HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Regulament

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

 
Reply to this topicStart new topic
> World Of Warcraft, Mai mult decat un joc, un mod de viata
Ioa_3000
mesaj 8 Mar 2006, 09:53 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 36
Inscris: 15 February 06
Forumist Nr.: 7.873



Cine il joaca, stie! Asa ca, daca il joaca cineva, ziceti!


--------------------
Behind every great man there is a woman rolling her eyes :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mememe
mesaj 25 May 2006, 11:02 AM
Mesaj #2


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



4 teh Horde !!!!111eleven
/salute
/love
/bow
/dance
Macro.

WoW ftw ...

Din pacate nu multa lume joaca WoW la noi nu e prea raspandit , dar e adevarat ca jocul e cu adevarat ADICTIVE. Eu il joc de 5 luni am 2 lvl 60. Pe realmul meu cunosc cam 4 romani FrostWhisper PVP EU . Am un rank 12 warrior si facem si MC/Ony/ZG/Aq20 ... MC duminica il casapaim pe RAggy si in Aq20 suntem la al patrulea boss; iar in iunie incpem BWL.
Daca vrei Guild de romani este un Highend guild pe Neptulon e 80%romani si mai e Vlad Dracul pe ...Skullcrusher daca nu ma insel si e una dintre cele mai bune ghilde din EU are cateva primate in BWL si e tot majoritar romana .

Si chiar ma intrebam cum de la HAN cel mai jucat joc din lume nu are prea multe replys.

Asa ca orice e pasionat de diablo , sacred si orice alt RPG va invit sa incercati the BEST MMORPG World of Warcraft , are peste 6 milioane de abonati in toata lumea si peste cam 2 anisori apare si filmul. Povestea e minunata , comunicare in joc superba , filmuletzul de la inceput deja te convinge ca e realizat cu "oferta maxima " ca tzinta .
Practic jocul se invarte in jurul ideei THE HORDE vs THE ALLIANCE cu un background story care deja este publicat in cateva volume bune si cum deja am precizat apare si film, deci e criminala ..daca va palce LOTR o sa adorati WOW.

Jocul incepe cu alegerea taramului (realm) care poate fi PVP ( player vs player , aici ca omoratzi cam tot timpul cu ceilalti jucatori indiferent de lvl si dorinta ) PVE( mai putina actiune PVP caci nu poti fi atacat decat daca si voi vrei sa luptati) si RPPVP( o combinatie a celor 2 si probabil cel mi bun )urmeaza alegerea factiunii ( horde alliance ) iar fiecare factiune detine 4 rase ( tauren, troll, orc .undedHORDE si human , nightelf ,dwarf gnome ALLIANCE )si 9 posibilitati de classa de joc ( warrior , rogue ,shamman/paladin , druid , priest , warlock , mage , hunter ). Fiecare clasa are abilitati proprii si pe langa skillurile primare pe parcursul evolutiei lvl0-lvl60 skillurile sunt imbunatatile , pe langa asta de la lvl10 in sus pt fiecare lvlup se primesc tallent points , acestea fiind redistribuite la alegere in talent trees care imbunatatzesc considerabil caracterul (exact ca in diablo). Dupa creare caracterului puetti alege intre diferite meserii [ blacksmithing(armorsmith, hammer smith , axe smith , swordsmith) leatherworker (tribal elemental) enchanting , engeniring , alchemy ... acestea fiind crafting proffesions care necesita materiale pt a fii dezvoltate astfel mai exista si mining , herbalism si skinning ) si 4 diferite submeserii( firstaid , cooking , fishing ). Deci DA chiar stai si faci mancare la foc , chiar stai la pesuit si iti trebuie undita BUNA , exista concurs de pescuit si locuri bune si locuri rele pt a pescui ..... e imens de COMPLEX

Frumusetzea jocului consta in imensitatea zonei de joc ( 2 continente imense, dealtfel la lvl 40 iti potzi cumpara mount (cal ) ) ; posibilitatea de a juca atat PVP (player vs player) cat si PVE (player vs enviorement) . Continetele sunt impartite in zone , parte dintre acestea sunt controlate de Horde sau de ALLIANCE , iar restul sunt "contested" in aceste zone activitatea pvp este mare , deci poti fii omorat oricand de cineva din factiunea opusa. Pe langa partea de suprafata exista Dungeons care pot fi vizitate si terminate doar cu un grup care merge de la 5 la 10 cu mini bossi si end boss. Odata ajuns la lvl 60 abia atunci incepe jocul atunci incep RAID DUNGEAONS care pot fi de 20 sau 40 de oameni , iar acestea necesita organizare , fiecare clasa are rolul ei , warrior tank sau dps , magul dispel , aoe si dps, (damage per second) warlocks bannish dps , aoe ( area of effect ), hunter kitting dps si traps .... e imens . Iar pt cine vrea sa simta razboiul exista Alterac Valley o zona (battleground) in care 40 de horde si 40 de Alliance lupta pt a cuceri bazele opozitiei

Sper ca v-a trezit putin curiozitatea(am expus 10% din joc) ...si pt mai multe informatii WOW european SITE.

The power of the horde ... the might of the alliance . e cu adevarat o cultura.

Si daca mai sunt altii ..la mai mare.


Si semnatura ta ioa tre sa fie .... behind every good player there is a better guild smile.gif) cum spune class leaderul nostru.

Acest topic a fost editat de mememe: 25 May 2006, 11:15 AM


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NoMemory
mesaj 31 Aug 2006, 12:27 PM
Mesaj #3


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 206
Inscris: 16 March 04
Forumist Nr.: 2.608



mememe ... mai joci acum ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 31 Aug 2006, 12:27 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
mememe
mesaj 7 Dec 2007, 10:36 AM
Mesaj #4


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 588
Inscris: 8 June 04
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 3.777



Da inca mai joc si acum sunt 2 anisori si vreo cateva luni smile.gif .Dar am acelasi main doar ca am schimbat serverul , .... totusi ce putine replys la jocul asta care acum are 10 milioane de subscribers.


--------------------
Mai bine ma duc in padure
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 01:19 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman