HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Recomandari

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

> Arbitri Straini La Meciurile Din Divizia A?
nefertiti-old
mesaj 7 Oct 2005, 12:20 PM
Mesaj #1


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Pornind de la

Dinamo este de acord cu delegarea unor arbitri străini la meciuri din Divizia A

"Īntr-un moment īn care alte cluburi de fotbal īşi ascund erorile īn spatele unor prestaţii ale arbitrilor romāni, FC Dinamo Bucureşti ţine să precizeze că nu este interesat de delegările Comisiei Centrale a Arbitrilor. Numele, vārsta, culoarea sau naţionalitatea arbitrilor nu fac obiectul de activitate la Dinamo. Dacă alte cluburi din ţară vor solicita arbitri străini la meciurile din competiţiile interne, Dinamo va fi de acord, īn condiţiile īn care orice demers va fi susţinut de forurile abilitate īn acest sens", se arată īn comunicat.

FC Dinamo subliniază că obiectivul grupării este doar jocul echipei şi că nici unul dintre reprezentanţii clubului nu a comentat deciziile arbitrilor: "Spre exemplu, īn partida din Cupa Romāniei cu Dunărea Galaţi, Dinamo a fost sancţionată cu un penalti văzut doar de arbitrul meciului de atunci. Nimeni nu a comentat acea decizie, singurul demers făcut de Dinamo fiind trimiterea casetei video cu īnregistrarea meciului, īntr-un plic, īn atenţia Comisiei Centrale a Arbitrilor. Erorile de arbitraj sunt umane. Iar dacă un arbitru greşeşte, e doar problema comisiei amintite".

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a acuzat prestaţia arbitrului Marius Martiş de la meciul cu FCM Bacău, scor 1-0, din etapa a VIII-a a Diviziei A şi a afirmat că s-au format din nou cooperative cu ajutorul arbitrilor, pentru a favoriza formaţia Dinamo. Becali l-a atacat totodată şi pe preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, pe care īl consideră principalul vinovat. Oficialul stelist a mai spus că va cere delegarea unor brigăzi din străinătate la meciurile echipei sale cu Dinamo şi Rapid.
(Mediafax)


... voi ce credeti, este necesar, ar schimba cu ceva situatia?


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 24 April 2024 - 05:59 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman