanta extraordinara a Romaniei la Campionatul mondial de handbal feminin (stiu, a fost un topic separat pentru asta) 2. performante notabile la nivelul echipelor de club, atat la baieti cat si la fete. Haideti sa vorbim un pic si de acesti sportivi minunati. Ne asteapta un week-end de foc. Se joaca prima mansa din semifinalele Challenge Cup si Cupei Cupelor la masculin. Steaua joaca cu Zagreb sambatade la 17.15 in Challenge Cup iar Constanta cu Valladolid duminica de la 17.15 in Cupa Cupelor. Ambele meciuri sunt in direct la ProTV. (am revenit pentru a corecta confuzia pe care o facusem) Acest topic a fost editat de John B: 24 Mar 2006, 03:06 PM -------------------- I wish I can fly
|
|
|
5 Apr 2006, 09:30 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
Si eu tot de Azore stiu... m-as baga si eu la o excursie mica, ca fan sunt, tricou de jucator am, la meciuri merg... Ypsi, cred ca te-am luat!
-------------------- Freedom is just another word for nothing left to lose.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:19 PM |