HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Membrii Grupului 'Editorialist'
Mihai
mesaj 28 Feb 2003, 09:01 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Informatii generale privind ideea grupului Editorialist

Cine sunt membrii grupului 'Editorialist'?
Editorialistii sunt persoanele care, din libera initiativa, redacteaza un articol, pe o tema anume. Spre exemplu, sa consideram, ca aveti cunostinte avansate in domeniul calculatoarelor si doriti sa impartasiti si cu altii o parte din aceste cunostinte. Realizati un articol si il trimiteti spre aprobare moderatorului. Daca totul este in regula, articolul este postat in forumul Calculatoare >> Editorial. Ceilalti vor citi articolul si il vor comenta intr-un thread separat creat.

Care sunt avantajele membrilor acestui grup?
In primul rand, Internetul fiind un mediu liber, oricine are posibilitatea sa citeasca si sa va rasplateasca pentru calitatile de ziarist. De la directori mass-media, pana la scriitori, suntem convinsi ca vor remarca, aprecia si recompensa calitatile celor merituosi.
Totodata, vom premia lunar cel mai bun articol, notat de membrii acestui forum.
Premiul lunii martie: Un abonament pentru 6 luni la revista 'Internet-Magazin'. Mult succes!

Cum pot sa particip in cadrul grupului 'Editorialist'?
Dupa ce redactati un articol pentru una dintre categoriile admise, selectati optiunea 'Post New Topic' din subforumul 'Editorialist' al categoriei respective. Copiati articolul si trimteti-l; acesta nu va fi insa postat imediat, fiind necesar, dupa cum spuneam, aprobarea moderatorului pentru a putea fi admis in baza noastra de 'Mesaje editoriale'. O data cu primul articol pe care il trimiteti si este admis, sunteti inscris automat in cadrul grupului 'Editorialist'.
Categorii admise: in momentul de fata, fiind la inceput de drum, exista categoria Invatand unii de la altii, in care puteti trimite articole pe orice tema. In functie de numarul de articole trimise pe o anumita tema, vom crea pe parcurs sub-forumuri speciale.

Detalii pentru realizarea articolelor
In mod normal, nu vom admite materiale defaimatoare, xenofobe, antisemite, rasiste, sau care lezeaza in mod voit o anumita categorie de oameni. Incercati sa folositi cuvinte care sa poata fi intelese de oricine (spre exemplu: in loc de 'excogitatie', folositi 'efort de gandire'); fiti moderat si incercati, pe cat cu putinita sa fiti obiectiv, sau sa va argumentati subiectivismul.

Va doresc mult succes si nu ezitati sa ma contactati pentru alte intrebari referitoare la acest subiect!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 11:41 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman