HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Recomandari

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Campionatul Mondial De Fotbal - Germania 2006, "Lumea la prieteni acasa"
bishop
mesaj 13 Jul 2006, 11:59 AM
Mesaj #71


Cronicar
****

Grup: Moderator
Mesaje: 460
Inscris: 28 November 04
Forumist Nr.: 5.003



Ma gandesc si eu ce ar fi fost in mintea lui Zidane in acel moment al altercatiei cu Materazzi: am adus echipa in finala; in finala mi-am facut datoria: am jucat bine, am transformat chiar si un penalty; vreau cu orice pret sa ma retrag, indiferent de cate presiuni se vor face asupra mea; mi-e frica sa mai bat un nou penalty la loteria loviturilor de departajare - simt ca o sa ratez; daca voi ramane in teren pana la sfarsit, sigur antrenorul ma va pune pe lista de 5 jucatori care vor trage prima serie; mai sunt cateva minute pana in min. 120, echipa se va descurca si fara mine.
Si plus de asta, in trecut cate altercatii d-astea s-au mai intamplat fara sa vada arbitrii?
Eu zic ca a avut nesansa sa fie vazut de arbitrii (despre Figo, care a facut acelasi lucru prin optimi cu Olanda nu s-a mai scris atata) si pana la urma tot raul e spre binele lui Zidane - se va retrage linistit fara sa-l mai preseze careva (clubul, sponsorii, nationala, mass-media). Si cred ca intr-adevar a fost cel mai bun jucator al mondialului. Bravo Zidane, bravo Italia.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 13 Jul 2006, 12:06 PM
Mesaj #72


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Cate interpretari pentru gestul ala! Ce pusca mea?! Ok, si-a pierdut cumpatul, a gresit, e problema lui. Se poate intampla oricui... Frumos era daca el ii raspundea macaronarului tot cu ceva verbal, sunt curioasa atunci ce facea arbitrul.


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kyklos
mesaj 19 Jul 2006, 08:24 PM
Mesaj #73


Ex-Colimator
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.439
Inscris: 25 November 05
Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului
Forumist Nr.: 7.332



Are cineva vreo idee de ce Italiei i se spune Squadra Azura , are ceva legatura cu Coasta de Azur unsure.gif poate fi tradus in romaneste unsure.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 19 Jul 2006, 08:24 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
coconut
mesaj 19 Jul 2006, 08:37 PM
Mesaj #74


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 922
Inscris: 18 August 05
Din: Bucureşti
Forumist Nr.: 6.802



QUOTE (Colimator @ 19 Jul 2006, 09:24 PM)
Are cineva vreo idee de ce Italiei i se spune Squadra Azura , are ceva legatura cu Coasta de Azur  unsure.gif poate fi tradus in romaneste  unsure.gif

(squadra=echipă) Nu Italiei i se spune Squadra Azura, ci echipei sale (care are totdeauna echipamentul de culoare albastră)


--------------------
Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 20 Jul 2006, 01:27 AM
Mesaj #75


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.086
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Dada, s-au batut albastrii. "Squadra azzura" cu "les bleus".
Si cine a avut dup-aia un ochi albastru, am vazut biggrin.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de cïżœnd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Endgegner
mesaj 20 Jul 2006, 09:48 AM
Mesaj #76


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.352
Inscris: 16 January 05
Din: Saint Augustine /FLA
Forumist Nr.: 5.455



a vrut Zizu sa-i faca un Cordon Bleu la macaronar


--------------------
user posted imageuser posted imageuser posted image

Die for your government
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcus
mesaj 6 Sep 2006, 11:05 PM
Mesaj #77


forumistul sahist - cel mai pasionat forumist
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.308
Inscris: 26 January 04
Din: Bucuresti / Braila
Forumist Nr.: 1.995



Cum l-a provocat Materazzi pe Zidane

Fundaşul central al Italiei la Mondialul 2006, Marco Materazzi, a povestit cotidianului Gazzetta dello Sport cum a provocat eliminarea lui Zinedine Zidane în finala turneului, cu Franţa. "L-am tras de tricou, iar el mi-a zis că, dacă-l vreau neapărat, mi-l dă la sfîrşit. Atunci eu i-am spus că aş prefera-o mai degrabă pe sora lui", a dezvăluit Materazzi.
Zidane a reacţionat furios, lovindu-l pe fundaşul Interului cu capul în piept, ceea ce i-a adus eliminarea. Francezii au pierdut trofeul după prelungiri şi lovituri de departajare.

Sursa

Deci pana la urma nu a fost mama, a fost sora! wink.gif

Acest topic a fost editat de Marcus: 6 Sep 2006, 11:05 PM


--------------------
* * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *

Turneul de Sah HanuAncutei 2012
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kristin
mesaj 25 Sep 2006, 11:22 AM
Mesaj #78


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 979
Inscris: 29 August 06
Forumist Nr.: 8.611



Vad ca (inca) se mai posteaza la subiectul asta. Si pentru ca nu v-am descoperit mai devreme, si pentru ca am trait CM "live", voi posta aici ceea ce am scris in prima zi de luni dupa ce CM 2006 s-a terminat.


S-a terminat ... si a fost atat de frumos! Uneori ma intreb de ce fotbalul, si nu altceva, poate mobiliza in asa masura atata energie. Poate pentru ca, desi postmoderni, avem nevoie de lupte, de eroi, de invinsi. De gladiatori moderni, care insa nu mor in lupta, ci traiesc pentru a invinge mai tarziu. Nevoia ancestrala de cucerire nu s-a stins. Si pentru ca ne consideram civilizati, nu mai cucerim teritorii, ci fani. Desigur ca fotbalul e o afacere imensa, insa asta pentru ca miliarde de oameni il urmaresc. De dimineata, ma tot gandesc cum va fi saptamana asta fara fotbal. Fara ACEST fotbal. Poate unii nu sunt pasionati de asa ceva, insa mie chiar imi place sa ma uit si sa intru in "vrie". Anul acesta, mai mult ca de obicei, pentru ca am putut masura tensiunea "la fata locului". Organizare nemteasca, fair-play in doze medii, stralucire... tone de energie consumata.

Regrete si spaghetti

Ceva va lipsi o perioada din peisajul cotidian din Germania (si nu numai). .. si totusi, trebuia sa se termine ! ... cu o invingatoare - Italia. Pentru mine, insa, cel mai frumos meci al acestui campionat ramane Italia - Germania.

Sunt destul de multi italieni in Stuttgart. Aseara, intorcandu-ma acasa in miez de noapte, am crezut ca am nimerit in "Cizma". Mii de italieni urlau efectiv de bucurie, unii nu mai aveau glas, in jurul nostru se vorbea numai italiana, parca si masinile claxonau mai tare ca de obicei. "Suntem campionii lumii!" scandau (in italiana) suporterii, agatand din mers si nemti care devenisera suporteri de o seara pentru Italia.

Unii, mai inventivi, au scos spaghetti din pungi (la propriu) si le fluturau impreuna cu steagul, altii iesisera cu cratite si polonice sa faca zgomotul mai mare, ca era prea liniste... Aseara a fost seara lor, a italienilor. Wherever they were. Si nu sunt ei tocmai natia care nu stie sa se exteriorizeze.

Unii nu stiu sa piarda. Imi pare rau pentru Ribery, chiar pentru Thiery Henry si alti jucatori francezi.

In fine, cu toata aceasta amaraciune, ca finala putea fi mai frumoasa, nu imi ascund regretele ca acest campionat "ist vorbei". S-a terminat si chiar nu mi-am imaginat ca va avea un impact atat de puternic in lume. Mi-am facut provizii de filme. Ca si surogat.

Campionii Mondiali ai Inimilor

Sunt victorii care te coboara si infrangeri care te inalta. Asa gandeam sambata seara, la ultimul meci al "Mannschaft"-ului german. In piramida trebuintelor umane sta la loc de cinste trebuinta de afiliere. Nu ai cum sa te uiti la Campionatul Mondial de Fotbal fara sa sustii pe cineva.

Daca initial am tinut cu Germania din subiectivism, incet - incet m-am convins ca isteria ros-galben-neagra ce a cuprins aproape 80 milioane de oameni (numai din Germania) nu este in zadar.

Una din cele mai frumoase si mai tinere echipe de la acest mondial a adus in inimile tuturor fanilor Germaniei mai multe emotii decat si-au imaginat. Mai presus de orice, au readus SPERANTA, chiar daca intr-un domeniu simbolic precum fotbalul, intr-o perioada de stagnare si putina deprimare.

Vineri seara, in apropierea orei de aterizare a nationalei Germaniei, am ajuns intamplator in fata hotelului unde acestia urmau sa fie cazati, unde o mare de oameni asteptau inca de la orele amiezii sa isi vada favoritii. Un banner imens se vedea de la departare: "Baieti, multumim pentru cele 4 saptamani minunate ! Stuttgart este mandru de voi !"

In timpul meciului, ma gandeam la Brazilia. Victoria de acum 4 ani i-a inaltat pe moment, insa i-a doborat din cauza expectantelor prea ridicate si, poate, a increderii prea ridicate in fortele proprii.

Insa, paradoxal, infrangerea cu Italia i-a ridicat pe nemti in ochii tuturor. Totusi, au iesit invingatori. Am urmarit sfarsitul finalei mici si mai ales, ce a urmat. Am vazut starea de euforie generala, bucuria nedisimulata chiar si pentru o "victorie mai mica".

Si asta, pentru ca au stiut sa piarda, au stiut sa castige, au stiut sa spere, au stiut sa redea bucuria milioanelor de fani care nu mai indrazneau sa viseze, au stiut sa plece capul si au stiut sa si-l ridice... iar aseara, sa sustina echipa care i-a invins.

Klinsi a devenit peste noapte un mini-erou national, provocand o isterie generala in intreaga Germanie, care il roaga sa ramana la nationala. Deodata, nu mai e un "gringo", un "americanizat", ci e "de-al nostru" si trebuie sa continue.

E emotionant sa vezi proverbiala "raceala" a nemtilor spargandu-se in bucati, directori de companii colorati in culorile nationale si scandand din toata puterea "Deutsch-land! Deutsch-land!", milioane de steaguri germane si, mai ales, o bucurie imensa. Personal, am trait unele din cele mai emotionante momente din viata mea. M-am bucurat de fiecare succes, am savurat bucuria fanilor, iar acum nu disimulez aceasta stare, dupa cum se vede.

Si inca ceva: pentru ca pentru multa lume echipa germana este "Campioana Mondiala a Inimilor".

... iertat fie-mi subiectivismul.


--------------------
Oamenii se impart in doua categorii: cei care impart oamenii in doua categorii si cei care n-o fac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 4 Sep 2009, 02:22 PM
Mesaj #79


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Nu stiu unde sa intreb, asa ca scriu aici: transmite vreun post tv romanesc meciul de maine dintre Argentina si Brazilia?


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CharonOfNyx
mesaj 5 Sep 2009, 05:44 AM
Mesaj #80


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 702
Inscris: 4 January 09
Forumist Nr.: 12.814



Din cate stiu eu doar pe Boom Sport One duminica la 03:30


--------------------
E=mc2 - pe bune!
cine are curaj sa bage mana-n foc?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 5 Sep 2009, 11:30 AM
Mesaj #81


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Eu nu am Boom. sad.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rovaniemi
mesaj 5 Sep 2009, 05:56 PM
Mesaj #82


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 870
Inscris: 5 May 08
Forumist Nr.: 11.565



Ei na, dar Internet ai, nu? Ce te împiedică să te uiți la meci pe net?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 5 Sep 2009, 07:56 PM
Mesaj #83


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Aia de la Boom au si pe net sau tre sa caut vreo transmisie din aia ciudata?


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 11:16 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman