HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Externa. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

> Ucraina+rusia+gaz=razboi?, cum se va incheia?
nastea
mesaj 2 Jan 2006, 05:15 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 3
Inscris: 26 November 05
Forumist Nr.: 7.339



Nu gasesc nici o situatie asemanatoare, cel puin nu in trecutul apropiat. Sfarshitul acestei probleme este atat de imprevizibil!

Este evident ca Ucraina fura gaze de la rushi, deoarece celelalte surse de aprovizionare pe care le au ei nu vor acoperi niciodata cerearea imensa a tarii. In doar cateva zile s-au furat deja peste 14 milioane de euro, daca situatia va continua in acelashi ritm, este ushor de inchipuit reactia Rusiei, pe care o shtim toti ca pe o tara care cedeaza nici ceea ce nu-i apartine, ca sa nu mai vorbim despre ceea ce ii apartine, ca in cazul de fata.

Eu cred ca un razoi nu este o varianta pe care o putem neglija...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 10 May 2024 - 06:33 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman